Blogolj!

Benne van az ellenzék a tévében!

Szó szerint! Szél Bernadett élőben közvetít az MTVA épületéből. Tucatnyi ellenzéki képviselő van a tévé épületében és be akarnak menni élő adásba.

Szél Bernadett és képviselő-társai (Fotó: Szél Bernadett Facebook)

Az esti, éjszakai tüntetés következményeként Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes, Szabó Tímea, Hadházy Ákos, Vadai Ágnes, Varju László, Strummer János, Kepli Lajos, Ujhelyi István és Ungár Péter is biztosan ott van a közmédia épületében. 

Az ellenzékiek be akarnak menni a reggeli műsorba, ahova senki sem hívta őket, hogy beolvassák a követeléseiket. Öt pontjuk van, amit az éjjel egyszer már rögzített az M1 egyik kamerája és több alkalommal is beolvasták a Facebook live adásokban. 

A képviselők kissé furán értelmezik az országgyűlési-képviselőkre vonatkozó törvényt. Az valóban úgy fogalmaz, hogy a képviselők bemehetnek a közintézményekbe. Ugyanakkor a működést nem zavarhatják, márpedig úgy tűnik, hogy kizökkentenék az MTVA-t a szokásos ügymenetből. 

Az ellenzékiek útját biztonsági őrök állják, miközben az adás rendben zajlik. 

Szanyi Tibor is ott van a tévé épületében és kicsit másnapos hangon megkérdezte Szél Bernadett képviselőt, hogy nem nézik-e az ő közvetítését többen, mint a köztévét. Úgy tűnik a szocialista képviselő menne már haza. 

Ujhelyi István felhívta a rendőrséget és bejelentést tett, mert őket gátolják a szabad mozgásukban. Érdekes nap lesz ez a mai. 

Szél Bernadett szerint nála nincs fontosabb jelenleg az országban. Ezért üzent Papp Dánielnek, az MTVA vezérigazgatójának, akivel mindenképpen találkozni akar. Ha nem megy be hozzájuk a televízióba, akkor a képviselő szerint az igazgatónak le kell mondania. 

Nézzék az ellenzéki ámokfutást. 

Kunhalmi Ágnes mekkora!? A szocialista képviselőnő szaladt a folyósón – az iskolában sem szabad… – majd izomból nekifutott az egyik ajtónak, amiről visszapattant a földre és megütötte magát! Micsoda előadás!

Hadházy Ákost kitették a tévéből 7.45-kor. Előtte Hadházy pókember megszégyenítő mozgással mászott fel egy lépcsőre kívülről. Ekkor fogták meg és vitték ki, Szél Bernadett legnagyobb baja az volt, hogy hozzáértek a képviselőhöz. A tételmondat: „Tegyék le Hadházy Ákost!” Szél Bernadett kivitte Hadházy után a kabátját nehogy megfázzon. 

Ujhelyit közben folyamatosan veszi az MTVA kamerája. Öten vannak még egy csoportban. Kunhalmi Ágnes szerencsére jól van, nem fáj a lába, be is mondta az élő közvetítésbe, hogy Vadai Ágnes bejelentést tett a rendőrségen. 

Egy érdekesség: többen is tegnap este óta folyamatosan tolják az élőt, ilyen akkumulátorral felszerelt telefon nincs. Vagyis gyanús, hogy készültek erre az egész akcióra. Közben miket beszél Ujhelyi? Az egyik biztonsági őr a csípőjével meglökte Kunhalmi Ágnest, aki majdnem – MAJDNEM! – leesett a lépcsőről. Bősz Anett meg úgy tudja, hogy Hadházy megsérült! Egész pontisan az ujja. 

Ilyet se láttak még! Nézzenek Ujhelyi élőt. 

Nagy a verseny abban a tekintetben, hogy ki a legnagyobb troll. Az ajtónak futó, majd önmagát földhözcsapó Kunhalmi Ágnes, vagy Ujhelyi István, aki arról beszélgetett Szanyi Tiborra, hogy milyen régen ittak már vizet. 

Kunhalmi Ágnes: „Vadai Ágnes a BRFK-ig jutott. Tudják, hogy itt vagyunk.” Nagy kaland, az egész világ tudja. 

Amúgy egy pillanatra érdemes megállni. Kunhalmi épp arról beszét, hogy a szabad mozgásában korlátozták őt. A helyzet az, hogy az ellenzék a parlamentben korlátozta a mozgásában múlt szerdán például a házelnököt, amikor nem engedték meg, hogy felmenjen a pulpitusra ülést vezetni. 

Ujhelyi érdekes eszmefuttatásba bonyolódott. A legjobb az a rész volt, amikor az MSZMP utódpártjának EP-képviselője a jelenlegi állampárti rendszerről szólt. Közben beszólt a biztonsági őrök egyikének, mert szerinte az csak úgy csinált, mintha gondolkodna. 

Amúgy megérkezett Bangóné Borbély Ildikó is. Frissen, üdén, mosolyogva, de egy pogácsát nem hozott a kollégáinak. Ellenben nyomott egy szelfit. Amúgy annyiar ellenségesek a biztonságiak, hogy Ujhelyi például kapott hosszabbítót, hogy tölteni tudja a telefonját. 

Ruhatárosnak nem lennének jók az ellenzékiek. Ujhelyi vezetésével próbálják megkeresni Szél Benadett cuccait. Ujhelyi feltette a legkomolyabb kérdést: „Mit keresünk?”

Közben azt írja az index, hogy:

Ez azért így nem igaz. Hadházy Ákost kitették, Szél Bernadett meg ment utána. 

Jó hír! „Megvan Ákos kabátja!” Ki is küldték a biztonságiakkal a képviselő ruháját, Ujhelyi üzent is mellé: „Aki vele van, mondja meg neki, hogy puszilom!”

Amúgy a mosatni helyzet sokatmondó: Ujhelyi élőben közvetít, a többiek meg telefonálnak. Vagyis szerepelnek. 

Bangóné átvette a szót, mert Ujhelyinek pisilnie kell. Vagy valami. Végülis reggel van. Volt. Bangóné szerint brutális, ami a tévében zajlik. Vizet és konnektort is kaptak – mondjuk azt nem mondták el nekik, hogy egyszerre nem szabad használni. 

Ujhelyi hozott egy kávét. Átadta Bana Tibor Jobbik alelnöknek. Pont úgy hozta, ahogy a jobbikos szereti – feketén. Micsoda szerencse, hogy nem tett bele cukrot. 

Kunhalmi Ágnes megpróbált bemenni a stúdióba. Az egy kilincsre jutó biztonsági őrök száma vélhetően világcsúcs, így a szocialista politikus közel sem tud kerülni az ajtóhoz. Ellenben kialakult egy hangos szájkarate. Kunhalmi kiabál, Bangóné is. „Én vagyok a munkáltatója” – kiabálja Bangóné. Ezen egy kicsit el kell gondolkodni. Mert ugye a képviselőknek a nép a munkáltatója, ha ők a tévés biztonsági őröknek, akkor a nép mindenkinek a főnöke. 

Nem lennénk most Bangó helyében. A neje éppen a tomporát tolja oda a biztonsági őrökhöz. 

És kialakult egy kis tusakodás. Bangónét nem engedik be a stúdióba, ellenben odaszorult az ajtóhoz. Varju László kiabál, hogy engedjék el. Azzal kérkednek, hogy ők országgyűlési képviselők és nekik mindent lehet. Ujhelyi egyenesen EP-képviselő, neki pláne mindent lehet. Amúgy Bangóné ravasz! Arra hivatkozik, hogy szegény emberek be vannak zárva a stúdióba és nem tudnak kijönni. 

Közleményt adott ki az MTVA! Feljelentést tesznek!

Az országgyűlési képviselők mandátumából eredő jogon való túlterjeszkedés miatt az MTVA feljelentést tett a rendőrségen a közmédiánál demonstráló ellenzéki képviselők miatt - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint országgyűlési képviselői jogaikra hivatkozva lépett be az MTVA épületébe vasárnap este több ellenzéki politikus, élükön Hadházy Ákossal. A volt LMP-s, most független képviselő először azt mondta, információt akarnak kérni, majd azt hangoztatta: "be kell őket engedni a szerkesztőségbe, mert élőben akarják elmondani nyilatkozatukat".

Az MTVA biztonságért felelős vezetője felhívta az ellenzéki politikusok figyelmét: "az a joguk, hogy beléphetnek az intézménybe, nem egyenlő azzal, hogy zavarhatják az ott folyó munkát". A biztonsági vezető többször is figyelmeztette a politikusokat: az MTVA közérdekű üzem, így nem léphetnek be sem a stúdióba, sem a szerkesztőségekbe.  

Az ellenzéki politikusok azzal próbálták "megzsarolni" az MTVA-t, hogy amennyiben nem teljesül a kívánságuk, akkor majd "bejön" az utcáról több ezer dühös ember. 

Mindeközben az utcán kövekkel, üvegekkel dobálták a rendőröket, egyiküket csaknem felgyújtották - olvasható a közleményben.

A politikusok az egész éjszakát az MTVA gyártóbázisán töltötték, hamis tűzriadót csináltak, ajtókat nyitogattak, igyekeztek bejutni az elzárt területre. Végül a műsorelőkészítés egyik helyiségében éjszakáztak, mindezt közvetítették a közösségi médiában. Több alkalommal kilátásba helyezték, hogy a tiltás ellenére is be kívánnak menni a stúdiókba - írták. 

Reggel a képviselők ismét megpróbáltak bemenni a munkaterületekre. Rendszeresen zaklatták az MTVA munkatársait, a folyosókon kergették a dolgozni érkezőket. Hadházy Ákos megpróbált egy lépcső korlátján átmászva üzemi területre behatolni. A biztonságiak figyelmeztették, felszólították, de nem állt el szándékától, végül a belekapaszkodó Szél Bernadettel együtt eltávolították az épületből - írták.

"A képviselők viselkedése, fenyegető magatartása félelmet keltett a közmédia munkavállalóiban" - fogalmazott közleményében az MTVA, hozzátéve: "folyamatos igaztalan vádaskodásaikkal, csúsztatásaikkal megpróbálták lejáratni az intézményt".

Tüntetők egy csoportja vasárnap délután a Hősök teréről a III. kerületi Kunigunda utcába, az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) épületéhez vonult.

Több ellenzéki képviselő még vasárnap este bement az épületbe, azzal a céllal, hogy követeléseiket beolvassák a közmédiában. Közülük többen - köztük Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, Kunhalmi Ágnes, Ujhelyi István és Szanyi Tibor szocialista képviselő, Ungár Péter, az LMP képviselője, Stummer János és Varga-Damm Andrea jobbikos képviselő, Bősz Anett, a Liberális Párt tagja, Vadai Ágnes és Varju László, a Demokratikus Koalíció politikusa - az éjszakát is bent töltötték.

Hétfő reggel Hadházy Ákos összetűzésbe került az MTVA biztonsági embereivel, ezt követően őt és Szél Bernadettet kivezették az épületből. Több ellenzéki képviselő jelenleg is a közmédia épületében, illetve az épület előtt tartózkodik.

Megérkezett az erősítés. Gréczy Zsolt, Niedermüller Péter és még páran. Azt mondják, hogy bemásztak a kerítésen. 

BALHÉ!

Varju László nekirontott a stúdió ajtajának és be akart menni. Nem sikerült neki, mert a biztonságiak útját állták. Kiabálás, lökdösődés. 

Ujhelyinél pont volt egy EU-s szászló. Ezt rá is rakta az egyik tévére. 

Amúgy bevallom, nem értem az egészet. Az M1-en akarják beolvasni a pontjaikat, amelyeket már számtalanszor felsoroltak az élő közvetítésekben, sőt Ujhelyi szerint az ATV is sokszor leadta már. 

Kórozs Lajos is itt van. Elegáns. 

Oláh Lajos pedig felhívta a rendőrséget. Azonnali védelmet kér, mint országgyűlési-képviselő. Ujhelyi is beleszólt, Molnár Zsolt is, szegény diszpécser nem gondolta volna, hogy hétfő délelőtt azonnal beszél a magyar ellenzék jelentős részével. 

Fontos információ: Ujhelyinek és Varjunak is Huawei telefonja van. 

Kunhalmi Ágnes bekötötte a lábát. Néhány órával ezelőtt nekiszaladt egy becsúkódó ajtónak és a földre vetette magát, állítása szerint beütötte a térdét. Az nem igaz, amit Ujhelyi mondott, vagyis hogy rácsapták az ajtót a biztonságiak. Hogy mit ér a farmeren kívüli csomó, azt nem tudom, de biztos. 

Amúgy érdekes ez és sokat elmond az egészről. Amióta Szél Bernadett és Hadházy Ákos nincs a többiekkel teljes a tanácstalanság. Magára maradt az MSZP és a Jobbik és azt se tudják mit tegyenek. 

Tordai Bece is bejutott a tévébe – tudják ő indította el az egész balhét a parlamentben, amikor a 0,5 százalékos Párbeszéd képviselőjeként meghekkelte az országgyűlés ülését. 

A nap legkomolyabb sztorija ez volt eddig. Kunhalmi futása: 

Bangóné megadta a köznek az MTVA közönségszolgálatának számát. Szerinte amúgy ez a szám nem működik, pedig bejelentkezik egy autómata, de Bangóné nem várta végig, hogy hányas gombot kell megnyomni. 

Jó napunk lesz ma! Hadházy Ákos tüntetést hívott össze ma 18 órára a TV székházhoz. A békepárti címe az eseménynek: Kitesznek az ajtón, visszamegyünk az ablakon!

Bangóné most éppen Papp Dániel vezérigazgató titkárnőjének a számát mondta bele az élő adásba, azzal a felszólítással, hogy az érdeklődők nyugodtan zaklassák az MTVA munkatársát. 

Hol van Gyurcsány Ferenc, teszik fel a kérdést sokan. Persze igazából senkit sem érdekel, de a DK elnöke ételt oszt a Blaha Lujza téren. 

Oláh Lajos ismét felhívta a rendőrséget, hamarosan a parancsnokkal is tud beszélni – legalábbis ezt ígérte neki a diszpécser. 

Fazekas Zoltán őrnagynak azt mondja Oláh, hogy Varju Lászlót megverték a biztonsági őrök – ami ugye a felvételeket elnézve ugye nettó hazugság, de ez most mellékszál. Az őrnagy azt mondja, hogy továbbítja a helyszíni kollégáknak az információt. Ez Oláh Lajosnak nem elég. Ujhelyi is beleszól a telefonba, hogy ez már a sokadik bejelentés a részükről. 

Kiss Anita a kerület jegyzője is megjelent a helyszínen. Szemlézik. 

Papp Dániel fordult a jegyzőhöz. Mégpedig birtokvédelmi eljárás keretében, azt kérte a vezérigazgató, hogy szüntessék meg a birtokháborítást. A jegyző eljárást indított Kunhalmi Ágnes és tettestársai ellen. A képviselők kiröhögik a jegyzőnőt… Az egyik férfi képviselő azt kérdezi, hogy lesz-e testüregvizsgálat – micsoda humor. A képviselők addig nem állnak szóba érdemben a jegyővel, ameddig Papp Dániel nem jelenik meg a helyszínen. Harangozó Tamás segít a jegyzőkönyv előállításában. 

Amúgy a képviselőknek fogalma sincs, hogy ki az a Papp Dániel. Tordai Bence is beírta a nevét a google-ba, hogy megnézze kiről van szó és a Párbeszéd politikusa szerint, amint elkezdi beírni az MTVA vezérigazgatójának a nevét, akkor kidobja a neve mögé a kereső, hogy hírhamisító. Ehhez képest: 

Bekövetkezett némi szünet a közvetítésekben. Ez önmagában nem baj, már csak azért sem, mert hamarosan nyolc órája írom az eseményeket, vagyis mindjárt túlórázni kezdek. Jelzem: önként. 

Cikkünk folyamatosan frissül!

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66416/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-17 14:39:47
Ezek a bohócipari egyetemet végzett, szélsőséges loberálbolsevikok tényleg nem normálisak !!!
Ennek alátámasztásaként nézzék végig a róluk készült fotókat. Különösen figyelmébe ajánlom minden olvasónak, ennek a széllelbélelt Szél Bernadettnek az őrülettől teljesen eltorzult, magából kivetkőzött idióta képét tükröző pofaberendezését.
Ez a nő (?) már tényleg az őrültek házába való, persze a többi barom sem sokkal különb nála !!!!
Egyébiránt roppant kíváncsi lennék arra, hogy a képviselők jogállásáról (ha úgy jobban tetszik: a munkaköri leírásáról) szóló förmedvény melyik pontja tartalmazza azt, hogy bármelyik hülye (ráadásul csoportosan) betörhet egy közintézménybe, és ott kedvére randalírozhat?
Továbbá melyik paragrafus írja le azt, hogy odabenn - az ott dolgozók és azok vezetőinek engedélye nélkül - bármilyen felvételeket készíthetnek, valamint közre is adjanak ?!
Ezek annyit pofáztak már a személyiségi jogokról, hogy azzal van tele a világ összes sajtója !!!
Az az ámokfutás, amit ezek az agyamentek végeztek, az - véletlenül, netalántán - nem sérti a személyiségi jogokról szóló törvényt ?!
Tudom, a komcsiknak mindent szabad, meg ugye, az élő, kettős mérce intézménye, de azért mégis !!!!!!!
Kíváncsi vagyok, hogy azért a töménytelen jogsértésért, amit itt néhány nap alatt ezek az aljasok elkövettek, mikor és hogyan lesznek felelősségre vonva, és kellő mértékben megbüntetve !!!!!
Mert igény, az nagyon volna rá !!!!!!
Válaszolok
zizu 2018-12-17 12:44:16
Mi ez az egész? Totál elment a kevés kis eszük is? Cirkusz, majomparádé az egész.
Szánalmas csürhe, csőcselék az egész bagázs. Most aztán élvezheti aki őket megválasztotta, nagyon szépen képviselik a rájuk szavazókat.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Brexit: újra szavazhatnak függetlenségükről a skótok

2019.04.24. 16:35
A skót miniszterelnök szerint még a jelenlegi parlamenti időszakban, vagyis 2021-ig ismét népszavazást kell tartani a skót függetlenségéről, ha Skóciát akarata ellenére …

Tovább emelkedett a Srí Lanka-i merénylet halálos áldozatainak száma

2019.04.24. 10:00
Tovább emelkedett az elhunytak száma, immár 359 halálos áldozata van a szörnyű Srí Lanka-i támadásoknak. A helyi rendőrségi szóvivő, Ruvan Gunasekera …

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Még nincs vége? Csaknem száz bombát találtak Srí Lanka fővárosában

2019.04.22. 16:05
Könnyen lehet, hogy a terroristák további merényletekre is készültek vagy készülnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?