Blogolj!

Blogstar kávéház

Terepasztal

Karácsony politikai izmozása.

A pankráció elmaradt a főpolgármester-jelöltnek aspiráló Horváth Csaba és Karácsony Gergely vitájában – tudósít a Népszava Online.

„Karácsony Gergely nem 'politikai izommal', hanem szerelemmel nyit. Arról mesél, hogy 'esett bele' Budapestbe (egyébként a 2-es villamoson, amikor először zötyögött végig a Duna partján, miután kis falujából felköltözött, hogy itt járjon egyetemre.) Hiszi, hogy a főváros nem Orbán Viktor terepasztala, hanem a kismamáké, akik a babakocsit cipelik, a nyugdíjas néniké, akik nyáron a lakásaikban izzadnak, a fiatal menedzserekké, akik kávéházakból irányítják milliárdos cégeiket.”

Karácsony szerelmes, Horváth erős - dübörög az előválasztás

A pankráció elmaradt a főpolgármester-jelöltnek aspiráló Horváth Csaba és Karácsony Gergely vitájában. „Valóban elkezdtem olvasni Csaba programját, de aztán abbahagytam, mert egyes részeiről úgy tűnt, mintha 2010-ben íródtak volna" - ez volt az egyetlen karcosabb mondata az előválasztási kampány nyitóvitájának, ahol Karácsony Gergely és Horváth Csaba ütköztette vízióját.

Bukás

Cirkuszoló forradalmárok.

Csúfos kudarc és leépülés: csak az erőszak maradt a maroknyi tüntetőnek. Újabb bukás volt a szombati ellenzéki tüntetés. Minden hiába – így az Origo.hu.

„Akkora bukás volt az eset, hogy még a 24 nevű balliberális propagandalap is kénytelen volt beismerni, hogy elbukott a 'forradalom'. Mindenesetre bármennyire is kevesen voltak a tüntetők – vagy talán éppen ezért –, akadt közöttük jó néhány, aki újra balhézni akart és agresszív volt. Hiszen ahogy megírtuk: megtámadták az EchoTV operatőrét, és hat cirkuszoló a többszöri figyelmeztetés ellenére sem akarta elhagyni a Lánchídon az úttestet, ami miatt a rendőröknek kellett őket onnan eltávolítani.”

Csúfos kudarc és leépülés: csak az erőszak maradt a maroknyi tüntetőnek

Ahogy korábbi cikkünkben megírtuk, újabb bukás volt a szombati ellenzéki tüntetés. Minden hiába. Bár újfent valamennyi párt bejelentette a részvételét a demonstráción és keményen mozgósítottak napok óta, ennek ellenére ma már annyian sem mentek ki az utcára, mint a január legelején megtartott megmozduláson. Minden eddiginél kevesebben tüntikéztek.

Valóság

Balliberális véleménybuborék.

Deák Dániel politológus a Magyar Hírlap Online-on arról beszél, hogy az ellenzék saját tehetségtelenségének foglya.

„A szombati demonstrációk is totális érdektelenségbe fulladtak, azokon csupán pár százan vettek részt – hangsúlyozta. Mint fogalmazott, a tüntetők nemhogy egy országot vagy várost, de még egy járdát sem tudtak megbénítani. Mindez azért van, mert az ellenzéki politikusok nem tudnak kitörni a balliberális véleménybuborékból, politikájuk nem valóságalapú. Nem lehet munkavállalói elégedetlenséget kiprovokálni akkor, amikor soha nem látott mértékben nőnek a fizetések, dinamikusan javul az ország gazdasági helyzete és az emberek hosszú idő után újra pozitívan tekintenek a jövőbe – fűzte hozzá.”

„Még egy járdát sem tudnak megbénítani, nem egy várost"

Az európai emberek pénzéből több száz millió euróval több pénzt adnának a Soros-szervezeteknek, miközben a bevándorlással szemben kritikus államoktól elvonnák a költségvetési forrásokat - mutatott rá Deák Dániel politológus. >Az EP-választáshoz közeledve egyre több eszközt vetnek be Soros György szövetségesei és szervezetei, hiszen tudják, hogy májust követően sokkal kisebb befolyásuk lehet az unió döntéshozó intézményeiben - jelentette ki az elmúlt hét eseményeit értékelve lapunknak Deák Dániel politológus.

Tranzitzóna

Erőszakos migránsok.

Nem nyugszanak a kedélyek Ausztriában az év eleji, nők elleni gyilkossághullám után. Szombaton Bécsújhelyen a migránsbűnözés ellen tartottak tüntetést, egy héttel azután, hogy egy szír bevándorló megölt egy 16 éves osztrák lányt – jelenti a Hirado.hu.

„Az osztrák belügyminiszter a héten azt mondta, hogy tranzitzónákat hozna létre a repülőtéren az erőszakos migránsok számára. Herbert Kickl terve szerint a zónát csak egy irányba hagyhatnának el a bűnelkövető migránsok: méghozzá a hazájuk felé. A hivatalos adatok szerint a gyilkosságok száma drámai emelkedést mutat 2014 óta. Tavaly már 78 emberölést követtek el Ausztriában, és az áldozatok csaknem 60 százaléka nő volt.”

A migránsbűnözés ellen tüntettek Bécsújhelyen

Nem nyugszanak a kedélyek Ausztriában az év eleji, nők elleni gyilkossághullám után. Szombaton Bécsújhelyen a migránsbűnözés ellen tartottak tüntetést, egy héttel azután, hogy a magyar határhoz közeli városban egy szír bevándorló megölt egy 16 éves osztrák lányt. Az év első hetében vele együtt négy nőt öltek meg Ausztriában.

Család

Oláh Ibolya bonyodalmai.

A Blikk Online arról ír, anyagi bizonytalansága miatt nem mer most gyermeket vállalni az énekesnő.

„Azt gondolom, én a saját családról már lekéstem. Negyven múltam. Nem azt az életet élem – mondta Oláh, aki az örökbefogadáson is gondolkozik, de mivel régóta nyíltan vállalja, hogy leszbikus, ezért ez sem egyszerű a számára. – Én egy leszbikus nő vagyok, és ebbe nem fér bele ez. Nagyon sok a bonyodalom. Ráadásul, ami nagyon kell egy családhoz, az az egzisztencia, nekem ez sajnos nincs meg. (…) Mindenféle feltétel alá vetik a párokat, hosszú és bonyodalmas dolog az örökbefogadás. Nemcsak a meleg, de a nem meleg pároknál is fontos, hogy minden rendben legyen, és ez egyébként így van jól.”

Oláh Ibolya őszintén vallomása: ezért nem vállal gyermeket az énekesnő

Az énekesnő a Spektrum Home csatorna Tesztbeszéd című műsorában őszintén bevallotta: mindig is családra vágyott, de úgy érzi, a kora miatt a saját gyermekről már lekésett. - Amikor gyerek voltam, minden kívánságom az volt, hogy családom legyen. Minden évben elmondták, hogy nem lehet. Lemondtam erről a történetről.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/67894/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?