Blogolj!

A Fidesz Márki-Zay pártjáról: a megélhetési politikusok kiárusítják az országot

A kormánypártok szerint a közelgő választások tétje, hogy Magyarország mindenkié vagy a magyaroké lesz.

Fotó: Facebook

Ahogy arról a Boros Bánk Levente politológus-elemzővel készült interjúban részletesen olvashattak, vasárnap Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, Hadházy Ákos független honatya és társaik a fővárosban bejelentették a Mindenki Magyarországa Mozgalom megalakulását, azaz hivatalosan is zászlót bontott a legújabb ellenzéki formáció, az n+egyedik kormánykritikus, balliberális alakulat. A Fidesz-KDNP Grezsa István hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselő közleményével, az alábbiak szerint reagált.

„Ma délután Márki-Zay Péter unokatestvérével, Hadházy Ákossal bejelentette a legújabb ellenzéki párt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom létrejöttét. Mi azonban, ahogyan eddig, ezután is azért fogunk dolgozni, hogy ez az ország a magyarok Magyarországa legyen. A közeledő választások tétje, hogy Magyarország mindenkié vagy csak a magyaroké lesz. Amennyiben a Márki-Zayhoz és Hadházyhoz hasonló elvtelen, a hatalomért bármire képes megélhetési politikusok lehetőséget kapnak, az első adandó alkalommal elárulják és kiszolgáltatják az országot”

– írja Grezsa István.

Boros Bánk Levente: Az ellenzék drámája, hogy sok az eszkimó, és kevés a fóka

Márki-Zay tökéletes paraszt Soros sakktábláján! A párt nélküli politikusok gyülekezeteként tekint az elemző a vásárhelyi polgármester új ellenzéki mozgalmára, mely vasárnap bont zászlót Budapesten. A Médianéző igazgatójával, Boros Bánk Leventével a Promenad.hu készített interjút. Országszerte egyre több fórumot tart a Márki-Zay Péter elnök és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM), mely február 24-én Budapesten bont hivatalosan zászlót.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69324/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Fidesz,Grezsa István,Hadházy Ákos,KDNP,Márki-Zay Péter,Mindenki Magyarországa Mozgalom
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2019-02-27 16:11:47
Ma reggel ez a Márk Zagy Blöff kapott a Kossuth Rádióban cca. tíz percet, hogy tájékoztassa a hallgatóságot a hülye , bunkó elképzeléseikről...Hát , olyan hülye, bunkó, tahó, szófosás kerekedett ki belőle, természetesen nem értettünk meg belőle semmit, mert üresfajű koton fejű értelmet nem adott mondókájának, csak --természetesen -- a magyar nép ellen provokált, uszított, lázított, anarchiát keltett.....Ezért nem kell , senkiházi, szarházi, hablatyházi hazudozókat a Rádió közelébe engedni, mert hamarosan DÜHBE JÖVÜNK !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Borkai Zsolt kilép a Fideszből, de marad Győr polgármestere

2019.10.15. 11:40
A botrányba keveredett győri polgármester elmondta, nem okozhat morális hátrányt a kormánypártoknak az, amit tett, ezért hozta meg döntését.

Kedden távozhat Borkai a Fideszből

2019.10.14. 18:55
Az éppen külföldön tartózkodó Orbán Viktor kérésére Kövér László és Kubatov Gábor konzultációra hívta Borkai Zsoltot.

Kocsis Máté: a kormány soha nem mondta meg senkinek, hogy hány gyermeket kell szülnie

2019.09.12. 21:00
A Fidesz frakcióvezetője csütörtök délután Szentesen beszélt a Csongrád megyei település lehetőségeiről, valamint reagált …

Visszaütött Pikó Andrásnak a józsefvárosi Fidesz

2019.09.12. 19:40
A kormánypárt helyi szervezete nyomatékosan felszólította a balliberális jelöltet, hagyjon fel a polgármester rágalmazásával, ehelyett adjon számot a lakosoknak adatkezelési botrányáról.

Rollerrel hozná lendületbe a lelassult Vásárhelyt Grezsa István

2019.09.09. 12:20
Az önálló polgármesterjelölt szerint október 13-a egyik fő tétje, hogy sikerül-e újra lendületbe hozni a várost. Van is erre egy remek ötlete!

Az első csatát megnyerte: a kormánypártok leadták Tarlós István ajánlásait

2019.08.26. 17:10
A Fidesz fővárosi aktivistái valamennyi háztartást felkeresik majd az önkormányzati választási kampányban.

Orbán szerint neurózisa tartja fogságban az ellenzéket

2019.08.25. 05:30
A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára izgalmas nyílt színi vitában fektette két vállra az LMP-s Ungár Pétert.

Az elmúlt öt év Veszprém egyik legsikeresebb időszaka volt

2019.08.22. 11:35
A mögöttünk hagyott öt esztendő Veszprém rendszerváltás utáni történetének egyik legsikeresebb időszaka volt - jelentette ki a város kormánypárti polgármesterjelöltje …

Infantilissá vált a bosszúszomjas magyar ellenzék

2019.07.14. 05:05
Elfogadhatatlan európai parlamenti viselkedéssel veszik semmibe a magyar választópolgárok döntését.

Grezsa István elindul Hódmezővásárhely polgármesteri címéért

2019.07.08. 15:35
Önálló jelöltként harcba száll Grezsa István Hódmezővásárhely polgármesterségéért. Az önkormányzati képviselő, miniszteri biztos ezt ma délután …

Ezeket a cikkeket olvastad már?