Blogolj!

Az Európai Bizottság beismerte, létezik a brüsszeli terv

A magyar kormány szerint az EB a magyar plakátkampányra adott reakciója tulajdonképpen nem más, mint a bevándorlást és migrációt támogató terv beismerése.

Fotó: MTI

Hollik István szombati sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy a kormány tételesen, tényszerűen fog válaszolni a bizottság február 28-i, a magyar plakátkampányra adott állásfoglalására. Ebben felsorolják majd, hogy milyen, a migrációt segítő brüsszeli tervek, döntések születtek a migránsvízummal, a kvótákkal, a határvédelem jogának a csökkentésével, a Soros-szervezetek támogatásával, illetve a migrációt elutasító országok megbüntetésével kapcsolatban - írja az MTI. Hollik szerint a fent felsoroltak már döntéselőkészítő javaslatok és határozatok formájában ott vannak az Európai Bizottság és az Európai Parlament asztalán.

A kormányszóvivő kiemelte, a magyar kormány álláspontja szerint az embereknek joguk van tudni, hogy mire készül Brüsszel, hiszen Európa jövője a tét, hozzátéve azt is, Magyarország válaszát nyilvánosságra fogják hozni. Azzal kapcsolatban, hogy Manfred Weber, a Fideszt is tagjai között tudó Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktort a Brüsszelt támadó plakátkampány miatt, a kormányszóvivő azt válaszolta, hogy a magyar kormány minden kritikát szívesen meghallgat, de számukra a magyar emberek döntése fontosabb a pártfegyelemnél.

Kiemelte, a magyar emberek több alkalommal is úgy döntöttek, hogy meg kell védeni az európai keresztény kultúrát és ezért meg kell állítani a migrációt. A magyaroknak joguk van megtudni, hogy a brüsszeli bürokrácia milyen bevándorláspárti terveket készít elő, a tájékoztatási akció az eredeti terveknek megfelelően a március 15-i héten zárul.

Arra, hogy egyre több tagpárt kezdeményezi a Fidesz kizárását az EPP-ből, Hollik István azt mondta, a kormány dolga a magyar emberek képviselete, és ez fontosabb, mint a néppártban a pártfegyelem.

(Forrás: MTI)

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69667/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Európai Bizottság,Hollik István,migráció
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-03 12:28:33
Európai Néppárt ide, Európai Néppárt oda, szerintem ez a weber nevű "gyökkettő" (meg a soros-csókos haverjai) nem normálisak !!!
Éppen ezért azt bátorkodom javasolni neki, - és a többi liberrált majomnak - hogy az édes jó nénikéjüket, vagy az anyjukat szólítgassák fel bocsánatkérésre, de ne a magyar miniszterelnököt !!!!
Majd, ha az megtörténik, akkor közvetlenül utána térden állva könyörögjenek bocsánatért minden normális (azaz: nem aljas, mocskos kommunista) európai embertől, akiknek (meg azok leszármazottjainak) a haverjaival együtt egy életre tönkretették az életét !!!
Mellette nyugodtan csúszhat-mászhat a porban a hibbant agyú merkel, a juncker, a timmermans is !!!!
Közvetlenül a hátuk mögött felsorakozva pedig könyörögjenek megbocsátásért a magyar hazaáruló, liberrál,t hitvány EP képviselők is !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Salvini a migránspártiak ellen, Budapesten Salvini mellett demonstráltak

2019.10.19. 18:20
Kétszázezres tömeg tüntetett Rómában a bevándorláspárti, baloldali kormány ellen Matteo Salvini vezetésével. Budapesten eközben szintén hatalmas …

Nemzetközi migrációs válságkezelő gyakorlatot tartanak Magyarországon

2019.10.17. 09:10
A Közép-európai Védelmi Együttműködés országai Magyarországon rendezik meg a Cooperative Security 19 (COOPSEC19) migrációs válságkezelési …

Egyre komolyabb a nyomás az Európába tartó főbb migrációs útvonalakon

2019.10.16. 19:15
Leginkább az Égei-tengeren emelkedett az illegális bevándorlók száma.

Több mint 240 illegális bevándorló érkezett Görögországba az elmúlt egy nap alatt

2019.10.12. 18:45
Több mint 240 migráns kelt át Törökországból Görögországba péntek óta – közölték a görög és az európai uniós …

Orbán: igazságtalanul nehéz harcot vívunk a jó ügyért

2019.09.21. 17:40
Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk – mondta miniszterelnökünk …

Szijjártó Péter: Európa-bajnok a gazdasági növekedésünk

2019.09.21. 09:30
Bevándorlásellenes és bevándorláspárti, alkalmas és alkalmatlan jelöltek között kell dönteni az önkormányzati választáson – foglalta össze október 13-a tétjét a …

Újra napirenden a kötelező kvóták bevezetése

2019.09.21. 06:00
Legyenek nyugodtak: Magyarország nem enged semmilyen brüsszeli nyomásnak.

Megint markáns veszéllyé vált a kvótakényszer

2019.09.18. 10:35
Brüsszelből és Rómából újra erősödik a nyomás, miközben komoly migrációs hullámok is fenyegetnek.

Orbán Viktor: megnőtt a V4-ek ereje

2019.09.12. 18:00
Ezt igazolja az európai bizottsági pozíciók szétosztása is.

Hivatalos: Trócsányi László von der Leyen biztosjelöltjei között

2019.09.09. 15:15
Kedden derül ki, az Európai Bizottság német elnöke milyen portfóliót szán a magyar biztosjelöltnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?