Blogolj!

A hazudozó ellenzék erőszakkal venné át a hatalmat

Ebben pedig Soros György pénzzel és saját NGO-in keresztül támogatja, hiszen Soros György célja a bevándorlást ellenző kormányok gyengítése és megbuktatása – véli a kormányszóvivő.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az ellenzék továbbra is hazudik a munka törvénykönyve módosításáról – ezt mondta Hollik István kormányszóvivő az MTI híre szerint.

A pénteki kormányellenes tüntetés kapcsán megjegyezte: az ellenzék ismét becsapta az embereket: azt hazudják, hogy a munkavállalókat kényszeríteni lehet a túlmunkára, illetve azt, hogy a túlórapénzt csak három év múlva fizetik ki a munkavállalóknak. Az igazság ezzel szemben az, hogy

túlmunka csak a munkavállaló önkéntes hozzájárulásával lehetséges, és a túlmunkáért járó bért a hónap végén ki kell fizetni.

Hollik István szerint ezeknek a hazudozásnak az az oka, hogy az ellenzék elveszítette a tavaszi parlamenti választásokat, ezért utcai erőszakkal próbálja magához ragadni a hatalmat.

„Ebben az ellenzéket Soros György pénzzel és saját NGO-in keresztül támogatja, hiszen Soros György célja a bevándorlást ellenző kormányok gyengítése és megbuktatása”

– szögezte le.

A kormányszóvivő sajnálatát fejezte ki, hogy az elmúlt napok vandál és agresszív cselekményei után újabb vandalizmusra került sor, hiszen pénteken éjjel füstbombát dobtak a köztársasági elnök hivatalának épületére.

5
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66679/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,budapest,demonstráció,ellenzék,Hollik István,kormányszóvivő,migráció,NGO,Soros György,tüntetés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-12-24 21:02:57
S ŐŐŐŐ T !!!!! AZ UTOLSÓ TÍZ ÉV JÖVEDELMÉBŐL SZÁMÍTOTTÁK A NYUGDÍJAT !!
Válaszolok
Konstans 2018-12-23 19:48:37
Kellene már egy békemenet "mérgesen", hogy letörjűk a szarvát ennek a dűhöngő hordának!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-23 12:34:16
Nagyon szépen megkérem, hogy " ellenzéki hatalom átvételről " ne beszéljünk, mert egyszerűen értelmetlen !! Nem értem, hogy kik azok az ellenzékek, kik azok a hatalom átvevők ?? Tessék egy párat megnevezni a tudós ország irányító képességekkel rendelkezőzből !! Ugye nincsen... Csak nem ezekre a csöves , drogos, kábítószeres, piás, élősködő parazitákra, bukott komcsi - bolsi - libcsi oligarcha , csaló, sikkasztó, maffiózó banditákra........................tetszik gondolni ??!! Arra a pár ezer csökött agyú csatorna patkányra....primitív , bunkó, tuskó lumpenproletárra ........Ez még viccnek sem egészen százas !! És még egy apróság : pl. , mondjuk kedden délelőtt 11.-kor " hatalomátvétel " !! Mi 3.5 - 4 millióan mit csinálnánk mondjuk 12 órakor ??! Persze, hogy kő kövön nem maradna, a csürhe , szemét , agyatlan , hibbantnak nem lenne elég a összes meglévő gané domb, a dögkút, a fekáliás csatorna....mert utolsó útjuk oda vezetne !! Tehát így azért már más a leányzó fekvése, ugye ??! De van még más nagyszerű elképzelésem, javaslatom..azaz mindig akkor megyünk át a hídon amikor oda érünk !!!! Barátilag...................
Válaszolok
Ottó 2018-12-23 11:30:27
A vonulgató ellenzéki csürhe most már Ádert is elküldte pi@sába. Szítják az anarchiát, ami a többségben lévő emberek, de az ővék jobb létre derülését is elfogják lehetetleníteni, mert anarchiába a jó léti állam nem alakulhat ki, pedig csak valami őket érintő komoly változást, ami nem olyan rég történt (2009) eseményt kellene helyén kezelni az emlékezetükben.
A gyujcsányfejko által kreált szakértői nemtudomka kormány 2009.12.17.-én a parlamentben a boci szemű szakértői nemtudomka, OKJ-s liba tol@aj, ciprusi miliárdos offsor bajnok gojdonka előterjesztésére a Magyar Nőknek 7 év a Magyar Férfiaknak 5 év kényszermunkát adott az általa benyújtott nyugdíj törvény elő terjesztésével (lásd Magyar Közlöny 2009 decemberi számaiban, ami talán nem nevezhető propaganda anyagnak), amit az akkori MSZP-s és SZDSZ-es parlamenti többség megszavazott. Nekik volt akkor 2/3-t jóval meghaladó koalíciós többségük. Most ez a sz@rjankó, jellemtelen MSZP-s gyökerű kisebbség tüntet és szítja az anarchiát a 400 óra túlmunkát lehetővé tevő szerintük „rabszolga törvény ellen”. A jelenleg hatályos munkatörvény szerint 250 órát lehet túlórázni, az új előterjesztés alapján 400 órát, az Únióban 415 óra a max. megengedett.
Az Úniós zászlót lengető anarchisták akkor mi ellen is tüncizgettek Úniós zászlókkal???
Hogy is van ez DK-s, MSZP-s, LMP-s, Jobbikos agymosottaknak, vissza kellene mennetek az általános iskolába, ha nem tudjátok az éveket tisztességgel számszakilag összevetni az órákkal.
A radikális jobbik roncsain vegetálók pedig elmehetnének már a jó k@rv@ nénikéjükbe, mert amit most ők művelnek azt jelzőkkel már nem is lehet minősíteni.
Hol voltak az elvtársak a Magyar Dolgozók érdekvédelmében, amikor a több éves kényszermunkát a Magyar Embereknek kárára megszavazták. Az elvtársaknak van tükör az otthonukban, de szerintem nincs, mert akkor naponta szemen kéne köpni magukat. Az ennyire durva nép ellenes cselekedet után még nekik áll feljebb, hogy elfordult tőlük a nép és Orbánnak lett ismét 2/3-a. Míg élek törjön le a kezem, ha DK-ra vagy MSZP-re vagy azok elv barátaira húznám be az X-t a választásokon. Ezzel még szerintem vagyunk még pár százezren, talán többen is.

A gyurcsány féle szemkilövetős DK-s szarjankót, pedig most már fizikailag, jogilag is meg kellene állítani, mert Ő anarchiára törekszik az Országunkban, ami számára gazdasági előnyt jelent, nekünk pedig gazdasági ellehetetlenülést és NIHILT.
A gyujcsány macáját vadai ronda ágnest pedig nem szabadna olyan helyzetben tartani, amivel nemzetbiztonsági adatokhoz juthat.

gyujcsány ferkó gazdasági és egyéb bűntetteit ki kellene végre vizsgálni mentelmi jogától megfosztani, mert e nélkül ez a kártékony csótány továbbra is károsítja normális társadalmi környezetünket.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-23 09:50:10
A kommunisták száz éve csak hazudnak, most miért lenne ez másként ?!
Egyébiránt most azok a szemtelen libsik pofáznak szociális érzéketlenségről, meg "rabszolgatörvényről", akik a dicstelen uralkodásuk alatt 65 évre emelték a nyugdíjkorhatárt, és ráadásul még "kitalálták" azt is, hogy a nyugdíjat nem a bruttó, hanem a nettó bérből kell kiszámítani !!!!
Milyen jogon mernek megszólalni ezek egyáltalán ?!
Persze nem véletlen az, hogy az összes "ellenzéki gittegylet" - a népszerűségi kimutatásokat tekintve - régóta csak alulról fürkészi a bányászbéka valagát !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Czeglédy Csaba már a fővárosban is megvetette a lábát

2019.11.07. 20:50
Az ügyvédet hatmilliárd forintos költségvetési csalással vádolják, de ez szemmel láthatóan nem nagyon érdekli Erzsébetváros és Rákospalota új polgármesterét, akik Czeglédy …

Botrány a győri alakuló ülésen, óvszereket aggattak a városháza ajtajára

2019.11.07. 15:45
Nem kezdődött zökkenőmentesen a győri közgyűlés alakuló ülése. A polgármesteri címről lemondott Borkai Zsoltot megtapsolták a …

Forgalomkorlátozások a fővárosban a török elnök látogatása miatt

2019.11.06. 05:40
Csütörtök éjfélig tartanak a lezárások; mutatjuk, mire figyeljenek!

Kiderült, honnan érkeztek az essexi halálkamion áldozatai

2019.11.02. 05:45
A múlt heti szörnyű tragédiában 39 ember veszítette életét. Az első jelentésekkel szemben nem kínaiak.

Liget-projekt: átadták a Nagyjátszóteret és a Millennium Házát

2019.10.26. 14:10
Jó hír: ezeket már biztosan nem állítja le Karácsony Gergely, vagyis nem rabolja el a budapestiektől.

A költségcsökkentés jegyében lelép a Ryanair Budapestről

2019.10.24. 15:10
November végén megszünteti budapesti bázisát az ír légitársaság. A ferihegyi üzemet a Ryanair lengyel bejegyzésű leányvállalata veszi át.

Salvini a migránspártiak ellen, Budapesten Salvini mellett demonstráltak

2019.10.19. 18:20
Kétszázezres tömeg tüntetett Rómában a bevándorláspárti, baloldali kormány ellen Matteo Salvini vezetésével. Budapesten eközben szintén hatalmas …

Nemzetközi migrációs válságkezelő gyakorlatot tartanak Magyarországon

2019.10.17. 09:10
A Közép-európai Védelmi Együttműködés országai Magyarországon rendezik meg a Cooperative Security 19 (COOPSEC19) migrációs válságkezelési …

Egyre komolyabb a nyomás az Európába tartó főbb migrációs útvonalakon

2019.10.16. 19:15
Leginkább az Égei-tengeren emelkedett az illegális bevándorlók száma.

Párizsban az ősz: tűzoltók csaptak össze rendőrökkel

2019.10.16. 06:10
Nem nyugszanak a kedélyek Macronék fővárosában, ezúttal a jobb munkakörülményekért küzdő lánglovagok demonstrációja torkollt erőszakba.

Ezeket a cikkeket olvastad már?