Blogolj!

Blogstar kávéház

Vakolat

Fideszes kártyavár.

Egységesen, a DK-tól a Jobbikig közösen tartott tüntetést az ellenzék szombaton Békéscsabán, amin civilek és a szakszervezetek is képviseltették magukat – tudósít az Index.hu.

„A független Hadházy Ákos úgy ítélte meg, hogy a rendszerváltás óta nem voltak kint az utcákon annyian Békéscsabán politikai tüntetéseken, mint most, egyébként pedig arról beszélt, hogy most dől össze a fideszes kártyavár. Szerinte ennek a tünete a rabszolgatörvény, sőt az is, hogy a napokban leomlott a vakolat egy kórházi szobában, hiszen kormányzás helyett csak kampányolás van.”

Tordai Bence le akarja rúgni Orbánt a lejtőn

És a Párbeszéd részéről Tordai Bence felszólítására: - néhány jellegzetes skandálás a szombati békéscsabai demonstrációról, ami érezhetően megpróbálta a karácsonykor felizzó ellenzéki dühöt fenntartani, megágyazni a jövő szombatra meghirdetett sztrájknak, és erősíteni a vidéki jelenlétet vidéken is.

Geci

Közösségteremtő simicskizmus.

A Párbeszéd aktivista képviselője, Tordai Bence szerint a gecizős jelszó erőt mutat, Alinsky és Popovics útmutatóit használni kell, Simicska Lajos pedig Szent Pál-i fordulatot tett – derül ki a Mandiner.hu nagyinterjújából.

„Egy tüntető azt mondta, hogy egy geciből még lehet rendes ember. Szerintem Orbán korábban volt rendes ember, mostanra amorális politikus lett. Szellemes és szórakoztató ez az O1G, van egy közösségteremtő ereje, de annál sokkal nagyobb a probléma, hogy sima emberi geciségről beszéljünk.”

Nem akarnak mártírt csinálni belőlünk, erre nagyon vigyáznak - Tordai Bence a Mandinernek | Mandiner

Nem volt elvárás, hogy a tüntetések után rögtön népszerűbbé váljanak az ellenzéki pártok - mondja Tordai Bence a Mandinernek. A Párbeszéd aktivista képviselője szerint a gecizős jelszó erőt mutat, Alinsky és Popovics útmutatóit használni kell, Simicska Lajos pedig Szent Pál-i fordulatot tett.

Példa

Primitív merényletek.

A terrorfenyegetettség mellett a Brexit is meghatározó szerepet játszik Európa számára 2019-ben, de még mindig fontos téma a migráció kérdése – összegez a Hirado.hu.

„A terrorfenyegetettséggel kapcsolatban elmondta, az elmúlt évek tendenciái alapján csökkent a merényletek száma Európában. Hangsúlyozta, sokkal primitívebbé vált a merényletek végrehajtási módja is, hiszen a közelmúltban nagyobb robbantások, kéz- és tűzfegyverek használatára kevésbé volt példa. A késes és egyéb merénylők felkutatása azonban sokkal nehezebb feladat, ők általában magányos elkövetők, így nehéz a hatóságoknak nyomukra bukkanni – fűzte hozzá Kis-Benedek József.”

A terrorfenyegetettség mellett más kihívások is várnak Európára

A terrorfenyegetettség mellett a Brexit is meghatározó szerepet játszik Európa számára 2019-ben, de még mindig fontos téma a migráció kérdése. Az unió vezetése továbbra sem tudta kezelni a helyzetet, és jelenleg nem is a kérdéssel foglalkoznak. Szakértő szerint az unió soros elnökséget átvevő Romániától sem várhatunk többet, pedig közelednek az európai parlamenti választások.

Színvonal

A Don-kanyar ágyútöltelékei.

A magyar történelemben a 2. magyar hadsereg katasztrófája számít a legsúlyosabb katonai vereségnek, amelynek áldozati száma jelentősen meghaladja az 1526-os, ugyancsak tragikusan végződött mohácsi csata emberveszteségeit – foglalja össze az Origo.hu.

„Téves az az elmúlt évtizedekben kialakított és máig élő vélekedés, hogy az ország akkori vezetése ágyútölteléknek szánta, és szándékosan rossz felszereléssel küldte ki a keleti frontra a 2. magyar hadsereg katonáit. Éppen ellenkezőleg, az ország akkori lehetőségeihez képest igyekeztek a lehető legjobban felszerelni a keleti hadműveletre kiválasztott magasabb egységeket. Más kérdés, hogy a magyar királyi honvédhaderő felszereltsége a későn megkezdett, és be sem fejezett haderőfejlesztés miatt meg sem közelítette a Wehrmacht, illetve a Vörös Hadsereg felszereltségének haditechnikai színvonalát.”

Fagyos orosz hómezőkre terítette ki sötét szárnyait a végzet

1943. január 12-én kora délelőtt az urivi hídfőből indított szovjet offenzívával vette kezdetét az a véres és a 2. magyar hadsereg pusztulásával végződött ütközet, amely a Don-kanyari tragédiaként él a magyar történelmi emlékezetben. A magyar történelemben a 2. magyar hadsereg katasztrófája számít a legsúlyosabb katonai vereségnek, amelynek áldozati száma jelentősen meghaladja az 1526-os, ugyancsak tragikusan végződött mohácsi csata emberveszteségeit.

Élmény

Vámos Erika burmai pókkalandjai.

A TV2 műsorvezetője az egzotikus utazások szerelmese, s az elmúlt években szinte az egész világot bejárta, bizony volt, hogy nem úszta meg komoly betegség nélkül a kalandot – írja a Blikk Online.

„Két hetet töltöttem Burmában. Nagyon izgalmas volt, sokszor a dzsungelben, pálmalevelekből összerakott kunyhókban aludtam, hatalmas pókok voltak mindenhol, és vannak területek, ahová nem is szabad menni. Ott katonai diktatúra van, dúl a polgárháború, ezért nagyon kellett vigyázni, hogy merre indulunk. Sokszor féltem, nehogy belekeveredjünk valamibe – kezdte lapunknak a műsorvezető az élménybeszámolót.”

Kalandos utazás: betegség kínozta a vakációján Vámos Erikát

Két hetet töltöttem Burmában. Nagyon izgalmas volt, sokszor a dzsungelben, pálmalevelekből összerakott kunyhókban aludtam, hatalmas pókok voltak mindenhol, és vannak területek, ahová nem is szabad menni. Ott katonai diktatúra van, dúl a polgárháború, ezért nagyon kellett vigyázni, hogy merre indulunk. Sokszor féltem, nehogy belekeveredjünk valamibe - kezdte lapunknak a műsorvezető az élménybeszámolót.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/67553/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2019-01-13 12:11:23
Van Mo.-on egy teljesen állati módon , szinte az emberi agy teljes kizárásával létező, élő , deformált, degenerált kretén fehérjehalmaz, aki kivívta, kiérdemelte most már véglegesen egyértelműen a civilizált emberektől a megsemmisítést, a likvidálást, a sárga agyagba döngölést !!! Mert a férgek, a patkányok, a tetvek, a lótetűk , a kártékony paraziták írtása állampolgári kötelesség !! A környezetünk tisztán tartása , fertőtlenítése állampolgári kötelező feladat !! Nem hagyhatjuk, hogy a szenny, a mocsok, a fertő, a lepra elterjedjen a közéletünkben, a közterületünkön !! Ez a varangyos béka, csatorna patkány Tordai egy genny, egy lepra , egy métely, egy furunkulus a tiszta testen !! Tehát nem engedhetjük meg , hogy a fertőzés tovább terjedjen és nagyon gyorsan meg kell találni az ellenszerét , azaz ki kell írtani, bármilyen körülmények között, az eszköz ebben az estben egyáltalán nem számít !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.12.16. 04:30
Michelisz Norbert történelmi diadala, a szocialisták sunnyogása, fejetlenül szúrt kultúrmilliárdok, az alma téli hódítása és Singh Viki kerek popsija hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.12.15. 02:50
Karácsony folytatódó tisztogatása, Schilling Árpád jogsértő listázása, a Soros-blog soros hazugsága, a zaklatások balliberális elviccelése és Dallos Bogi forró csókja vasárnapi online lapszemlénkben.

Elkezdődött az Országházi Gyermekkarácsony

2019.12.14. 14:05
Többszáz hátrányos helyzetű határon túli és anyaországbeli gyereket köszöntöttek a Parlamentben karácsony alkalmával.

Blogstar kávéház

2019.12.14. 04:40
Brüsszel bonyolult Brexit-búcsúja, Orbán Viktor karácsonya, Dobrev Klára vérgőzös EU-kompatibilitása, Gyurcsány szocialista falatozása és Lékai-Kiss Ramóna testvérprojektje szombati online lapszemlénkben.

Teljesen megbolondult az időjárás: 16 fok is lehet a jövő héten

2019.12.13. 14:45
Az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, szóval jobban járunk, ha még nem rakjuk el az őszi kabátot.

Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

2019.12.13. 09:10
Egyre rosszabb a migrációs helyzet: a Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció.

Halálos áldozata is van az orosz nehézcirkálón pusztító tűznek

2019.12.13. 07:00
Az Admiral Kuznyecov nevű repülőgép-hordozón még tegnap alakult ki tűz. Mostanra kiderült, hogy halálos áldozata is van a katasztrófának.

Blogstar kávéház

2019.12.13. 02:50
Boros Johnson tarolása, a szocialisták diktatúrája, Hadházy Ákos váratlan beperlése, a Fradi büszke búcsúja és Hosszú Katinka aranyos NASA-dressze pénteki online lapszemlénkben.

Elkészült a képviselők új irodaháza

2019.12.12. 18:30
Egy évet csúszott, de elkészült a Parlamenttel szemben található épület, amit Szabad Györgyről, az első szabadon választott országgyűlés elnökéről neveznek el.

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

2019.12.12. 18:05
A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?