Blogolj!

Az Európai Bizottság beismerte, létezik a brüsszeli terv

A magyar kormány szerint az EB a magyar plakátkampányra adott reakciója tulajdonképpen nem más, mint a bevándorlást és migrációt támogató terv beismerése.

Fotó: MTI

Hollik István szombati sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy a kormány tételesen, tényszerűen fog válaszolni a bizottság február 28-i, a magyar plakátkampányra adott állásfoglalására. Ebben felsorolják majd, hogy milyen, a migrációt segítő brüsszeli tervek, döntések születtek a migránsvízummal, a kvótákkal, a határvédelem jogának a csökkentésével, a Soros-szervezetek támogatásával, illetve a migrációt elutasító országok megbüntetésével kapcsolatban - írja az MTI. Hollik szerint a fent felsoroltak már döntéselőkészítő javaslatok és határozatok formájában ott vannak az Európai Bizottság és az Európai Parlament asztalán.

A kormányszóvivő kiemelte, a magyar kormány álláspontja szerint az embereknek joguk van tudni, hogy mire készül Brüsszel, hiszen Európa jövője a tét, hozzátéve azt is, Magyarország válaszát nyilvánosságra fogják hozni. Azzal kapcsolatban, hogy Manfred Weber, a Fideszt is tagjai között tudó Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktort a Brüsszelt támadó plakátkampány miatt, a kormányszóvivő azt válaszolta, hogy a magyar kormány minden kritikát szívesen meghallgat, de számukra a magyar emberek döntése fontosabb a pártfegyelemnél.

Kiemelte, a magyar emberek több alkalommal is úgy döntöttek, hogy meg kell védeni az európai keresztény kultúrát és ezért meg kell állítani a migrációt. A magyaroknak joguk van megtudni, hogy a brüsszeli bürokrácia milyen bevándorláspárti terveket készít elő, a tájékoztatási akció az eredeti terveknek megfelelően a március 15-i héten zárul.

Arra, hogy egyre több tagpárt kezdeményezi a Fidesz kizárását az EPP-ből, Hollik István azt mondta, a kormány dolga a magyar emberek képviselete, és ez fontosabb, mint a néppártban a pártfegyelem.

(Forrás: MTI)

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69667/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Európai Bizottság,Hollik István,migráció
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-03 12:28:33
Európai Néppárt ide, Európai Néppárt oda, szerintem ez a weber nevű "gyökkettő" (meg a soros-csókos haverjai) nem normálisak !!!
Éppen ezért azt bátorkodom javasolni neki, - és a többi liberrált majomnak - hogy az édes jó nénikéjüket, vagy az anyjukat szólítgassák fel bocsánatkérésre, de ne a magyar miniszterelnököt !!!!
Majd, ha az megtörténik, akkor közvetlenül utána térden állva könyörögjenek bocsánatért minden normális (azaz: nem aljas, mocskos kommunista) európai embertől, akiknek (meg azok leszármazottjainak) a haverjaival együtt egy életre tönkretették az életét !!!
Mellette nyugodtan csúszhat-mászhat a porban a hibbant agyú merkel, a juncker, a timmermans is !!!!
Közvetlenül a hátuk mögött felsorakozva pedig könyörögjenek megbocsátásért a magyar hazaáruló, liberrál,t hitvány EP képviselők is !!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Védelmi együttműködésről is tárgyal Szerbiában Orbán Viktor

2019.04.14. 20:00
Emellett az Alföldet érintő közös közlekedési nagyberuházások is szóba kerülnek majd a hétfői csúcstalálkozón.

Konzervatív álarcban folyik a keresztény kultúra önfelszámolása

2019.04.08. 05:55
A háttérben valójában a liberalizmus gonosz aknamunkáját figyelhetjük meg.

Nem működik Európában a dzsihádisták kiszűrése?

2019.04.08. 05:50
Továbbra is előfordul, hogy terroristák kapnak menedékjogot és névtelen bankkártyát a kontinensen.

Rendőrökre támadtak a Görögországban gyülekező migránsok

2019.04.05. 06:05
Robbanásveszélyes a helyzet: többször összecsaptak a migránsok a rendőrökkel Görögországban, a szerveződő bevándorlókaraván helyszínén.

Orbán Viktor: a magyarok erkölcsi fölényben vannak a nyugatiakkal szemben

2019.03.24. 05:40
A miniszterelnök szerint Nyugat-Európát a balliberális „soft power” uralja, melynek megítélése szerint az erős politikus pedig rossz, és minden …

Félszáz társa életét mentette meg a bátor olasz fiú

2019.03.22. 10:20
Érdekes dolog a hazugság. Hazudni alapvetően nem szép dolog, de néha bizony olyan helyzetek elé állít minket az élet, hogy elkerülhetetlen a lódítás. Sőt, akadnak olyan …

Agyrém: Merkel továbbra is a kötelező kvótákról beszél

2019.03.22. 06:05
Átcsomagolták és átneveznék a migránsok kötelező elosztását, de a terv attól még nem változik.

Orbán: a keresztény kultúra ügyében nincs kompromisszum!

2019.03.14. 11:55
A miniszterelnök levelet intézett azokhoz a néppárti vezetőkhöz, akik kezdeményezték a Fidesz kizárását az EPP-ből.

Weber összefogna a bevándorláspárti balosokkal

2019.03.14. 05:45
Az elemző szerint ez arra utal, hogy valójában ő az, aki nem ragaszkodik az Európai Néppárt alapértékeihez.

Spöttle: Brüsszel minden bevándorlót beengedne

2019.03.05. 05:40
Amíg Magyarországon nyíltan beszélnek a bevándorlásról, megmutatva annak valódi arcát, Nyugat-Európában hazugságra építették fel a kampányt, és pozitív dolognak tüntették fel a migrációt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?