Blogolj!

Blogstar kávéház

Mozgatás

Orbán Viktor lavírozása.

A Népszava Online cikke szerint ellenséges a hangulat Amerikában a magyar külpolitika miatt.

„Arról az Átlátszó írt néhány napja, hogy komoly bizalomvesztés tapasztalható amerikai részről, amiért Orbán Viktor nyíltan lavírozni szeretne Moszkva, Peking és Washington között, és egyelőre nem hajlandó aláírni a régóta tárgyalt kétoldalú védelmi megállapodást az amerikai kormánnyal. Azt pedig lapunk írta meg először, mi ennek a legfőbb oka. Az egyezményben az amerikai fél azt szeretné, hogy gyakorlatilag magyar jóváhagyás nélkül mozgathassa csapatait Magyarország területén, ebbe azonban Orbán Viktor nem akar belemenni.”

Ellenséges hangulat Amerikában a magyar külpolitika miatt

„Kezd elfogyni a levegő azok körül, akik hisznek az amerikai-magyar kapcsolatokban, eredményt kell felmutatnunk" - egy a Direkt36 oknyomozó portál birtokába jutott távirat szerint ezt mondta tavaly decemberben Washingtonban Wess Mitchell, az amerikai külügyminisztérium közelmúltban lemondott európai ügyekért felelős helyettes államtitkára Magyar Leventének, a Külügyminisztérium államtitkárának.

Hozam

Gyurcsány fényűzése.

Rengeteget költ a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc, legalábbis a vagyonnyilatkozata alapján – írja az Origo.hu.

„Mindent egybevetve pénzügyi vagyona 70 millióval nőtt mindössze, vagyis havonta (képviselői fizetését is beleszámítva) 20 millió forintot kellett elköltenie, még akkor is ha befektetései nulla százalék hozamot hoztak csak. Ez meghökkentően magas összeg, még akkor is, ha tudjuk, hogy a budai villa fényűző életmódja pénzbe kerül.”

Gyurcsány Ferenc továbbra is elképesztően sok pénzt költ

Rengeteget költ Gyurcsány Ferenc, legalábbis a vagyonnyilatkozata alapján. Miközben majdnem 300 milliós osztalékot vett ki cégéből, az Altusból, pénzügyi vagyona ennek ellenére (egy rejtélyes magánköveteléssel együtt) kevesebb, mint 70 millióval nőtt és ebben még az értékpapírjai hozama is benne van (aminek nagyságát nem ismerjük).

Ring

Összdemokratikus bénázás.

Történelmi sikerről beszél az MSZP a budapesti előválasztás kapcsán, míg a liberálisok főpolgármester-jelöltje szerint fővárosi szavazóiknak nincs dolguk az előválasztás első fordulójában – fogalmaz a Magyar Hírlap Online.

„A széles ellenzéki összefogást ezúttal a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje hűtötte le, a nagyközönség előtt teljesen ismeretlen Sermer Ádám ugyanis azzal buzdította pártja híveit, hogy 'a liberális budapesti szavazóknak a főpolgármester-jelölti előválasztás első fordulójában nincs dolga, mert az csak az abban részt vevő baloldali pártok jelöltjének kiválasztásáról szól.' Ahogyan Sermer fogalmazott, ez 'csupán a baloldal ügye', bár ha valaki éppen jónak látja, akár részt is vehet benne. Sermer azt is közölte, az igazi egyeztetések majd csak ezután kezdődnek meg az 'összdemokratikus' második fordulóról, amelyben ő és Puzsér Róbert is ringbe száll, illetve aki még esetleg bejelentkezik a versenybe.”

Történelmi sikerről beszél az MSZP

A nemzeti konzultációk idején beküldött több millió kérdőívet lefitymáló szocialisták történelmi sikerként élték meg, hogy az előválasztás első fordulójának félidejében már tizenhatezer polgár adta le voksát.

Életvitel

A migránsbűnözés utópiája.

Januárban hat nőt gyilkoltak meg Ausztriában, legutóbb az alsó-ausztriai Ebergassingban. Négy esetben bevándorló a gyanúsított. Szakértők szerint radikálisan kell fellépni a migránsbűnözés ellen – így a Hirado.hu.

„Az utóbbi években egyre gyakoribbakká váltak a késes támadások Nyugat-Európában. Nógrádi György szerint késsel gyilkolni sokkal egyszerűbb, mint robbantani, mert, ha valaki beszerez egy robbanóeszközt, azt nyomon lehet követni. Egy késes merénylet rendkívül nehezen akadályozható meg. Olyan mennyiségű migráns jött át Európába, hogy jelentős részük a korábbi értékrendjét és életvitelét akarja itt is megvalósítani, és jelenleg ott tartunk, hogy a migránsok nem tudnak és nem is akarnak integrálódni – közölte Nógrádi György. Szerinte ma már egyértelmű, ami négy évvel ezelőtt még nem volt az, hogy amit a migránsnak ígérnek, 'gyere be és gyönyörű lakást kapsz, jó állást és jó nőt' – az utópia.”

Radikálisan kell fellépni a migránsbűnözés ellen

Januárban hat nőt gyilkoltak meg Ausztriában, legutóbb az alsó-ausztriai Ebergassingban. Négy esetben bevándorló a gyanúsított. Az országban óriási a felháborodás a romló osztrák közbiztonság miatt. Szakértő szerint le kell zárni a schengeni külső határokat, és az országban tartózkodó migránsokat ki kell toloncolni.

Dagi

Weisz Fanni maradékai.

Weisz Fanni férje viccesen jelezte a közösségi oldalán, hogy szerinte a felesége miatt szaladtak fel rá a kilók – számol be róla a Blikk Online.

„Asszony elhozott 100 fokba biciklizni! Értem én a célzást, Weisz Fanni, és nem is lennék dagi, ha a napi 5-6 étkezésedet levinnénk háromra, és megennéd az összes kaját, amit rendelsz, mert akkor nem kéne a maradékokat is megennem! Mert hát ugye... ennivalót nem dobunk ki, még akkor se, ha kidurranok! – írta Hajmásy Péter, akit a rajongói megnyugtattak, mondván, egyáltalán nem dagi.”

Hajmásy szerint Weisz Fanni az oka annak, hogy meghízott - fotó

Mókás bejegyzéssel jelentkezett az Instagram-oldalán Hajmásy Péter. Weisz Fanni férje ugyanis úgy véli, azért szedett fel magára egy kicsit, mert az étkezéseknél meg kell ennie azt is, amit Fanni már nem kér. „Asszony elhozott 100 fokba biciklizni!

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/68348/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?