Blogolj!

Blogstar kávéház

Színésznő

Ellenzéki akcióhősök.

Mint az már bizonyára mindenki számára világos, a Soros támogatta magyarországi ellenzék nem különösebben alkalmas politizálásra, de az elmúlt napok performanszai alapján – talán – elmennének C-kategóriás hollywoodi filmekbe – összegez az Origo.hu.

„Az Arany Málna-díj minden valószínűséggel Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselőt illeti. Ágnes asszonyról azt érdemes tudni, hogy színésznőnek készült, felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de nem járt sikerrel. Ennek ellenére a Mission Impossible című film egyik jelenetébe mégis bele tudta magát képzelni. A befolyásos fővárosi szocialista politikus, miután betört a köztévé épületébe, akcióhősként nekirontott az egyik ajtónak, majd eljátszva az ütközést, másfél métert zuhant visszafelé.”

Az egész internet az ellenzéki képviselők bohóckodásán röhög

Mint az már bizonyára mindenki számára világos, a Soros támogatta magyarországi ellenzék nem különösebben alkalmas politizálásra, de az elmúlt napok performanszai alapján - talán - elmennének C-kategóriás hollywoodi filmekbe. Az Arany Málna-díj minden valószínűséggel Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselőt illeti.

Fogadkozás

Áldozati manipuláció.

Előre megtervezett jeleneteket adtak elő az ellenzékiek az MTVA épületénél – állítja a Hirado.hu.

„A Híradónak nyilatkozó viselkedéselemző azt mondta: a felvételeken az látszik, hogy manipulálni próbálnak a képviselők. Horváth Zsófia szerint a politikusok az áldozat szerepét próbálták felvenni, és ezzel próbálják megtéveszteni a nézőiket. Horváth Zsófia szerint amennyiben józan ésszel, nem egy elfogult szemüvegen keresztül, hanem tisztán nézzük a képeket, láthatjuk, hogy valami nincs rendben.”

Előre megtervezett jeleneteket adtak elő az ellenzékiek

Hiába fogadkoztak, hogy kitartanak, mára egyetlen egy ellenzéki képviselő sem maradt a közmédia bázisánál. Folytatódtak azonban az MTVA épületében dolgozó szerkesztők, riporterek, biztonsági emberek elleni támadások. Az ellenzéki képviselők órákon át videózták a biztonsági őröket, fényképeiket valaki felrakta az internetre, fenyegetés is érte őket.

Túlóra

Nulla százalékos illegetés.

A Magyar Hírlap Online arról ír, elindult egy értelmes szakszervezeti vita és tiltakozás, amelynek létezik tárgyalásos és békés menete, majd megérkeztek ugyanazok a rossz arcú ellenzéki politikusok, akik már annyiszor, de annyiszor lejáratták magukat...

„Mert Kunhalmit vagy Szél Bernadettet sem Józsi szaktárs túlórája érdekli – hanem a saját politikai karrierje. Annak új lendületet adni. Mert az a karrier bizony igencsak megrekedt valahol a semmi és a béka boldogabbik vége között. Végül pedig az böki még igencsak a csőrömet, hogy miként jön ahhoz ez a hangos kisebbség, hogy magának vindikálja a társadalmi többséget? Hogy jön ahhoz egy-két független, nullaszázalékos támogatottságú képviselő vagy olyan politikus, aki taktikázás miatt került be a parlamentbe (hiszen amúgy a kutya sem szavazott volna rá), hogy a magyar dolgozók nevében beszéljen, és a nemzetközi sajtóban illegesse magát mint a magyarság képviselője a 'diktátor' Orbán ellenében?”

Költői kérdések

Sok dolog böki a csőröm mostanság. Mert elindult egy jogos vagy jogtalan (de értelmes) szakszervezeti vita és tiltakozás, amelynek létezik tárgyalásos és békés menete, majd - és ezzel vagyok a legkevésbé kibékülve - megérkeztek ugyanazok a rossz arcú ellenzéki politikusok, akik már annyiszor, de annyiszor lejáratták magukat, hogy ha kiesnének a parlamentből vagy az önkormányzatból, nem akadna oly balga cég, amely alkalmazná őket.

Megtérülés

Nemzeti vakcinagyár.

Beindítaná a kormány a hazai oltóanyag-gyártást, de még a konkrét terveknél sem tartanak – a Népszava Online ezt olvassa ki a december 17-i Magyar Közlönyből.

„Az Orbán Viktor által jegyzett kormányhatározat a hazai ellátásbiztonságot hozza fel érvként a Nemzeti Oltóanyaggyár felállításához, ennek érdekében újra indítanák a hazai vakcinatermelést. A beruházás előkészítésével a Debreceni Egyetemet bízták meg. Az egyetem jövőre 140 millió forintot kap, hogy május végégig részletes megvalósíthatósági tanulmányt készítsen a gyár felállítási költségeiről, és a várható megtérülésről – a projektben pedig Palkovics László innovációs miniszterrel Kásler Miklós emberi erőforrás miniszterrel kell együtt dolgozzanak. Az Orbán-kabinet már korábban terveket kért a gyárról – akkor augusztus végéig várták volna az előkészítő tanulmányt Debreceni Egyetemtől, de ezt a rendeletet most elvetették.”

Nemzeti vakcinagyárat akar a kormány

A Debreceni Egyetem 140 millióból írhat előkészítő tanulmányt a gyár építési költségeiről és várható hasznáról.

Biztonság

Ábel Anita átalakulása.

Kívül és belül is megújult Ábel Anita színésznő, miután a házassága felbontása mellett döntött – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„Van egy komoly magánéleti váltás is az életemben. Én mindig a biztonságra törekedtem. De az ember eljut oda bizonyos kor fölött, hogy megnézi, őt hogyan látják mások. A tény az, hogy úgy, ahogy te saját magad kezeled, és ez egy nagyon fontos felismerés volt az életemben! Most azt mondom, hiszek a változás erejében. Jól vagyok, jól vagyunk, mert ez is nagyon fontos. Nagyon várom, újult erővel a 2019-et – vallotta be Ábel Anita.”

Szüksége volt a váltásra: teljes átalakuláson esett át Ábel Anita

A Spektrum Home-on futó NŐComment! műsorvezetője a ma 21 órakor adásba kerülő műsor felvételén elárulta, nehéz időszakon esett át, amikor két év után elhagyta a TV2-t, majd a férjével is úgy határoztak, elválnak az útjaik. Ábel a zaklatott időszak ellenére most már úgy látja: szüksége volt ezekre a változásokra, és azóta sokkal energikusabbnak érzi magát.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66522/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?