hirdetés
Blogolj!

A hazudozó ellenzék erőszakkal venné át a hatalmat

Ebben pedig Soros György pénzzel és saját NGO-in keresztül támogatja, hiszen Soros György célja a bevándorlást ellenző kormányok gyengítése és megbuktatása – véli a kormányszóvivő.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az ellenzék továbbra is hazudik a munka törvénykönyve módosításáról – ezt mondta Hollik István kormányszóvivő az MTI híre szerint.

A pénteki kormányellenes tüntetés kapcsán megjegyezte: az ellenzék ismét becsapta az embereket: azt hazudják, hogy a munkavállalókat kényszeríteni lehet a túlmunkára, illetve azt, hogy a túlórapénzt csak három év múlva fizetik ki a munkavállalóknak. Az igazság ezzel szemben az, hogy

túlmunka csak a munkavállaló önkéntes hozzájárulásával lehetséges, és a túlmunkáért járó bért a hónap végén ki kell fizetni.

Hollik István szerint ezeknek a hazudozásnak az az oka, hogy az ellenzék elveszítette a tavaszi parlamenti választásokat, ezért utcai erőszakkal próbálja magához ragadni a hatalmat.

„Ebben az ellenzéket Soros György pénzzel és saját NGO-in keresztül támogatja, hiszen Soros György célja a bevándorlást ellenző kormányok gyengítése és megbuktatása”

– szögezte le.

A kormányszóvivő sajnálatát fejezte ki, hogy az elmúlt napok vandál és agresszív cselekményei után újabb vandalizmusra került sor, hiszen pénteken éjjel füstbombát dobtak a köztársasági elnök hivatalának épületére.

5
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66679/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,budapest,demonstráció,ellenzék,Hollik István,kormányszóvivő,migráció,NGO,Soros György,tüntetés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-12-24 21:02:57
S ŐŐŐŐ T !!!!! AZ UTOLSÓ TÍZ ÉV JÖVEDELMÉBŐL SZÁMÍTOTTÁK A NYUGDÍJAT !!
Válaszolok
Konstans 2018-12-23 19:48:37
Kellene már egy békemenet "mérgesen", hogy letörjűk a szarvát ennek a dűhöngő hordának!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-23 12:34:16
Nagyon szépen megkérem, hogy " ellenzéki hatalom átvételről " ne beszéljünk, mert egyszerűen értelmetlen !! Nem értem, hogy kik azok az ellenzékek, kik azok a hatalom átvevők ?? Tessék egy párat megnevezni a tudós ország irányító képességekkel rendelkezőzből !! Ugye nincsen... Csak nem ezekre a csöves , drogos, kábítószeres, piás, élősködő parazitákra, bukott komcsi - bolsi - libcsi oligarcha , csaló, sikkasztó, maffiózó banditákra........................tetszik gondolni ??!! Arra a pár ezer csökött agyú csatorna patkányra....primitív , bunkó, tuskó lumpenproletárra ........Ez még viccnek sem egészen százas !! És még egy apróság : pl. , mondjuk kedden délelőtt 11.-kor " hatalomátvétel " !! Mi 3.5 - 4 millióan mit csinálnánk mondjuk 12 órakor ??! Persze, hogy kő kövön nem maradna, a csürhe , szemét , agyatlan , hibbantnak nem lenne elég a összes meglévő gané domb, a dögkút, a fekáliás csatorna....mert utolsó útjuk oda vezetne !! Tehát így azért már más a leányzó fekvése, ugye ??! De van még más nagyszerű elképzelésem, javaslatom..azaz mindig akkor megyünk át a hídon amikor oda érünk !!!! Barátilag...................
Válaszolok
Ottó 2018-12-23 11:30:27
A vonulgató ellenzéki csürhe most már Ádert is elküldte pi@sába. Szítják az anarchiát, ami a többségben lévő emberek, de az ővék jobb létre derülését is elfogják lehetetleníteni, mert anarchiába a jó léti állam nem alakulhat ki, pedig csak valami őket érintő komoly változást, ami nem olyan rég történt (2009) eseményt kellene helyén kezelni az emlékezetükben.
A gyujcsányfejko által kreált szakértői nemtudomka kormány 2009.12.17.-én a parlamentben a boci szemű szakértői nemtudomka, OKJ-s liba tol@aj, ciprusi miliárdos offsor bajnok gojdonka előterjesztésére a Magyar Nőknek 7 év a Magyar Férfiaknak 5 év kényszermunkát adott az általa benyújtott nyugdíj törvény elő terjesztésével (lásd Magyar Közlöny 2009 decemberi számaiban, ami talán nem nevezhető propaganda anyagnak), amit az akkori MSZP-s és SZDSZ-es parlamenti többség megszavazott. Nekik volt akkor 2/3-t jóval meghaladó koalíciós többségük. Most ez a sz@rjankó, jellemtelen MSZP-s gyökerű kisebbség tüntet és szítja az anarchiát a 400 óra túlmunkát lehetővé tevő szerintük „rabszolga törvény ellen”. A jelenleg hatályos munkatörvény szerint 250 órát lehet túlórázni, az új előterjesztés alapján 400 órát, az Únióban 415 óra a max. megengedett.
Az Úniós zászlót lengető anarchisták akkor mi ellen is tüncizgettek Úniós zászlókkal???
Hogy is van ez DK-s, MSZP-s, LMP-s, Jobbikos agymosottaknak, vissza kellene mennetek az általános iskolába, ha nem tudjátok az éveket tisztességgel számszakilag összevetni az órákkal.
A radikális jobbik roncsain vegetálók pedig elmehetnének már a jó k@rv@ nénikéjükbe, mert amit most ők művelnek azt jelzőkkel már nem is lehet minősíteni.
Hol voltak az elvtársak a Magyar Dolgozók érdekvédelmében, amikor a több éves kényszermunkát a Magyar Embereknek kárára megszavazták. Az elvtársaknak van tükör az otthonukban, de szerintem nincs, mert akkor naponta szemen kéne köpni magukat. Az ennyire durva nép ellenes cselekedet után még nekik áll feljebb, hogy elfordult tőlük a nép és Orbánnak lett ismét 2/3-a. Míg élek törjön le a kezem, ha DK-ra vagy MSZP-re vagy azok elv barátaira húznám be az X-t a választásokon. Ezzel még szerintem vagyunk még pár százezren, talán többen is.

A gyurcsány féle szemkilövetős DK-s szarjankót, pedig most már fizikailag, jogilag is meg kellene állítani, mert Ő anarchiára törekszik az Országunkban, ami számára gazdasági előnyt jelent, nekünk pedig gazdasági ellehetetlenülést és NIHILT.
A gyujcsány macáját vadai ronda ágnest pedig nem szabadna olyan helyzetben tartani, amivel nemzetbiztonsági adatokhoz juthat.

gyujcsány ferkó gazdasági és egyéb bűntetteit ki kellene végre vizsgálni mentelmi jogától megfosztani, mert e nélkül ez a kártékony csótány továbbra is károsítja normális társadalmi környezetünket.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-23 09:50:10
A kommunisták száz éve csak hazudnak, most miért lenne ez másként ?!
Egyébiránt most azok a szemtelen libsik pofáznak szociális érzéketlenségről, meg "rabszolgatörvényről", akik a dicstelen uralkodásuk alatt 65 évre emelték a nyugdíjkorhatárt, és ráadásul még "kitalálták" azt is, hogy a nyugdíjat nem a bruttó, hanem a nettó bérből kell kiszámítani !!!!
Milyen jogon mernek megszólalni ezek egyáltalán ?!
Persze nem véletlen az, hogy az összes "ellenzéki gittegylet" - a népszerűségi kimutatásokat tekintve - régóta csak alulról fürkészi a bányászbéka valagát !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Csak a katonák védhetik meg Európát a migrációs nyomástól

2019.07.20. 05:40
A népességrobbanás és az éghajlatváltozás miatt ugyanis évtizedekre meghatározza kontinensünket a bevándorlás egyre fokozódó kihívása.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Botrány és rendbontás a francia nemzeti ünnepen

2019.07.14. 18:40
Macront kifütyülték, 152 embert őrizetbe vettek. Így tisztelgett Párizs a Bastille 1789-es ostromának évfordulóján.

Liberális csoportok segítik a randalírozó migránsokat?

2019.07.14. 05:05
A biztonságpolitikai szakértő szerint a belbiztonsági veszélyeztetettség új fázisának lehetünk tanúi Európában.

Infantilissá vált a bosszúszomjas magyar ellenzék

2019.07.14. 05:05
Elfogadhatatlan európai parlamenti viselkedéssel veszik semmibe a magyar választópolgárok döntését.

Káoszba fullad az ellenzéki összefogósdi

2019.07.08. 05:10
Az ellenzéki szavazók nem adhatók össze mechanikusan az önkormányzati választáson – állítják a szakértők.

Magyarország és Olaszország megerősítette stratégiai szövetségét

2019.07.05. 17:05
A két ország vezetése egyetért abban, hogy az EU külső határait a szárazföldön és a tengeren is védeni kell, és bíznak benne, hogy az Európai Bizottság …

Politikai provokáció a migránshajóztatás

2019.06.30. 05:00
A bevándorlókat taxiztató szervezetek szeretnék elérni, hogy a migrációt pártoló politikai erők fellépjenek az érdekükben.

Az Orbán-fóbia az ellenzék zsákutcája

2019.06.25. 05:50
A túltolt tagadásból nem lesz politikai építkezés.

A cseh kormányfő lemondását követelték Prágában

2019.06.23. 20:20
Andrej Babis kormányfő és Marie Benesová igazságügyi miniszter lemondását, valamint a cseh ügyészség függetlenségének megőrzését követelték vasárnap Prágában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?