Blogolj!

Váratlan fordulat jöhet a veronai tragédia ügyében

Kecskés István

Hosszú ideje tart a veronai tragédia vizsgálata, úgy tűnik azonban óriási fordulat jöhet az ügyben.

Eddig mindenki tényként kezelte, hogy V. János vezette az autóbuszt, amely Verona mellett balesetet szenvedett és tizenheten életüket veszítették rajta. Az olaszországi tárgyaláson V. János ügyvédje mutatott be egy szakvéleményt, amellyel azt igyekszik alátámasztani, hogy nem ügyfele ült a volán mögött – éresült a Bors. Az állítás szerint a sofőr testén nem voltak kormány okozta sérülésnyomok, ami arra enged következtetni, hogy a tragédia idején ő a széksorok között aludt. 

A túlélők sem tudták megmondani a vallomásaikban, hogy ki vezette a buszt a szörnyűség pillanatában. Ha bebizonyosodik, hogy nem V. János vezetett, akkor az egész ügy fordulatot vehet. Az ügyben vizsgálják a buszvezető háziorvosának felelősségét is, ugyanis a gyanúsított állítólag kóros alvászavarral küzdött. A Bors információi szerint ugyanakkor ezt már kezelték a baleset előtt és egy olyan készüléket viselt, amely segített a probléma leküzdésében. 

Amennyiben a hatóságok elfogadják, hogy nem V. János vezette a buszt, akkor a másik söfőr felelősségét vizsgálhatják, aki viszont elhunyt a balesetben. 

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69655/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Brexit: újra szavazhatnak függetlenségükről a skótok

2019.04.24. 16:35
A skót miniszterelnök szerint még a jelenlegi parlamenti időszakban, vagyis 2021-ig ismét népszavazást kell tartani a skót függetlenségéről, ha Skóciát akarata ellenére …

Tovább emelkedett a Srí Lanka-i merénylet halálos áldozatainak száma

2019.04.24. 10:00
Tovább emelkedett az elhunytak száma, immár 359 halálos áldozata van a szörnyű Srí Lanka-i támadásoknak. A helyi rendőrségi szóvivő, Ruvan Gunasekera …

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Még nincs vége? Csaknem száz bombát találtak Srí Lanka fővárosában

2019.04.22. 16:05
Könnyen lehet, hogy a terroristák további merényletekre is készültek vagy készülnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?