Blogolj!

Szándékos gyújtogatás miatt égett le a Ráday utcai kollégium

Szándékos gyújtogatás miatt égett ki a Károli Gáspár Református Egyetem fővárosi, a IX. kerületben található Ráday utcai kollégiuma, amelynek során egy ember életét vesztette - közölte Budapest rendőrfőkapitánya pénteken budapesti sajtótájékoztatón.

Terdik Tamás elmondta, hogy

a január 23-i tűzeset szándékos gyújtogatás következménye, az ügyben három budapesti fiatalt gyanúsítottként hallgattak ki közveszélyokozás miatt.

Ők ténybeli beismerő vallomást tettek, tettüket megbánták, szabadlábon védekeznek.

A Blikk szerint az is elhangzott rendőrségi sajtótájékoztatón, hogy a gyanúsítottak két 15 éves, és egy 16 éves fiatal. A lap szerint már korábban is gondolkodtak azon, hogy felgyújtanak valamit, amit végül a kollégiummal meg is valósítottak: 

körömlakk lemosóval leöntött szivacsot gyújtottak meg, annak lángjai továbbterjedtek, így keletkezett az emberhalállal végződött tűzeset a református kollégiumban.

A tűzben egy 47 éves, négygyermekes, veszprémi családapa vesztette életét. 

(Borító: infostart.hu)

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/68361/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Ráday utcai kollégium,tűz
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Fekete bejegyzésére 2019-02-02 13:58:17
Mindenben igaza van, ezek nem érdemelnek mást, ráadásul azt a szerencsétlen, négygyermekes családapát, - akit ezek a szemetek szándékosan megöltek - már senki nem tudja feltámasztani !!!
És tegyük még hozzá, hogy a kollégium épülete teljesen használhatatlanná vált.
Azt a kárt ki, és mikorra fogja megfizetni ?!
Ha rajtam állna, akkor a szülők könyörtelen pénzbüntetése mellett a kölkök örök életre szóló, súlyos kártérítési kötelezettségét is előírnám a bírósági ítéletben !!! Még élnek, fizessenek a gazemberek !!!
Még valami:
A mai bírósági gyakorlatot szem előtt tartva azért nehogy az legyen ebből az egészből, hogy a nyavalyásokat sorra felmentik, vagy megússzák egy rendkívül súlyos ejnye-bejnyével.
Csak azért mondom, mert manapság - láttuk, tapasztaltuk több esetben - a bírósági körökben ez a "menő" hozzáállás !!!!
Válaszolok
Fekete 2019-02-01 15:58:30
ilyenkor eszembe jut a mocskos szájú Blanka és az őt támogató asszonykórus, kb ilyen gyerekei lehetnek. a legsúlyosabb büntetést nekik. és ezek a mocskok egy egyházi iskolának voltak a tanulói? rohadékok. a gyerekeket leültetni, a szülők meg fizessenek.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.11.12. 04:35
A Z generáció hazaárulása, Soros embereinek támadása, Lázár különös szurkapiszkája, az életmódgenetika forradalma és Tolvai Reni vadító villantása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.11. 05:05
Orbán gyurcsányista motorozása, Karácsony álzöld képmutatása, a Jobbik ordas hazugsága, Skócia függetlenségi harca és Vasvári Vivien személyiséglopása hétfői online lapszemlénkben.

Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál

2019.11.10. 16:10
Nyolc ember életét vesztette és több mint húszan megsebesültek, amikor autóba rejtett pokolgép robbant az északkelet-szíriai Salik Atik faluban, a török határ mellett fekvő Tell-Abjad várostól délre - közölte …

Változékony, enyhe időre számíthatunk a jövő héten

2019.11.10. 15:55
A jövő héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül …

Blogstar kávéház

2019.11.10. 05:00
A szocialisták gazembersége, az ellenzék polgárháborúja, a nemzet sportolóinak segélykiáltása, mindent gyógyító csodaszerek és Csobot Adél párterápiája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.09. 04:45
A kormány csinos kis hiánya, a gátlástalan baloldal zsebtömködése, Baranyi Krisztina látszatpolitizálása, Németország kettéosztottsága és Nagy Feró dutyidilije szombati online lapszemlénkben.

A legrangosabb európai kutatási alap támogatását nyerte el az ELTE kémikusa

2019.11.08. 14:40
Az Európai Kutatási Tanács (European Research Council, ERC) legrangosabb, fiatal kutatóknak kiírt alapkutatási pályázatán nyert támogatást …

Blogstar kávéház

2019.11.08. 04:00
A Fradi aranyos bravúrja, a kólás szoci kifütyülése, a politika nőiessége, a NATO haldoklása és Gelencsér Tímea állati szerelme pénteki online lapszemlénkben.

PM: a kormány nem tervezi a kata drágítását

2019.11.07. 17:05
A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a kormány nem tervezi a kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) drágítását.

Blogstar kávéház

2019.11.06. 22:00
Várhelyi Olivér izzasztása, Karácsony sunyisága, Putyin titkos fegyverei, Párizs gazdasági kvótái és Kulcsár Edina terhespocakja online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?