Blogolj!

Szándékos gyújtogatás miatt égett le a Ráday utcai kollégium

Szándékos gyújtogatás miatt égett ki a Károli Gáspár Református Egyetem fővárosi, a IX. kerületben található Ráday utcai kollégiuma, amelynek során egy ember életét vesztette - közölte Budapest rendőrfőkapitánya pénteken budapesti sajtótájékoztatón.

Terdik Tamás elmondta, hogy

a január 23-i tűzeset szándékos gyújtogatás következménye, az ügyben három budapesti fiatalt gyanúsítottként hallgattak ki közveszélyokozás miatt.

Ők ténybeli beismerő vallomást tettek, tettüket megbánták, szabadlábon védekeznek.

A Blikk szerint az is elhangzott rendőrségi sajtótájékoztatón, hogy a gyanúsítottak két 15 éves, és egy 16 éves fiatal. A lap szerint már korábban is gondolkodtak azon, hogy felgyújtanak valamit, amit végül a kollégiummal meg is valósítottak: 

körömlakk lemosóval leöntött szivacsot gyújtottak meg, annak lángjai továbbterjedtek, így keletkezett az emberhalállal végződött tűzeset a református kollégiumban.

A tűzben egy 47 éves, négygyermekes, veszprémi családapa vesztette életét. 

(Borító: infostart.hu)

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/68361/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Ráday utcai kollégium,tűz
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Fekete bejegyzésére 2019-02-02 13:58:17
Mindenben igaza van, ezek nem érdemelnek mást, ráadásul azt a szerencsétlen, négygyermekes családapát, - akit ezek a szemetek szándékosan megöltek - már senki nem tudja feltámasztani !!!
És tegyük még hozzá, hogy a kollégium épülete teljesen használhatatlanná vált.
Azt a kárt ki, és mikorra fogja megfizetni ?!
Ha rajtam állna, akkor a szülők könyörtelen pénzbüntetése mellett a kölkök örök életre szóló, súlyos kártérítési kötelezettségét is előírnám a bírósági ítéletben !!! Még élnek, fizessenek a gazemberek !!!
Még valami:
A mai bírósági gyakorlatot szem előtt tartva azért nehogy az legyen ebből az egészből, hogy a nyavalyásokat sorra felmentik, vagy megússzák egy rendkívül súlyos ejnye-bejnyével.
Csak azért mondom, mert manapság - láttuk, tapasztaltuk több esetben - a bírósági körökben ez a "menő" hozzáállás !!!!
Válaszolok
Fekete 2019-02-01 15:58:30
ilyenkor eszembe jut a mocskos szájú Blanka és az őt támogató asszonykórus, kb ilyen gyerekei lehetnek. a legsúlyosabb büntetést nekik. és ezek a mocskok egy egyházi iskolának voltak a tanulói? rohadékok. a gyerekeket leültetni, a szülők meg fizessenek.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?