Blogolj!

Blogstar kávéház

Haladék

Pánikhangulatú Brexit-hajrá.

Már péntek délelőtt munkához látott Theresa May a Downing Street 10-ben, hogy legyen esélye a Brüsszellel kötött kivonulási egyezmény jövő heti elfogadtatására a parlamentben, ám megint viharfelhők gyülekeznek London felett – összegez a Népszava Online.

„A Sky News értesülése szerint a Downing Street 10-ben 'pánikhangulat' uralkodik. Most ott tartanak a tervezésben, hogy az MV3 (meaningful vote, harmadik kiadás) biztosra vett kudarca után 'irányadó' voksokra kerüljön sor. A Theresa May-re szerda esti kirohanása óta különösen mérges képviselők akár hét lehetőség közül is választhatnak, mégpedig szabad, saját lelkiismeretükre bízott szavazás során. A brexit-változatok közé tartozik a kormányfő brüsszeli megállapodása, az alku nélküli kizuhanás, az 50. cikkely visszavonása, a népszavazás megismétlése, egy valamiféle vámunión, illetve egy vámunión és az egységes piacon alapuló alku, valamint a szabadkereskedelmi egyezményekre alapozott jövő.”

Pánikhangulat uralkodik a Downing Streeten

Április 12-ig kapott haladékot az Európai Unió huszonhét tagországától Theresa May, így érthetően már péntek délelőtt munkához látott a Downing Street 10-ben, hogy legyen esélye a Brüsszellel kötött kivonulási egyezmény jövő heti elfogadtatására a parlamentben.

Duzzogás

Balliberális belháborúk.

Újabb próbatétel előtt áll az MSZP–Párbeszéd-pártszövetség, osztozkodniuk kellene az EP-listán. A szocialisták eltökéltek abban, hogy két saját jelöltjük legyen a lista élén, nem változtatnak a korábbi forgatókönyvön, ami miatt a Párbeszéd könnyen megsértődhet – így a Magyar Hírlap Online.

„A szocialisták abban reménykednek, hogy a Fidesz és az Európai Néppárt vitája hatással lesz a magyarországi választási eredményekre, így Jávor brüsszeli mandátuma is megmaradhat – mondta szocialista forrásunk. 'Ezt a kockázatot a Párbeszédnek vállalnia kell, hiszen ha önállóan indul, nincs esélye a küszöb megugrására' – ismerte el informátorunk, aki szerint lehet, hogy a Párbeszédnél emiatt lesz egy kis duzzogás, de a szocialisták választmánya ezen a forgatókönyvön akkor sem változtatna, ha nem a pártelnök lenne a listavezető. Mint mondta: Tóth Bertalan írásos nyilatkozatot is tesz arról, hogy maga semmiképp nem él a megszerzett mandátummal, tehát ha nem szerepelne a listán, Jávor akkor sem előzhetné meg Ujhelyit és Szanyit – tette hozzá.”

„Lesz egy kis duzzogás"

Újabb próbatétel előtt áll az MSZP-Párbeszéd-pártszövetség, osztozkodniuk kellene az EP-listán. Úgy tűnik, a szocialisták eltökéltek abban, hogy két saját jelöltjük legyen a lista élén, nem változtatnak a korábbi forgatókönyvön. Túszul ejtenék az MSZP-t.

Sztrájk

Szakszervezeti kampánylufi.

Megint kiderült, hogy csak kampánylufi a közszolgálati sztrájk. Még csak nem is egy kipukkadt kampánylufi, hanem fel se tudják fújni ezt a lufit: semmiféle támogatása nincs a szakszervezetnek egy kormánytisztviselői sztrájkhoz – írja az Origo.hu.

„Hónapok óta erőlködik a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ), hogy összehozzon valamiféle sztrájkot többek között a kormánytisztviselőknél, de mindhiába. A zéróval egyenlő a kormánytisztviselői sztrájk támogatása, ez legutóbb március 14-én is kiderült, amikor teljes kudarccal végződött a szakszervezeti akció: egyetlen kormánytisztviselő sem sztrájkolt. Furcsa is lenne, hiszen épp most érkezik az átlagosan 30 százalékos béremelés a minisztériumi kormánytisztviselőkhöz.”

Erőlködik a szakszervezet, de a tisztviselőknek eszébe sincs sztrájkolni

Ma is kiderült, hogy csak kampánylufi a közszolgálati sztrájk. Még csak nem is egy kipukkadt kampánylufi, hanem fel se tudják fújni ezt a lufit. A mára összehívott Közszolgálati Érdekegyeztető Fórumon megint kiderült, hogy semmiféle támogatás nincs a szakszervezetnek egy kormánytisztviselői sztrájkhoz.

Flow

Forradalmi webterrorizmus.

Az elmúlt évtizedekben semmi sem alakította át jobban az emberek életét, mint az internet, amely harminc éve még egyáltalán nem volt része a hétköznapoknak, ma viszont már elképzelhetetlenek nélküle a mindennapok – mutatja be a Hirado.hu.

„A sebesség mellett Szűts az élményszerűséget, a 'flow'-t és a könnyű kezelhetőséget emelte ki, mint a tartalmak népszerűségét meghatározó szempontot. Például ha valaki egy terrortámadást szeretne közvetíteni, nincs is szüksége írás-olvasás készségekre, elég, ha két gomb kezelését ismeri – fogalmazott. 1848. március 15-én a forradalmárok egy nyomdát foglaltak el – hívta fel a figyelmet. Manapság azok a fiatalok online, élőben közvetítenék az eseményeket, és ez nagyon sok emberhez jutna el. 1848-ban viszont a nyomda volt a hitelesség jelképe – mondta. A nyomda önmaga cenzúrázott, napjainkban pedig rendkívül fontos a közösségi médiacégek felelőssége, hogy leállítanak-e egy élő streamet, amin épp terrortámadást hajtanak végre – folytatta.”

Ha 1848-at írnánk, a forradalmárok élőben közvetítenék az eseményeket

Az elmúlt évtizedekben semmi sem alakította át jobban az emberek életét, mint az internet, amely harminc éve még egyáltalán nem volt része a hétköznapoknak, ma viszont már elképzelhetetlenek nélküle a mindennapok. Nemcsak azért, mert az infrastruktúrális hálózatok, az ipar és a szolgáltatási szektorok működéséhez elengedhetetlen, hanem azért is, mert életünk jelentős részét ezen a felületen éljük.

Csoda

Tóth Gabi dekoltázsa.

Tóth Gabi sosem volt szégyenlős típus, így a tőle már megszokott, merész stílusban jelent meg az Inspiráló Nők estjén, akkorát villantott, hogy a fal adja a másikat – fogalmaz a Blikk Online.

„Gabi egy szexi, fekete Daalarna-ruhában jelent meg az eseményen, ahol nem csak vendég volt, hanem fellépő is, Freddie-vel adott elő egy duettet. Gabi nemrégiben elárulta a követőinek, hogy az utóbbi időben nem mindig úgy alakult, ahogyan szerette volna, de a párja, Krausz Gábor szerelme erőt adott neki, és bízik benne, hogy hamarosan a karrierjében is megtörténnek vele azok a csodák, amikre vágyik.”

Ezt nézze! Tóth Gabi olyan dekoltázst villantott, hogy a fal adja a másikat - fotó

Tóth Gabi sosem volt szégyenlős típus, így a tőle már megszokott, merész stílusban jelent meg az Inspiráló Nők estjén. Gabi egy szexi, fekete Daalarna-ruhában jelent meg az eseményen, ahol nem csak vendég volt, hanem fellépő is, Freddie-vel adott elő egy duettet.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70553/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?