Blogolj!

A Fidesz Márki-Zay pártjáról: a megélhetési politikusok kiárusítják az országot

A kormánypártok szerint a közelgő választások tétje, hogy Magyarország mindenkié vagy a magyaroké lesz.

Fotó: Facebook

Ahogy arról a Boros Bánk Levente politológus-elemzővel készült interjúban részletesen olvashattak, vasárnap Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, Hadházy Ákos független honatya és társaik a fővárosban bejelentették a Mindenki Magyarországa Mozgalom megalakulását, azaz hivatalosan is zászlót bontott a legújabb ellenzéki formáció, az n+egyedik kormánykritikus, balliberális alakulat. A Fidesz-KDNP Grezsa István hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselő közleményével, az alábbiak szerint reagált.

„Ma délután Márki-Zay Péter unokatestvérével, Hadházy Ákossal bejelentette a legújabb ellenzéki párt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom létrejöttét. Mi azonban, ahogyan eddig, ezután is azért fogunk dolgozni, hogy ez az ország a magyarok Magyarországa legyen. A közeledő választások tétje, hogy Magyarország mindenkié vagy csak a magyaroké lesz. Amennyiben a Márki-Zayhoz és Hadházyhoz hasonló elvtelen, a hatalomért bármire képes megélhetési politikusok lehetőséget kapnak, az első adandó alkalommal elárulják és kiszolgáltatják az országot”

– írja Grezsa István.

Boros Bánk Levente: Az ellenzék drámája, hogy sok az eszkimó, és kevés a fóka

Márki-Zay tökéletes paraszt Soros sakktábláján! A párt nélküli politikusok gyülekezeteként tekint az elemző a vásárhelyi polgármester új ellenzéki mozgalmára, mely vasárnap bont zászlót Budapesten. A Médianéző igazgatójával, Boros Bánk Leventével a Promenad.hu készített interjút. Országszerte egyre több fórumot tart a Márki-Zay Péter elnök és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM), mely február 24-én Budapesten bont hivatalosan zászlót.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69324/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Fidesz,Grezsa István,Hadházy Ákos,KDNP,Márki-Zay Péter,Mindenki Magyarországa Mozgalom
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2019-02-27 16:11:47
Ma reggel ez a Márk Zagy Blöff kapott a Kossuth Rádióban cca. tíz percet, hogy tájékoztassa a hallgatóságot a hülye , bunkó elképzeléseikről...Hát , olyan hülye, bunkó, tahó, szófosás kerekedett ki belőle, természetesen nem értettünk meg belőle semmit, mert üresfajű koton fejű értelmet nem adott mondókájának, csak --természetesen -- a magyar nép ellen provokált, uszított, lázított, anarchiát keltett.....Ezért nem kell , senkiházi, szarházi, hablatyházi hazudozókat a Rádió közelébe engedni, mert hamarosan DÜHBE JÖVÜNK !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Infantilissá vált a bosszúszomjas magyar ellenzék

2019.07.14. 05:05
Elfogadhatatlan európai parlamenti viselkedéssel veszik semmibe a magyar választópolgárok döntését.

Grezsa István elindul Hódmezővásárhely polgármesteri címéért

2019.07.08. 15:35
Önálló jelöltként harcba száll Grezsa István Hódmezővásárhely polgármesterségéért. Az önkormányzati képviselő, miniszteri biztos ezt ma délután …

Káoszba fullad az ellenzéki összefogósdi

2019.07.08. 05:10
Az ellenzéki szavazók nem adhatók össze mechanikusan az önkormányzati választáson – állítják a szakértők.

Az Orbán-fóbia az ellenzék zsákutcája

2019.06.25. 05:50
A túltolt tagadásból nem lesz politikai építkezés.

Szájer elárulta, miért lett hazánk az unió fekete báránya

2019.06.25. 05:45
A Fidesz EP-képviselője rendesen odavágott a birodalomépítő Brüsszelnek.

Grezsa István: Határozott meggyőződésem, hogy a 21. század a magyaroké lesz!

2019.06.04. 06:00
Közép-Kelet-Európa fordulóponthoz érkezett: véget kell érnie annak a több évszázados gyakorlatnak, hogy nemzeteit politikai háttéralkuk …

Orbán Viktor: számítok önökre vasárnap! (videó)

2019.05.26. 05:00
A miniszterelnök szerint a kormánynak nagy szüksége van az erős választói felhatalmazásra, mert kemény európai csaták és fontos döntések előtt állunk.

Kocsis Máté: éleslövészet van, célkeresztben a jövőnk!

2019.05.25. 08:00
Nincsen felesleges szavazat május 26-án, hiszen óriásit téved, aki azt hiszi, hogy Orbán Viktornak már kellő felhatalmazása van az európai vitákban. A bevándorlás …

Félő, hogy mindennapjaik részévé válik a bevándorlás

2019.05.24. 05:05
A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint csak a kormánypártok képesek megfékezni a tömeges illegális migrációt, ezért kell rájuk szavazni május 26-án.

Lázár János: a magyarság az erős nemzetállamokban érdekelt

2019.05.20. 08:00
A május 26-i EP-választás sorsdöntő jelentőségű, hiszen irányt mutat Európának – véli Lázár János. Az országgyűlési képviselő szerin a liberális mainstream …

Ezeket a cikkeket olvastad már?