Blogolj!

Összeomlásnak indult, tragikomédia lett a vége

A negyedik negyedévben a Fidesz folyamatosan erősödött, atomjaira hullott a Jobbik és az LMP, az MSZP-t pedig a Botkát körüllengő botrányok temették maguk alá. A CEU úgy emigrált, hogy mégis maradt. Az év végére parlamenti cirkuszba, bohócforradalomba és szánkógyújtogató utcai randalírozásba menekült a színtelen-szagtalan ellenzék, melynek „vezéralakjai” előbb magukból csináltak hülyét, hogy aztán az internet népe vegye őket hülyére.

Teljes összeomlás az ellenzéki oldalon

Október elejétől egyre forrósodott a talaj Botka László talpa alatt, a szoci szegedi polgi emberei felfüggesztett börtönt kaptak a VIP-parkolóügyben. Szél Bernadett elszállt az LMP-ből. Az identitását veszítő Jobbik darabokra hullott, vette a kalapját Volner János alelnök, akit mások is követtek. Volner távozóban bele is rúgott a Jobbik és a baloldal bimbózó szerelmébe. Márki-Zay Péter erősen összezavarodott: előbb csaknem lemondott, majd új Magyar Gárdáért ordított, végül Molotov-koktélos forradalmat vizionált. Orbán Viktor és Tarlós István közösen jelentették be, hogy Tarlós újraindul a főpolgármesterségért, a hajléktalanokat pedig elkezdték elszállítani az utcáról, hogy végre rend és tisztaság legyen Budapesten és a nagyvárosokban. A BKIK nagy sikerrel rendezte meg az Ipar és Kereskedelem Napját, és a taxis hiénák elleni küzdelembe is beleállt. Lázár János belengette a füstmentes Magyarország tervét, Gulyás Gergely pedig kihirdette a csok további bővítését, kiszélesítését. Orbán Viktor október 23-án a nemzeti büszkeség diadalát, pár nappal később a felújított Szépművészeti Múzeum átadásán a kultúrharcot hirdette meg.

Letöltendő börtön és megmentette lakásáfa

Lázár János a dél-alföldi tram-train mintaprojekt és a határon átnyúló vasúti beruházások kormánybiztosaként kezébe vette a regionális közlekedésfejlesztést. Az időközi választásokon folytatták diadalmenetüket a kormánypártok, az ellenzék mindenütt totálisan leégett, ahogyan a fővárosban a DK irodái is a tűz martalékaivá váltak. Makovecz Imréről utcát neveztek el Óbudán, Tarlós István és Orbán Viktor újra egymás tenyerébe csapott, ezúttal a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozásáról állapodtak meg. A BKIK és az ÉVOSZ összekapaszkodásának hála a kormány 2023 végéig kitolta a kedvezményes lakásáfát. Szintén a BKIK erőfeszítéseinek eredményeként nem emelték az egyszer használatos műanyag zacskók termékdíját. A Dél-Alföld legsúlyosabb politikai-gazdasági bűnügyében letöltendő börtönre ítélték a Szeviép-vezéreket, a sok száz meglopott kisvállalkozó jogi képviselője a politikai haszonélvezők és felelősök felkutatására is feljelentést tett – a szegedi vörösök, Botka László és Ujhelyi István egyre jobban izzadtak a hűvös novemberben. A Jobbik Szávay István zsidózásával ásta tovább a saját sírját, a fővárosban a 2-es metrón egy paprikaspray-s balhé okozott izgalmakat.

Amikor Kunhalmi lepattan az ajtóról...

A közvélemény-kutatások szerint decemberre tovább nőtt a Fidesz-KDNP támogatottsága és fölénye, folytatódott a Jobbik összecsuklása. A kormányzat bejelentette, hogy elindítja a Modern Falu Programot és „falusi csok” kedvezményrendszert. Közel sem volt ennyire pozitív a közigazgatási bíróságok felállításáról szóló törvény és a túlóratörvény elfogadásának. Ezekre a kommunisták és a bunkók budapesti felvonulása, a bohócellenzék oltári parlamenti cirkusza, majd a ballibsi pártocskák és a Soroshoz kötődő „civilek” hivatásos rendbontókkal fűszerezett néhány napos utcai rendzavarása volt a válasz. A Sargentini és Verhofstadt által is bujtogatott, úgynevezett tüntetők felforgató tevékenységét a szegény gyermekeknek szánt szánkók felgyújtása és a kereszténygyalázó szólamok mantrázása tette gyomorforgatóvá, az ellenzéki politikusok pedig Hadházy Ákostól kezdve Kunhalmi Ágnesen, Varju Lászlón át Bangóné Borbély Ildikóig azon versengtek, ki tud magából nagyobb hülyét csinálni az MTVA-székházban. Végül a net népe győzött, mely hülyét csinált minden bukott balfékből. A füstgránát borította és könnygázszagú debil decembert Márki-Zay Péter tette teljessé, a materialista keresztény celeb polgi három bírósági papírt is szerzett róla, hogy megrögzött hazudozó. Slusszpoénként az amerikai nagykövet megadta a kegyelemdöfést a menekülő és mégis maradó Soros-egyetemnek.

 

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/66838/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-12-30 15:09:23
Ez pont elég ahhoz,hogy lássuk saját maga alázta porig ,és tette nevetségessé saját magát.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-30 14:58:47
Mielőtt bárki, bármilyen hozzászólást megfogalmazna a fentiekkel kapcsolatban, kérem pillantson rá a széllelbélelt bernadettről (csak így, csupa kisbetűvel !!!!) készült fényképre.
Most őszintén, a fénykép megtekintése után kell még bármit is leírni ?! Na, ugye !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Megint markáns veszéllyé vált a kvótakényszer

2019.09.18. 10:35
Brüsszelből és Rómából újra erősödik a nyomás, miközben komoly migrációs hullámok is fenyegetnek.

Az őszödi beszéd a magyar politikatörténet csúcsbotránya

2019.09.18. 10:15
Gyurcsány nemcsak hazudott, de még meg is sértődött.

Blogstar kávéház

2019.09.18. 04:35
Gyurcsány Ferenc sértődése, Boris Johnson drámai kálváriája, a rothadó Európa migránsmeghívója, a magyar agrárium öntözésfejlesztése és Tornóczky Anita szívszorító búcsúja szerdai online lapszemlénkben.

Bosszúhadjárat folyik Magyarország ellen

2019.09.17. 06:40
Bevándorláspárti bosszúhadjáratnak nevezte hétfői brüsszeli meghallgatását az igazságügyi miniszter a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján.

Elhunyt Terry Black

2019.09.17. 06:05
A homoszexuális élharcos 71 éves volt, egy müncheni kórházban érte a halál. 

Blogstar kávéház

2019.09.17. 04:55
A bevándorláspártiak bosszúhadjárata, Európa tágra nyitott kapui, az ellenzék versengő modellje, a magyar nők karcsúsága és Vajna Timi fájdalmas beszélgetése keddi online lapszemlénkben.

Európában a magyar gazdaság fejlődik a leggyorsabban

2019.09.16. 12:35
A magyar gazdaság növekedési üteme ma a legnagyobb az Európai Unióban - mondta el Szijjártó Péter a külgazdasági és külügyminiszter.

Nincs főpolgármester-váltó hangulat – Tarlós simán vezet

2019.09.16. 07:00
Tarlós István egyedül is begyűjtené a szavazatok felét (50 százalék), így továbbra is jelentősen vezet a főpolgármesteri címért folyó versenyben – derül ki a …

Blogstar kávéház

2019.09.16. 04:25
Magyarország brüsszeli számonkérése, az ellenzék klímakatasztrófája, a fiatalok téves önmegvalósítása, Galambos Erzsi virslimozgója és Homonnay Zsolt hajas babája hétfői online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.09.15. 18:20
Nem volt szerencséje senkinek a héten, nincs telitalálat a hatos lottón.

Ezeket a cikkeket olvastad már?