Blogolj!

Blogstar kávéház

Terv

A Néppárt fekete báránya.

A magyar miniszterelnök rosszul mérte fel az erőviszonyokat, és ezzel már Manfred Weber, az EPP csúcsjelöltjének karrierjét veszélyezteti. A Fidesz távozása elkerülhetetlen – állítja egy német külügyi szakértő a Népszava Online szerint.

„Az eddig Orbán Viktorral megengedő Manfred Weber a külügyi elemző szerint nem véletlenül váltott keményebb hangnemre. – Az Orbán Viktor körül kialakult vita tönkreteheti a bizottsági elnökségről szőtt terveit. Jelenleg sokan Orbán Viktor barátjaként látják, egy olyan emberének, aki nem tartja tiszteletben az európai értékeket. Attól tart, hogy különböző politikai közösségek összefognak ellene amiatt, hogy sokáig pártfogója volt az EPP fekete bárányának.”

Láb alatt van Orbán: vagy kilép, vagy kizárják a Néppártból

A magyar miniszterelnök rosszul mérte fel az erőviszonyokat, és ezzel már Manfred Weber, az EPP csúcsjelöltjének karrierjét veszélyezteti. A Fidesz távozása elkerülhetetlen - állítja egy német külügyi szakértő. Biztos a Fidesz Néppártból történő kizárásában a Klubrádió által megkérdezett németországi elemző, Milan Nic.

Sokk

A migráció elhallgatása.

Erőszak, gyilkosság, rablás: ilyen az igazi német multikulti. Az Origo.hu bemutatja, hogyan is telt egy hónapja a bevándorlóországgá vált Németországnak.

„Valósággal sokkolta Németországot az az adat, miszerint a 2015-ben az országba érkező másfél millió migránsból eddig csupán 35 százaléknak sikerült állást szereznie. Ennél is nagyobb vihart kavart, hogy két 16 éves német fiatalt lökött egy vonat alá két migráns hátterű személy januárban, ráadásul a német médiának ismételten 'sikerült' egy ideig elhallgatnia, hogy a támadók migráns hátterűek voltak. Mindezek miatt érdemes felidézni, hogy az idei év első hónapja hogyan is telt Németországban a migráció szempontjából.”

Erőszak, gyilkosság, rablás - ilyen az igazi német multikulti

Most bemutatjuk, hogyan is telt egy hónapja a bevándorlóországgá vált Németországnak. Valósággal sokkolta Németországot az az adat, miszerint a 2015-ben az országba érkező másfél millió migránsból eddig csupán 35 százaléknak sikerült állást szereznie.

Nyaklánc

Az ellenzék gyöngyszemei.

Megszületett az ellenzéki képviselőnők közös Facebook-oldala Nők a parlamentben címmel – számol be róla a Mandiner.hu.

„Az ellenzéki képviselőnők elindították közös Facebook-oldalukat. Az oldal névjegyében ezt írják: 'Mi egy olyan világért harcolunk, ahol a nők ugyanannyit érnek, mint a férfiak!'. Az oldalon egyelőre nem található sok tartalom, bár a borítóképre érdemes egy pillantást vetni, hiszen mindegyik ellenzéki képviselőnő egy-egy gyöngyszem, és így együtt alkotnak egy nyakláncot.”

Megszületett az ellenzéki képviselőnők közös Facebook-oldala! | Mandiner

Nők a parlamentben címmel. Az ellenzéki képviselőnők elindították közös Facebook-oldalukat. Az oldal névjegyében ezt írják: „Mi egy olyan világért harcolunk, ahol a nők ugyanannyit érnek, mint a férfiak!".

Kifogás

Antiszemita viccelődés.

Újabb kínos videófelvétel került elő a Jobbik háza tájáról, a holokauszt túlélőin gúnyolódik Gyöngyösi Márton – így a Hirado.hu.

„A hírportál által bemutatott videó tanúsága szerint a párt frakcióvezetője egy lakossági fórumon azt kifogásolta, hogy a 2013-as költségvetés mindenkitől elvont, kivéve a Holokauszt Túlélők Társaságát, akikről szerinte azt sem tudjuk, milyen népesség, kik ők és hányan vannak. Ezután a politikus a gázkamrákkal is viccelődött – közölte az M1 Híradója.”

Újabb kínos videófelvétel került elő a Jobbik háza tájáról

A holokauszt túlélőin gúnyolódik a jobbikos Gyöngyösi Márton - erről írt az Origo. A hírportál által bemutatott videó tanúsága szerint a párt frakcióvezetője egy lakossági fórumon azt kifogásolta, hogy a 2013-as költségvetés mindenkitől elvont, kivéve a Holokauszt Túlélők Társaságát, akikről szerinte azt sem tudjuk, milyen népesség, kik ők és hányan vannak.

Eredmény

Hosszú Katinka maximalizmusa.

Március 8-án a nőket ünnepeljük, ilyenkor egy kis aprósággal, virággal köszöntjük őket, hogy kifejezzük, milyen fontosak nekünk. A Lokál Online összegyűjtött hét ismert magyar nőt, akikre igazán büszkék lehetünk!

„Hosszú Katinka: igazi Iron Lady, aki a legnehezebb helyzetben is képes felállni a padlóról. Háromszoros olimpiai bajnok úszónő, aki első magyar bajnoki címét 2003-ban szerezte meg. Elképesztő kitartása és maximalizmusa nem ismer határokat. 'Ha úgy is érzem, hogy a padlón vagyok, akkor sem adom fel, még keményebben dolgozom! Különben úgy érezném, hogy valamit nem tettem meg a céljaimért. Azzal is tisztában vagyok, nem biztos, hogy a befektetett munka eredménye akkor lesz meg, amikor szeretnénk. Lehet, hogy csak később, de az biztos, hogy nem küzdöttünk hiába' – mondta korábban a Lokálnak.”

Köszönjük! Nők, akikre büszkék lehetünk

Március 8-án a nőket ünnepeljük, ilyenkor egy kis aprósággal, virággal köszöntjük őket, hogy kifejezzük azt, hogy milyen fontosak nekünk. A Lokál összegyűjtött hét ismert magyar nőt, akikre igazán büszkék lehetünk!

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/69928/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?