Blogolj!

Hátba szúrtak négy gyalogost Londonban

Rejtélyes támadások Londonban: alig 24 óra alatt négy embert is megtámadtak a brit fővárosban, mindegyiküket hátba szúrták. A hatóság egyelőre nem tudja, hogy ki lehet az elkövető, de abban biztosak, hogy összefüggnek a támadások. 

A Daily Star című brit lat szerint az első áldozat egy 45 éves nő volt, akit tegnap éjjel szúrtak hátba, miközben az Aberdeen Road-on sétált. A jelenlegi hírek szerint szerint állapota továbbra is kritikus. Ekkor azonban még nem ért véget a szörnyű este, ugyanis alig néhány óra múlva újabb támadáshoz riasztották a rendőröket. A következő áldozatot a Park Avenue közelében érte a késelés, szerencsére az ő állapota nem tűnik életveszélyesnek.

Majd jött egy harmadik sérült is: egy 23 éves férfi, akit a Seves Sisters metrómegállónál találták, kicsivel hajnali négy előtt, neki is kritikus az állapota. Végül pedig, az utolsó áldozathoz, egy ázsiai férfi, akihez ma délelőtt érkeztek ki a rendőrök. Szintén a hátán sebesült meg, azonnal kórházba szállították, állapota válságos.

A hatóságok egyelőre úgy válik, hogy a terrorizmust kizárhatják, de továbbra is nagy erőkkel vizsgálják az ügyet. Az eddig történt támadások alapján elmondható, hogy azok vannak különös veszélyben, akik egyedül közlekednek. A helyi térfigyelőkamerák felvételeinek folyamatos ellenőrzése mellett az északi környéken, - ahol a támadások történtek, - fokozott a rendőri jelenlét.

Továbbá arra kértek mindenkit, hogy legyenek nagyon óvatosak és ha bárki, egy kicsit is gyanús dolgot tapasztal, az azonnal hívja a központi segélyhívót.

(Fotók: dailystar.co.uk)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70907/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,késelés,London
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?