Blogolj!

Blogstar kávéház

Születés

Timmemans támadása.

Az európai szocialisták csúcsjelöltje pártja madridi kongresszusán tartott beszédében sem feledkezett meg az Orbán-kormány bírálatáról – hangoztatja a Népszava Online.

„Timmermans az Orbán-kormány bírálataként kitért többek közt arra, hogy Magyarországon: csaknem 400 körzetben nincs háziorvos, 4000 hiányzó tanár van, ami miatt órák maradnak el, kevés a bölcsődei férőhely és a nők nem kapnak a férfiakéval egyenlő fizetést, a fiatalok pedig elhagyják az országot, így ma 6 magyar gyermekből 1 külföldön születik.”

Timmermans üzent a magyar kormánynak: "Nem lett volna jobb helye a hazug plakátokra költött rengeteg pénznek?"

Az európai szocialisták csúcsjelöltje pártja madridi kongresszusán tartott beszédében sem feledkezett meg az Orbán-kormány bírálatáról. "Minden egyes hazug plakát után, amit Orbán Viktor legyárt, mi azt kérdezzük: nem lehetett volna az adófizetők eurómillióit esetleg valami hasznosabb dologra költeni?" Többek között ezt a kérdést tette fel hétvégén Frans Timmermans az Európai Szocialisták Pártja (EPS) madridi kongresszusán tartott beszédében.

Alaphang

Kunhalmi Ágnes lázadása.

A szocialista ajtófutó vasárnap ismét fennhangon kezdte el követelni a közös, ellenzéki lista állítását, utolsó kétségbeesett kísérletet téve az egységfront létrehozásáért – olvasható az Origo.hu-n.

„Kunhalmi annyira belelendült a mozgósításba, hogy a kommentfelületen is aktivitást mutatott. 'Még nem késő! A lázadás feltételeit meg kell teremteni. Meg is lehet. Hajrá!!” – adta meg az alaphangot, hogy aztán megoldást is kínáljon. 'Rá kell beszélni a külön indulókat, hogy együtt kell indulni!' – tette hozzá.”

Kunhalmi Ágnes már megint a közös ellenzéki listáért könyörög

Kunhalmi Ágnes vasárnap ismét fennhangon kezdte el követelni a közös, ellenzéki lista állítását, utolsó kétségbeesett kísérletet téve az egységfront létrehozásáért. Nem véletlen a szocialista politikus kitartása, hiszen komoly problémák mutatkoznak pártjában, akiknek ezért nem feltétlenül áll érdekükben, hogy külön listán induljanak, hiszen ez esetben kiderülne valós társadalmi támogatottságuk.

Bedobás

Gyurcsányék családi vállalkozása.

A politológus szerint a DK kezdi elveszíteni politikai párt jellegét – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„A botrányok ellenére a balliberális oldal és a Jobbik egyre szorosabb kapcsolata vonatkozásában a politológus megjegyezte: Lendvai Ildikó után szabadon úgy is fogalmazhatnánk, hogy a balliberális oldal se lenyelni, se kiköpni nem tudja a Jobbikot. Arról, hogy Dobrev Klára vezeti a Demokratikus Koalíció EP-listáját, azt mondta: már több országgyűlési választáson belengették, hogy őt kellene indítani, ez a lépés most azt készíti elő. Dobrevet egy belpolitikai szempontból kevésbé jelentős választáson dobják be először. Ezzel együtt nehéz lesz férjétől elhatárolódnia – tette hozzá Boros Bánk, aki szerint a DK jobban kezd hasonlítani egy családi vállalkozáshoz, mint egy politikai párthoz.”

Családi cégre hasonlít a DK

A kormány plakátkampánya Soros György európai szövetségeseinek elevenébe talált, ezért támadják ilyen agresszíven - mondta lapunknak Boros Bánk Levente, aki szerint politikailag értékelhetetlen az ellenzék által a parlamenti ciklus kezdetére beígért tiltakozó akció.

Figyelmeztetés

A Brexit kilátástalansága.

A kilépési folyamatokat és feltételeket még mindig teljes homály fedi, és egyre nagyobb a megállapodás nélküli kilépés esélye – elemez a Hirado.hu.

„A brit, ír és észak-ír kiskereskedelmi szektor szakmai szervezetei arra figyelmeztettek, hogy a rendezetlen Brexit jelentős áremelkedést, sőt akár élelmiszerhiányt is okozhat a szigetországban. Az Európai Bizottság szintén felhívta azoknak az uniós vállalkozásoknak a figyelmét, amelyek kereskedelmi kapcsolatban állnak a szigetországgal. Felállítottak számukra egy Brexit-ellenőrző listát, amely pontokban segít eligazodni a cégeknek, milyen gyakorlati lépéseket tegyenek meg. Az időhúzás ugyanakkor egyik félnek sem érdeke, mert egy megállapodás nélküli kilépés komoly következményekkel járhat, különösen a mezőgazdasági termékek esetében. Akár 40 százalékosra is megemelkedhetnek a vámok, amelyeket az ipari termékekre is be kell majd vezetni.”

Továbbra is kilátástalan a Brexit-folyamat

Az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépéséig már csak öt hét van hátra, a jelenlegi információk szerint ugyanis nem lesz halasztás. Ugyanakkor a kilépési folyamatokat és feltételeket még mindig teljes homály fedi, és egyre nagyobb a megállapodás nélküli kilépés esélye.

Védjegy

Emily Ratajkowski keblei.

Emily Ratajkowski rendhagyó fényképpel ünnepelte meg, hogy már egy éve boldog házasságban él férjével, Sebastian Bear-McLarddal – így a Blikk Online.

„A dögös modell szexi képet osztott meg a védjegyévé vált formás kebleiről. Ratajkowski egy korábbi posztjában érzelmeivel kapcsolatban is megnyílt rajongóinak. – Egy évvel ezelőtt a legközelebbi barátainkkal elmentünk a vároösházára. Milyen évünk volt azóta! Az, hogy hozzádmentem, életem egyik legnagyobb öröme volt – írta az esküvőjükről készített fotókhoz Ratajkowski.”

Félmeztelen fotóval ünnepelte házassági évfordulóját Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski rendhagyó fényképpel ünnepelte meg, hogy már egy éve boldog házasságban él férjével, Sebastian Bear-McLarddal. A dögös modell szexi képet osztott meg a védjegyévé vált formás kebleiről. Ratajkowski egy korábbi posztjában érzelmeivel kapcsolatban is megnyílt rajongóinak. - Egy évvel ezelőtt a legközelebbi barátainkkal elmentünk a vároösházára. Milyen évünk volt azóta!

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69333/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?