Blogolj!

Blogstar kávéház

Véleményburok

Az ellenzék diákcsínyei.

Óriási öngólt rúgott az ellenzék a hétfői parlamenti és parlamenten kívül produkciójával – elemeznek a Hirado.hu szakértői.

„Véleményburokban élnek, kialakult egy baráti társaság, lehet, hogy az MTVA székházban együtt töltött éjszakának köszönhetően. Minden heccben benne vannak. Középiskolás, egyetemista vagányságot lehet felfedezni, viszont ők már abban a korban vannak, amikor az ember meg szokott komolyodni, ennek ellenére diákcsínyeket követnek el közösen – fogalmazott.”

Boros Bánk: Óriási öngólt rúgott az ellenzék

Megkezdte tavaszi ülésszakát az Országgyűlés. Az ellenzék újabb ellenállást és performanszot hirdetett. A Jobbik, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd és a DK politikusai kivonultak az ülésteremből, a parlamenti munkát azonban nem tudták megakadályozni. A képviselők kötelessége, hogy a parlament munkájában rövid, közép és hosszú távon részt vegyenek.

Kérdés

Jakab Péter személyeskedése.

A zsidókat bűnözőknek tartó jobbikos politikus hat percen át nem válaszolt az Echo TV-nek – így az Origo.hu.

„Azt majd eldöntöm, hogy mikor és hogy válaszolok” – ezzel próbálta meg elküldeni a hírtelevízió munkatársát, aki csupán azt szerette volna megtudni, miért nevetgélt párttársa zsidózó viccén. Jakab Péter jobbikos képviselő mellébeszélési csúcsot felállítva hat percen át nem válaszolt az Echo TV kérdéseire.

A zsidókat bűnözőknek tartó Jakab hat percen át nem válaszolt az EchoTV-nek

„Azt majd eldöntöm, hogy mikor és hogy válaszolok" - ezzel próbálta meg elküldeni a hírtelevízió munkatársát, aki csupán azt szerette volna megtudni, miért nevetgélt párttársa zsidózó viccén. Jakab Péter jobbikos képviselő mellébeszélési csúcsot felállítva hat percen át nem válaszolt az Echo TV kérdéseire.

Menedzselés

Lopakodó terrorizmus.

Az Iszlám Államnak vége, de ettől még akár rosszabb is lehet – mutatja be a 444.hu.

„Ráadásul az, hogy az Iszlám Állam már államként nem működik, sok szempontból megkönnyíti a terroristák dolgát, akik sokak szerint súlyos taktikai hibát követtek el, amikor vallási őrületükben kikiáltották a kalifátust, és megpróbáltak egy olyan, valódi területtel rendelkező államot működtetni, aminek menedzselésére eleve képtelenek voltak, másrészt túlságosan könnyen megtámadhatóvá tették magukat. Egy terrorszervezet Észak-Írországtól a Közel-Keletig akkor sikeres, ha tagjait szinte lehetetlen külön választani a civil lakosságtól, és most, hogy az ISIS harcosai szerteszét szivárogtak, ismét ez lehet a helyzet.”

Az Iszlám Államnak vége, de ettől még akár rosszabb is lehet - 444

Amilyen borzalmas volt, amíg működött, olyan csúnya véget is ért az Iszlám Állam. Az utolsó csepp vérig harcoló fanatikus dzsihadista harcosokkal, a fagy- és éhhalál szélén tengődő, gyermekeiket kórókkal etető, fekete lepleikhez ragaszkodó nőkkel, iszonyatosan sok szenvedéssel és pusztítással.

Kedvtelés

Állati mozgástér.

Törpe puffogóviperát, afrikai aranymacskát, óriástatut, bár roppant szigorú feltételekkel, de akár magánszemély is tarthat, igaz, nem az otthonában – elemez egy kormányrendeletet a Magyar Hírlap Online.

„Az egy háztartásban élő kutyák számát a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról szóló, 41/2010. számú kormányrendelet szabályozza. E szerint egy legfeljebb húsz kilogrammos állatnak minimum tíz, egy húsz-negyven kilogramm közöttinek tizenöt, míg a negyven kilónál nagyobb ebnek legalább húsz négyzetméter szabad mozgástérre van szüksége otthononként. A rendelet szerint, ha több kutyát óhajtunk tartani egyszerre, mindössze hat négyzetméter szabadon bemozogható hellyel kell számolni kisállatonként. Nem vonatkozik ez a keret a macskákra, abból lehet akár tíz is, ha – a paragrafusok megfogalmazása szerint – jó gazdaként bánik velük az ember.”

A macskákkal elnézőbb a rendelet, de kutyánk is több lehet

Nem is oly rég még az önkormányzatok kénye-kedve határozta meg, mennyi kutyát tarthatunk egy lakásban, ma viszont egy kormányrendelet szabályozza ezt. Több állat viszont tiltólistán szerepel, köztük az összes mérgeskígyó. Sörényes hangyászunk viszont lehetne - igaz, a tartásához teljesíteni kell jó pár kőkemény feltételt.

Gyűrű

Kate Perry eljegyzése.

Katy Perry és Orlando Bloom sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket – számol be róla a Lokál Online.

„Az igazi áttörést a Valentin-nap hozta meg, a sármos színész ugyanis feltette a nagy kérdést az énekesnőnek. A hírt pedig Katy édesanyja, Mary kotyogta ki közösségi oldalán, ahol a nem mindennapi gyűrűről is megosztott egy képet. 'Nézzétek, kit jegyeztek el Valentin-napon!' – írta Facebook-oldalán az énekesnő anyukája, később pedig Katy is megosztott egy romantikus fotót Bloommal.”

Eljegyezték Katy Perryt

Katy Perry és Orlando Bloom sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket. Az igazi áttörést a Valentin-nap hozta meg, a sármos színész ugyanis feltette a nagy kérdést az énekesnőnek.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69083/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?