Blogolj!

Hátba szúrtak négy gyalogost Londonban

Rejtélyes támadások Londonban: alig 24 óra alatt négy embert is megtámadtak a brit fővárosban, mindegyiküket hátba szúrták. A hatóság egyelőre nem tudja, hogy ki lehet az elkövető, de abban biztosak, hogy összefüggnek a támadások. 

A Daily Star című brit lat szerint az első áldozat egy 45 éves nő volt, akit tegnap éjjel szúrtak hátba, miközben az Aberdeen Road-on sétált. A jelenlegi hírek szerint szerint állapota továbbra is kritikus. Ekkor azonban még nem ért véget a szörnyű este, ugyanis alig néhány óra múlva újabb támadáshoz riasztották a rendőröket. A következő áldozatot a Park Avenue közelében érte a késelés, szerencsére az ő állapota nem tűnik életveszélyesnek.

Majd jött egy harmadik sérült is: egy 23 éves férfi, akit a Seves Sisters metrómegállónál találták, kicsivel hajnali négy előtt, neki is kritikus az állapota. Végül pedig, az utolsó áldozathoz, egy ázsiai férfi, akihez ma délelőtt érkeztek ki a rendőrök. Szintén a hátán sebesült meg, azonnal kórházba szállították, állapota válságos.

A hatóságok egyelőre úgy válik, hogy a terrorizmust kizárhatják, de továbbra is nagy erőkkel vizsgálják az ügyet. Az eddig történt támadások alapján elmondható, hogy azok vannak különös veszélyben, akik egyedül közlekednek. A helyi térfigyelőkamerák felvételeinek folyamatos ellenőrzése mellett az északi környéken, - ahol a támadások történtek, - fokozott a rendőri jelenlét.

Továbbá arra kértek mindenkit, hogy legyenek nagyon óvatosak és ha bárki, egy kicsit is gyanús dolgot tapasztal, az azonnal hívja a központi segélyhívót.

(Fotók: dailystar.co.uk)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70907/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,késelés,London
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Óriási támogatást kap a zeneipar

2020.08.06. 12:30
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megtartotta szokásos tájékoztatóját a legfrissebb kormányzati intézkedésekről.

33 fővel nőtt a fertőzöttek száma, elhunyt egy beteg

2020.08.06. 09:00
Ezzel 4597 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 600 főre emelkedett, 3463-an pedig már meggyógyultak.

Spanyolország besárgult

2020.08.06. 08:15
Az ország eddig zöld besorolásúnak számított, viszont az erről szóló országos tisztifőorvosi határozat szerdai száma szerint már sárga, azaz aki onnan hazatér, karanténba kerül. A döntés péntektől lép életbe.

Bejrúti robbanás: Magyarország egymillió euróval támogatja a kármentést

2020.08.05. 18:05
Magyarország a Hungary Helps programon keresztül egymillió eurós humanitárius segítségnyújtással támogatja a szerdai bejrúti robbanás után az …

Orbán Viktor levélben üzent a libanoni miniszterelnöknek

2020.08.05. 14:10
Orbán Viktor miniszterelnök levélben biztosította libanoni kollégáját, Hasszan Diabot, hogy Magyarország támogatja és segíti Libanont ebben a nehéz időszakban.

Tizenegy fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.08.05. 10:50
Ezzel 4564 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy idős krónikus beteg. A járvánnyal összefüggésben eddig 599-en haltak meg, …

Bejrúti robbanás: Megsérült a magyar követség épülete is

2020.08.05. 10:10
Bár a keddi robbanásban megsérült a magyar nagykövetség épülete is, de magyar érintettről nem tudni, segítséget eddig senki nem kért – közölte a Külgazdasági és …

Magyar szemtanúja is volt a bejrúti robbanásnak

2020.08.05. 07:45
Egy Bejrútban élő magyar férfi szemtanúja volt a libanoni főváros kikötőjében kedd este történt robbanásnak, amelynek több ezer sebesültje és már több tucat halottja van.

Blogstar kávéház

2020.08.03. 22:25
Irán koronavírus-áldozatainak tagadása, Karácsony Gergely Lánchíd körüli töketlenkedése, II. Lipót szobrának megrongálása, Janicsák Veca veszélybe került házassága és Fucsovics Márton szülővárosában aratott győzelme a keddi online …

Harminchatan fertőződtek meg egy családi rendezvényen

2020.08.03. 16:30
A koronavírusos betegek Győr-Moson-Sopron megyében kapták el a fertőzést.

Ezeket a cikkeket olvastad már?