Blogolj!

Blogstar kávéház

Vendég

Fideszes lógások.

Másfélszeres fizetést kapnak, mégsem járnak be a bizottsági ülésekre – az Azonnali.hu összesíti, kik hiányoztak a legtöbbet a parlamenti bizottsági ülésekről az őszi ciklusban azok közül, akik a bizottsági munkáért pluszpénzt is kapnak.

„Az egyik legnagyobb bizottsági hiányzó a KDNP-s volt nemzeti fejlesztési miniszter, Seszták Miklós. Seszták ugyan a gazdasági bizottság alelnöke június óta, mégis mindössze három ülésen volt jelen az azóta megtartott tizenhét alkalomból. Hozzá hasonlóan a fideszes Tilki Attila sem volt túl gyakori vendége a költségvetési bizottságnak, holott annak ő az alelnöke. A kormánypárti politikus tizenöt ülés mindössze harmadán vett részt. A fideszes Vitányi István – az igazságügyi bizottság alelnökeként – éppen az ülések felén vett részt decemberig.”

Másfélszeres fizetést kapnak, mégsem járnak be a bizottsági ülésekre. Kik ők?

Ugyan magasabb fizetés jár azoknak az országgyűlési képviselőknek, akik valamelyik parlamenti bizottság elnökei vagy alelnökei, mégsem sikerült minden politikusnak legalább az ülések többségén részt venni az őszi ciklusban - derül ki az Azonnali összesítéséből. Az, hogy melyik politikus nem volt jelen személyesen egy-egy ülésen, az adott bizottság honlapján található határozatképességi dokumentumokból derült ki.

Elsőbbség

Erőszakoskodó bevándorlók.

Sötétben félve megy ki az utcára a Bécsben élő magyar nő, és sok osztrák ismerőse át akar költözni Magyarországra, mert ide nem engedték be a bevándorlókat – így a Hirado.hu.

„A nő azt mondta: szinte hetente éri hasonló atrocitás a saját üzletében, ezért egy évvel ezelőtt kamerákat és riasztót szereltetett fel. Rajta kívül a boltban csak férfiak dolgoznak, kolléganője már korábban felmondott. De nemcsak a munkahelyén kötöttek eddig bele a migránsok. Azt mondta: nemrég egy muszlim férfi sofőr le akarta tolni az útról, mert nem adott neki elsőbbséget.”

Sötétben félve megy ki az utcára a Bécsben élő magyar nő

Az M1 megkérdezett egy 10 éve Ausztriában, Bécsben élő magyar nőt. Nemcsak az utóbbi három hét eseményei, hanem az utóbbi évek alapján mondja, hogy megváltoztak a hétköznapok. Nőként, sötétben félve megy ki az utcára, nem szívesen vesz fel pénzt a bankban, azt mondta, még vezetni is óvatosabban kell, mint korábban.

Pályaforma

Az óriásgyűrű rejtélye.

Tudósok egy csoportja úgy gondolja, nem a Naprendszer kilencedik bolygója, hanem egészen más okozza több, Neptunuszon túli objektum mozgásának furcsaságait – a rejtélyes óriásgyűrűről az Origo.hu-n olvashatunk.

„Sefilian és munkatársai úgy gondolták, ahelyett, hogy egy kilencedik bolygó különös keletkezésére és pályájára keresnének görcsösen magyarázatot, inkább a Neptunusz pályáján túli kisebb testekből összeálló gyűrű gravitációs hatásait veszik górcső alá. Ha számításaik beigazolódnak, ezek is magyarázhatják a Kuiper-öv objektumainak szokatlanul elliptikus pályáját. Eredményeik alapján az anyaggyűrű gravitációs ereje nagyon is képes a tapasztalt pályaformák kialakítására.”

Rejtélyes óriásgyűrű lehet a Naprendszerben

Tudósok egy csoportja úgy gondolja, nem a Naprendszer kilencedik bolygója, hanem egészen más okozza több, Neptunuszon túli objektum mozgásának furcsaságait. Miután a Plutót visszaminősítették törpebolygóvá, Naprendszerünkben mindössze nyolc bolygó maradt. 2016-ban azonban két csillagász - Konstantin Batygin és Michael E. Brown - bejelentette, hogy bizonyítékaik vannak egy kilencedik bolygó létezésére.

Röhögés

Boros Lajos szerelme.

A népszerű rádiós öt hetet feküdt kómában, amit nem csupán neki, de a családjának is fel kell dolgoznia: testileg és lelkileg egyaránt össze kell szednie magát, miközben úgy érzi, ismét beleszeretett a feleségébe, és jó úton halad a gyógyulás felé – számol be róla a Lokál Online.

„A lelkem mélyén való turkálás hozadéka, hogy úgy érzem, 71 évesen ismét beleszerettem a feleségembe, és Vali is belém. Azt mondta, nem is gondolta volna, hogy ilyen klassz, értelmes pasi vagyok, és még mindig vicces tudok lenni – mondta mosolyogva Boros, aki összegyűjtötte megpróbáltatásai legmeghatározóbb élményeit, és úgy döntött, kipróbálja magát a standup világában. – Jót kell röhögni a bajokon, az a gyógyír! Ismét dolgozni fogok, de ne aggódjatok értem, vigyázok magamra!”

Boros Lajos pszichológussal dolgozza fel a kómát

Boros Lajos öt hetet feküdt kómában, amit nem csupán neki, de a családjának is fel kell dolgoznia. Mint elmondta, testileg és lelkileg egyaránt össze kell szednie magát, miközben úgy érzi, ismét beleszeretett a feleségébe, és jó úton halad a gyógyulás felé. Boros Lajos a nyár derekán feküdt be a Városmajor utcai kórházba, hogy szívbillentyűműtétek sorozatát hajtsák végre rajta.

Ötlet

Szorcsik Viki mellbimbója.

A színésznő egy nyári képpel várja a jó időt. Vagy lehet, hogy csak simán szerette volna megmutatni magát, amint egy SUP deszkán élvezi a napsütést. Meztelenül – így a 24.hu.

„Néhány perccel a fotó posztolása után, Szorcsik Viktória mégis cenzúrázta a képet és a mellbimbója kapott egy 18-as karikát. Ez már csak azért sem volt rossz ötlet, mert az Instagram szabályzata csak ebben a formában engedélyezi az ehhez hasonló képeket.”

Szorcsik Viktória gyorsan kitakarta a mellbimbóit, mert rájött, hogy anélkül már túlzás ez a fotó | 24.hu

Nyilván tökmeztelen.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/67965/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Már 50 ezer halottja van az Iszlám Államnak

2019.11.19. 09:00
Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgatója szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek mintegy 50 ezer halottja van.

Izrael elfogott négy rakétát, amelyet Szíriából indítottak el felé

2019.11.19. 08:35
Az izraeli hadsereg közlése szerint légvédelmük kedd hajnalban négy rakétát is elfogott, amelyeket Szíriából indítottak el az ország felé.

Blogstar kávéház

2019.11.19. 05:00
Budapest keserves illemhelyhelyzete, az ellenzéki áskálódás bukása, a liberális elit uniformizáltsága, az őshonos közösségek forradalma és Kelemen Anna brutális villantása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.18. 05:15
A háborús bűnök eltussolása, az érdekkoalíció hatalomvágya, a honi balliberálisok magyarellenessége, a karácsony kopogtatása és Csűrös Karola fájdalmas szerelme hétfői online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.11.17. 17:15
Tovább fokozódik az izgalom és jövő héten is lesz miért játszani, ugyanis most nem vitte el senki a főnyereményt a hatos lottón.

Blogstar kávéház

2019.11.17. 02:05
A Balaton önvédelmi háborúja, Hadházy Ákos károgása, az anarchisták fosztogatása, Bihács forrongása és Kulcsár Edina gender partija vasárnapi online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat az ötöslottón

2019.11.16. 20:10
Ma sem volt szerencséje senkinek, jövő hétre csúszik az esetleges telitalálat az ötöslottón.

Százezren követelték a cseh kormányfő lemondását Prágában

2019.11.16. 19:15
Legalább 200 ezer ember követelte Andrej Babis lemondását a cseh fővárosban szombaton. A nagygyűlést a Millió pillanat a demokráciáért nevű civil társulás szervezte.

Továbbra is tragikus a helyzet Velencében az árvíz miatt

2019.11.16. 17:20
Még mindig a legmagasabb fokozatú riasztás van érvényben a városban, ahol vasárnap az ár ismét teljesen víz alá temetheti a szigeteket.

Blogstar kávéház

2019.11.16. 01:55
Soros frontális támadása, Karácsony kínos lebukása, Velence szörnyű tragédiája, a sör veszélyes robbanása és Tóth Vera testvéri vállalása szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?