Blogolj!

Blogstar kávéház

Valami

A tüntetők feszültsége.

A Népszava Online arról is, a fővárosi tüntetés már nem csak a rabszolgatörvényről szól. Kiemelik, felszólítás nélkül fújtak könnygázt a tüntetőkre a rendőrök a Parlamentnél többször is, de ezzel csak felbőszítették a tömeget.

„Tudósítónk jelentése szerint nem feszült a hangulat a téren, de mindenkiben benne van, hogy csinálni kell valamit. Nagyon hideg van, de a tüntetők létszáma változatlan. Ott van a téren Varju László a DK-ból, Szarvas Koppány Bendegúz, aki DK-s ifjúsági tagozati elnök volt, de átlépett a Momentumba, valamint Szél Bernadett független képviselő.”

Nem csak a rabszolgatörvényről szól - Könnygázt fújtak a rendőrök a Parlamentnél a tüntetőkre (videó)

Felszólítás nélkül fújtak könnygázt a tüntetőkre a rendőrök a Parlamentnél többször is, de ezzel csak felbőszítették a tömeget. Elvitték a Momentum alelnökét, a tüntetők bedobták a Parlament egyik ablakát. A parlamenti mélygarázs felé indult meg a tömeg egy része, a rendőrök meg utánuk. Tudósítónk szerint legalább egy embert kiemeltek.

Bukás

Népszerűséghajhászó ellenzékiek.

Ellenzéki politikusok vezetésével őrjöngött, rombolt megint a Soros-hálózat – összegzi a csütörtöki tüntetést az Origo.hu.

„A csütörtöki alkalomra is eljött valamennyi bukott ellenzéki figura, akik így akartak az április 8-án a végletekig lejáratódott, és azóta folyamatosan belső pártviszályoktól szenvedő pártjaik számára népszerűséget szerezni. Jelen volt a Jobbikból Sneider Tamás, Gyöngyösi Márton, az MSZP-ből Nyakó István, a már a Parlamentben is botrányosan viselkedő Kunhalmi Ágnes, de látható volt Karácsony Gergely és mások is a Párbeszéd nevű mérhetetlen formációból.”

Ellenzéki politikusok vezetésével őrjöngött, rombolt megint a Soros-hálózat

Újra kivonult a pár száz főből álló, erőszakos szélsőbaloldali csoport Budapest utcáira a Soros-hálózat vezetésével. Már tegnap is kis létszámú, de annál erőszakosabb vandál politikai aktivisták csoportja tört, zúzott, gyújtogatott. Ma estére a Soros-egyetem melletti tüntetéseket is szervező csoportok hirdettek meg tüntetést, amit álszent módon erőszakmentesnek propagáltak, de mindenki tisztában volt vele, hogy a cél megint az agresszió.

Obstrukció

Brüsszel meglovaglása.

A szerdai parlamenti ellenzéki megmozdulás már az uniós kampány része – mondja Farkas Örs politikai elemző a Hirado.hu cikkében.

„Az ellenzéki képviselők arra hivatkozva próbáltak megtörni az Országgyűlés munkáját, hogy nincs más lehetőség a kezükben, mint az obstrukció. – Jelenleg az ellenzék olyan állapotban van, hogy behozták az utcai politizálás eszközeit az Országgyűlésbe, a sípolást, a dobálózást zászlólengetést – mondta. Korábban az ellenzék Brüsszelből érkező témákat próbálta meglovagolni, például a Tavares-jelentést, vagy egy-egy kötelezettségszegési eljárást, legutóbb pedig a Sargentini-jelentést illetve azt követő EP határozatot, hogy kialakítsa pozícióit a kormánnyal szemben – fogalmazott. Az európai uniós zászlók jelenléte is azt bizonyítja, hogy már az uniós kampányban vagyunk – fogalmazott. Az angol nyelvű táblák is azt jelzik, hogy nem a hazai közvélemény felé szólnak az üzenetek.”

Kifelé üzentek az ellenzéki pártok

A szerdai parlamenti ellenzéki megmozdulás már az uniós kampány része - mondta Farkas Örs politikai elemző az M1 Ma Este adásában. Az önként vállalt túlórára kizárólag a munkavállaló belegyezésével van lehetőség. Példátlan körülmények között megszavazta a Parlament az önkéntes túlmunkáról szóló javaslatot.

Bohóc

Tordai Bence hisztériája.

Tordai, az ellenzéki provokátor: hiába tiltotta ki a házelnök a Parlamentből a párbeszédes politikust, ő a szocialisták hátán végül visszamászott – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

„Tordai Bencét az LMP-s Ungár Péter is helyrerakta egy ízben, amikor közösségi oldalán azt írta: 'Szerintem érdemesebb ezt az alkalmat arra használni, hogy feltegyük az embereket érintő kérdéseket, mint hogy egy címlap reményében hisztérikus rohamban nem mondjuk ki gyerekesen azt, hogy miniszterelnök úr, mint ahogy Tordai tette.” Idén novemberben cöfcöfcöf-öző hozzászólását Latorcai János levezető elnök szakította félbe azzal, hogy ne tegye bohóckodás tárgyává a parlamentet.”

Tordai, az ellenzéki provokátor

A túlóra szabályozásáról szóló törvény kapcsán a parlamenti ülésteremben kitört rendbontás egyik vezéralakja Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője volt. Ő volt az, aki később megafonból intézett felhívást a Kossuth téri tüntetőkhöz, meghirdetve a „sétát", ami aztán a Lendvay utcai Fidesz-székháznál lévő rendőrkordon áttörésébe torkollott.

Kihívás

Vajna Timea meztelenkedése.

A magyar filmügyi kormánybiztos neje, Vajna Tímea Aspenbe utazott síelni, s most sem hagyta ki a lehetőséget, hogy meztelenkedjen egy kicsit – így a Blikk Online.

„Az Instagramra öt fotót posztolt, amelyeken a fenekét és melleit is megmutatja. A hashtagek között szerepel a Naked Gondy nevű kihívás, amelynek az a lényege, hogy emberek meztelenül fotózkodnak sífelvonókban.”

Szexi: Vajna Timi cicivillantással készül síelni

A magyar filmügyi kormánybiztos neje, Vajna Tímea Aspenbe utazott síelni, s most sem hagyta ki a lehetőséget, hogy meztelenkedjen egy kicsit. Az Instagramra öt fotót posztolt, amelyeken a fenekét és melleit is megmutatja. A hashtagek között szerepel a Naked Gondy nevű kihívás, amelynek az a lényege, hogy emberek meztelenül fotózkodnak sífelvonókban.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66284/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?