Blogolj!

Blogstar kávéház

Szivárványkoalíció

Európa balekpártja.

Óriási öngólt lőne Manfred Weber és az Európai Néppárt, ha megpróbálnák eltávolítani a Fideszt. Vagy a Fidesz megelégeli a provokációt, és egyszerűen otthagyja az EPP-t. Weber minden bizonnyal elbúcsúzhatna bizottsági elnöki álmaitól – írja az Origo.hu.

„A Néppárt arra készül, hogy nem elég a szocialistákkal és a liberálisokkal koalíciót kötni, de lehet, hogy a szélsőbaloldali Zöldekkel is össze kell állnia. Viszont elszámolhatják magukat. Ha a bevándorláspárti erők lesznek az erősebbek a Néppártban, a Néppárt lemondhat a következetesen kereszténydemokrata, konzervatív pártokról – a Fideszről és még más pártokról is. Vagyis, lehet, hogy nyernek néhány szélsőbaloldali pluszképviselőt a reménybeli koalíciójukhoz, de több, már meglevő konzervatív képviselőt elveszítenek. Ezzel a taktikával a modernkori történelem – ha csúnya kifejezést használunk – balekpártja lehet Helmuth Kohl korábbi sikeres és tisztességes pártszövetsége.”

Az Európai Néppárt szánalmas, kétszínű taktikázása

Óriási öngólt lőne Manfred Weber és az Európai Néppárt, ha megpróbálnák eltávolítani a Fideszt. Vagy olyan helyzetbe hoznák saját magukat, hogy a Fidesz megelégeli a provokációt, és egyszerűen otthagyja az EPP-t. Weber minden bizonnyal elbúcsúzhatna bizottsági elnöki álmaitól, a Néppárt ugyanis könnyen lehet, hogy a második helyre csúszna a szocdemek mögött.

Megfelelés

Weber gumigerince.

Ha Orbán Viktor valakinek is meg akar felelni, az nem más, mint a magyar választók – elemez a Magyar Hírlap Online a Fidesz helyzete kapcsán.

„Komolytalan, 'gumigerincű' politikusnak tűnik Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje, aki összevissza beszél – mondta hétértékelőjében Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója. A néppárti frakcióvezető hazánkba érkezése előtt, közben és után mindenfélét mondott és azok ellenkezőjét is – jellemezte a helyzetet az elemző, aki szerint Weber megfelelési kényszerben szenved. Ráadásul a néppárt liberális szárnyának akar megfelelni, ezt tükrözi magyarországi programja a CEU felkeresésével, majd a Mazsihisznél tett látogatásával. Ő és a Néppárt a liberálisoknál is liberálisabb akar lenni – fogalmazott a politológus, hozzátéve, hogy ez egyáltalán nem jó hír.”

Gumigerincű Manfred Weber

Leginkább az Európai Néppárt liberális szárnyának akart megfelelni Manfred Weber múlt heti budapesti látogatásával - mondta lapunknak Boros Bánk Levente, aki egy válságban lévő párt kétségbeesett lépésének nevezte, hogy a Jobbik összefogott az LMP-vel Budapesten. Az elemző komolytalannak nevezte a március 15-i ellenzéki tüntetést.

Promóció

Átpolitizált kitüntetések.

Átpolitizált állami kitüntetések, vitatott döntések és lemondó jelölők – a magándíjak jelentősége ezért is nő egyre inkább. Az irodalom területén nagy a hagyományuk – derül ki a Népszava Online cikkéből.

„Óriási szerepük van a magándíjaknak az egész világon. Mindkét fél nyer általa: nagyon jó a művészeti teljesítményeknek a független értékítélet miatt (ahol vannak állami díjak, ott szeretnek rátelepedni a kultúrára), és az üzleti márkaépítésben is nagy szerepe van, mivel általában a díj arról a cégről van elnevezve, aki adja. Az Aegon Művészeti Díj kapcsán például nemcsak az azzal járó hárommillió forint pénzösszeg kiemelkedő, hanem az is, hogy a cég ennek többszörösét fordítja promócióra – mondta lapunknak Török András művelődéstörténész, a Summa Artium, az Aegon-díj szakmai partnerének vezetője.”

Átpolitizált állami kitüntetések, megnőtt presztízsű magándíjak

Átpolitizált állami kitüntetések, vitatott döntések és lemondó jelölők - a magándíjak jelentősége ezért is nő egyre inkább. Az irodalom területén nagy a hagyományuk. Az odaítélés politikai befolyásoltságának kérdése egyre gyakoribbá vált az elmúlt években az állami díjaknál, ezért a magándíjak fontossága megnőtt.

Szolgálat

A Mars meghódítása.

A földi légkör után a marsit is meghódíthatja a NASA, ezért megkereste a Földön élő legjobb repülőgép-innovátorokat – írja a Hirado.hu.

„A tervek szerint a helikopter a Marson 5 felszállási kísérlet során minden alkalommal egy kicsit messzebb, egyben hosszabb időtartamra szállhat fel. A tetején lévő napelem fogja újratölteni az akkumulátorokat, amelyek a helikopter rotorjainak forgatására, és a test melegen tartására egyaránt szolgálnak majd. A fő cél mellett, amely a repülés maga, egy okostelefon adottságainak megfelelő kamera fényképeket készít a felszínről.”

A földi légkör után a marsit is meghódíthatja a NASA

Amikor a NASA eldöntötte, hogy a 2020-as Mars-misszióhoz egy kis helikoptert is hozzáad, megkereste a Földön élő legjobb repülőgép-innovátorokat. „Egy levegőnél nehezebb járművet még sohasem sikerült reptetni a Mars ritka légkörében, de a repülőgép szakértőink segíthetnek ezen ebben a küldetésben" - mondta Susan Gorton, a projekt menedszere.

Tanúbizonyság

Weisz Fanni bikinije.

A szexi modellt az utóbbi időben sok kritika érte teste miatt, a Blikk Online szerint alaptalanul.

„Fannit az utóbbi időben sok vád érte amiatt, hogy már túlontúl vékony. Pedig a modell nem győzi bizonygatni, hogy ő bizony rengeteget eszik, csak éppen nem tud hízni – és bizonyára rengetegen vannak, akik emiatt borzasztóan irigyek rá. Akár így, akár úgy, az biztos, hogy Fanninak nincs mit rejtegetnie, ennek pedig most tanúbizonyságát is adta, hiszen egy gyönyörű bikinis képet posztolt magáról. Annyi szépséghiba azért belecsúszott a dologba, hogy a falatnyi ruhadarabot nem egy medence, vagy a tenger partján mutatta be, hanem zárt helyen – na de kit érdekel, hol készült a kép, ha ilyen jól áll a modellnek a fürdőruha?”

Szexi - Weisz Fanni kicsit rossz helyen vette fel ezt a bikinit

Fannit az utóbbi időben sok vád érte amiatt, hogy már túlontúl vékony. Pedig a modell nem győzi bizonygatni, hogy ő bizony rengeteget eszik, csak éppen nem tud hízni - és bizonyára rengetegen vannak, akik emiatt borzasztóan irigyek rá. Akár így, akár úgy, az biztos, hogy Fanninak nincs mit rejtegetnie, ennek pedig most tanúbizonyságát is adta, hiszen egy gyönyörű bikinis képet posztolt magáról.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70343/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?