Blogolj!

Blogstar kávéház

Arcvesztés

Juncker süllyedése.

Kemény választ adott az Európai Bizottság a kormány legújabb, Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert gyalázó plakátkampányára. Továbbra is az a kérdés viszont, mit lép az Európai Néppárt – elemez a Népszava Online.

„A mostani keménynek tűnő reakció a Bizottság arcának a megőrzését szolgálja, egy fél lábbal már az ajtón kilépő Bizottság részéről nincsen komolyabb súlya. Az EP választási kampányra tekintettel nyilvánvalóan az Európai Néppárt reakciói lehetnek fajsúlyosak és jelezhetnek esetleges Magyarországgal kapcsolatos elmozdulást. Bár Joseph Daul, a Néppárt elnöke egyértelműen elítélte a magyar lépést, ennél keményebb fellépésre álláspontom szerint nem kell a magyar kormánynak számítania. A Néppárton belül is tudják, hogy Juncker vélhetően nem lesz sehol hat hónap múlva, Orbán azonban igen.”

Sokkolta az EU-t az újabb gyűlöletkampány

Kemény választ adott az Európai Bizottság a kormány legújabb, Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert gyalázó plakátkampányára. Továbbra is az a kérdés, mit lép az Európai Néppárt. Judith Sargentini és Guy Verhofstadt EP-képviselők után Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök is felkerült az Európai Uniót gyalázó kormányzati propagandaplakátokra, ami az eddigieknél hevesebb reakciókat váltott ki Brüsszelben.

Cinizmus

A Jobbik antiszemitizmusa.

Évekkel ezelőtt egykori párttársa, Szegedi Csanád is próbálta meggyőzni Jakab Pétert a Jobbik elhagyásának szükségességéről. Hiába. Szegedi azzal érvelt, hogy az antiszemitizmus a pártban a mindennapok része – így a Magyar Hírlap Online.

„Jól ismerjük a Jobbik működését, politikai logikáját, a Jobbikban meghatározó véleményformálók cinizmusát, tényleges, zárt körben megkockáztatott őszinte hitvallását. Azt hiszem, legalább nekünk kettőnknek nem szabad, nem ízléses, de legkevésbé sem hiteles a Jobbikban markánsan megjelenő antiszemitizmusról vitatkoznunk – írta még 2014 nyarán a ma már Gyurcsány Ferenccel és a baloldallal szövetkezgető párt jelenlegi szóvivőjének, Jakab Péter akkori miskolci polgármesterjelöltnek Szegedi Csanád.”

Tagadhatatlan antiszemitizmus

Évekkel ezelőtt egykori párttársa, Szegedi Csanád is próbálta meggyőzni Jakab Pétert a Jobbik elhagyásának szükségességéről. Hiába. Szegedi azzal érvelt, hogy az antiszemitizmus a pártban a mindennapok része. Gyöngyösi, Sneider és a Szegedi Csanád által „díszzsidónak" nevezett Jakab Péter (Fotó: Ficsor Márton) „Jól ismerjük a Jobbik működését, politikai logikáját, a Jobbikban meghatározó véleményformálók cinizmusát, tényleges, zárt körben megkockáztatott őszinte hitvallását.

Nyilvánosság

Demeter Márta mellébeszélése.

Nem válaszolt a Honvédelmi Minisztérium kérésére az LMP kvótatárselnöke, hogy járuljon hozzá az általa és édesanyja által a Honvédkórházhoz benyújtott kérelmek nyilvánosságra hozásához, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy ki hazudik, vagy ki a kegyeletsértő – írja az Origo.hu.

„A Honvédelmi Minisztérium arra kérte Demeter Mártát, működjön közre az igazság kiderítésében, és járuljon hozzá az általa és édesanyja által a Honvédkórházhoz benyújtott kérelmek nyilvánosságra hozásához, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy ki hazudik, vagy ki a kegyeletsértő. Az iratok a Honvédkórházban rendelkezésre állnak, azokat az arra jogosultak bármikor megismerhetik – közölte a minisztérium. Demeter minderre egy hosszú, személyeskedő választ közölt a közösségi oldalán.”

Demeter Márta mellébeszél, nem engedi, hogy kiderüljön az igazság

Nem válaszolt a Honvédelmi Minisztérium kérésére Demeter Márta, az LMP kvótatárselnöke, hogy járuljon hozzá az általa és édesanyja által a Honvédkórházhoz benyújtott kérelmek nyilvánosságra hozásához, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy ki hazudik, vagy ki a kegyeletsértő.

Krízishelyzet

A bűnözők csőlátása.

A múlt pénteken elfogott Sz. Károly szökés közben azt hajtogatta, hogy neki már úgyis mindegy. Szakértők szerint nem lehet értelmet keresni az ilyen szökések mögött – fogalmaz a Hirado.hu.

„Fliegauf Gergely kriminológus szerinte hideg fejjel, kívülről nézve nem célszerű értelmet keresni az ilyen szökések mögött. Egy végsőkig elkeseredett elítéltnél egyfajta csőlátás alakul ki. 'A kulcsszó a krízishelyzet. Mikor a rab nem tudja, mi van kint a családjával, vagy éppen rossz hírt kapott, beteg lett a gyerek, az asszony férjhez ment, ő pedig bent szenved tehetetlenül. Sosem lehet tudni, kinél mi az utolsó csepp a pohárban' – fogalmazott. Sz. Károly eredetileg kilenc évet kapott fegyveres bankrablásért, pénteken pedig további egy év egy hónapot garázdaságért. Ekkor 'szakadt el nála a cérna', pedig kedvezménnyel hét év múlva szabadulhatott volna.”

Akkor is megszökhet egy rab, ha senki sem hibázik

A múlt pénteken elfogott Sz. Károly szökés közben azt hajtogatta, hogy neki már úgyis mindegy. Szakértők szerint nem lehet értelmet keresni az ilyen szökések mögött. Egy végsőkig elkeseredett elítéltnél csőlátás alakulhat ki, és ha ilyenkor alkalmat talál rá, megpróbálhatja a menekülést. Ilyen alkalom akkor is adódhat, ha senki sem hibázik.

Távvezérlés

Szerednyey Béla tolószéke.

A színésznek a való életben nem adatott meg az apaság, ám, mint mondja, ezt cseppet sem bánja, fiatal felesége gyerekeit ugyanis a sajátjaiként szereti – mutatja be a Lokál Online.

„Szánalmas lenne bottal vagy tolószékben megjelenni a gyerekem diplomaosztóján, lehet, hogy még szégyellne is a korom miatt. Én már rég elkönyveltem, hogy nem lesz saját gyerekem, amikor ugyanis vágytam volna rá, éppen mindig szingli voltam. Ettől függetlenül szerencsére sok lurkó vesz körül, a húgom egyik fiát egészen csecsemőkora óta, a másikat pedig távvezérléssel nevelem – tette hozzá a színész.”

Szerednyey Béla - Sajátjaként szereti felesége gyerekeit

Szerednyey Béla az utóbbi időben a színház mellett a Viasat3 képernyőjén is felbukkant, a 200 első randi című sorozatban ugyanis a főszereplő édesapját alakítja. A színésznek a való életben nem adatott meg az apaság, ám mint mondja, ezt egy cseppet sem bánja, fiatal felesége gyerekeit ugyanis a sajá

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69133/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?