hirdetés
Blogolj!

Hátba szúrtak négy gyalogost Londonban

Rejtélyes támadások Londonban: alig 24 óra alatt négy embert is megtámadtak a brit fővárosban, mindegyiküket hátba szúrták. A hatóság egyelőre nem tudja, hogy ki lehet az elkövető, de abban biztosak, hogy összefüggnek a támadások. 

A Daily Star című brit lat szerint az első áldozat egy 45 éves nő volt, akit tegnap éjjel szúrtak hátba, miközben az Aberdeen Road-on sétált. A jelenlegi hírek szerint szerint állapota továbbra is kritikus. Ekkor azonban még nem ért véget a szörnyű este, ugyanis alig néhány óra múlva újabb támadáshoz riasztották a rendőröket. A következő áldozatot a Park Avenue közelében érte a késelés, szerencsére az ő állapota nem tűnik életveszélyesnek.

Majd jött egy harmadik sérült is: egy 23 éves férfi, akit a Seves Sisters metrómegállónál találták, kicsivel hajnali négy előtt, neki is kritikus az állapota. Végül pedig, az utolsó áldozathoz, egy ázsiai férfi, akihez ma délelőtt érkeztek ki a rendőrök. Szintén a hátán sebesült meg, azonnal kórházba szállították, állapota válságos.

A hatóságok egyelőre úgy válik, hogy a terrorizmust kizárhatják, de továbbra is nagy erőkkel vizsgálják az ügyet. Az eddig történt támadások alapján elmondható, hogy azok vannak különös veszélyben, akik egyedül közlekednek. A helyi térfigyelőkamerák felvételeinek folyamatos ellenőrzése mellett az északi környéken, - ahol a támadások történtek, - fokozott a rendőri jelenlét.

Továbbá arra kértek mindenkit, hogy legyenek nagyon óvatosak és ha bárki, egy kicsit is gyanús dolgot tapasztal, az azonnal hívja a központi segélyhívót.

(Fotók: dailystar.co.uk)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70907/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,késelés,London
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Felgyújtottak egy filmstúdiót Japánban, többen meghaltak

2019.07.18. 12:20
Huszonhárman meghaltak, harmincnyolcan pedig megsérültek amikor egy férfi szándékosan gyújtotta fel a Kyoto Animation stúdiót.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019.07.18. 12:10
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC …

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18. 11:20
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - …

Ezeket a cikkeket olvastad már?