Blogolj!

Blogstar kávéház

Szobor

A balliberálisok kettős mércéje.

Szánalmas kudarcba fulladt Soros embereinek Magyarország elleni támadása az Európai Parlamentben – tudósít az Origo.hu.

„Anders Primdahl Vistisen, az ECR képviselője a Magyarországot érintő kettős mércéről beszélt, és szerinte a balliberálisok szeretnék eltávolítani Orbán Viktort. Judith Sargentini, Soros György legfőbb szövetségese megint nem mondott semmi újat, felsorolta a külföldi és a hazai balliberális propagandasajtó összes hazugságát. Orbán Viktornak szobrot kellene állítani, mivel megvédi a magyar embereket – mindezt Olaf Stuger német képviselő mondta.”

Szánalmas kudarcba fulladt Soros embereinek Magyarország elleni támadása

A vita oka, hogy zajlik az európai parlamenti választási kampány, és az Európai Parlament balliberális többsége ebben a kampányban is támadást indított a magyar emberek ellen - minderről Deutsch Tamás beszélt a brüsszeli Soros-szeánszban szerda este. A fideszes EP-képviselő szerint az EP balliberális többsége alapvető jognak tekinti a tömeges bevándorlást és támogatja azt.

Ütközet

A kulturális integráció buktatói.

Alain Destexhe liberális brüsszeli képviselő azt állítja, Belgiumba népességarányosan kilencszer annyi bevándorló érkezett az elmúlt években, mint a többi nyugat-európai országba: az együttélés feszültséget generál a belgák és a bevándorlók között, az integráció elbukott – így a Hirado.hu.

„Hozzátette, kulturálisan is be kell illeszkedni, ami a muzulmán bevándorlók egy részénél problémát jelent, mert az értékeik ütköznek a helyiekével. Ott van például a nők és a férfiak közötti egyenlőség, ami az ő köreikben nem természetes. Az iskolában például, ha egy osztályban 10 gyerekből 9 belga és egy bevándorló diák van, esetleg kettő vagy három, akkor még lehet őket segíteni a beilleszkedésben és a felzárkózásban. De Brüsszelben már több helyen kizárólag külföldi tanulók vannak egy osztályban, így lehetetlenség őket a többi belga iskola szintjére felhozni, és sikeressé tenni a kulturális integrációjukat. Az is problémát jelent, hogy az iskolák egy részében, olyan intézményekben, ahol a muzulmán diákok vannak többségben, nehézséget okoz a belga tananyag átadása – fogalmazott.”

Brüsszeli liberális politikus: Megbukott az európai menekültpolitika

Bevándorlás és integráció. Mielőtt túl késő lenne - című könyvében Alain Destexhe liberális brüsszeli képviselő azt állítja, Belgiumba népességarányosan kilencszer annyi bevándorló érkezett az elmúlt években, mint a többi nyugat-európai országba, ezért a bevándorlás súlyosabb következményeivel kell számolni hosszú távon. Szerinte az együttélés feszültséget generál a belgák és a bevándorlók között, az integráció elbukott.

Roham

Előválasztási erőlködés.

Három nap alatt több mint 15 ezren gondolták úgy, hogy érdemes megmondani, Karácsony Gergely vagy Horváth Csaba alkalmasabb-e Tarlós István kihívójának – a Népszava Online értelmezésében „nem lankad az előválasztási kedv”.

„Még három és fél nap van hátra az előválasztás lezárásáig, a szervezők úgy számolnak, hogy addig akár 25 ezren is leadhatják a voksukat. Ami biztos, hogy szerda kora estéig több mint 15 ezer ember megtette ezt, a mai volt a legsűrűbb nap: a szavazatok száma meghaladta a 6500-at. Hogy a budapestiek a párbeszédes Karácsony Gergőt vagy a szocialista Horváth Csabát küldenék-e ringbe Tarlós István ellen, az vasárnap este derül ki.”

Ma voksoltak a legtöbben - nem lankad az előválasztási kedv

Eddig több mint 15 ezren gondolták úgy, hogy érdemes megmondani, Karácsony Gergely vagy Horváth Csaba alkalmasabb-e Tarlós István kihívójának. Még három és fél nap van hátra az előválasztás lezárásáig, a szervezők úgy számolnak, hogy addig akár 25 ezren is leadhatják a voksukat.

Vihar

A szivárványkoalíció felbomlása.

Gyurcsány egykori belügyminisztere, Lamperth Mónika jegyző felmentését kezdeményezték a XV. kerületben – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„A vihar a Szilas-menti szennyvízcsatorna tervezett építése kapcsán robbant ki Rákospalotán az alpolgármester és a jegyző között, az alpolgármester szerint ugyanis a jegyző akadályozta azt az előkészítő tevékenységet, amely garantálta volna a munkálatok határidőre történő megkezdését. Az előterjesztést a testület megszavazta, ami Pintér Gábor, a Fidesz frakcióvezetője szerint annak a jele, hogy borulhat a képviselő-testületben az a szivárványkoalíció, amellyel a Jobbik, a DK, az MSZP, az LMP a Fideszből kizártakkal együtt teremtette meg a kerület irányításához szükséges többséget.”

Borulhat a palotai szivárványkoalíció

Elfogadta Budapest XV. kerületének képviselő-testülete azt az alpolgármesteri előterjesztést, amely Lamperth Mónika jegyző felmentését indítványozta. A Gyurcsány- és Bajnai-kormányok egykori belügyminisztere, Lamperth Mónika 2014 végén, az önkormányzati választásokat követően lett Budapest XV. kerületének jegyzője. Megbízatását egykori párttársától, a volt szocialista, ám 2010 után a Demokratikus Koalícióba „átigazoló" Hajdu László polgármestertől kapta.

Szakáll

Gesztesi Károly energetizálása.

A Lokál Online szerint a színész különleges diétába kezdett fiával, hogy elég energiája legyen feladatai elvégzéséhez, ráadásul visszakapta a jogosítványát, és újra boldogan vezet.

„A színész egyébként remekül érzi magát a bőrében, és hogy ez így is maradjon, január elején úgy döntött, egy különleges diétával energetizálja a testét, hogy lendülete tavaszig kitartson. Mindebben fia, a 18 éves Márkó van segítségére, akivel hatvan napig közösen tesznek erőfeszítést. – Rengeteget olvasok az egészséges életmódról és táplálkozásról, így ezt a hatvannapos diétát is magam állítottam össze. Márkó fiam úgy döntött, hogy ő is szeretne formába lendülni, így együtt csináljuk végig, egy vicces gondolatot követően pedig azt is elhatároztuk, hogy addig a szakállunkat sem vágatjuk le. Március 3-án úgy fogunk kinézni, mint az ősemberek – nevetett Gesztesi.”

Gesztesi: Boldogan vezetem az új autómat

Gesztesi Károly különleges diétába kezdett fiával, hogy elég energiája legyen feladatai elvégzéséhez, ráadásul visszakapta a jogosítványát, és újra boldogan vezet. A színész ennek örömére autót is vett. Gesztesi Károly remekül érzi magát a bőrében, rendszeresen edz fiaival, és ma már ismét a volán mögé ülhet. - Boldogan vezetem az új autómat - mondta a Lokálnak.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/68294/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?