Blogolj!

Blogstar kávéház

Árulás

A Jobbik gyalázatos útja.

Gyomorforgató, hogy a Jobbik a forradalmunkat vérbe fojtó kommunisták szellemi örököseivel és jogutódaival működik együtt – fogalmaz a Magyar Hírlap Online-nak Pongrátz András ’56-os forradalmár.

„Úgy véli, a Jobbik ugyanazt a gyalázatos utat járja be, amelyet a magát kezdetekben harcos antikommunistának hazudó, de valójában vérliberális SZDSZ, annyi különbséggel, hogy Sneiderék nem Horn Gyulával, hanem Kádár János bizalmi emberének, Apró Antalnak a rokonával, Gyurcsány Ferenccel fekszenek össze. Szerinte a néppártosodásnak nevezett valami nem más, mint a korábbi értékek feladása, a bátyja és minden olyan ember elárulása, aki hitt a Jobbikban, és hitt abban, hogy ez valóban egy nemzeti érdekeket képviselő, magyar radikális párt.”

Pongrátz András: A Jobbik mára csőcselékpárt lett

Gyomorforgató, hogy a Jobbik a forradalmunkat vérbe fojtó kommunisták szellemi örököseivel és jogutódaival működik együtt - jelentette ki lapunknak Pongrátz András '56-os forradalmár. Szerinte az úgynevezett néppártosodás a korábbi értékeik feladása. „Gyalázatos úton járnak" (Fotó: Katona László) „A Jobbik balratolódása elfogadhatatlan, és vérlázító, hogy hová juttatta ezt a pártot Vona Gábor és Sneider Tamás" - mondta lapunknak Pongrátz András.

Kíváncsiság

A MÚOSZ lezüllése.

Példátlan önleleplezés: a Magyar Újságírók Országos Szövetsége nevű, magát függetlennek és objektívnek hazudó balliberális álszakmai szervezet elnöke, Hargitai Miklós a közös ellenzéki listáért kampányol – írja az Origo.hu.

„A cél világos: meg kell törni a bevándorlásellenes erőket, és bevándorlókontinenssé kell tenni Európát. Most nyilvánvalóvá vált, a MÚOSZ mára gyakorlatilag politikai párttá vált, véleménye bármilyen újságíró szakmai kérdésben érdektelen. Valójában akár a közös lista végére oda is lehetne írni a nevüket. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, ezek után hány, magát függetlennek és objektívnek, és újságírónak nevező MÚOSZ-tag fog azonnal lemondani tagságáról.”

Példátlan önleleplezés: a MÚOSZ elnöke a közös ellenzéki listáért kampányol

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) nevű, magát függetlennek és objektívnek hazudó balliberális álszakmai szervezet elnöke, Hargitai Miklós leleplezte magát: a közösségi oldalán kampányolni kezdett azért, hogy a teljes ellenzék, a baloldali liberális pártoktól az antiszemita és cigányellenes Jobbikig állítson közös bevándorláspárti listát a májusi európai parlamenti választásokra. „Közös ellenzéki EP-listát!"

Értékrend

Erőszakos kispártok.

Szakértők szerint az ellenzék nem ismerte fel azt, hogy az országgal szembeforduló politikával nem fog több támogatót szerezni – így a Hirado.hu.

„Május végén európai parlamenti választásokat tartanak az Európai Unióban. Az ellenzék erre egy közös listával készül, ami Farkas Örs szerint a kispártok félelméből ered. Mint mondta, azok a pártok, akik az öt százalékos parlamenti küszöb alatt, vagy a körül ingadoznak, nagyon tartanak attól, hogyha önmagukat megmérettetik a választáson, akkor nem szerzik meg a mandátumhoz szükséges szavazatszámot. Ezért erőszakosan keresik az együttműködés lehetőségét minden olyan politikai szervezettel, amely erre alkalmas lehet – fejtette ki az elemző. Hozzátette: az összes ellenzéki párt ma már ezt a megoldást választja, függetlenül attól, hogy értékrendjük miként viszonyul más pártok értékrendjéhez.”

Az országgal szemben politizál a magyar ellenzék?

A baloldal egyre több választópolgár szimpátiáját próbálja kivívni, demonstrációkat rendeznek országszerte, tiltakozva az Orbán-kormány politikája ellen. Szakértők szerint azonban az ellenzék nem ismerte fel azt, hogy az országgal szembeforduló politikával nem fognak több támogatót szerezni. Együtt tüntetett Brüsszelben több magyar ellenzéki politikus Judith Sargentini, holland zöld párti képviselővel a magyar kormány politikája ellen.

Esély

Brit Brexit-bomba.

Összeomlott Theresa May stratégiája: a Betfair fogadóiroda már 65 százalékos esélyt lát arra, hogy Nagy-Britannia egyáltalán nem lép ki az Európai Unióból – elemez a Népszava Online.

„A bomba azonban majd a január 15-én esedékes parlamenti szavazás során robban, amikor a parlament az EU-val kötött megállapodásról szavaz. A törvényhozás szerdán folytatta a vitát e kérdésről, ez várhatóan pénteken zárul majd. Theresa May számára ez az utolsó esély arra, hogy meggyőzze a képviselőket arról, az ő megállapodása még a legkisebb rossz. Amennyiben jövő héten a képviselők igent mondanának az előterjesztésre, akkor március 29-én a britek gond nélkül távoznának az EU-ból. Már most látható azonban, lényegében semmi esély sincs a megállapodás elfogadására, amelyről tavaly decemberben egyszer már elhalasztották a szavazást. Ez esetben Londonnak 21 napja van arra, hogy közzé tegye további terveit.”

Összeomlott Theresa May stratégiája

Az Egyesült Királyságban a bukmékerek jóslataira akkor is odafigyelnek, ha nem egy sportesemény esélyeinek meghatározásáról van szó. Ezért is keltett nagy feltűnést: a Betfair fogadóiroda már 65 százalékos esélyt lát arra, hogy az ország egyáltalán nem lép ki az Európai Unióból. Mindez azután történt, hogy Theresa May stratégiája súlyos vereséget szenvedett a parlamentben.

Álompár

Hommonay Zsolt terápiája.

A színész szeptemberben kezdte a rendezői mesterképzést, és párja, Anita oldalán a szerelem is újra beköszöntött az életébe. A Lokál Online szerint a válás és az utána következő időszak nagyon megviselte, most viszont boldogabb, mint valaha.

„Egy hosszú folyamat volt, mire az elválást segítséggel rendeztem magamban. Sokat beszélgettem a hozzám közel állókkal, olvastam szakkönyveket, és jártam terápiára is. Bár mindenki azt látta, hogy húsz év és két közös gyermek után egy igazi álompár vagyunk Lillával, bizony nekünk is voltak gondjaink. Visszatekintve látom, hogy nem oldja meg a gondokat, ha az ember a szőnyeg alá söpri azokat. Ma már tudom, hogy a konfliktusokat sem szabad megkerülni és tisztázatlanul magunkba temetni. Egy idő után ez felőrölt engem is.”

Homonnay Zsolt: A válás után terápiára jártam

Homonnay Zsolt szeptemberben kezdte a rendezői mesterképzést, és párja, Anita oldalán a szerelem is újra beköszöntött az életébe. A színész a Lokálnak elárulta: a válás és az utána következő időszak nagyon megviselte, most viszont boldogabb, mint valaha. - Nagyon boldog periódusát élem most az életemnek. Számos darabban játszottam itthon és külföldön is.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/67367/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.09.18. 04:35
Gyurcsány Ferenc sértődése, Boris Johnson drámai kálváriája, a rothadó Európa migránsmeghívója, a magyar agrárium öntözésfejlesztése és Tornóczky Anita szívszorító búcsúja szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.09.17. 04:55
A bevándorláspártiak bosszúhadjárata, Európa tágra nyitott kapui, az ellenzék versengő modellje, a magyar nők karcsúsága és Vajna Timi fájdalmas beszélgetése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.09.16. 04:25
Magyarország brüsszeli számonkérése, az ellenzék klímakatasztrófája, a fiatalok téves önmegvalósítása, Galambos Erzsi virslimozgója és Homonnay Zsolt hajas babája hétfői online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.09.15. 18:20
Nem volt szerencséje senkinek a héten, nincs telitalálat a hatos lottón.

Vége a jó időnek, lassan, de biztosan jön az ősz

2019.09.15. 16:05
Szeptember közepétől már az őszi időjárás is megérkezik, sapka, sál, még nem kell, de ideje előszedni az őszi ruhatárat.

Ma kezdődik a fűtési időszak Budapesten

2019.09.15. 12:25
Ma indul a fűtési időszak a fővárosban. Ennek megfelelően mára a szolgáltatói berendezéseket fűtésre alkalmas állapotba helyezik a mintegy 240 ezer fővárosi lakossági és a csaknem 7 ezer üzleti …

Blogstar kávéház

2019.09.15. 04:35
Tordai Bence ripacskodása, Karácsony Gergely mismásolása, az ellenzék majomkodása, Hitler és a Duce ölelkezése és Kylie Jenner kendőzetlen lepedőakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.09.14. 03:55
Orbán bronzos vendéglátása, Pikó sötét aktái, Thürmer bukása, az építőipar szárnyalása és Horváth Éva meglovasítása szombati online lapszemlénkben.

Az automata berendezés akadályozta meg, hogy két vonat egymásba rohanjon Pécelen

2019.09.13. 12:30
A tiltójelzés ellenére egy vonat nem állt meg péntek reggel Pécelnél, de az automata vonatbefolyásoló rendszernek köszönhetően nem …

Blogstar kávéház

2019.09.13. 04:05
A magyar egészségügy kannibalizmusa, az EU balkáni nyitása, Karácsony ködösítése, Demi Moore kirobbanó meztelensége és az élsportolók divatbemutatója pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?