Blogolj!

Blogstar kávéház

Hiány

Ellenzéki zsákutca.

Pénz van rá elég, ezért minden eszközzel támadják azokat az országokat, melyek markánsan ellenzik a migrációt – mutat rá Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke a Magyar Hírlap Online interjújában.

„Az ellenzék ma is azzal küszködik, hogy elveszített egy országgyűlési választást. Ráadásul csúnyán. Mindezt úgy, hogy közben a választóiknak végig azt mondták, egyértelműen megbukik a kormány, és óriási ellenzéki győzelemről vizionáltak. A végeredmény a szavazóik elégedetlenségével találkozott, s most radikális magatartással próbálnak megfelelni a választók igényeinek. Ez zsákutca, így nem lehet megszólítani az országban a békés többséget. A többség megszólításához elképzelésekre, programra, világos képviseletre lenne szükség, és persze komolyan vehető politikusokra. Mindegyik hiányzik az ellenzéki oldalon.”

Rogán: Minél többen mondunk nemet a bevándorlásra, annál kevésbé tud érvényesülni Soros forgatókönyve

Az ellenzék azzal küszködik, hogy elveszített egy parlamenti választást. Ráadásul csúnyán. Mindezt úgy, hogy közben a választóiknak végig azt mondták, hogy megbukik a kormány. „Az utóbbi napokban egy kifejezetten erőszakos, agresszív, a rendőrökre támadó csoportot láthattunk az utcákon" (Fotó: Hegedüs Róbert) A jövő májusi választás nemcsak Magyarország, hanem Európa számára is sorsdöntő.

Döntés

A Soros-hálózat akciója.

Az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad a migránspárti Soros-hálózat – így az Origo.hu.

„Elfogadták a migránsvízumot, újra napirendre tűzték a kötelező kvóták ügyét, folyamatosan egyre több pénzügyi segítséget szeretnének nyújtani a migránsoknak és a Közép-európai országoktól szeretnének elvonni forrásokat, hogy azokat Soros NGO-inak adják – mondta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke. Magyarországot és a többi bevándorlásellenes országot pedig mindenféle eljárással és szankcióval fenyegetik – közölte a képviselő. Budapest utcáin is akcióban van a bevándorláspárti Soros-hálózat, ami erőszakos, agresszív tüntetéseket szervez és a bevándorlásellenes nemzeti kormány szeretné megdönteni – jelentette ki.”

Elfogadták a Soros-féle migránspaktumot

Az ENSZ tagállamai elfogadták szerdán New Yorkban az ENSZ-közgyűlés plenáris ülésén a globális migrációs csomagot. Az Egyesült Államok név szerinti szavazást kért a szerda délutáni szavazás előtt, Magyarország nevében pedig Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szólalt fel. Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője szerint A ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad a migránspárti Soros-hálózat.

Fordulat

Demonstráló politikusok.

Az ellenzék egy része azt állítja, hogy új ellenzék született, újjászülettek. Kérdés azonban, hogy ez valóban létrejött-e, és ha igen, akkor miben nyilvánul meg újdonsága a pártoknak – elemez a Hirado.hu.

„Farkas Örs kijelentette, az ellenzék teljes szereptévesztésben van. Kifejtette: a baloldalon folytatott politizálás átalakulóban van, hiszen a politikusok szerepét gyakran újságírók végzik el, ők foglalnak állást. Most azt láthatjuk, hogy a politikusok a demonstrálók feladatát veszik át. Emlékeztetett: az elmúlt hét eseményeit tekintve egyértelmű, hogy a képviselők önmagukból kifordulva, képviselői mandátumukat kizárólag jogintézményként tekintve az utcai politizálás felé fordultak. Az, hogy ez új ellenzéket jelent-e, kérdéses. A szakértő kijelentette: el kell gondolkodni azon, hogy milyen üzenetet hordoz az, hogy az összes ellenzéki párt, illetve a szakszervezetek utcára hívták az embereket, amiből egy körülbelül 1500 főt meghaladó tömeg alakult ki.”

Szereptévesztésben van az ellenzék

Az ellenzék egy része azt állítja, hogy új ellenzék született, újjászülettek - hangzott el a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Kérdés azonban, hogy ez valóban létrejött-e, és ha igen, akkor miben nyilvánul meg újdonsága a pártoknak.

Nulla

Szakszervezeti sztrájkkészültség.

Sztrájkelőkészítő bizottságot hoztak létre a szakszervezetek a munka törvénykönyvének módosítása kapcsán – olvasható a Zoom.hu-n.

„Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke lapunknak annyit tett hozzá, hogy a SZB-hez az öt föderáció tagjainak több mint 50 százalékát tömörítő érdekvédelem csatlakozott. Ez több mint 200 000 munkavállalót jelent. Az SzB felállításáéval az a cél, hogy mire Áder János válasza megérkezik, ne a nulláról induljanak. Addigra a bizottság már elvégezzen számos előkészítő munkát, így gyorsabban tudnak reagálni a történésekre – mondta László Zoltán. Mint ismert az érdekvédelmek a múlt hét szerdán elfogadott túlóratörvény miatt kívánnak tiltakozni, amellyel kapcsolatban már többször felmerült egy országos általános munkabeszüntetés kérdése.”

Sztrájkelőkészítő bizottságot hoztak létre a szakszervezetek

Sztrájkelőkészítő bizottságot hoztak létre a szakszervezetek A csatlakozott érdekvédelmek 200 ezernél több embert tömörítenek, ez az öt föderáció több mint 50 százalékát jelenti. Sztrájkelőkészítő bizottságot (SZB) hoztak létre a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) föderációja alatt lévő tagszervezetek, kiegészülve számos civil szervezettel, független szakszervezettel és más föderációhoz tartozó érdekvédelemmel - mondta a Zoom.hu-nak a mai tárgyalásokon résztvevő, a Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke, László Zoltán.

Udvarlás

Rubos Frida ajánlatai.

Pintér Tibor exe, Rubos Frida még nem tudott továbblépni volt szerelmén. Hiába rajongják körül a férfiak, nem áll készen egy kapcsolatra, szeretne csak saját magára koncentrálni. Éppen új otthonát rendezi be, dolgozik és énekelni tanul – írja a Lokál Online.

„Már a kapcsolatom alatt is udvaroltak férfiak, de amióta szingli vagyok, még többen próbálkoznak. Az udvarlás mellett konkrét ajánlatokat és meztelen fotókat is kapok. Én azonban nem állok még készen egy kapcsolatra, félek tőle. Most szeretnék csak saját magamra koncentrálni, és építeni a jövőmet. A médiával pedig úgy vagyok, hogy élek a megfelelő lehetőségekkel, és arra törekszem a jövőben, hogy Rubos Fridaként legyek ismert.”

Énekesnőnek készül Pintér Tibi exe

Pintér Tibor exe, Rubos Frida még nem tudott továbblépni volt szerelmén. Hiába rajongják körül a férfiak, nem áll készen egy kapcsolatra, szeretne csak saját magára koncentrálni. Éppen új otthonát rendezi be, dolgozik és énekelni tanul. - Nem tudtam még lezárni a kapcsolatomat. Lehet, hogy nem látszott, de én nagyon szerettem Tibort, és nehéz ezen továbblépni.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66554/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?