Blogolj!

A hazudozó ellenzék erőszakkal venné át a hatalmat

Ebben pedig Soros György pénzzel és saját NGO-in keresztül támogatja, hiszen Soros György célja a bevándorlást ellenző kormányok gyengítése és megbuktatása – véli a kormányszóvivő.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az ellenzék továbbra is hazudik a munka törvénykönyve módosításáról – ezt mondta Hollik István kormányszóvivő az MTI híre szerint.

A pénteki kormányellenes tüntetés kapcsán megjegyezte: az ellenzék ismét becsapta az embereket: azt hazudják, hogy a munkavállalókat kényszeríteni lehet a túlmunkára, illetve azt, hogy a túlórapénzt csak három év múlva fizetik ki a munkavállalóknak. Az igazság ezzel szemben az, hogy

túlmunka csak a munkavállaló önkéntes hozzájárulásával lehetséges, és a túlmunkáért járó bért a hónap végén ki kell fizetni.

Hollik István szerint ezeknek a hazudozásnak az az oka, hogy az ellenzék elveszítette a tavaszi parlamenti választásokat, ezért utcai erőszakkal próbálja magához ragadni a hatalmat.

„Ebben az ellenzéket Soros György pénzzel és saját NGO-in keresztül támogatja, hiszen Soros György célja a bevándorlást ellenző kormányok gyengítése és megbuktatása”

– szögezte le.

A kormányszóvivő sajnálatát fejezte ki, hogy az elmúlt napok vandál és agresszív cselekményei után újabb vandalizmusra került sor, hiszen pénteken éjjel füstbombát dobtak a köztársasági elnök hivatalának épületére.

5
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66679/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,budapest,demonstráció,ellenzék,Hollik István,kormányszóvivő,migráció,NGO,Soros György,tüntetés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-12-24 21:02:57
S ŐŐŐŐ T !!!!! AZ UTOLSÓ TÍZ ÉV JÖVEDELMÉBŐL SZÁMÍTOTTÁK A NYUGDÍJAT !!
Válaszolok
Konstans 2018-12-23 19:48:37
Kellene már egy békemenet "mérgesen", hogy letörjűk a szarvát ennek a dűhöngő hordának!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-23 12:34:16
Nagyon szépen megkérem, hogy " ellenzéki hatalom átvételről " ne beszéljünk, mert egyszerűen értelmetlen !! Nem értem, hogy kik azok az ellenzékek, kik azok a hatalom átvevők ?? Tessék egy párat megnevezni a tudós ország irányító képességekkel rendelkezőzből !! Ugye nincsen... Csak nem ezekre a csöves , drogos, kábítószeres, piás, élősködő parazitákra, bukott komcsi - bolsi - libcsi oligarcha , csaló, sikkasztó, maffiózó banditákra........................tetszik gondolni ??!! Arra a pár ezer csökött agyú csatorna patkányra....primitív , bunkó, tuskó lumpenproletárra ........Ez még viccnek sem egészen százas !! És még egy apróság : pl. , mondjuk kedden délelőtt 11.-kor " hatalomátvétel " !! Mi 3.5 - 4 millióan mit csinálnánk mondjuk 12 órakor ??! Persze, hogy kő kövön nem maradna, a csürhe , szemét , agyatlan , hibbantnak nem lenne elég a összes meglévő gané domb, a dögkút, a fekáliás csatorna....mert utolsó útjuk oda vezetne !! Tehát így azért már más a leányzó fekvése, ugye ??! De van még más nagyszerű elképzelésem, javaslatom..azaz mindig akkor megyünk át a hídon amikor oda érünk !!!! Barátilag...................
Válaszolok
Ottó 2018-12-23 11:30:27
A vonulgató ellenzéki csürhe most már Ádert is elküldte pi@sába. Szítják az anarchiát, ami a többségben lévő emberek, de az ővék jobb létre derülését is elfogják lehetetleníteni, mert anarchiába a jó léti állam nem alakulhat ki, pedig csak valami őket érintő komoly változást, ami nem olyan rég történt (2009) eseményt kellene helyén kezelni az emlékezetükben.
A gyujcsányfejko által kreált szakértői nemtudomka kormány 2009.12.17.-én a parlamentben a boci szemű szakértői nemtudomka, OKJ-s liba tol@aj, ciprusi miliárdos offsor bajnok gojdonka előterjesztésére a Magyar Nőknek 7 év a Magyar Férfiaknak 5 év kényszermunkát adott az általa benyújtott nyugdíj törvény elő terjesztésével (lásd Magyar Közlöny 2009 decemberi számaiban, ami talán nem nevezhető propaganda anyagnak), amit az akkori MSZP-s és SZDSZ-es parlamenti többség megszavazott. Nekik volt akkor 2/3-t jóval meghaladó koalíciós többségük. Most ez a sz@rjankó, jellemtelen MSZP-s gyökerű kisebbség tüntet és szítja az anarchiát a 400 óra túlmunkát lehetővé tevő szerintük „rabszolga törvény ellen”. A jelenleg hatályos munkatörvény szerint 250 órát lehet túlórázni, az új előterjesztés alapján 400 órát, az Únióban 415 óra a max. megengedett.
Az Úniós zászlót lengető anarchisták akkor mi ellen is tüncizgettek Úniós zászlókkal???
Hogy is van ez DK-s, MSZP-s, LMP-s, Jobbikos agymosottaknak, vissza kellene mennetek az általános iskolába, ha nem tudjátok az éveket tisztességgel számszakilag összevetni az órákkal.
A radikális jobbik roncsain vegetálók pedig elmehetnének már a jó k@rv@ nénikéjükbe, mert amit most ők művelnek azt jelzőkkel már nem is lehet minősíteni.
Hol voltak az elvtársak a Magyar Dolgozók érdekvédelmében, amikor a több éves kényszermunkát a Magyar Embereknek kárára megszavazták. Az elvtársaknak van tükör az otthonukban, de szerintem nincs, mert akkor naponta szemen kéne köpni magukat. Az ennyire durva nép ellenes cselekedet után még nekik áll feljebb, hogy elfordult tőlük a nép és Orbánnak lett ismét 2/3-a. Míg élek törjön le a kezem, ha DK-ra vagy MSZP-re vagy azok elv barátaira húznám be az X-t a választásokon. Ezzel még szerintem vagyunk még pár százezren, talán többen is.

A gyurcsány féle szemkilövetős DK-s szarjankót, pedig most már fizikailag, jogilag is meg kellene állítani, mert Ő anarchiára törekszik az Országunkban, ami számára gazdasági előnyt jelent, nekünk pedig gazdasági ellehetetlenülést és NIHILT.
A gyujcsány macáját vadai ronda ágnest pedig nem szabadna olyan helyzetben tartani, amivel nemzetbiztonsági adatokhoz juthat.

gyujcsány ferkó gazdasági és egyéb bűntetteit ki kellene végre vizsgálni mentelmi jogától megfosztani, mert e nélkül ez a kártékony csótány továbbra is károsítja normális társadalmi környezetünket.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-23 09:50:10
A kommunisták száz éve csak hazudnak, most miért lenne ez másként ?!
Egyébiránt most azok a szemtelen libsik pofáznak szociális érzéketlenségről, meg "rabszolgatörvényről", akik a dicstelen uralkodásuk alatt 65 évre emelték a nyugdíjkorhatárt, és ráadásul még "kitalálták" azt is, hogy a nyugdíjat nem a bruttó, hanem a nettó bérből kell kiszámítani !!!!
Milyen jogon mernek megszólalni ezek egyáltalán ?!
Persze nem véletlen az, hogy az összes "ellenzéki gittegylet" - a népszerűségi kimutatásokat tekintve - régóta csak alulról fürkészi a bányászbéka valagát !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

A Fidesznek kedvez, ha egy listán „gyurcsányozódik össze” az ellenzék

2020.07.09. 12:35
Végleg elveszthetik identitásukat, sőt, el is tűnhetnek egyes pártok, ha mindenki mindenkivel gátlások nélkül összefog.

Komoly EU-s kisebbség blokkolja a Soros-kvótaterveket

2020.07.08. 08:30
Jó esély van rá, hogy sikerül meggátolni a lopakodó brüsszeli betelepítési elképzeléseket.

Közel 300 határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

2020.07.06. 07:55
Nincs megállás a migránsok számára: 273 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig hazánkban.

A Fidesz megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét

2020.07.05. 19:15
A Fidesz-KDNP a 2021-es központi költségvetés elfogadásával a válságos idők ellenére is biztosítja a 13. havi nyugdíj visszaépítését, megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét – mondta …

Minden eddiginél veszélyesebb az illegális migránsok alkalmazása

2020.07.04. 05:05
A koronavírus-válság miatt bőven akad ugyanis munkanélküli az európai őslakosok között is.

Orbán: Magyarország megerősödve kerülhet ki a válságból

2020.07.03. 11:15
Magyarország megerősödve kerülhet ki a koronavírus-járvány okozta válságból - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című …

Idén nyáron is tüzes pokol lesz a 3-as metrón

2020.07.01. 19:55
Klíma ugyanis egyelőre biztosan nem kerül a szerelvényekbe. Ezt már február óta tudjuk és a koronavírus-járvány sem segített a helyzeten.

Brüsszel továbbra is meghekkelné a magyar migránspolitikát

2020.06.30. 05:10
Bármennyire is kudarcos az Európai Unió bevándorláspolitikája, a balliberális körök annál jobban erőltetik. Magyarországnak résen kell lennie, ha meg akarja védeni …

Kétszáznál is több migránssal szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

2020.06.29. 08:15
A jó idő beköszöntével a migráns is útra keltek, számuk pedig ismét egyre nő: csak a hétvégén 229 határsértővel szemben intézkedtek a …

Július 1-jén újraindulnak a fővárosi kéményellenőrzések

2020.06.25. 11:15
A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet elmúltával július 1-jével ismét megkezdődnek az előzetesen meghirdetett kéményellenőrzések Budapesten.

Ezeket a cikkeket olvastad már?