Blogolj!

Blogstar kávéház

Skandálás

A Fidesz dzsuvája.

Összellenzéki tüntetés volt Újpesten a rabszolgatörvény és a Fidesz-rezsim ellen – tudósít a Népszava Online.

„A tüntetésen Trippon Norbert, korábbi újpesti alpolgármester, az MSZP kerületi szervezetének elnöke elsősorban a helyi közszolgáltatások hiányosságaira hívta fel a figyelmet. 'Az útjaink kátyúsak, az utcáink koszosak, a szelektív szeméttel teli konténereket hetekig nem volt, aki elszállítsa, a Duna partunk dzsuvás' – sorolta, amire a hallgatóság 'Szemét Fidesz!' skandálása volt a válasz.”

Összellenzéki tüntetés volt Újpesten a rabszolgatörvény és a Fidesz-rezsim ellen

A kerület korábbi alpolgármestere, Trippon Norbert arról beszélt, egységben, egy jelölttel le lehet győzni a Fideszt Újpesten és "ott fönt" is. Egységes ellenzéki tüntetés volt péntek este Újpesten a városháza előtt, ahol az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP, a Párbeszéd, és a Momentum képviselői mellett civilek is színpadra álltak - tudósít a HírKlikk.

Eszme

Soros-túlóraparti.

Az EP-választások kampányeseménye volt az EP-ben lefolytatott beszélgetés, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint már a jogállam problémakörét feszegető kérdésfeltevések is hamisak voltak a hazánkról szóló vitában – írja az Origo.hu.

„Az EU-tagállamok több mint felében a magyarországi 400-nál magasabb, 410 óra fölötti a túlórakeret, szintén több mint a tagországok felében van közigazgatási bíróság, a tüntetések esetében pedig akkor jártak volna el politikailag korrekten – amire korábban nagy hangsúlyt helyeztek –, ha egyúttal a franciaországi, németországi, belgiumi tüntetésekre is figyelmet fordítottak volna. Bakondi György elmondta: az európai szocialisták csúcsjelöltje, Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke 'büszkén mondta', hogy húsz éve konzultál Soros Györggyel és 'nagy barátja' az üzletembernek, a nyílt társadalom eszméjének követője.”

Az EP-választások kampányeseménye volt az EP-ben lefolytatott beszélgetés

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint már a jogállam problémakörét feszegető kérdésfeltevések is hamisak voltak az Európai Parlamentben (EP) szerdán, a legfrissebb magyarországi fejleményekről tartott vitában. Bakondi György pénteken az M1 aktuális csatornán úgy fogalmazott: ez a beszélgetés - amelyet nem nevezne vitának, mert csak "néhányan" voltak - a májusi EP-választások kampányeseménye volt.

Hitelesség

Sneider gyurcsányizmusa.

Rendkívül homályos, mit is akar az ellenzék – elemez a politológus a Hirado.hu-n.

„Sneider Tamással, a Jobbik elnökével kapcsolatban az elmúlt hetekben több botrányos hangfelvétel is napvilágot látott. Ennek kapcsán az igazgató elmondta, ez hitelességi kérdés. Sneider hitelességének elfogadását mind a baloldalon, mind a választók részéről meg kell találni a megfelelő hozzáállást. A kilencvenes években egy szkinhed politikusból mára egy 'gyurcsányista' politikus vált, ami önmagában furcsa jellemalakulás. Azonban hogy a választók és a balliberális formációk elfogadják-e az igazán nagy pszichológiai kérdés is – húzta alá Boros Bánk Levente.”

Rendkívül homályos, mit is akar az ellenzék

A baloldal célja, hogy ősszel egy kihívója legyen Tarlós Istvánnak. A hétfőn kezdődött baloldali előválasztás vasárnap ér véget, ekkor derül ki, hogy Karácsony vagy Horváth mérkőzhet meg a júniusi második fordulóban Puzsér Róberttel, illetve a liberálisok aspiránsával, Sermer Ádámmal.

Fordulat

Merkel fásultsága.

A német kancellár a jövő héten Pozsonyba látogat, ahol a visegrádi országok miniszterelnökeivel találkozik, a Magyar Hírlap Online ennek kapcsán egy fáradt hölgy látogatásáról ír.

„Majd meglátjuk, lesz-e fordulat a német migrációs politikában, amíg Merkel a kancellár, márpedig ő mandátuma végéig, 2021 őszéig szeretne hivatalban maradni. Mindenesetre egy megfáradt, megtépázott tekintélyű, szűkülő politikai mozgástérrel szembesülő, gyengülő legitimitású politikus találkozik a visegrádi országok erőtől duzzadó, stabil politikai – és gazdasági – hátországgal rendelkező kormányfőivel. Ez utóbbira csak egy összehasonlítás: míg a német gazdaság növekedési üteme folyamatosan lassul, s az idén előreláthatóan már csupán egy százalék körül lesz, a négy visegrádi országé ennek mintegy a négyszerese, de legrosszabb esetben is a háromszorosa.”

A fáradt hölgy látogatása

Bő két héttel azután, hogy Angela Merkel Emmanuel Macronnal Aachenben aláírta az új német-francia együttműködési és integrációs megállapodást, a német kancellár a jövő héten Pozsonyba látogat, ahol a visegrádi országok miniszterelnökeivel találkozik.

Játék

Kelemen Anna kebeltánca.

Cickókat táncoltatva invitálja különleges játékra a rajongóit Kelemen Anna – mutatja be a Blikk Online.

„Kelemen Anna az Instagram-oldalán hívta játszani a rajongóit: egy videót töltött fel magáról, amelyben énekelve dögös táncot lejt, hangsúlyozva dús kebleit. A szexi felvétel mellett arra invitálta a követőit, találják ki, mi lehet a háttérben szóló zene címe, illetve ki az előadója. Rajongói pedig nem voltak restek, azonnal elárasztották tippjeikkel (és bókjaikkal) a kommentszekciót.”

Cickókat táncoltatva invitálja különleges játékra a rajongóit Kelemen Anna

Kelemen Anna az Instagram-oldalán hívta játszani a rajongóit: egy videót töltött fel magáról, amelyben énekelve dögös táncot lejt, hangsúlyozva dús kebleit. A szexi felvétel mellett arra invitálta a követőit, találják ki, mi lehet a háttérben szóló zene címe, illetve ki az előadója. Rajongói pedig nem voltak restek, azonnal elárasztották tippjeikkel (és bókjaikkal) a kommentszekciót.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/68386/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?