Blogolj!

Blogstar kávéház

Tüntike

Dühös demonstrációk.

Nem látod át, hogy pontosan mi is lesz most szombaton? Tüntetés, sztrájk, vagy útlezárás? Netán mindegyik? – az Azonnali.hu megpróbálja rendszerezni a rendszerezhetetlent.

„És hogy melyik városban mi várható? Íme néhány, folyamatosan frissülő helyszín: például Szegeden forgalomlassító, 'sétálós' demonstrációra készülnek, Salgótarjánban lesz autós felvonulás és sávlezárás, de Szekszárdon és Győrben is félpályás útlezárással terveznek tiltakozni. Miskolcon 'erőszakmentes', de 'dühös' véleménynyilvánításra számítanak, Pécsett lesz nagygyűlés, és nem maradnak tüntetés nélkül például a szombathelyiek, a debreceniek, a békéscsabaiak, a szolnokiak vagy tatabányaiak sem.”

Most akkor kik, hol és hogyan fognak tüntetni szombaton? Összefoglaltuk!

Szombaton folytatódik a rabszolgatörvényként elhíresült törvénymódosítás miatt kezdődött tüntéshullám. Az ezzel kapcsolatos demonstrációk decemberben indultak, ezúttal pedig a tizenkilenc megyeszékhely mellett is több más vidéki településen szerveznek megmozdulásokat a szakszervezetek kezdeményezésre. Vagyis a hangsúly most a főváros helyett a vidéken lesz. És hogy melyik városban mi várható?

Pókember

Hadházy lyukas igénytelensége.

Az egész internet Hadházy Ákoson, az LMP korábbi társelnökén nevet, aki egykori párttársával, Szél Bernadettel hétfőn „költözött be” ismét az MTVA Kunigundai útjai székházába – írja a Lokál Online.

„A ma már független képviselők decemberben egyszer már előadtak egy valóságshow-ba illő színészkedést. Akkor Hadházy egy lépcsőn próbált átmászni, hogy bejusson egy stúdióba, az internet népe el is nevezte Pókembernek. Most pedig a politikus lyukas zoknija adott okot a nevetésre. A politikusok ugyanis a tévészékházban aludtak, Hadházy levette a cipőjét így láthatóvá vált az igénytelensége. Az esetről több internetes mém is megjelent.”

Hadházy zokniján röhög a fél ország

Az egész internet Hadházy Ákoson, az LMP korábbi társelnökén nevet, aki egykori párttársával, Szél Bernadettel hétfőn „költözött be" ismét az MTVA Kunigundai útjai székházába. További cikkek: A ma már független képviselők decemberben egyszer már előadtak egy valóságshow-ba illő színészkedést. Akkor Hadházy egy lépcsőn próbált átmászni, hogy bejusson egy stúdióba, az internet népe el is nevezte Pókembernek.

Lista

Az LMP bravúrja.

A Jobbikkal vagy az MSZP-vel is összefogna a párt az EP-választáson, de az is lehet, hogy külön indulnak – derül ki a Magyar Hírlap Online cikkéből.

„Lapunk információi szerint az LMP EP-listájának első két helyét Demeter Márta és Kendernay János foglalhatja el. A sorrend még kérdéses, de tekintve, hogy az LMP népszerűsége az utóbbi időben jelentősen visszaesett, az sem biztos, hogy sikerül mandátumot szerezniük. Kanász-Nagy Máté, a párt szóvivője lapunknak azt mondta, a reális célnak egy EP-képviselői hely megszerzését tartják, két mandátum elérése bravúros teljesítmény lenne. A végleges listáról a párt következő kongresszusán döntenek, amelyet a február 23-24-i hétvégén rendeznek – közölte a szóvivő.”

Felszólítás az LMP-nek

Máig kell új tagot jelölnie az LMP-nek a NATO parlamenti közgyűlésébe, miután a házelnök visszahívta a testületből Demeter Márta társelnököt, aki információink szerint a párt EP-listájának vezetője lehet. Kövér László házelnök arra szólította fel az LMP-t, hogy minél hamarabb, lehetőleg máig jelezzék, kit jelölnek a NATO parlamenti közgyűlésébe - mondta lapunknak Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke.

Tünet

Az EU alkalmatlansága.

Manapság már szinte nincs olyan állam Európában, ahol ne lenne téma az illegális bevándorlás. A közelgő EP-választások miatt egyre több politikus keresi szövetségeseit, Róma és Varsó között húzódik Európa új tengelye – fogalmaznak a Hirado.hu szakértői.

„Május végén európai parlamenti választások lesznek, a kampány már elkezdődött. Boros Bánk Levente szerint nincs más téma a migráción kívül, ami meghatározná a kampányidőszakot. Véleménye szerint nincs még egy ilyen összeurópai kérdés. A bevándorlás kérdése csak egy tünet – fogalmazott a szakértő. Véleménye szerint ugyanis az Európai Unió alkalmatlanná vált az elmúlt években a gyors válságkezelésre. Amennyiben alkalmatlan erre, felmerülhet a kérdés, hogy mennyi egyéb hatáskört kellene a tagállamok számára biztosítani a jövőben ahhoz, hogy gördülékenyen működjön tovább az unió. Emlékeztetett: 2008-ban, majd 2014-2015-ben is bebizonyosodott az uniós állampolgárok számára, hogy sem egy pénzügyi, sem egy migrációs válságot nem tudott érdemben kezelni az unió vezetése.”

Róma és Varsó között húzódik Európa új tengelye

Manapság már szinte nincs olyan állam Európában, ahol ne lenne téma az illegális bevándorlás. A közelgő EP-választások miatt egyre több politikus keresi szövetségeseit, Róma és Varsó között egyre szorosabb a viszony. Szakértők szerint a politikusok szeretnék egyértelművé tenni, hogy ki az, aki támogatja, és ki az, aki ellenzi az illegális bevándorlást.

Kihívás

Tolvai Reni szexisége.

Új kihívás terjed az Instagramon: egymás mellé kerülnek friss, 2019-es, és tízéves, 2009-ben készült képek a felhasználókról. Egyre több magyar sztár is beszáll – sorolja az Origo.hu.

„Tolvai Reniről is nehéz lenne megmondani, hogy az első képen tíz évvel fiatalabb, az énekesnő nem változott sokat – bár a kommentelők egy része szerint kislányból szexi, dögös nővé érett.”

Sorra kerülnek elő a magyar sztárok régi fotói

Új kihívás terjed az Instagramon: egymás mellé kerülnek friss, 2019-es, és tízéves, 2009-ben készült képek a felhasználókról. Egyre több magyar sztár is beszáll, már Liptai Claudia, Zimány Linda, Nagy Adri, Tücsi, Tóth Vera és Gabi, Tolvai Reni és Krausz Gábor is nosztalgiázott.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/67719/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?