hirdetés
Blogolj!

Szándékos gyújtogatás miatt égett le a Ráday utcai kollégium

Szándékos gyújtogatás miatt égett ki a Károli Gáspár Református Egyetem fővárosi, a IX. kerületben található Ráday utcai kollégiuma, amelynek során egy ember életét vesztette - közölte Budapest rendőrfőkapitánya pénteken budapesti sajtótájékoztatón.

Terdik Tamás elmondta, hogy

a január 23-i tűzeset szándékos gyújtogatás következménye, az ügyben három budapesti fiatalt gyanúsítottként hallgattak ki közveszélyokozás miatt.

Ők ténybeli beismerő vallomást tettek, tettüket megbánták, szabadlábon védekeznek.

A Blikk szerint az is elhangzott rendőrségi sajtótájékoztatón, hogy a gyanúsítottak két 15 éves, és egy 16 éves fiatal. A lap szerint már korábban is gondolkodtak azon, hogy felgyújtanak valamit, amit végül a kollégiummal meg is valósítottak: 

körömlakk lemosóval leöntött szivacsot gyújtottak meg, annak lángjai továbbterjedtek, így keletkezett az emberhalállal végződött tűzeset a református kollégiumban.

A tűzben egy 47 éves, négygyermekes, veszprémi családapa vesztette életét. 

(Borító: infostart.hu)

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/68361/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Ráday utcai kollégium,tűz
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Fekete bejegyzésére 2019-02-02 13:58:17
Mindenben igaza van, ezek nem érdemelnek mást, ráadásul azt a szerencsétlen, négygyermekes családapát, - akit ezek a szemetek szándékosan megöltek - már senki nem tudja feltámasztani !!!
És tegyük még hozzá, hogy a kollégium épülete teljesen használhatatlanná vált.
Azt a kárt ki, és mikorra fogja megfizetni ?!
Ha rajtam állna, akkor a szülők könyörtelen pénzbüntetése mellett a kölkök örök életre szóló, súlyos kártérítési kötelezettségét is előírnám a bírósági ítéletben !!! Még élnek, fizessenek a gazemberek !!!
Még valami:
A mai bírósági gyakorlatot szem előtt tartva azért nehogy az legyen ebből az egészből, hogy a nyavalyásokat sorra felmentik, vagy megússzák egy rendkívül súlyos ejnye-bejnyével.
Csak azért mondom, mert manapság - láttuk, tapasztaltuk több esetben - a bírósági körökben ez a "menő" hozzáállás !!!!
Válaszolok
Fekete 2019-02-01 15:58:30
ilyenkor eszembe jut a mocskos szájú Blanka és az őt támogató asszonykórus, kb ilyen gyerekei lehetnek. a legsúlyosabb büntetést nekik. és ezek a mocskok egy egyházi iskolának voltak a tanulói? rohadékok. a gyerekeket leültetni, a szülők meg fizessenek.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Felgyújtottak egy filmstúdiót Japánban, többen meghaltak

2019.07.18. 12:20
Huszonhárman meghaltak, harmincnyolcan pedig megsérültek amikor egy férfi szándékosan gyújtotta fel a Kyoto Animation stúdiót.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019.07.18. 12:10
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC …

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18. 11:20
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - …

Ezeket a cikkeket olvastad már?