Blogolj!

Blogstar kávéház

Válság

Orbán terelése.

Tölgyessy Péter szerint a két világháború és a hidegháború után ismét szembekerültünk a Nyugattal, és óriási árat fizethetünk, ha ez hibás döntés – olvasható a Népszava Online-on.

„Tölgyessy szavai szerint mégis olyasmi zajlik le, ami már háromszor megtörtént. Válságban van a nyugat, Orbán ráérzett a trendre, övé lehet a jövő, mégis a magországokkal szembeni útra terelte az országunkat, jogi, társadalmi, politikai és gazdasági értelemben is. Megtörtént ez már akkor, amikor a németeket követte az ország mindkét háborúban, majd amikor a szovjet oldalon volt az ország. Most saját erőből van a másik oldalon az ország.”

KLIKK: https://nepszava.hu/3026341_tolgyessy-peter-kiderul-hogy-negyedszerre-is-a-rossz-oldalra-allt-e-az-orszag

Menekülés

Sargentini gyávasága.

Judith Sargentinit, Soros György legfőbb európai parlamenti szövetségesét az Origo.hu arról szerette volna megkérdezni, mit gondol a nyíltan antiszemita Jobbik és a baloldal összefogásáról, ám a zöldpárti politikus lábbal tiporta a sajtószabadságot.

„Sargentini viselkedése azért is furcsa, mivel pont ő szokta Magyarországot azzal vádolni, hogy nem érvényesül hazánkban a szólás és sajtószabadság, miközben egy egyszerű kérdésre nem hajlandó válaszolni. Stábunk egy sajtó számára kijelölt helyen kérdezte a zöldpárti képviselőt, de úgy látszik, számára a sajtószabadság addig tart, amíg számára kellemes médiumok, kellemes kérdéseket tesznek fel.”

Gyáván menekült az Origo stábja elől Sargentini - videó

Judith Sargentinit, Soros György legfőbb európai parlamenti szövetségesét az Origo arról szerette volna megkérdezni, mit gondol a nyíltan antiszemita Jobbik és a baloldal összefogásáról. A zöldpárti politikus ahelyett, hogy válaszolt volna a kérdésünkre, eltakarta munkatársunk kameráját, és hangosan kiabált, hogy nem kértünk tőle engedélyt, hogy kérdezzünk.

Legitimáció

Az összefogás zsákutcája.

Folytatódik a Jobbik botránysorozata, miközben a magyarok negyvenhárom százaléka szerint Sneider Tamás pártja a leginkább rasszista, harmaduk a leginkább antiszemita formációnak tartja – elemez a Magyar Hírlap Online.

„A Nézőpont szerint a balliberális ellenzéki véleményvezérek és pártok esetleges közös ellenzéki együttműködése zsákutcás stratégia, mivel a szavazótáboruk továbbra is rossz véleménnyel van a Jobbikról. A legnagyobb gondot a fővárosban okozhatja az összefogás a baloldal és a Jobbik között, a budapestiek 44 százaléka gondolja úgy, hogy a Jobbik a leginkább antiszemita, ötven százaléka, hogy a leginkább rasszista, és 35 százaléka, hogy a leginkább radikális. Korábban Szalai Kálmán, a Tett és Védelem Alapítvány titkára arról beszélt, az úgynevezett demokratikus ellenzék vezetőinek és véleményformálóinak kettős beszéde végtelenül kínos és káros, mert akarva-akaratlanul olyan közszereplőket, nyilatkozatokat és nézeteket legitimálnak, amelyek a történelem legsötétebb időszakait idézik.”

Folytatódik a Jobbik botránysorozata

A cigányok jelentős része lop, és nem akar dolgozni - magyarázta néhány éve a baloldal újdonsült szövetségese, a jobbikos Jakab Péter egy lakossági fórumon. Lemondásról továbbra sincs szó. A most előkerült felvételen Jakab Péter a romákat sértegette (Fotó: Bodnár Patrícia) Sorra jelennek meg a balliberálisok új kedvenceként tevékenykedő Jobbik-szóvivőről készült kínos felvételek.

Bizonyíték

Hazatérő harcosok.

Az Iszlám Állam összeomlásával egyre több Európából származó dzsihadista készül hazatérni. A napokban emiatt Nagy-Britannia megvonta egy fiatal nő állampolgárságát – de szakértők szerint kérdéses, hogy megoldást jelent-e ez a gyakorlat hosszú távon – így a Hirado.hu.

„Pócza István, az Alapjogokért központ elemzője a műsorban elmondta, hogy a jogászokat már régóta foglalkoztatja az Iszlám Állam kötelékéből Európába hazatérő harcosok problémája. Felmerült annak lehetősége – és erre láthattunk példát Belgium esetében is –, hogy 'úgy lehetne ezekkel az emberekkel a leggyorsabban leszámolni', hogy ha elegendő bizonyíték van a hatóság birtokában, akkor megfosztják őket az állampolgárságuktól. A gyakorlatnak gyenge pontja a szakértő szerint, hogy ha azt több állam is bevezeti, akkor egyfajta versengés indulhat el közöttük, hogy ki jut előbb olyan információk birtokába, amelynek alapján megfoszthatja az állampolgárságától a hazatérni szándékozókat – és kinek a nyakán marad az a harcos, aki adott esetben biztonsági kockázatot is jelenthet az állampolgárok számára.”

Kinek a nyakán maradnak az Európába hazatérő dzsihadisták?

Az Iszlám Állam összeomlásával egyre több Európából származó dzsihadista készül hazatérni. A napokban emiatt Nagy-Britannia megvonta egy fiatal nő állampolgárságát - de szakértők szerint kérdéses, hogy megoldást jelent-e ez a gyakorlat hosszú távon. A Kossuth Rádió Ütköző című műsorában Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő és Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető elemzője beszélt a problémáról.

Bevételkiesés

Jaksity Kata túlélése.

Nehéz helyzetbe került Jaksity Kata, akit 11 év után elbocsátottak az ATV Híradójától. A műsorvezető ugyanis egyedül neveli három gyermekét – írja a Blikk Online.

„Érzékenyen érintett a döntés, hiszen ez jelentős bevételkiesés számunkra a három gyerekkel, ezt pótolnom kell. Ám míg az emberi és a párkapcsolataimat nehezen engedem el, a munkával kapcsolatos döntéseken viszonylag hamar át tudok lendülni. Nagy túlélő vagyok, vannak ötleteim is: az egyiken már két éve ülök, így most abba fektetem majd az energiát, hogy létrejöjjön – árulta el a Blikknek Jaksity Kata, aki próbálja pozitívan nézni a helyzetét.”

„Nagy túlélő vagyok" - Megrázta a kirúgása Jaksity Katát, mégsem adja fel

Budapest - Nehéz helyzetbe került Jaksity Kata (46), akit 11 év után elbocsátottak az ATV Híradójától. A műsorvezető ugyanis egyedül neveli három gyermekét, Ábelt, Bendét és Jázmint, így pótolnia kell a kieső bevételt, hogy a család ne kerüljön szorult anyagi helyzetbe.

Címkék: Aktuális, lapszemle
2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69167/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2019-02-21 09:50:58
Jaksity Kata most siránkozik, hogy valószínűleg elhagyta a párja.....és mi lesz vele szegénykémmel ? Na de kit érdekel Jaksity, akkor kellett volna ajvékolni amikor a sűrűjében voltak az urával !! Megoldották a helyzetet, ezután meg oldják meg a feladatokat.......kit érdekelnek ??!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-02-21 09:45:54
Először is Tölgyesi nem politikus, hanem egy nagyon rossz valamilyen politológus - statisztikus - okoskodó firkász féleség, akinek firkálásait a kutya nem érdekli, mert azok szóra sem érdemesek, hablatyolások, hanta - bandázások. Most is hozta --bár sosem olvasom el beolvasásait...most sem...-- virtuálisan kitalált valami baromságot, témát, hogy ha igy lenne, meg ha úgy lesz.....de a lényeg, hogy nem volt sem úgy , nem lesz sem amúgy , sehogyan sem lesz úgy ahogy a nagy okoskodó mondja....Tehát kitalál valami hülyeséget......és megvitatja magával, hogy a semmire mi lenne a jó megoldás...lényegtelen. A parlamentben is guggolt néhány évet a Fidesz jóvoltából --nem tudni miért..-- és egy mukkot sem szólt az idő alatt, pedig előkelő helyen, az első sorokban töltötte el a hivatalos időt, vagyis nem politikus.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?