Blogolj!

Blogstar kávéház

Fenntartás

Kásler Miklós realitása.

Nemcsak a fizetési kondíciókon, de az egészségügyben dolgozók szociális körülményein is javítani szeretne az emberi erőforrások minisztere – így a Népszava Online.

„A kérdésre, hogy mekkora lenne a megfelelő fizetés, arról a miniszter az Aréna című műsorban azt mondta, 'ha a realitásokhoz próbálunk közelebb kerülni, másfél-kétmillió forintos havi fizetés mindenféleképpen azt a biztonságot jelenti, amiből egy orvos méltó módon fent tudja tartani magát és a családját'. Szerinte nem kizárólag fizetésekről van szó, hanem például a lakhatásról is; a fizetések folyamatos és intenzív emelése mellett a szociális viszonyokon is javítani kíván az állam.”

Havi kétmilliós orvosi fizetést tartana reálisnak Kásler Miklós

Ez talán feleslegessé tenné a hálapénzt is, vélte az emberi erőforrások minisztere Nem csak a fizetési kondíciókon, de az egészségügyben dolgozók szociális körülményein is javítani szeretnének - mondta Kásler Miklós az InfoRádió Aréna című műsorában. Mint a politikus fogalmazott, nyilvánvalóan a jelenlegi fizetéseknél lényegesen magasabb fizetéseket gondolna olyan magasnak, ami felvethetné a paraszolvencia megszüntetésének a lehetőségét, de ez szerinte reális cél.

Semmi

Ellenzéki botránypolitizálás.

Az LMP két bukott egykori társelnöke nem fér a bőrébe. Nem volt elég nekik az egy hónappal ezelőtti műsor, újra nekigyürkőztek, hogy exhibicionista hajlamaikat kiéljék az MTVA-ban – fogalmaz a Magyar Idők Online.

„Ilyen a mai ellenzék. Ügyeskednek, besurrannak, előjogaikra hivatkoznak, sajnáltatják magukat, majd fenyegetőznek. A tegnapi nap folyamán többször is bejelentkeztek, közvetítették a semmit. De Szél és Hadházy most még annyit sem ért el, hogy a balliberális portálokon különösebben foglalkozzanak velük. Nem mellesleg napvilágot látott az adatvédelmi ombudsman azon véleménye, amely alapján vélhetően a közmédia épületéből sugárzott ellenzéki élő közvetítésekkel törvényt sérthettek. A jelek szerint nem akarnak felhagyni a botránypolitizálással, szerintük ebben van a jövő.”

Önmegvalósítási rohamok az MTVA-ban | Magyar Idők

Az LMP két bukott egykori társelnöke nem fér a bőrébe. Nem volt elég nekik az egy hónappal ezelőtti műsor, újra nekigyürkőztek, hogy exhibicionista hajlamaikat kiéljék. Egy hónapja a teljes ellenzéki palettát felvonultató képviselői bagázs betört a közmédia épületébe, ott botrányos, szánalmas, színészkedésekkel, ajtónak futással tarkított mutatványaikat élőben közvetítve tobzódtak, miközben egy-két fenyegetésre is futotta erejükből ...

Feszülés

A tüntetések vandalizmusa.

Újabb videó került nyilvánosságra az egyik decemberi ellenzéki tüntetésrőr. Miközben a tüntetők a belvárosban vonulnak, egy fiatal férfi gördeszkával megpróbál szétverni a jegykiadó automatát a villamosmegállóban – így a Hirado.hu.

„A tüntetéseket több rendőrségi gépjármű is megsínylette, volt, amelyiknek az ablakát törték be. A decemberi demonstrációk többször agresszióba és vandalizmusba torkolltak. Üvegeket, sörös dobozokat és füstgránátokat dobtak a Parlament és az épületet védő rendőrök felé. Az Országház egyik ablakát be is törték. Az egyenruhásoknak többször is nekifeszült a tömeg. A demonstrálók nekiestek a Kossuth téren a szegény gyerekeknek szánt szánkóknak. Fel akarták gyújtani a karácsonyfát és a betlehemet.”

Újabb videó került nyilvánosságra az egyik decemberi ellenzéki tüntetésről

Miközben a tüntetők a belvárosban vonulnak, egy fiatal férfi gördeszkával megpróbál szétverni a jegykiadó automatát a villamosmegállóban. Teljes erőből üti, egészen addig, amíg egy másik férfi el nem löki onnan. Korábban is volt már felvétel egy gördeszkás tüntetőről, nem egyértelmű, hogy ugyanaz a férfi szerepel-e a két videón.

Fürdőruha

Bódi Sylvi videós kalandjai.

A magyar sztárok közül többen melegebb helyeken töltik az év első napjait, és a hideg, csapadékos tél helyett a nyarat választották – számol be róla az Origo.hu.

„Bódi Sylvi: a modell már november óta Balin van, minden napját fürdőruhában, a természetben tölti – amit nagyon élvez, és erről általában hosszan be is számol az oldalán. A bejegyzések mellett vlogot is készít, a kalandjairól videókat forgat, melyeket rendszeresen közzétesz. 'Képes vagyok órákon át csodálni az óceánt akkor is, ha nincsenek hullámok... Talán kicsit furcsa, hogy alföldi lányként ilyen mély szeretetet és tiszteletet érzek eme hatalmas víztömeg felé. Hiszem, hogy innen származunk...' – írta legutóbb.”

Magyar sztárok, akik messze menekültek a hideg elől

A magyar sztárok közül többen melegebb helyeken töltik az év első napjait, és a hideg, csapadékos tél helyett a nyarat választották. Berki Krisztián és felesége már az ünnepeket is Floridában töltötték, és nem múlik el nap, hogy ne posztolnának egy napfényes, fürdőruhás képet, de a napokban utazott egzotikus nyaralásra Liptai Claudia és a Hevesi házaspár is.

Cél

Balázs Andi fogyókúrája.

A színésznő a Lokál Online-nak arról beszél: azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog, és túl a negyvenen az egészségét is félti.

„A célomat elértem, 14 kiló mínusznál járok. Már nem fogyózom, csak szeretném megtartani ezt az állapotot. A koromat imádom, de szeretnék egy dögös és fitt, stramm negyvenes nő lenni, és megelőzni a betegségeket, mert féltem az egészségemet. Egy éve a cigiről is leszoktam – mondta a színésznő, akinek sokat segített, hogy vele együtt a párja is fogyókúrába kezdett.”

Balázs Andi: Féltem az egészségemet

Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta: azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog, és túl a negyvenen az egészségét is félti. - Nyár elején a Karinthy Színházban felvettük az egyik darab próbáját. A felvételeket látva teljesen elborzadtam.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/67667/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?