Blogolj!

Blogstar kávéház

Emelés

Megbecsült életmentők.

2010 óta a mentőorvosok bruttó átlagfizetése több mint kétszeresére, a mentőtiszteké csaknem kétszeresére, a mentőápolóké szintén kétszeresére, a gépkocsivezetőké bő másfélszeresére nőtt.

"Rétvári Bence hozzáfűzte: a legkorszerűbb mentéstechnikai eszközök beszerzésére 2017-ben 1,3 milliárd forintos forrás nyílt meg, 2018-ban pedig újabb 1,9 milliárd forintos forrást fordíthat az Országos Mentőszolgálat eszközbeszerzésre, így az új autókba új eszközök is kerülnek."

Rétvári Bence ismertette, hogy hol tart jelenleg a Mentőszolgálat fejlesztése | Magyar Idők

Rétvári Bence ezt egyebek mellett arra reagálva közölte az Országgyűlés honlapján is elérhető válaszában, hogy Rig Lajos jobbikos országgyűlési képviselő kérdést intézett Kásler Miklós emberierőforrás-miniszterhez „Mentődolgozóként a mentődolgozókért! - Vajon megbecsüli a kormány az ÉLET-mentőket?" címmel. Az államtitkár válaszában elsőként azt hangsúlyozta, hogy az elmúlt években 31 új mentőállomás épült, továbbá 8 mentési pont létesült.

Bomba

Merénylet Kairóban.

Legalább két ember életét vesztette és többen megsebesültek egy turistabusz elleni merényletben.

"Az egyiptomi biztonsági erők évek óta harcolnak az Iszlám Állam dzsihadistái ellen a Sínai-félsziget északi részén. A harcokban katonák és rendőrök százai vesztették életüket. Az elmúlt év folyamán a szélsőségesek a civilekre is kiterjesztették támadásaikat."

Pokolgép robbant egy turistabuszon Egyiptomban | 24.hu

Kairóban, a gízai piramisok közelében. Két ember meghalt, többen megsebesültek.

Top News Hungary

A hírek szerelmesei.

December 19-i bejegyzéssel új céget alapított Top News Hungary Kft. néven Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília – írja az index.hu.

"Többek között világháló-portál szolgáltatás, napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és reklámügynökségi tevékenység szerepel a cég tevékenységi körei között."

Új cége van Rogán Cecíliának és Sarka Katának

Új cége van Rogán Cecíliának és Sarka Katának - Top News Hungary néven jegyeztek be céget.

Életveszély

Az ember legjobb barátja.

Szilveszterkor biztonságos, zárt helyen kell tartani a kutyákat, macskákat, és az a legjobb, ha a gazdájuk nem hagyja egyedül őket.

"Az állatnak az a legjobb, ha a szilveszteri durrogtatás, tűzijátékozás idején maga mellett tudhatja a gazdáját" - mondta Schneider Kinga a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője.

Az állatok számára akár életveszélyes is lehet a szilveszteri tüzijáték

Szilveszterkor biztonságos, zárt helyen kell tartani a kutyákat, macskákat, és az a legjobb, ha a gazdájuk nem hagyja egyedül őket - mondta a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője pénteken az M1 aktuális csatornán. Schneider Kinga kiemelte, hogy az állatnak az a legjobb, ha a szilveszteri durrogtatás, tűzijátékozás idején maga mellett tudhatja a gazdáját.

Őszintén

Nehéz szakma.

Mészáros Dóra eleinte fiúkkal is forgatott felnőtt filmeket, ma már azonban csak lányokkal dolgozik együtt, el is mondta, miért.

"Rájöttem, hogy egy férfival való együttlét számomra túl intim, privát dolog. Így aztán maradtak a lányos filmek, amiket a mai napig csinálok. Teljesen más csajokkal dolgozni, abból nyugodtan haza tudok menni."

Kitálalt a forgatásokról a szépséges magyar pornószínésznő, nagyon durva dolgokat mondott (18+)

"Volt, amikor minden testrészemet használták" Dóra diplomás nőként végzi erotikus munkáit: könyvtár-informatika szakon végzett, emellett túl van egy lakberendezői tanfolyamon is. Az erotikus munkát 1999-ben kezdte, s azóta nincs megállás. Most az NLCafénak adott interjút. Dóra eleinte fiúkkal is forgatott felnőtt filmeket, ma már azonban csak lányokkal dolgozik együtt, el is mondta, miért: „Volt egy-két fiús jelenet, amikor minden testrészemet használták.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66901/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.12.15. 02:50
Karácsony folytatódó tisztogatása, Schilling Árpád jogsértő listázása, a Soros-blog soros hazugsága, a zaklatások balliberális elviccelése és Dallos Bogi forró csókja vasárnapi online lapszemlénkben.

Elkezdődött az Országházi Gyermekkarácsony

2019.12.14. 14:05
Többszáz hátrányos helyzetű határon túli és anyaországbeli gyereket köszöntöttek a Parlamentben karácsony alkalmával.

Blogstar kávéház

2019.12.14. 04:40
Brüsszel bonyolult Brexit-búcsúja, Orbán Viktor karácsonya, Dobrev Klára vérgőzös EU-kompatibilitása, Gyurcsány szocialista falatozása és Lékai-Kiss Ramóna testvérprojektje szombati online lapszemlénkben.

Teljesen megbolondult az időjárás: 16 fok is lehet a jövő héten

2019.12.13. 14:45
Az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, szóval jobban járunk, ha még nem rakjuk el az őszi kabátot.

Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

2019.12.13. 09:10
Egyre rosszabb a migrációs helyzet: a Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció.

Halálos áldozata is van az orosz nehézcirkálón pusztító tűznek

2019.12.13. 07:00
Az Admiral Kuznyecov nevű repülőgép-hordozón még tegnap alakult ki tűz. Mostanra kiderült, hogy halálos áldozata is van a katasztrófának.

Blogstar kávéház

2019.12.13. 02:50
Boros Johnson tarolása, a szocialisták diktatúrája, Hadházy Ákos váratlan beperlése, a Fradi büszke búcsúja és Hosszú Katinka aranyos NASA-dressze pénteki online lapszemlénkben.

Elkészült a képviselők új irodaháza

2019.12.12. 18:30
Egy évet csúszott, de elkészült a Parlamenttel szemben található épület, amit Szabad Györgyről, az első szabadon választott országgyűlés elnökéről neveznek el.

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

2019.12.12. 18:05
A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Egyszerűsített vámellenőrzést vezet be az ünnepi időszakban Szerbia és Magyarország

2019.12.12. 17:05
Egyszerűsítik a határ- és vámellenőrzést a szerb-magyar határon az ünnepi időszakban, december 15. és január 15. …

Ezeket a cikkeket olvastad már?