Blogolj!

Hátba szúrtak négy gyalogost Londonban

Rejtélyes támadások Londonban: alig 24 óra alatt négy embert is megtámadtak a brit fővárosban, mindegyiküket hátba szúrták. A hatóság egyelőre nem tudja, hogy ki lehet az elkövető, de abban biztosak, hogy összefüggnek a támadások. 

A Daily Star című brit lat szerint az első áldozat egy 45 éves nő volt, akit tegnap éjjel szúrtak hátba, miközben az Aberdeen Road-on sétált. A jelenlegi hírek szerint szerint állapota továbbra is kritikus. Ekkor azonban még nem ért véget a szörnyű este, ugyanis alig néhány óra múlva újabb támadáshoz riasztották a rendőröket. A következő áldozatot a Park Avenue közelében érte a késelés, szerencsére az ő állapota nem tűnik életveszélyesnek.

Majd jött egy harmadik sérült is: egy 23 éves férfi, akit a Seves Sisters metrómegállónál találták, kicsivel hajnali négy előtt, neki is kritikus az állapota. Végül pedig, az utolsó áldozathoz, egy ázsiai férfi, akihez ma délelőtt érkeztek ki a rendőrök. Szintén a hátán sebesült meg, azonnal kórházba szállították, állapota válságos.

A hatóságok egyelőre úgy válik, hogy a terrorizmust kizárhatják, de továbbra is nagy erőkkel vizsgálják az ügyet. Az eddig történt támadások alapján elmondható, hogy azok vannak különös veszélyben, akik egyedül közlekednek. A helyi térfigyelőkamerák felvételeinek folyamatos ellenőrzése mellett az északi környéken, - ahol a támadások történtek, - fokozott a rendőri jelenlét.

Továbbá arra kértek mindenkit, hogy legyenek nagyon óvatosak és ha bárki, egy kicsit is gyanús dolgot tapasztal, az azonnal hívja a központi segélyhívót.

(Fotók: dailystar.co.uk)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70907/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,késelés,London
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.11.12. 04:35
A Z generáció hazaárulása, Soros embereinek támadása, Lázár különös szurkapiszkája, az életmódgenetika forradalma és Tolvai Reni vadító villantása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.11. 05:05
Orbán gyurcsányista motorozása, Karácsony álzöld képmutatása, a Jobbik ordas hazugsága, Skócia függetlenségi harca és Vasvári Vivien személyiséglopása hétfői online lapszemlénkben.

Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál

2019.11.10. 16:10
Nyolc ember életét vesztette és több mint húszan megsebesültek, amikor autóba rejtett pokolgép robbant az északkelet-szíriai Salik Atik faluban, a török határ mellett fekvő Tell-Abjad várostól délre - közölte …

Változékony, enyhe időre számíthatunk a jövő héten

2019.11.10. 15:55
A jövő héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül …

Blogstar kávéház

2019.11.10. 05:00
A szocialisták gazembersége, az ellenzék polgárháborúja, a nemzet sportolóinak segélykiáltása, mindent gyógyító csodaszerek és Csobot Adél párterápiája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.09. 04:45
A kormány csinos kis hiánya, a gátlástalan baloldal zsebtömködése, Baranyi Krisztina látszatpolitizálása, Németország kettéosztottsága és Nagy Feró dutyidilije szombati online lapszemlénkben.

A legrangosabb európai kutatási alap támogatását nyerte el az ELTE kémikusa

2019.11.08. 14:40
Az Európai Kutatási Tanács (European Research Council, ERC) legrangosabb, fiatal kutatóknak kiírt alapkutatási pályázatán nyert támogatást …

Blogstar kávéház

2019.11.08. 04:00
A Fradi aranyos bravúrja, a kólás szoci kifütyülése, a politika nőiessége, a NATO haldoklása és Gelencsér Tímea állati szerelme pénteki online lapszemlénkben.

PM: a kormány nem tervezi a kata drágítását

2019.11.07. 17:05
A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a kormány nem tervezi a kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) drágítását.

Blogstar kávéház

2019.11.06. 22:00
Várhelyi Olivér izzasztása, Karácsony sunyisága, Putyin titkos fegyverei, Párizs gazdasági kvótái és Kulcsár Edina terhespocakja online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?