hirdetés
Blogolj!

Blogstar kávéház

Modell

Bangóné Borbély Ildikó szoptatása.

Családpolitikáról vállalt nyílt vitát a fideszes Novák Katalin az MSZP-s Bangónéval. A szocialista képviselő nem úszta meg a helyesírásos tréfákat sem, nem is tudott nagyon jól kijönni belőle – tudósít az Index.hu.

„A beszélgetés arra is jó alkalom volt, hogy megtudjuk, Bangóné Borbély Ildikó miért lett baloldali: a Fidesz első kormányzása alatt szerinte folyamatosan a pofájába vágták, hogy ő egy senki, mert ő nem tudta azt a családmodellt hozni, amit a Fidesz elvárt, mert akkor nem lehetett gyereke. Majd végül terhes lett, és imádott az lenni, és a teljes terem joghallgató megtudhatta azt is, hány éves koráig szoptatta a kisfiát. Novák Katalin pedig azért jobboldali, mert ő antikommunista.”

Az MSZP hajlandó megszavazni a Fidesz családtámogatási javaslatait

A Joghallgatók Önképző Szervezete szervezett az ELTE jogi karán egy vitát családpolitikai témában, amelynek résztvevői Novák Katalin, fideszes államtitkár és Bangóné Borbély Ildikó, MSZP-s képviselő voltak. Ritka pillanatok ezek, elszoktunk tőle, hogy fideszes politikusok nyílt vitát vállaljanak ellenzéki politikusokkal.

Négyszemközt

Ujhelyi István elvtelensége.

A szocialista EP-képviselő egy lakossági fórum előtt elismerte, hogy Sneider Tamás, a Jobbik elnöke fasiszta, ennek ellenére ő mégis együttműködik vele – számol be róla az Origo.hu.

„A baloldali politikus tehát négyszemközt elismerte azt, ami mindenki számára nyilvánvaló, aki kicsit is foglalkozik politikával, nevezetesen, hogy Sneider fasiszta. Azon már meg sem lepődünk, hogy az MSZP-s EP-képviselő nem ragaszkodik az elveihez, hiszen hogyan is ragaszkodhatna olyasmihez, amivel ő nem rendelkezik, és soha nem is rendelkezett? Később elkezdődött a lakossági fórum, ahol Ujhelyi már nem volt ilyen őszinte.”

Ujhelyi elismerte, hogy Sneider fasiszta, mégis együttműködik vele

Elismerte Ujhelyi István egy lakossági fórum előtt, hogy Sneider Tamás, a Jobbik elnöke fasiszta, ennek ellenére ő mégis együttműködik vele. Erről Cs. Kádár Péter baloldali, antifasiszta újságíró számolt be a Facebookján. Az MSZP-s politikust az sem zavarja, hogy a Jobbik honlapján egy Szálasi-idézet szerepel. Érdekes írás jelent meg Cs.

Tanács

Az elektroszmog pusztítása.

A Hirado.hu írról ír, a legtöbb szakértő az elektromos kibocsátás csökkentésére és a védekezésre hívja fel a figyelmet, ugyanis komoly egészségkárosító hatása lehet a nagymértékű radiófrekvenciás sugárzásoknak.

„A szakértők azt tanácsolják, hogy megfelelően és ritkábban kell használni az elektromos készülékeket. Lakókörnyezetünkben például ügyeljünk arra, hogy a hálószobában az ágyunk közelében ne legyenek elektromos készülékek, ne töltsünk telefont és egyéb eszközt, miközben alszunk. Fontos a megfelelő matrac kiválasztása is, ugyanis a rugós matracok fémspiráljai megkötik az elektromágneses terheléseket. A mikrohullámú sütők alkalmazása is meggondolandó. A nagymértékű mikrohullámú sugárzás ugyanis különféle egészségügyi problémákat okozhat. Szakértők arra figyelmeztetnek, hogy használat előtt mindig ellenőrizzük le a készülék ajtaját, mert ha nem zár megfelelően, a sugárzás kikerülhet a sütőtérből. Továbbá alkalmazás közben ne álljunk a mikrohullámú sütő közvetlen közelében.”

Veszélyes lehet az elektroszmog - védekezhetünk ellene?

Napjainkban egyre gyakrabban hallhatunk az elektroszmogról. Bár számtalan egymástól eltérő véleménnyel találkozhatunk, a legtöbb szakértő az elektromos kibocsátás csökkentésére és a védekezésre hívja fel a figyelmet, ugyanis komoly egészségkárosító hatása lehet a nagymértékű radiófrekvenciás sugárzásoknak. Az elektroszmog kifejezés összefoglalja a ránk ható elektromágneses sugárzásokat, amelyek mindenütt körülvesznek bennünket.

Pont

Mémjeink megmaradása.

Az Európai Parlament kedden megszavazta a módosított, digitális szerzői jogokról szóló irányelvet, ami ellenzői szerint véget vet a szabad internet korának. A 24.hu megmutatja, hogyan érint ez minket, egyszerű internetezőket.

„És ami sokakat érdekel: mi lesz a mémekkel? Ahogy a Parlament is írja: a mémek maradnak. A félreértés alapját az adta, hogy sok mém olyan képet használ fel, ami védve van, mondjuk egy hivatalos fotós készítette. Ám ahogy kiemelték: az idézet, kritika, szemlézés, recenzió, karikatúra, utánzás és paródia (ennek számítanak a mémek is) céljából való felhasználással nincs baj, ilyen formában feldolgozva fel lehet tölteni védett tartalmat is. A Parlament szerint az új törvény pont, hogy a gifek és mémek fennmaradását biztosítja.”

Mindenki megnyugodhat, megmaradnak a mémjeink! | 24.hu

Hosszas huzavona után az Európai Parlament kedden megszavazta a digitális egységes piacon érvényes szerzői jogi szabályozás tervezett módosítását. A strasbourgi plenáris ülésen 348 igen szavazattal 274 ellenében elfogadott kompromisszumos megoldást februárban, hosszú tárgyalások után hozták tető alá az Európai Unió jogalkotó társintézményei. A februári módosítás sok dolgon árnyalt ahhoz képest, amiről tavaly júniusban hallhattunk.

Kamu

Köllő Babett kifakadása.

A Blikk Online-nál támadta be azokat, akik szerint nem is hivatásos színésznő a szexi szőkeség.

„Néha rá szoktam keresni a nevemre a neten, mert egyszer azt terjesztették, hogy megsérültem, így ellenőrzöm a kamu cikkeket. Rátaláltam több bejegyzésre, ahol 'alkalmi színésznőnek”' bélyegeztek. Nos, szeretném jelezni, hogy aktív színésznő vagyok, és bár a Feleségek luxuskivitelben-nek köszönhetően ismertek meg nagyobb körben, már előtte is foglalkoztam a szakmámmal – szögezte le Babett, aki számos színpadi szerepet eljátszott már.”

Köllő Babett kifakadt: ezt terjesztették róla

Babett egy websorozatot indított nemrégiben, amelyet a Sony Networks applikációján keresztül érdemes keresni Babett Visszavág címen, ugyanis a Feleségek luxuskivitelben szereplője komoly kihívások elé állítja például Zimány Lindát (32) vagy Sáfrány Emesét (30). Babett türelmesen válaszolt az olvasóknak, csak egy témánál fakadt ki, amikor a munkásságára kérdeztek rá.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70766/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Boris Johnson az új brit miniszterelnök

2019.07.23. 13:10
A várakozásoknak megfelelően Boris Johnson volt brit külügyminisztert, London egykori polgármesterét választották a kormányzó brit Konzervatív Párt új vezetőjévé a távozó Theresa May miniszterelnök …

Augusztusban megszűnik a Széna téri buszpályaudvar

2019.07.23. 11:45
Augusztus 10-től megszűnik a Széna téri autóbusz-állomás, ezért a járatok a Széll Kálmán tér Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszára áthelyezett megállókból …

Sötétségbe borult Venezuela

2019.07.23. 08:15
Venezuela szinte egészében megszakadt az áramszolgáltatás hétfőn, Nicolás Maduro elnök szocialista kormánya - ahogy korábban is - az ország vízi erőműveit ért elektromágneses támadással magyarázta a történteket.

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?