Blogolj!

Blogstar kávéház

Vendég

Fideszes lógások.

Másfélszeres fizetést kapnak, mégsem járnak be a bizottsági ülésekre – az Azonnali.hu összesíti, kik hiányoztak a legtöbbet a parlamenti bizottsági ülésekről az őszi ciklusban azok közül, akik a bizottsági munkáért pluszpénzt is kapnak.

„Az egyik legnagyobb bizottsági hiányzó a KDNP-s volt nemzeti fejlesztési miniszter, Seszták Miklós. Seszták ugyan a gazdasági bizottság alelnöke június óta, mégis mindössze három ülésen volt jelen az azóta megtartott tizenhét alkalomból. Hozzá hasonlóan a fideszes Tilki Attila sem volt túl gyakori vendége a költségvetési bizottságnak, holott annak ő az alelnöke. A kormánypárti politikus tizenöt ülés mindössze harmadán vett részt. A fideszes Vitányi István – az igazságügyi bizottság alelnökeként – éppen az ülések felén vett részt decemberig.”

Másfélszeres fizetést kapnak, mégsem járnak be a bizottsági ülésekre. Kik ők?

Ugyan magasabb fizetés jár azoknak az országgyűlési képviselőknek, akik valamelyik parlamenti bizottság elnökei vagy alelnökei, mégsem sikerült minden politikusnak legalább az ülések többségén részt venni az őszi ciklusban - derül ki az Azonnali összesítéséből. Az, hogy melyik politikus nem volt jelen személyesen egy-egy ülésen, az adott bizottság honlapján található határozatképességi dokumentumokból derült ki.

Elsőbbség

Erőszakoskodó bevándorlók.

Sötétben félve megy ki az utcára a Bécsben élő magyar nő, és sok osztrák ismerőse át akar költözni Magyarországra, mert ide nem engedték be a bevándorlókat – így a Hirado.hu.

„A nő azt mondta: szinte hetente éri hasonló atrocitás a saját üzletében, ezért egy évvel ezelőtt kamerákat és riasztót szereltetett fel. Rajta kívül a boltban csak férfiak dolgoznak, kolléganője már korábban felmondott. De nemcsak a munkahelyén kötöttek eddig bele a migránsok. Azt mondta: nemrég egy muszlim férfi sofőr le akarta tolni az útról, mert nem adott neki elsőbbséget.”

Sötétben félve megy ki az utcára a Bécsben élő magyar nő

Az M1 megkérdezett egy 10 éve Ausztriában, Bécsben élő magyar nőt. Nemcsak az utóbbi három hét eseményei, hanem az utóbbi évek alapján mondja, hogy megváltoztak a hétköznapok. Nőként, sötétben félve megy ki az utcára, nem szívesen vesz fel pénzt a bankban, azt mondta, még vezetni is óvatosabban kell, mint korábban.

Pályaforma

Az óriásgyűrű rejtélye.

Tudósok egy csoportja úgy gondolja, nem a Naprendszer kilencedik bolygója, hanem egészen más okozza több, Neptunuszon túli objektum mozgásának furcsaságait – a rejtélyes óriásgyűrűről az Origo.hu-n olvashatunk.

„Sefilian és munkatársai úgy gondolták, ahelyett, hogy egy kilencedik bolygó különös keletkezésére és pályájára keresnének görcsösen magyarázatot, inkább a Neptunusz pályáján túli kisebb testekből összeálló gyűrű gravitációs hatásait veszik górcső alá. Ha számításaik beigazolódnak, ezek is magyarázhatják a Kuiper-öv objektumainak szokatlanul elliptikus pályáját. Eredményeik alapján az anyaggyűrű gravitációs ereje nagyon is képes a tapasztalt pályaformák kialakítására.”

Rejtélyes óriásgyűrű lehet a Naprendszerben

Tudósok egy csoportja úgy gondolja, nem a Naprendszer kilencedik bolygója, hanem egészen más okozza több, Neptunuszon túli objektum mozgásának furcsaságait. Miután a Plutót visszaminősítették törpebolygóvá, Naprendszerünkben mindössze nyolc bolygó maradt. 2016-ban azonban két csillagász - Konstantin Batygin és Michael E. Brown - bejelentette, hogy bizonyítékaik vannak egy kilencedik bolygó létezésére.

Röhögés

Boros Lajos szerelme.

A népszerű rádiós öt hetet feküdt kómában, amit nem csupán neki, de a családjának is fel kell dolgoznia: testileg és lelkileg egyaránt össze kell szednie magát, miközben úgy érzi, ismét beleszeretett a feleségébe, és jó úton halad a gyógyulás felé – számol be róla a Lokál Online.

„A lelkem mélyén való turkálás hozadéka, hogy úgy érzem, 71 évesen ismét beleszerettem a feleségembe, és Vali is belém. Azt mondta, nem is gondolta volna, hogy ilyen klassz, értelmes pasi vagyok, és még mindig vicces tudok lenni – mondta mosolyogva Boros, aki összegyűjtötte megpróbáltatásai legmeghatározóbb élményeit, és úgy döntött, kipróbálja magát a standup világában. – Jót kell röhögni a bajokon, az a gyógyír! Ismét dolgozni fogok, de ne aggódjatok értem, vigyázok magamra!”

Boros Lajos pszichológussal dolgozza fel a kómát

Boros Lajos öt hetet feküdt kómában, amit nem csupán neki, de a családjának is fel kell dolgoznia. Mint elmondta, testileg és lelkileg egyaránt össze kell szednie magát, miközben úgy érzi, ismét beleszeretett a feleségébe, és jó úton halad a gyógyulás felé. Boros Lajos a nyár derekán feküdt be a Városmajor utcai kórházba, hogy szívbillentyűműtétek sorozatát hajtsák végre rajta.

Ötlet

Szorcsik Viki mellbimbója.

A színésznő egy nyári képpel várja a jó időt. Vagy lehet, hogy csak simán szerette volna megmutatni magát, amint egy SUP deszkán élvezi a napsütést. Meztelenül – így a 24.hu.

„Néhány perccel a fotó posztolása után, Szorcsik Viktória mégis cenzúrázta a képet és a mellbimbója kapott egy 18-as karikát. Ez már csak azért sem volt rossz ötlet, mert az Instagram szabályzata csak ebben a formában engedélyezi az ehhez hasonló képeket.”

Szorcsik Viktória gyorsan kitakarta a mellbimbóit, mert rájött, hogy anélkül már túlzás ez a fotó | 24.hu

Nyilván tökmeztelen.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/67965/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?