hirdetés
Blogolj!

Blogstar kávéház

Emelés

Megbecsült életmentők.

2010 óta a mentőorvosok bruttó átlagfizetése több mint kétszeresére, a mentőtiszteké csaknem kétszeresére, a mentőápolóké szintén kétszeresére, a gépkocsivezetőké bő másfélszeresére nőtt.

"Rétvári Bence hozzáfűzte: a legkorszerűbb mentéstechnikai eszközök beszerzésére 2017-ben 1,3 milliárd forintos forrás nyílt meg, 2018-ban pedig újabb 1,9 milliárd forintos forrást fordíthat az Országos Mentőszolgálat eszközbeszerzésre, így az új autókba új eszközök is kerülnek."

Rétvári Bence ismertette, hogy hol tart jelenleg a Mentőszolgálat fejlesztése | Magyar Idők

Rétvári Bence ezt egyebek mellett arra reagálva közölte az Országgyűlés honlapján is elérhető válaszában, hogy Rig Lajos jobbikos országgyűlési képviselő kérdést intézett Kásler Miklós emberierőforrás-miniszterhez „Mentődolgozóként a mentődolgozókért! - Vajon megbecsüli a kormány az ÉLET-mentőket?" címmel. Az államtitkár válaszában elsőként azt hangsúlyozta, hogy az elmúlt években 31 új mentőállomás épült, továbbá 8 mentési pont létesült.

Bomba

Merénylet Kairóban.

Legalább két ember életét vesztette és többen megsebesültek egy turistabusz elleni merényletben.

"Az egyiptomi biztonsági erők évek óta harcolnak az Iszlám Állam dzsihadistái ellen a Sínai-félsziget északi részén. A harcokban katonák és rendőrök százai vesztették életüket. Az elmúlt év folyamán a szélsőségesek a civilekre is kiterjesztették támadásaikat."

Pokolgép robbant egy turistabuszon Egyiptomban | 24.hu

Kairóban, a gízai piramisok közelében. Két ember meghalt, többen megsebesültek.

Top News Hungary

A hírek szerelmesei.

December 19-i bejegyzéssel új céget alapított Top News Hungary Kft. néven Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília – írja az index.hu.

"Többek között világháló-portál szolgáltatás, napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és reklámügynökségi tevékenység szerepel a cég tevékenységi körei között."

Új cége van Rogán Cecíliának és Sarka Katának

Új cége van Rogán Cecíliának és Sarka Katának - Top News Hungary néven jegyeztek be céget.

Életveszély

Az ember legjobb barátja.

Szilveszterkor biztonságos, zárt helyen kell tartani a kutyákat, macskákat, és az a legjobb, ha a gazdájuk nem hagyja egyedül őket.

"Az állatnak az a legjobb, ha a szilveszteri durrogtatás, tűzijátékozás idején maga mellett tudhatja a gazdáját" - mondta Schneider Kinga a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője.

Az állatok számára akár életveszélyes is lehet a szilveszteri tüzijáték

Szilveszterkor biztonságos, zárt helyen kell tartani a kutyákat, macskákat, és az a legjobb, ha a gazdájuk nem hagyja egyedül őket - mondta a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője pénteken az M1 aktuális csatornán. Schneider Kinga kiemelte, hogy az állatnak az a legjobb, ha a szilveszteri durrogtatás, tűzijátékozás idején maga mellett tudhatja a gazdáját.

Őszintén

Nehéz szakma.

Mészáros Dóra eleinte fiúkkal is forgatott felnőtt filmeket, ma már azonban csak lányokkal dolgozik együtt, el is mondta, miért.

"Rájöttem, hogy egy férfival való együttlét számomra túl intim, privát dolog. Így aztán maradtak a lányos filmek, amiket a mai napig csinálok. Teljesen más csajokkal dolgozni, abból nyugodtan haza tudok menni."

Kitálalt a forgatásokról a szépséges magyar pornószínésznő, nagyon durva dolgokat mondott (18+)

"Volt, amikor minden testrészemet használták" Dóra diplomás nőként végzi erotikus munkáit: könyvtár-informatika szakon végzett, emellett túl van egy lakberendezői tanfolyamon is. Az erotikus munkát 1999-ben kezdte, s azóta nincs megállás. Most az NLCafénak adott interjút. Dóra eleinte fiúkkal is forgatott felnőtt filmeket, ma már azonban csak lányokkal dolgozik együtt, el is mondta, miért: „Volt egy-két fiús jelenet, amikor minden testrészemet használták.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66901/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Boris Johnson az új brit miniszterelnök

2019.07.23. 13:10
A várakozásoknak megfelelően Boris Johnson volt brit külügyminisztert, London egykori polgármesterét választották a kormányzó brit Konzervatív Párt új vezetőjévé a távozó Theresa May miniszterelnök …

Augusztusban megszűnik a Széna téri buszpályaudvar

2019.07.23. 11:45
Augusztus 10-től megszűnik a Széna téri autóbusz-állomás, ezért a járatok a Széll Kálmán tér Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszára áthelyezett megállókból …

Sötétségbe borult Venezuela

2019.07.23. 08:15
Venezuela szinte egészében megszakadt az áramszolgáltatás hétfőn, Nicolás Maduro elnök szocialista kormánya - ahogy korábban is - az ország vízi erőműveit ért elektromágneses támadással magyarázta a történteket.

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?