Blogolj!

Hátba szúrtak négy gyalogost Londonban

Rejtélyes támadások Londonban: alig 24 óra alatt négy embert is megtámadtak a brit fővárosban, mindegyiküket hátba szúrták. A hatóság egyelőre nem tudja, hogy ki lehet az elkövető, de abban biztosak, hogy összefüggnek a támadások. 

A Daily Star című brit lat szerint az első áldozat egy 45 éves nő volt, akit tegnap éjjel szúrtak hátba, miközben az Aberdeen Road-on sétált. A jelenlegi hírek szerint szerint állapota továbbra is kritikus. Ekkor azonban még nem ért véget a szörnyű este, ugyanis alig néhány óra múlva újabb támadáshoz riasztották a rendőröket. A következő áldozatot a Park Avenue közelében érte a késelés, szerencsére az ő állapota nem tűnik életveszélyesnek.

Majd jött egy harmadik sérült is: egy 23 éves férfi, akit a Seves Sisters metrómegállónál találták, kicsivel hajnali négy előtt, neki is kritikus az állapota. Végül pedig, az utolsó áldozathoz, egy ázsiai férfi, akihez ma délelőtt érkeztek ki a rendőrök. Szintén a hátán sebesült meg, azonnal kórházba szállították, állapota válságos.

A hatóságok egyelőre úgy válik, hogy a terrorizmust kizárhatják, de továbbra is nagy erőkkel vizsgálják az ügyet. Az eddig történt támadások alapján elmondható, hogy azok vannak különös veszélyben, akik egyedül közlekednek. A helyi térfigyelőkamerák felvételeinek folyamatos ellenőrzése mellett az északi környéken, - ahol a támadások történtek, - fokozott a rendőri jelenlét.

Továbbá arra kértek mindenkit, hogy legyenek nagyon óvatosak és ha bárki, egy kicsit is gyanús dolgot tapasztal, az azonnal hívja a központi segélyhívót.

(Fotók: dailystar.co.uk)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70907/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,késelés,London
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?