Blogolj!

Blogstar kávéház

Kivezetés

A plakátkampány hazugságai.

Kiragasztotta az Európai Parlamentben a kormány plakátjait a Momentum, és kommentárt is fűzött hozzájuk – olvasható a Népszava Online-on.

„Az Európai Parlamentbe is elvittük Orbán hazug plakátjait! Mert minden európainak joga van tudni, hogy Orbán Viktor milyen hazugságokkal hergeli a magyarokat Európa ellen. Még az Európai Néppárt képviselőinek is, akik nyolc éve szó nélkül tűrik azt, hogy Orbán kivezeti hazánkat Európából – írta Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője a Facebook-oldalán. Hozzátette: naponta átlagosan kétmilliárd forintnyi támogatást kapunk az Uniótól hazánk fejlesztésére. Orbánék ezt az iszonyatosan sok pénzt azonban nem Magyarország jövőjére költötték, hanem saját zsebüket tömték tele”.

Kiragasztotta az Európai Parlamentben a kormány plakátjait a Momentum

„Minden európainak joga van tudni, hogy Orbán Viktor milyen hazugságokkal hergeli a magyarokat Európa ellen" - közölte a párt EP-listavezetője.

Kérdőjel

Gyöngyösi Márton antiszemitizmusa.

Újabb zsidóellenes beszéde került elő a Jobbik Brüsszelbe menekülő politikusának – írja az Origo.hu.

„Éppen Gyöngyösi volt az a jobbikos politikus, aki 2012-ben megkérdőjelezte a magyarországi holokauszt áldozatainak számát a Jewish Chronicle nevű izraeli lapban. Az 'izraeli térhódítással' kapcsolatban pedig azt mondta, hogy a zsidók nemkívánatosak Magyarországon. Egy évvel később minden addiginál egyértelműbb jelét mutatta annak, hogy ízig-vérig antiszemita.”

Gyöngyösi Márton hazudott: újabb antiszemita beszéde került elő

"Akik azt gondolják, hogy a megalázkodás, a hétrét görnyedés és a hasmánt csúszás a cionizmus vezetői előtt megbékítik a bosszú népét, és a cionista úthenger ettől visszahőköl, tévednek" - ezeket a mondatokat a Jobbik elnökhelyettese mondta a párt pár évvel ezelőtt megtartott anticionista tüntetésén.

Ösztönzés

Nagycsaládos autoboom.

Sokkal több család vehet új autót a kormány autóvásárlási programja segítségével – így a Hirado.hu.

„A kormány tehát nem utólag téríti vissza az összeget, hanem már eleve ennyivel kevesebbet kell fizetnie az autóért a családnak. Ez azt jelenti, hogy például a korábban említett, egyik legolcsóbb hétszemélyes gépjárművet nagyjából 1,8 millió forintért vásárolhatják majd meg a támogatásban részesülők. 'Ez rengeteg családot ösztönözhet arra, hogy új autót vegyen' – mondta el Várkonyi Gábor autóipari szakértő. Úgy véli, a támogatás lehetőséget teremt azok számára is, akik nem engedhetnék meg maguknak egy új autó megvételét. Hozzátette, ez egy pár ezer darabos éves pluszt jelent piaci szinten, körülbelül 170 ezer új autó kerülhet eladásra Magyarországon.”

Sokkal több család vehet új autót a kormány autóvásárlási programja segítségével

A legalább három gyermeket nevelő családok 2,5 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek a legalább hétüléses új gépkocsik vásárlásakor. Ez az egyik intézkedése a hétpontos családvédelmi akciótervnek, amelyet a miniszterelnök jelentett be évértékelő beszédében. A társadalmi visszajelzések alapján döntöttek a csomagról - közölte Beneda Attila családpolitikáért felelős helyettes államtitkár, és hozzátette, folyamatosan vizsgálják a társadalmi nehézségeket és a problémákat.

Fenyegetés

Fokozódó keresztényüldözés.

Azbej Tristan államtitkár a Mandiner.hu-nak arról vall, a hazai részvétellel történő nemzetközi segítségnyújtásra és isteni csodára egyaránt szükség van a Közel-Kelet keresztényeinek megmentésére.

„A kereszténység jelenleg a leginkább üldözött vallási csoport a világon. Ez több mint politikai állítás: kutatások támasztják alá, hogy a világ több mint 80 országában diszkriminálják a keresztényeket. A diszkrimináció legenyhébb formája a keresztényüldözésnek, ám olyan helyek is akadnak, ahol a magyar álláspont szerint népirtást követtek el a helyi közösségek ellen – ilyen példának okáért, amit az Iszlám Állam tett a keresztényekkel és a jazidi közösséggel, illetve a Boko Haram terrorszervezet tevékenysége Nigéria, Kamerun és Csád területein.”

A halál völgyében vannak az üldözött keresztények - Azbej Tristan a Mandinernek | Mandiner

Temérdek emberi szenvedésről van szó, az üldözött keresztény közösségek a halál völgyében vannak - mondja Azbej Tristan a Mandinernek. Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program lebonyolításáért felelős, örmény és francia származású, magát multikulti magyar hazafinak nevező államtitkár szerint hazai részvétellel történő nemzetközi segítségnyújtásra és isteni csodára egyaránt szükség van a Közel-Kelet keresztényeinek megmentésére.

Pár

Bebe frusztrációja.

Bebe két évvel a válása után nagyon vágyik már a szerelemre, és szeretne minél előbb édesapává válni. Az énekes eddig az interneten kereste az igazit – derül ki a Lokál Online cikkéből.

„Őszintén szólva belefáradtam az egészbe, elment tőle a kedvem, és lelkileg is megviselt. Pedig mindennél jobban vágyom egy párra. Nem jó érzés esténként a televízióval beszélgetni. Egyedül is le tudom élni az életem, de sokkal jobb lenne egy társsal – vallott őszintén a 42 éves énekes, aki nagyon vágyik arra, hogy édesapa lehessen. – Egyre többet gondolok egy gyerkőcre. Frusztrál, hogy ennyi idősen még nincs gyermekem. Szeretnék jó apa lenni, és mindazt, ami én vagyok, továbbadni egy kis emberkének. Persze ehhez meg kell találnom a megfelelő párt.”

Rengeteget költött párkeresésre Bebe

Bebe két évvel a válása után nagyon vágyik már egy szerelemre és szeretne minnél előbb édesapává válni. Az énekes eddig az interneten kereste az igazit, elmondása szerint a létező összes társkeresőt kipróbálta, rengeteg pénze ráment ezekre, mára azonban belefáradt az ismerkedésbe.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69404/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Blogstar kávéház

2019.04.17. 04:30
Az Akadémia ellenállása, az ellenzék fejetlensége, Sargentini pózolása, a Notre Dame facsodája és Palvin Barbi angyalai szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.16. 04:15
Recsegő-ropogó jogállamiság, az ellenzék feszültsége, Hadházy bohóckodása, erkölcstelen bizonyítványok és Ónodi Eszter egyensúlya keddi online lapszemlénkben.

Leállt az MKB netbankja

2019.04.15. 14:45
Az MKB Bank mobilapplikációjának és online felhasználói felületének felhasználói átmeneti lassulást vagy időszakos szolgáltatáskiesést tapasztalhatnak a bank core rendszerétől független adatforgalom irányító rendszer meghibásodása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?