Blogolj!

Blogstar kávéház

Mártír

Gyöngyösi Márton antiszemitizmusa.

A vezető jobbikos politikus a holokauszt áldozatain élcelődött, a gázkamrákkal viccelődött, és háborút indított volna Izrael ellen, a legnagyobb hazai zsidó szervezet, a Mazsihisz elfogadhatatlannak nevezte a jobbikos politikus zsidóellenes megnyilvánulásait – olvasható a Magyar Hírlap Online-on.

„A legnagyobb magyar zsidó közösséget képviselő Mazsihisz számára minden megnyilvánulás elfogadhatatlan, amely sérti mártírjaink emlékét, az pedig különösen fájó számunkra, ha ilyen kijelentések a magyar nyilvánosságban hangzanak el – foglalt állást a Szövetség. Nem ez az első eset, hogy a Mazsihisz gyöngyösit bírálja, február közepén közzétett közleményükben arról írtak, nem tartják a Jobbikkal a kapcsolatot, mivel még mindig a párt parlamenti frakciójának tagja Gyöngyösi, aki korábban a zsidó származású képviselőket listázta volna a parlamentben.”

Mazsihisz: Elfogadhatatlan Gyöngyösi gúnyolódása a holokauszton

A legnagyobb hazai zsidó szervezet, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elfogadhatalannak nevezte Gyöngyösi zsidóellenes megnyilvánulásait, és élesen elhatárolódott tőle és gondolataitól. Mint megírtuk, a vezető jobbikos politikus a holokauszt áldozatain élcelődött, a gázkamrákkal viccelődött, és háborút indított volna Izrael ellen.

Szolgálat

Milliárdos űrbuli.

2,3 milliárd forintot költ idén „űrtevékenység” fejlesztésére a kormány – értetlenkedik a Népszava Online.

„Hogy a rengeteg közpénz pontosan hol és hogyan fogja szolgálni a tudományt, vagy legalább a magyar gazdasági fejlődést, még nem világos. 2 321 600 000 forintot kap idén a magyar űrkutatás és űrtevékenység fejlesztése, szúrta ki a hétfői Magyar Közlönyben a 444.hu. Az indoklás szerint az űrkutatás a magyar gazdasági fejlődés szempontjából kiemelt jelentőséggel bíró ágazat. Bő két hete beszélt a magyar kormány űrkutatásért felelős miniszteri biztosa, Ferencz Orsolya arról, hogy szükséges az ágazat bőkezűbb támogatása – lobbizása sikeresnek tűnik.”

2,3 milliárd forintot költ idén "űrtevékenység" fejlesztésére a kormány

Életének 72. évében elhunyt Baló György. A jelenkori magyar televíziózás egyik legnagyobb, s mindenképpen meghatározó egyénisége volt. * Abból, hogy január elején bejelentette, kénytelen szüneteltetni műsorát az RTL Klubon, lehetett tudni, hogy nagy a baj. Nyomós indok nélkül sosem adta volna föl, hogy segítsen eligazodni a nézőknek világunk - és benne Magyarország - dolgaiban.

Tükörügylet

A pénzmosás szaga.

Nem csillapodik a pénzmosási botrány Európában: a Hirado.hu szerint a Danske Bank után egy újabb északi bankról, a Nordeáról állítják, hogy hétszáz millió euró tisztára mosásában segédkezett Oroszország és más korábbi szovjet tagállamok számára.

„Úgynevezett tükörügyletek apropóján zajlott a pénzmosás, ami azt jelenti, hogyha például valaki Moszkvában rubelben jegyzett egy tranzakciót, az a tranzakció megjelent New Yorkban, Genfben és Londonban is – magyarázta Szajlai. Az ilyen fajta kettős könyvelések után szokott utánajárni a hatóság – tette hozzá. Véleménye szerint ezek után az ügyek után az Európai Bankhatóságok szigorúbb szabályokat fognak alkalmazni, túl azon, hogy a pénzmosás olyan, mint a prostitúció: mindig volt, van és lesz is.”

Nem csillapodik a pénzmosási botrány Európában

A Danske Bank után egy újabb északi bankról, a Nordeáról állítják, hogy hétszáz millió euró tisztára mosásában segédkezett Oroszország és más korábbi szovjet tagállamok számára. A dolog fintora, hogy a Nordeát is a megbízható intézetek között tartották számon - hangzott el az M1 Ma este című műsorában, vasárnap.

Tagadás

Hobo fékezhetetlen vadállatisága.

Viharban születtem – ezzel a címmel ad életműkoncertet Földes László, Hobo március 30-án az Arénában. Az életéről, művészetéről és a mai Magyarországról beszélget vele az Origo.hu.

„Ugyanolyan fékezhetetlen vadállat vagyok, mint amilyen voltam hatvan évvel ezelőtt – mondja. Gyerekként tagadott, de még nem hitt. Édesapja a harmincas években lett kommunista, majd partizánparancsnok. Több mint 100 embert mentett meg, meg is lőtték, aztán fel akarták akasztani – mint illegális kommunistát. Aztán 1956 után belügyminiszter-helyettes lett.”

Belül ugyanolyan fékezhetetlen vadállat vagyok, mint régen

Viharban születtem - ezzel a címmel ad életműkoncertet Földes László, Hobo március 30-án az Arénában. Nem nosztalgiakoncert lesz, nem „besztof" válogatás, hanem olyan dalokat is hallhat majd a közönség, amiket egyáltalán nem, vagy nagyon ritkán játszottak. „Ez most nem a mestereimről szól, leginkább a saját műveimből válogattam, de vadonatúj számokat is előadok" - mondja.

Siker

Luxus Vivi gyermeki öröme.

A Feleségek luxuskivitelben sztárja megosztotta követőivel az Instagram-oldalán azt a videót, amit a férje készített a szülőszobán – mutatja be a Blikk Online.

„Életem felvétele! Lehet, hogy sokan megbotránkoznak ezen a videón, de aki szülő, az tudja, hogy miről szól, és nagyon boldog vagyok, hogy @szegediferencofficial -nek volt annyi lélekjelenléte, hogy megörökítette ezt az egyedülálló, csodás pillanatot! Ezzel szeretnék mindenkit bátorítani, hogy aki teheti, természetes úton szülje meg a gyermekét (és a párja rögzítse azt)! Ha az én alkatommal sikerült 2* is, akkor màsnak is fog! – olvasható a videó mellett.”

„Életem felvétele!" - Vasvári Vivien videót posztolt a szüléséről (18+)

A Feleségek luxuskivitelben sztárja megosztotta követőivel az Instagram-oldalán azt a videót, amit a férje készített a szülőszobán. Fecsó azt a pillanatot örökítette meg, amikor a gyermekük világra jött. Vivien a bejegyzésében minden nőt arra bátorít, hogy a babáját természetes úton hozza világra, a párja pedig mindenképp rögzítse a születés pillanatát.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70375/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?