Blogolj!

Blogstar kávéház

Valami

A tüntetők feszültsége.

A Népszava Online arról is, a fővárosi tüntetés már nem csak a rabszolgatörvényről szól. Kiemelik, felszólítás nélkül fújtak könnygázt a tüntetőkre a rendőrök a Parlamentnél többször is, de ezzel csak felbőszítették a tömeget.

„Tudósítónk jelentése szerint nem feszült a hangulat a téren, de mindenkiben benne van, hogy csinálni kell valamit. Nagyon hideg van, de a tüntetők létszáma változatlan. Ott van a téren Varju László a DK-ból, Szarvas Koppány Bendegúz, aki DK-s ifjúsági tagozati elnök volt, de átlépett a Momentumba, valamint Szél Bernadett független képviselő.”

Nem csak a rabszolgatörvényről szól - Könnygázt fújtak a rendőrök a Parlamentnél a tüntetőkre (videó)

Felszólítás nélkül fújtak könnygázt a tüntetőkre a rendőrök a Parlamentnél többször is, de ezzel csak felbőszítették a tömeget. Elvitték a Momentum alelnökét, a tüntetők bedobták a Parlament egyik ablakát. A parlamenti mélygarázs felé indult meg a tömeg egy része, a rendőrök meg utánuk. Tudósítónk szerint legalább egy embert kiemeltek.

Bukás

Népszerűséghajhászó ellenzékiek.

Ellenzéki politikusok vezetésével őrjöngött, rombolt megint a Soros-hálózat – összegzi a csütörtöki tüntetést az Origo.hu.

„A csütörtöki alkalomra is eljött valamennyi bukott ellenzéki figura, akik így akartak az április 8-án a végletekig lejáratódott, és azóta folyamatosan belső pártviszályoktól szenvedő pártjaik számára népszerűséget szerezni. Jelen volt a Jobbikból Sneider Tamás, Gyöngyösi Márton, az MSZP-ből Nyakó István, a már a Parlamentben is botrányosan viselkedő Kunhalmi Ágnes, de látható volt Karácsony Gergely és mások is a Párbeszéd nevű mérhetetlen formációból.”

Ellenzéki politikusok vezetésével őrjöngött, rombolt megint a Soros-hálózat

Újra kivonult a pár száz főből álló, erőszakos szélsőbaloldali csoport Budapest utcáira a Soros-hálózat vezetésével. Már tegnap is kis létszámú, de annál erőszakosabb vandál politikai aktivisták csoportja tört, zúzott, gyújtogatott. Ma estére a Soros-egyetem melletti tüntetéseket is szervező csoportok hirdettek meg tüntetést, amit álszent módon erőszakmentesnek propagáltak, de mindenki tisztában volt vele, hogy a cél megint az agresszió.

Obstrukció

Brüsszel meglovaglása.

A szerdai parlamenti ellenzéki megmozdulás már az uniós kampány része – mondja Farkas Örs politikai elemző a Hirado.hu cikkében.

„Az ellenzéki képviselők arra hivatkozva próbáltak megtörni az Országgyűlés munkáját, hogy nincs más lehetőség a kezükben, mint az obstrukció. – Jelenleg az ellenzék olyan állapotban van, hogy behozták az utcai politizálás eszközeit az Országgyűlésbe, a sípolást, a dobálózást zászlólengetést – mondta. Korábban az ellenzék Brüsszelből érkező témákat próbálta meglovagolni, például a Tavares-jelentést, vagy egy-egy kötelezettségszegési eljárást, legutóbb pedig a Sargentini-jelentést illetve azt követő EP határozatot, hogy kialakítsa pozícióit a kormánnyal szemben – fogalmazott. Az európai uniós zászlók jelenléte is azt bizonyítja, hogy már az uniós kampányban vagyunk – fogalmazott. Az angol nyelvű táblák is azt jelzik, hogy nem a hazai közvélemény felé szólnak az üzenetek.”

Kifelé üzentek az ellenzéki pártok

A szerdai parlamenti ellenzéki megmozdulás már az uniós kampány része - mondta Farkas Örs politikai elemző az M1 Ma Este adásában. Az önként vállalt túlórára kizárólag a munkavállaló belegyezésével van lehetőség. Példátlan körülmények között megszavazta a Parlament az önkéntes túlmunkáról szóló javaslatot.

Bohóc

Tordai Bence hisztériája.

Tordai, az ellenzéki provokátor: hiába tiltotta ki a házelnök a Parlamentből a párbeszédes politikust, ő a szocialisták hátán végül visszamászott – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

„Tordai Bencét az LMP-s Ungár Péter is helyrerakta egy ízben, amikor közösségi oldalán azt írta: 'Szerintem érdemesebb ezt az alkalmat arra használni, hogy feltegyük az embereket érintő kérdéseket, mint hogy egy címlap reményében hisztérikus rohamban nem mondjuk ki gyerekesen azt, hogy miniszterelnök úr, mint ahogy Tordai tette.” Idén novemberben cöfcöfcöf-öző hozzászólását Latorcai János levezető elnök szakította félbe azzal, hogy ne tegye bohóckodás tárgyává a parlamentet.”

Tordai, az ellenzéki provokátor

A túlóra szabályozásáról szóló törvény kapcsán a parlamenti ülésteremben kitört rendbontás egyik vezéralakja Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője volt. Ő volt az, aki később megafonból intézett felhívást a Kossuth téri tüntetőkhöz, meghirdetve a „sétát", ami aztán a Lendvay utcai Fidesz-székháznál lévő rendőrkordon áttörésébe torkollott.

Kihívás

Vajna Timea meztelenkedése.

A magyar filmügyi kormánybiztos neje, Vajna Tímea Aspenbe utazott síelni, s most sem hagyta ki a lehetőséget, hogy meztelenkedjen egy kicsit – így a Blikk Online.

„Az Instagramra öt fotót posztolt, amelyeken a fenekét és melleit is megmutatja. A hashtagek között szerepel a Naked Gondy nevű kihívás, amelynek az a lényege, hogy emberek meztelenül fotózkodnak sífelvonókban.”

Szexi: Vajna Timi cicivillantással készül síelni

A magyar filmügyi kormánybiztos neje, Vajna Tímea Aspenbe utazott síelni, s most sem hagyta ki a lehetőséget, hogy meztelenkedjen egy kicsit. Az Instagramra öt fotót posztolt, amelyeken a fenekét és melleit is megmutatja. A hashtagek között szerepel a Naked Gondy nevű kihívás, amelynek az a lényege, hogy emberek meztelenül fotózkodnak sífelvonókban.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66284/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.11.12. 04:35
A Z generáció hazaárulása, Soros embereinek támadása, Lázár különös szurkapiszkája, az életmódgenetika forradalma és Tolvai Reni vadító villantása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.11. 05:05
Orbán gyurcsányista motorozása, Karácsony álzöld képmutatása, a Jobbik ordas hazugsága, Skócia függetlenségi harca és Vasvári Vivien személyiséglopása hétfői online lapszemlénkben.

Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál

2019.11.10. 16:10
Nyolc ember életét vesztette és több mint húszan megsebesültek, amikor autóba rejtett pokolgép robbant az északkelet-szíriai Salik Atik faluban, a török határ mellett fekvő Tell-Abjad várostól délre - közölte …

Változékony, enyhe időre számíthatunk a jövő héten

2019.11.10. 15:55
A jövő héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül …

Blogstar kávéház

2019.11.10. 05:00
A szocialisták gazembersége, az ellenzék polgárháborúja, a nemzet sportolóinak segélykiáltása, mindent gyógyító csodaszerek és Csobot Adél párterápiája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.09. 04:45
A kormány csinos kis hiánya, a gátlástalan baloldal zsebtömködése, Baranyi Krisztina látszatpolitizálása, Németország kettéosztottsága és Nagy Feró dutyidilije szombati online lapszemlénkben.

A legrangosabb európai kutatási alap támogatását nyerte el az ELTE kémikusa

2019.11.08. 14:40
Az Európai Kutatási Tanács (European Research Council, ERC) legrangosabb, fiatal kutatóknak kiírt alapkutatási pályázatán nyert támogatást …

Blogstar kávéház

2019.11.08. 04:00
A Fradi aranyos bravúrja, a kólás szoci kifütyülése, a politika nőiessége, a NATO haldoklása és Gelencsér Tímea állati szerelme pénteki online lapszemlénkben.

PM: a kormány nem tervezi a kata drágítását

2019.11.07. 17:05
A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a kormány nem tervezi a kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) drágítását.

Blogstar kávéház

2019.11.06. 22:00
Várhelyi Olivér izzasztása, Karácsony sunyisága, Putyin titkos fegyverei, Párizs gazdasági kvótái és Kulcsár Edina terhespocakja online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?