hirdetés
Blogolj!

Újra kórházban van Niki Lauda

A háromszoros Forma 1-es világbajnokot újra visszaszállították a bécsi klinikára.

Niki Lauda augusztusban tüdőátültetésen esett át, majd két hónap után kiengedték a kórházból, azóta pedig ibizai házában pihent. Most viszont újra vissza kellett vinni a bécsi kórházba, mivel influenzás lett, így az orvosok jobbnak látták, hogy ha az intenzív osztályon megfigyelés alatt marad egy darabig, de nagy az esélye annak, hogy már akár jövő héten ki is engedik.

Tüdőátültetésen esett át Niki Lauda, súlyos az állapota

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. A háromszoros F1-világbajnok tüdőátültetésen esett át, jelenleg egy bécsi klinikán fekszik, állapota nagyon súlyos. A műtét sikeressége ellenére a 69 éves Niki Lauda még az intenzíven fekszik, de jelenlegi állapotáról a család kérésére nem adnak további tájékoztatást.

Az egykori Forma 1-es pilótát októberben engedték haza, akkor szigorú rehabilitációs programot kapott, ami decemberben ért véget. Kontrollra amúgy is vissza kellett volna térni Bécsbe, de így ez hamarabb valósult meg.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/67208/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Niki Lauda,sport
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Felgyújtottak egy filmstúdiót Japánban, többen meghaltak

2019.07.18. 12:20
Huszonhárman meghaltak, harmincnyolcan pedig megsérültek amikor egy férfi szándékosan gyújtotta fel a Kyoto Animation stúdiót.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019.07.18. 12:10
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC …

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18. 11:20
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - …

Ezeket a cikkeket olvastad már?