hirdetés
Blogolj!

Lövöldözés volt Hollandiában egy villamoson

Lövöldözés volt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában, hárman meghaltak, többen pedig megsebesültek – tudatta a helyi rendőrség a Twitteren.

A holland rendőrség közleménye szerint, az utrechti lövöldözés akár terrortámadás is lehetett, ezért a kormány székhelyén, Hágában is megszigorították a biztonsági intézkedéseket.

A lövöldözés egy villamoson történt, ahol egy ember meghalt többen pedig megsebesültek. A terrorelhárítási egység azonnal lezárta és körbevette a területet, a lakosságot arra kérik, hogy maradjanak távol a helyszíntől, az iskolákat pedig arra utasították, hogy tartsák zárva kapuikat. A tartományban maximális szintre emelték a terrorkészültséget.

Jelenleg több helikopter is a levegőben köröz, hogy elkapják a hajtóvadászat során a támadót, aki délelőtt 10 óra 45 perckor kezdett lövöldözni az emberekre.

Mark Rutte holland miniszterelnök aggasztó eset miatt rendkívüli kormányülést hívott össze.

Frissítés:

A holland terrorelhárítás legfrissebb információi szerint több helyszínen is volt lövés.

Az sem kizárt, hogy több lövöldöző is volt. A város polgármesterének friss bejelentése alapján a lövöldözésnek három halottja és öt sérültje van.

A holland rendőrség este fél hétkor bejelentette, hogy elfogtak egy gyanúsítottat az utrechti lövöldözés ügyében, írja az AFP a rendőrségre hivatkozva.

(Borító: AFP, Fotó: nbcnews.com)

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70353/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Hollandia,lövöldözés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-19 17:08:04
Ha jól értem az úgynevezett "művelt nyugat" észjárását, akkor úgy kell oda ez a sok léhűtő, dolgozni soha nem akaró, hibbant agyú terrorista, mint egy falt kenyér !!!!
Nagy az Isten állatkertje, és ráadásul valami hülye nyitva hagyta a ketrecajtókat is !!!!
Válaszolok
Julianna 2019-03-18 18:37:09
Minden napra esik vagy késelés vagy lövöldözés Mikor fognak észhez térni a vezetök !!??!!??
Mit ér ma egy ember élet ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Felgyújtottak egy filmstúdiót Japánban, többen meghaltak

2019.07.18. 12:20
Huszonhárman meghaltak, harmincnyolcan pedig megsérültek amikor egy férfi szándékosan gyújtotta fel a Kyoto Animation stúdiót.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019.07.18. 12:10
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC …

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18. 11:20
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - …

Tizenkét férfi erőszakolhatott meg egy nőt Cipruson

2019.07.18. 08:10
A ciprusi rendőrség őrizetbe vette a tizenkét férfit.

Blogstar kávéház

2019.07.18. 04:50
A Jobbik gyurcsanyizálódása, az LMP elolvadása, Szlovákia nyílt értékvédelme, Singh Viki őrülete és Radics Gigi égszínkék csábítása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.17. 04:20
Ursula von der Leyen diadala, Putyin gázos csúszása, az ellenzék háborúskodása, a liberálisok óbégatása és Csűrös Karola könnyei szerdai online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?