Blogolj!

Blogstar kávéház

Haza

Hadházy Ákos fájdalmai.

A Legfőbb Ügyészség előtt tartott ellenzéki tüntikéről a Népszava Online közöl tudósítást.

„Zárszóként ismét Hadházy Ákos beszélt, aki elmondta, a támadások közül az fáj neki leginkább, mikor azzal vádolják, külföldről fizetik, hogy a kormány ellen dolgozzon. Leszögezte, nem ezért teszi, és a többiek sem, hanem, mert szeretik a hazájukat. És bár korábban kritizálták, hogy a tüntetések végén elénekeltetik a Himnuszt, ezt most is megtette. 'O1G' – kiabálta a tömeg a rendezvény végén. 'Még találkozunk' – mondta búcsúzóul a mikrofonba Hadházy.”

"Repedezik a Fidesz, szilárdul az ellenzék" - Polt Péter hivatala előtt tüntettek (videó)

Tüntetett az ellelnzék Legfőbb Ügyészség előtt. A demonstráció apropóját az adta, hogy a vádhatóság szerint a képviselők voltak a rendbontók az MTVA székházánál. Cikkünk folyamatosan frissül, a legújabb információk, történések anyagunk elején, a videó alatt olvashatók. A tüntetés előzményei lejjebb görgetve láthatók. A tüntetők egy 50-60 fős csoportja még mindig a felüljárón van, amit a rendőrök lezártak.

Bizalom

Az ellenzék gyűröttsége.

Hogyan indulhat tiszta lappal egy olyan ellenzéki összefogás, amelynek Gyurcsány is része? A közös szelfizgetésen túl lehet közös lista is? Minderről vall Bősz Anett, a Liberálisok parlamenti képviselője a Mandiner.hu nagyinterjújában.

„Épp most kovácsolódik össze az ellenzék. Amikor látom egy sminkszobában fél órára lefeküdni a saját képviselőtársamat, vagy amikor ott ülünk hajnali kettőkor a stúdiók előtt, és nem tudjuk, hogy lesz-e mit enni, akkor látjuk végre igazán emberként a másikat. Meg ami ennél is fontosabb, a nagyközönségnek is korábban sosem látott, őszinte arcot tudunk mutatni álmosan, gyűrötten, akkor ez egyértelműen fordulópont. Az eseménysor köztünk is bizalmat kezdett építeni, és ez a későbbi egyeztetések során is megmaradt. Azonban törékeny e bizalom, ezért igyekszünk nem csalódást okozni azoknak, akik ettől változást remélnek.”

Élményalapúvá vált a politizálásunk - Bősz Anett a Mandinernek | Mandiner

„Ez már liberalizmus volt egy ötödikes szintjén" - emlékezik vissza első közéleti érzelmeire Bősz Anett a Mandinernek adott nagyinterjújában. Hogyan indulhat tiszta lappal egy olyan ellenzéki összefogás, amelynek Gyurcsány is része? A közös szelfizgetésen túl lehet közös lista is? Kire voksolnának a liberálisok egy Tarlós vs. Puzsér főpolgármesteri deathmatchen?

Lény

Jobbikos terelések.

Az újabb és újabb antiszemita botrányba sodródó párt politikusai egytől egyig úgy csinálnak, mintha elnökük karlendítése meg sem történt volna – folytatja az Origo.hu a Sneider-sztorit.

„Vona Gábor, Sneider Tamás 'mentora', a Jobbik korábbi elnöke fontosnak tartotta, hogy a konditeremből posztoljon egy izompólós képet.A szegedi Jobbik-elnök, aki korábban világbajnok szinten hízelgett Vona Gábornak, arról számolt be a náci botrányok közepette, hogy egy hóembernek nem nevezhető lényt készítettek el a lányával. Bencsik János, tegnap megválasztott budapesti elnök pedig inkább magát reklámozta, semmint, hogy az újabb botrányra reagáljon.”

Vona Gábor konditerembe menekült Sneider Tamás náci botránya elől

Az újabb és újabb antiszemita botrányba sodrodó párt politikusai egytől egyig úgy csinálnak, mintha elnökük karlendítése meg sem történt volna. Inkább hóembert építenek, konditeremből posztolnak, önmagukat reklámozzák, semmint, hogy reagáljanak a történtekre. Következzenek a legerősebb, jobbikos terelők! Az utóbbi napokban szemmel láthatóan összecsaptak Sneider Tamás feje felett a hullámok.

Ufó

David Duchovny űrlényei.

A X.akták Mulder ügynöke ma zenészként, bandájával járja a világot – februári budapesti koncertjük kapcsán beszél a Lokál Online-nak.

„Számtalanszor megkérdezték már, hogy hiszek-e az ufókban, szóval elhatároztam, hogy mindig mást mondok. Ma épp azt, hogy nem vagyok biztos a létezésükben, csak abban, hogy én nem vagyok űrlény, minden hibámmal együtt teljesen emberi vagyok. Angelinát nem tudom, ő lehet, hogy az.”

David Duchovny: Nem vagyok űrlény

David Duchovnyt a közönség az X-akták Mulder ügynökeként ismerte meg, nők milliói olvadoztak a képernyők előtt a szexi FBIos láttán, aki ma már zenészként is bizonyít és bandájával járja a világot. Február 11-én Budapestre is ellátogatnak, ez alkalomból pedig Duchovny exkluzív interjút adott a Lokál

Kampány

Tatár Csilla szabadúszása.

A műsorvezető neve az év végén még szóba került mint a TV2 lehetséges régi-új arca, de úgy tűnik, a tévést a képernyőn továbbra is csak vendégként láthatjuk majd – így a Blikk Online.

„Kreatív kampányokat tervezek a cégeknek, amelyekkel együtt dolgozom, valamint producere és szerkesztője is vagyok a saját csatornámnak, ahol februárban elindul a TatárCsilla34 új évada – mesélte a riporter. Ám ezzel még nincs vége, több új ötlete is van, például az eddig futó műsorai mellett egy újabb, nőknek szóló sorozatot is ígér a közönségének. – A műsorgyártás amellett, hogy nagyon izgalmas és kreatív feladat, rengeteg időt kíván, így valószínűleg hamarosan egy-két embert fel kell vennem, hogy a gyártási, szerkesztési részbe besegítsenek – árulta el Csilla, aki büszke arra, hogy felépítette a vállalkozását.”

„Szabadúszó maradok" - Egyetlen csatorna mellett sem köteleződik el Tatár Csilla

A műsorvezető neve az év végén még szóba került mint a TV2 lehetséges régi-új arca, de úgy tűnik, a tévést a képernyőn továbbra is csak vendégként láthatjuk majd. A saját YouTube- csatornájára több műsort is készítő műsorvezető az év elejét pihenéssel töltötte, hiszen a Csak show és más semmi című TV2-s műsor alaposan kifárasztotta a benne részt vevő hírességeket, ám lassan Tatár Csilla számára is elkezdődik az év.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/68008/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?