Blogolj!

Terrorveszély – megerősítik a hazai karácsonyi vásárok védelmét

Egész Európában fokozódott a terrorveszély, a TEK és a rendőrség kiemelten vigyáz a magyarok biztonságára.

Fotó: Lokál/Csudai Sándor

A strasbourgi terrorcselekmény miatt a kormány nemzetbiztonsági kabinetje úgy döntött, hogy a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a rendőrség megerősíti a karácsonyi vásárok védelmét – tájékoztatta a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-t.

A kormányzat szerint a keddi strasbourgi véres iszlamista merénylet is bizonyítja, hogy egész Európában nőtt a terrorveszély. A rendőrség ezért fokozza a járőrszolgálatot, a TEK pedig az utcára vezényelte járműveit.

Mint ismeretes, a franciaországi Strasbourgban kedd este egy karácsonyi vásár közelében a 29 éves, strasbourgi születésű, marokkói származású muszlim terrorista, Cherif Chekatt „Allahu akbar” felkiáltással tüzet nyitott a védtelen emberekre. A lövöldözésben a jelenlegi információk szerint hárman meghaltak, tizenketten megsebesültek, közülük hatan válságos állapotban vannak. A támadó még szökésben van, a hatóságok hajtóvadászatot indítottak a kézre kerítése érdekében.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66231/pics/lead_800x600.jpg
biztonság,budapest,karácsony,karácsonyi vásár,Magyarország,rendőrség,TEK,terrorizmus,terrortámadás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-13 19:06:02
Kollektív összefogással köszönjük meg a birka Soros-csicskáknak - elsősorban Merkelnek, Macronnak, Szanyiknak, Niedermüllereknek, Jávoroknak, Újhülyéknek, meg a többi idiótának - hogy elhozta Európának a "nyugodt, békés karácsonyi ünnepek" legújabb kori változatát !!!!!
Kerékvetők, úttorlaszok, páncélozott járművek, géppisztolyok tömege "emeli" az ünnepek fényét, és méltóságát.
Minden normális (úgy értem: nem kommunista) embernek bizonyára gyerekkori álma volt, hogy így töltse az egyik legszentebb keresztény ünnep napjait !!!!!
Még szerencse, hogy azért - az Orbán kormány jóvoltából - még azért nem tartunk ott, mint a "híres" nyugati országok.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Fürjes Karácsonynak: ne szemétkedjünk!

2020.01.16. 19:30
Miután megegyezett a kormánnyal, a főpolgármester furcsa feltételeket szabna, pontosabban fenyegetőzik. Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár keményen odapörkölt neki.

Itt az újabb Soros-nyomás: elmarasztalta az EP Magyarországot

2020.01.16. 14:15
A kormányzat véleménye szerint az Európai Parlament állásfoglalásának elfogadása a bevándorláspárti erők „újabb nyomásgyakorlási akciója” Magyarországra, szoros …

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

A kormány semmilyen forrást nem vesz el Budapesttől

2020.01.13. 12:50
A kormány semmilyen forrást nem vesz el Budapesttől, ezt legfeljebb Brüsszel teszi meg - közölte a Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Három épület ég Budapesten

2020.01.12. 19:25
Leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték Budapesten, a III. kerületi Kunigunda útján vasárnap este, három egymás melletti épület ég - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Két holttestet találtak egy kiégett budapesti épületben

2020.01.12. 09:35
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjének tájékoztatása szerint szombat reggel kigyulladt egy kétszintes lakóépület Budapest XVIII. kerületében az …

Egészségtelen a levegő több hazai városban

2020.01.09. 07:55
Négy településen egészségtelen, tizenegyen pedig kifogásolt a levegőminőség hazánkban. Javulás a következő napokban sem várható.

Két bűnügyben is gyanúsított lett Varju László

2020.01.07. 04:15
A DK-s képviselő izzadhat, hogyan mászik ki a slamasztikából.

Ezeket a cikkeket olvastad már?