Blogolj!

Blogstar kávéház

Forradalom

Tarlós takarodója.

Tömött sorokat sehol nem láttunk, de sok eltökélt, dühös szavazó akadt, aki rögtön a szavazóhelyiségek megnyitása után leadta voksát – számol be a Népszava Online az ország első előválasztásáról.

„A sátor nyitása után tíz perccel egy XV. kerületi család érkezett, hogy válasszon Karácsony és Horváth közül. A 67 éves családfő azt mondta, a neten értesült a folyamatról és nem volt számára kérdés, hogy eljöjjön-e családjával: – Forradalmár vagyok. Az összes tüntetésen ott voltam, ide is eljöttem, rohadtul elegem van a Fideszből – jelentette ki, és gyorsan hozzáfűzte: – Karácsony Gergelyre szavaztam, de ha Horváth Csaba nyer, akkor ő kapja majd a voksomat. Csak takarodjon Budapest éléről Tarlós!”

"Az összes tüntetésen ott voltam, ide is eljöttem, rohadtul elegem van a Fideszből" - elstartolt az előválasztás

Tömött sorokat sehol nem láttunk, de sok eltökélt, dühös szavazó akadt, aki rögtön a szavazóhelyiségek megnyitása után leadta voksát - így indult hétfő reggel az ország első előválasztása. - Alighogy kinyitottunk, nyolc óra két perckor ketten is leszavaztak - adott gyors helyzetjelentést az előválasztás V. kerületi szavazóhelyiségében az „ügyeletes" fiatal MSZP-tag.

Hányad

Gyurcsány politikai hullái.

A Századvég Alapítvány vezető elemzője szerint „roncsderbi” folyik a baloldali előválasztáson – írja a Hirado.hu.

„Lánczi Tamás az M1 csatorna hétfő esti műsorában úgy fogalmazott, hogy aki mellé Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke odaáll, az már szinte politikai halott, ez semmiképpen sem jó jel Karácsony Gergelynek. A szakértő felvetette, hogy mekkora legitimációt ad a baloldali jelölteknek egy kétmilliós városban, ha ketten együtt gyűjtöttek össze nagyjából tízezer ajánlást. Mondhatja-e majd az előválasztás győztese, hogy mögötte áll a baloldali szavazók jelentős hányada – tette fel a kérdést Lánczi Tamás.”

Lánczi: „Roncsderbi" folyik a baloldali előválasztáson

A Századvég Alapítvány vezető elemzője szerint „roncsderbi" folyik a baloldali előválasztáson: két alapvetően népszerűtlen politikus, az MSZP-s Horváth Csaba és a párbeszédes Karácsony Gergely verseng egymással a főpolgármester-jelöltségért. Lánczi Tamás az M1 csatorna hétfő esti műsorában úgy fogalmazott, hogy aki mellé Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke odaáll, az már szinte politikai halott, ez semmiképpen sem jó jel Karácsony Gergelynek.

Szrtájk

Dugába dőlt bohócforradalom.

A normális parlamenti munkára képtelen politikai pártok zavaros vizein lavírozó szakszervezeti vezetők jól tennék, ha visszatérnének a klasszikus érdekvédelmi munkához – fogalmaz a Magyar Hírlap Online.

„Ma már ott tartunk, hogy a szakszervezetek egykori központi lapjának régi népszabis publicistája is azon kesereg, hogy a baloldal kívánsága ellenére sajnos nincs kellő dolgozói akarat egy általános sztrájkhoz. Szerinte igaza van a MASZSZ elnökének, hogy nincs annál nagyobb bukás, mint országos sztrájkot hirdetni sztrájkolók nélkül. Ebben mi is igazat adunk Kordás Lászlónak, a dolgozók által annyiszor elátkozott Gyurcsány-kormány egykori államtitkárának, ezért tanácsos volna mielőbb elfelejteni a dugába dőlt bohócforradalmat. Az utódszakszervezetek jobban tennék, ha példát vennének egy valódi, független szakszervezet valódi – rendeltetésszerű – sztrájkjáról, amely múlt csütörtökön kezdődött a győri Audi-üzemekben.”

Egy igaz sztrájk

A fogyatkozó tagságukat „rabszolgahadnak" tekintő, a SZOT-utódságot levedleni még mindig nem tudó szakszervezetek december óta igyekeznek összehozni egy országos SZRTÁJK-ot (ahogy ők hirdették molinójukon) a túlóratörvény ellen, s bár azt a levitézlett ellenzéki társaság az Országház lépcsőjén elmondott „labdaházi esküvel" kabaréba illően megtámogatta, csak nem akaródzik beleállni az ellenállásba a derék magyar dolgozóknak.

Pihenés

Celebek luxusútjai.

Az Origo.hu összegyűjtötte, milyen gyönyörű helyeket választottak a nászutas magyar sztárok, Berki Krisztián, Gönczi Gábor és Liptai Claudia.

„A műsorvezető titokban vette feleségül párját, aki azóta Berki Mazsiként található meg az Instagramon. A páros nemrég tért haza egy hetekig tartó amerikai körútról, de mint kiderült, az még nem a nászútjuk volt, arra csak a napokban indultak. Most a Maldív-szigeteken pihennek, ahonnan mindketten gyönyörű képeket posztolgatnak.”

Nászutas magyar sztárok gyönyörű helyeken

Berki Krisztián és felesége a Maldív-szigeteken töltik mézesheteiket, onnan árasztják el közösségi oldalaikat szebbnek szebb képekkel. Nemrég tért haza nászútjáról Gönczi Gábor, aki a Seychelle-szigetekre vitte kedvesét az esküvő után, Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám pedig rendhagyó módon gyerekeikkel együtt járták egybekelésük után Amerikát. Nézze meg, milyen gyönyörű helyeket választottak nászútként a magyar sztárok!

Bevágás

Köllő Babett pózolása.

Brutál dögös képet osztott meg magáról Köllő Babett: átlátszó ruhában nyűgözi le rajongóit – írja a Blikk Online.

„A Feleségek luxuskivitelben sztárja az Instagram-oldalán kápráztatta el a rajongóit egy olyan képpel, amelyen fehér ruhában pózol. Babettet elölről és hátulról is megcsodálhatjuk a fotón. A férfi rajongók örömére a díva egy átlátszó ruhát választott, amely a fenekénél ráadásul be is vág.”

Enyhén bevágott: Köllő Babett átlátszó ruhában nyűgözte le a rajongóit - szexi fotó

A Feleségek luxuskivitelben sztárja az Instagram-oldalán kápráztatta el a rajongóit egy olyan képpel, amelyen fehér ruhában pózol. Babettet elölről és hátulról is megcsodálhatjuk a fotón. A férfi rajongók örömére a díva egy átlátszó ruhát választott, amely a fenekénél ráadásul be is vág. Íme a szexi kép:

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/68216/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?