Blogolj!

Blogstar kávéház

Bolondok

Tréfamentés Brexit-huzavona.

A Népszava Online szerint káosz fenyegeti a Brexitet: három nappal az eredetileg tervezett kilépés után és tizenegy nappal a jelenleg érvényes határidő előtt, hétfőn újabb parlamenti szavazások hozzák izgalomba a szigetországot.

„Az Egyesült Királyságban hetek, hónapok óta minden nap kiérdemli a 'bolondok napja' jelzőt. Az emberek oly mértékben belefáradtak a Brexittel kapcsolatos huzavonába, hogy április 1-jén keveseknek lesz valószínűleg kedvük tréfálkozni. A kormánytól március 29. helyett újabb határidő, április 12. követel valamilyen megoldást. Ha a londoni parlament addig nem fogadja el Theresa May és Brüsszel megállapodását, és a kormány nem tudja alaposan megindokolni, miért és mennyi időre kér újabb halasztást az uniótól, akkor bekövetkezhet a hosszú, akár években számítható késlekedés helyett a sokak – de nem mindenki – által félt rendezetlen távozás, az úgynevezett kemény Brexit. Ezek közül egyik verzió sem azonos azzal a távlattal, amire a 2016-os népszavazás igent mondott.”

Káosz fenyegeti a Brexitet

Három nappal az eredetileg tervezett kilépés után és tizenegy nappal a jelenleg érvényes határidő előtt, hétfőn újabb parlamenti szavazások hozzák izgalomba a szigetországot. Az Egyesült Királyságban hetek, hónapok óta minden nap kiérdemli a "bolondok napja" jelzőt. Az emberek oly mértékben belefáradtak a Brexittel kapcsolatas huzavonába, hogy április 1-jén keveseknek lesz valószínűleg kedvük tréfálkozni.

Értelmezés

A Jobbik elvtelensége.

A 24.hu főszerkesztő-helyettese, Pető Péter az ATV Civil a pályán című műsorában elmondta: elvekről van szó, a Jobbiknak is távoznia kellene a parlamentből – számol be róla a Mandiner.hu.

„A beszélgetős műsorban szóba került a fideszes képviselő ügye, ezzel kapcsolatban a hírportál egyik vezetője úgy fogalmazott: amennyiben a 2008-as videó miatt Pócs Jánosnak bocsánatot kell kérnie, akkor 'a komplett Jobbiknak ki kell ma fáradnia a parlamentből'. Szerinte az ominózus esettel összefüggő politikai helyzet értelmezése nehezebb. Hozzátette: Pócs mint jelenség értelmezése ezzel szemben egyre könnyebb.”

Pető Péter: Ha elvekről van szó, a Jobbiknak is távoznia kellene a parlamentből | Mandiner

Pető Péter: Ha elvekről van szó, a Jobbiknak is távoznia kellene a parlamentből | Mandiner: A 24.hu főszerkesztő-helyettese szombaton, az ATV Civil a pályán című műsorában elmondta: ha Pócs Jánosnak bocsánatot kell kérnie, akkor az ellenzéki frakciónak kompletten ki kellene vonulnia.

Paradigmaváltás

Munkahelyi stresszcsökkentés.

A mai modern életvitel egy óriási kihívás, de az irodai környezet még így is számos lehetőséget kínálhat. A vezetők sokszor nem is sejtik, de egy-egy apró változás bevezetésével akár a munkahelyi hiányzás is kevesebb lesz – így a Hirado.hu.

„Valójában nem kell nagy dolgokra gondolni, elég lenne napi öt-tíz perces átmozgatás, ám ehhez az kell, hogy a rutin ne vegye át az irányítást felettünk – közölte Bóna Enikő fitnesz instruktor, aki korábban egy nagyvállalatnál felügyelte a dolgozók mindennapi mozgását. Feladata szerint minden nap körbejárta az irodát, és néhány gyakorlat bemutatásával megtornáztatta a kollégákat. Szerinte a jó hír az, hogy a test nagyon hamar képes alkalmazkodni, de a munkahelyi változáshoz elengedhetetlen a paradigmaváltás. Itt nemcsak a dolgozókról van szó, hiszen ez a néhány perces torna a munkaadó érdekeit szolgálja, a kollégák ugyanis egészségesebbek lesznek, és kevésbé stresszesek, így pedig minden bizonnyal a munkahelyi hiányzás is kevesebb lesz.”

Cigiszünet helyett csoportos torna - megéri változtatni a munkahelyi szokásokon

A mai modern életvitel egy óriási kihívás, de az irodai környezet még így is számos lehetőséget kínálhat. A vezetők sokszor nem is sejtik, de egy-egy apró változás bevezetésével akár a munkahelyi hiányzás is kevesebb lesz. A testedzés rövid és hosszú távon is képes az agyi működést kedvező irányban alakítani, ugyanis olyan idegrendszeri folyamatokat indít be, amelyek az idegsejtjeink megújításában vesznek részt.

Játék

Soós Imre komédiázása.

Soós Imre csupán évtizednyi pályafutása alatt is felejthetetlen alakításokat nyújtott színpadon és olyan filmekben, mint a Ludas Matyi vagy a Körhinta. Ugyanakkor a Rákosi-rezsimet megvető színészt sematikus filmek sorában is gyakran játszatták – mutatja be az Origo.hu.

„Folyton játszott Imre. A szomszéd gyerekek körbeülték, és órákon át komédiázott nekik. Ámulva hallgatták, örültek, tapsoltak neki. Mulattatta Imre a családot is: egy vasárnap nem volt mit enni, akkor ecetet csepegtetett a cikóriakávéra, és úgy ette, mint aki soha jobbat nem evett. Csurgott a nyála mindenkinek, így vette rá övéit, hogy kerüljön nekik is valami a gyomrukba, ha más nem, legalább ecetes cikória.”

Soós Imre, a színészzseni

Soós Imre csupán évtizednyi pályafutása alatt is felejthetetlen alakításokat nyújtott színpadon és olyan filmekben, mint a Ludas Matyi vagy a Körhinta. Ugyanakkor a Rákosi-rezsimet megvető színészt sematikus filmek sorában is gyakran játszatták, s így lett egyik idolja a Rákosi-rendszer propagandájának - miközben véleményét ismerve arról is gondoskodtak, hogy megnehezítsék színházi pályafutását.

Angyal

Palvin Barbi (túl)súlyos keserűsége.

Óriási sikert ért el Palvin Barbara, első magyarként került a Victoria’s Secret angyalai közé, mégis keserűség vegyül a boldogságába. A magyar szupermodellt sokan támadják, hogy némiképpen túlsúlyos – írja a Blikk Online.

„Többen védelmükbe vették már a barna szépséget, és a napokban Iszak Eszter is megelégelte a méltatlan bánásmódot, a modell-műsorvezető egy cikk megosztásával kelt Barbi védelmére. Az írás kérdőre vonja a szakmájukban sikereseket kritizálókat, márpedig Iszak pontosan tudja, milyen a reflektorfényben állni, és egy nő számára milyen bántó, ha a külsejét kritizálják.”

Iszak Eszti kiállt Palvin mellett

Budapest - Óriási sikert ért el Palvin Barbara (25), első magyarként került a Victoria's Secret angyalai közé, mégis keserűség vegyül a boldogságába. A magyar szupermodellt sokan támadják, hogy némiképpen túlsúlyos. Többen védelmükbe vették már a barna szépséget, és a napokban Iszak Eszter (31) is megelégelte a méltatlan bánásmódot, a modell-műsorvezető egy cikk megosztásával kelt Barbi védelmére.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/70911/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.25. 02:30
A Notre-Dame iszlamizálódása, Márki-Zay kalapozása, ellenzéki őskáosz, magyarellenes uszítások és Dér Heni férfias kompenzálása csütörtöki online lapszemlénkben.

Szeptembertől kötelező lesz a bárányhimlő elleni védőoltás

2019.04.24. 07:00
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni oltás is.

Blogstar kávéház

2019.04.24. 01:00
Magyarország kispadozása, Budapest mélyalvása, a kereszténység letámadása, szárnyas hírvivők és Szilágyi Liliána dögös pózolása szerdai online lapszemlénkben.

Nyár végétől repülési tilalmat vezetnek be a főváros felett

2019.04.23. 13:20
Augusztustól éjfél és hajnali öt óra között nem szállhatnak fel és le repülőgépek a Liszt Ferenc-repülőtéren – az erről szóló megállapodást Tarlós István …

Meghalt János, Luxemburg korábbi nagyhercege

2019.04.23. 13:05
A Nassau-Weilburg-ház ötödik uralkodója 98 éves volt, halálhírét fia, Henrik nagyherceg jelentette be.

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?