Blogolj!

Blogstar kávéház

Erősítés

A magyar kormány profitálása.

A miniszterelnök várakozása szerint az olaszok lehetnek az új szövetségesek a magyar migrációs politika nyugat-európai erősítéséhez – mutatja be a Népszava Online.

„Orbán várakozása szerint az olaszok lehetnek az új szövetségesek, mert ahogy Magyarország, Olaszország is határország, mégpedig tengeri határország. A miniszterelnök kijelentéseit akár úgy is lehetne értelmezni, hogy a közép-európai V4 szövetséget már nem tartja elegendőnek a magyar migrációs politika nyugat-európai erősítéséhez, ám Mikecz Dániel szerint ennél sokkal fontosabb, hogy Olaszország szerepe várhatóan jelentősebb lesz az uniós politikában. A Republikon Intézet elemzője szerint a Brexit miatt a britek befolyása gyengül, míg Olaszországé – mint másik nagy alapító országé – folyamatosan növekszik, amiből Orbán és a magyar kormány is profitálhat, különösen azután, hogy az Európai Néppártban megingott a bizalom a Fidesz iránt. Azt viszont egyelőre nem tartja valószínűnek, hogy az euroszkeptikus és migrációellenes olasz politikai erőkkel – mint például Mattheo Salvini kormányfő-helyettessel – karöltve új, bevándorlás-ellenes európai parlamenti frakció jöjjön létre.”

Orbánnak már kevés a V4

A miniszterelnök várakozása szerint az olaszok lehetnek az új szövetségesek a magyar migrációs politika nyugat-európai erősítéséhez. Kulcskérdés Magyarország számára, hogy legyen végre egy nagy európai ország, amely ugyanazt mondja, mint mi - jelentette ki Orbán Viktor a Mathias Corvinus Collegium budapesti migrációs konferenciáján.

Támadás

Sarkozy és Orbán szövetsége.

Vezető helyen számol be arról a Figaro, hogy Nicolas Sarkozy látványosan kiállt Orbán Viktor mellett a budapesti migrációs konferencián – írja az Origo.hu.

„Kiemelik, hogy a volt francia elnök határozottan dicsérte Orbán Viktor politikáját, és azt mondta, hogy ellenfelei éppen a sikeressége miatt támadják. A francia konzervatív lap többek között kiemeli, hogy Nicolas Sarkozy nagyon demokratikus, mélységesen európai országnak nevezte Magyarországot, kiemelkedő történelemmel. A magyar nép felemelte a fejét a totalitarizmussal és a diktatúrával szemben, és ebben a Fidesz vezető szerepet játszott – mondta a volt elnök.”

Figaro: Nicolas Sarkozy látványosan kiállt Orbán Viktor mellett

Vezető helyen számol be a befolyásos francia konzervatív lap, a Le Figaro internetes kiadása arról, hogy Nicolas Sarkozy volt francia elnök Budapestre látogatott az MCC migrációs konferenciájára, ahol határozottan és látványosan kiállt Orbán Viktor és a magyar miniszterelnök sikeres politikája mellett. Nicolas Sarkozy változatlanul a világ egyik legtekintélyesebb politikusa.

Cicaharc

A Momentum nyerőgépe.

Új front nyílt az ellenzéki oldalon a főpolgármester-jelölt választás kapcsán. A Momentum ugyanis bejelentette, hogy nem indít senkit, az előválasztáson erősebbnek bizonyuló jelölt mögé áll, mire Puzsér hatalmasat rúgott beléjük – így a Hirado.hu

„Nekik mindegy. Lehet a főpolgármester-jelöltjük akár Gyurcsány Ferenc, akár Fekete Pákó, ők a nyerőre tesznek – Puzsér Róbert ezekkel a szavakkal támadta közösségi oldalán a Momentumot, amiért a párt nem foglalt egyértelmű állást a főpolgármester-jelölt kérdésében. A publicista szerint ennek az az oka, hogy a Momentumnak a fővárosról és a világról sincs semmilyen gondolata.”

A Momentumot támadta Puzsér Róbert

Új front nyílt az ellenzéki oldalon a főpolgármester-jelölt választás kapcsán. A Momentum ugyanis bejelentette, hogy mégsem indítanak senkit, még az előválasztáson sem. Ehelyett majd az LMP által támogatott Puzsér Róbert, és a párbeszédes Karácsony Gergely közül beállnak az erősebb jelölt mögé - hangzott el az M1 Híradójában.

Partvonal

Az MSZP eljelentéktelenedése.

Az ellenzék teljesen elvesztette napirend-alakító képességét – magyarázza a Magyar Hírlap Online-nak Deák Dániel politikai elemző.

„Deák kitért arra, miközben a magyar kormány és kormánypártok a nemzeti érdekeket védték az elmúlt hetekben, addig az ellenzéki pártok a partvonalról szemlélték az eseményeket, szinte teljesen elveszítették napirend-alakító képességüket. Úgy fogalmazott, ez nem csoda, hiszen a március 15-i tiltakozásuk csúfos kudarcot vallott, a közvélemény-kutatások szerint pedig a támogatottságuk továbbra sem tudott nőni. Az elemző hozzáfűzte, meg is indult a harc közöttük, hiszen ugyan nyíltan nem mondják ki, de valójában egymást akarják majd legyőzni az EP-választáson. Tudják ugyanis nagyon jól, hogy annak az ellenzéki pártnak lesz esélye leginkább dominálni azt az oldalt, amelyik a legjobb eredményt éri majd el május 26-án. Deák Dániel úgy véli, ebben a versenyben Gyurcsány Ferenc pártja áll a legjobban, miközben az MSZP egyre jelentéktelenebb politikai szereplővé válik.”

Visszavert támadás

A néppárti „bölcsek tanácsának" vizsgálata semmi olyasmit nem fog tudni megállapítani, ami akadálya lehetne a Fidesz néppárti tagságának - jelentette ki lapunknak a múlt heti fejlemények kapcsán Deák Dániel politikai elemző. Hiába próbálják meg elhallgattatni a magyar álláspontot a bevándorláspárti politikai erők, a magyar kormánypártok következetes politikájának köszönhetően rendre kudarcot vallanak - mondta lapunknak a múlt hét történéseit elemezve Deák Dániel politológus.

Enyelgés

Emilio buja félrelépése.

Fekete tanga feszül a formás női hátsón, méghozzá Emilio ölében, és az énekes puszilgatja is a lengén öltözött kebelcsodát, aki mellesleg nem a felesége – leplezi le a sztorit a Blikk Online.

„Az egyik nagyon jó barátunk, Lili szerepel a klipben, aminek a témája a szerelem, az érzelmek, és bizony a félrelépés is terítékre kerül. Beleadtunk mindent, igazán pikánsra sikerült – magyarázta Emilio, aki a felesége, Jellinek Tina szeme láttára enyelgett a szexi ismerőssel, mert a klipben a neje is szerepet kapott. – Tátott szájjal néztem végig a klipforgatásnak ezt a részét – idézte fel Tina, aki nyolcéves házasságuk alatt megtanulta elfogadni, hogy sok nő rajong a férjéért.”

A kamerák előtt lépett félre Emilio, Tina az egészet végignézte

Akárhogy is nézzük, Emilio új, igencsak pikáns klipje már-már korhatárosnak mondható. - Az egyik nagyon jó barátunk, Lili szerepel a klipben, aminek a témája a szerelem, az érzelmek, és bizony a félrelépés is terítékre kerül. Beleadtunk mindent, igazán pikánsra sikerült - magyarázta Emilio, aki a felesége, Jellinek Tina (31) szeme láttára enyelgett a szexi ismerőssel, mert a klipben a neje is szerepet kapott.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70630/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?