Blogolj!

Blogstar kávéház

Függeszkedés

Weber háborúja.

Néppárti kampánynyitó a Fidesz nélkül: programot hirdetett Manfred Weber, az Európai Néppárt vezető jelöltje az Európai Bizottság ősszel megüresedő elnöki tisztségére – így a Népszava Online.

„A brüsszeli kampánynyitóról hiányoztak a felfüggesztett Fidesz képviselői. Szabadság – erről szól Európa, mondta a bajor politikus, hozzáfűzve, bizottsági elnökként harcolni fog azért, hogy az EU hatékonyabban felléphessen a jogállam megerősítéséért.”

Néppárti kampánynyitó a Fidesz nélkül

Programot hirdetett Manfred Weber, az Európai Néppárt vezető jelöltje az Európai Bizottság ősszel megüresedő elnöki tisztségére.

Hűbérúr

Ujhelyi zaftos botránya.

Szocialista típusú emberekről ír a Magyar Hírlap Online annak kapcsán, hogy éppen itt van nekünk Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő, akinek története akár vicces is lehetne. A „demokratikus” sajtóban persze ez is csak egy karaktergyilkolászás.

„Tegnap óta pedig ízlelgethetjük az újabb zaftos fejezetet. A volt Szeviép-főnök ugyanis már az Ujhelyi házának felújításával megbízott közvetítő céget is megnevezte, sőt elárulta, annak is biztosan van valami oka, hogy a nyilvánosság eddig nem tudott arról, hogy Ujhelyinek Badacsony térségében is van nagy ingatlana. Emlékeznek még az egykori szocikra, Hunvald repülőjére és hétmilliós karórájára, Hagyó BKV-s hűbérúri rendszerére és nokiás dobozára vagy Simon Gábor dollárszázezerekkel hizlalt svájci és osztrák bankszámlájára? Megnyugodhatunk, itt a szocialista típusú utánpótlás.”

Szocialista típusú emberek

Aztán amikor lázas sietséggel rákattintottunk a kis cikkecskére, kiderült, a kifosztás miatt körözött férfi budapesti illetőségű, tehát „sajnos csak névrokona a miniszterelnök vejének", így sopánkodott a szerző. A jogállamiságra, az emberi méltóság tiszteletére gyanúsítottak vagy akár elítéltek esetében is mindig oly kínosan ügyelő „demokratikus" oldal hírforrása egy viccesnek gondolt ócska poénért képes volt páros lábbal megtiporni két ember, az érintett, illetve az annak áhított személy legelemibb személyiségi jogait.

Csomag

A magyarság újratermelődése.

Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt a családvédelmi akcióterv keretében elfogadott törvényekről – mutatja be az Origo.hu.

„Bajkai István szerint a már megszavazott törvénycsomag, valamint azok is, amelyeket később fogadnak el, változást hozhat a jelenlegi termékenységi mutatóban, ami most 1,51 százalék, azaz többen halnak meg, mint amennyien születnek. Ennek a mutatónak jóval 2 százalék felett kellene állnia, mert minden társadalom számára alapvető kérdés, hogy képes-e újratermelni önmagát. A most elfogadott akciótervnek az egyik célja, hogy elősegítse a gyermekvállalást, de mellette a családok életét is segíti – tette hozzá a képviselő.”

A magyarság az egyik leginkább üldözött nemzet Európában

Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti TV Pirkadat című műsorában az Origónak is beszélt a családvédelmi akcióterv keretében elfogadott törvényekről, valamint a két ártatlanul bebörtönzött erdélyi magyar fiatalemberről. A képviselő beszámolt az Országgyűlés hétfői ülésnapjáról, ahol a családvédelmi akciótervvel kapcsolatos törvényeket fogadták el.

Fejés

Üzletszerű megfélemlítés.

Odabenn muszáj betartani a farkastörvényeket, mert aki gyengeséget mutat, az könnyen áldozattá válhat: üzletet csinálnak rabtársaik megfélemlítéséből a zárkamenők – olvasható a Hirado.hu riportjában.

„A Kékfény által megkérdezett korábbi rab azt mondta, a legügyesebb 'jógyerekek' úgy tartják el bentről a kinti családjukat, hogy lényegében védelmi pénzt szednek a tehetősebb rabtársaiktól. Először megveretik valamelyik csicskájukkal, aztán pénzért cserébe megvédik. Az egyik rokon odaadja a másiknak az összeget, de volt már példa arra is, hogy autók vagy házak képezték a fizetséget. A rutinos börtönlakó szerint arra kell vigyázni, hogy más ne férjen hozzá a verébhez, vagyis csak a zárkamenőhöz csorogjon be minden bevétel. Illetve tényleg be kell védeni a fizetőképes rabokat. A leggazdagabbakra úgy vigyáznak, mint a hímestojásra. Kölcsönös érdek, hogy ne essen semmi baja és minél tovább lehessen fejni.”

Üzletet csinálnak rabtársaik megfélemlítéséből a zárkamenők

Kilenc évre ítélték a férfit, aki szórakozásból rendszeresen eszméletvesztésig fojtogatta zárkatársát. Az elsőfokú ítélethirdetéskor azt mondták, hogy ez szokásos játék volt a fiatalkorúak tököli börtönében. A Duna Televízió Kékfény című műsorában megkérdeztek egy férfi, aki sok évet ült börtönben. Ő is megerősítette, hogy a fiatalkorú rabok sokkal kegyetlenebbek egymással mint a felnőttek.

Görcs

Tóth Vera kiteljesedése.

Év elején talált rá a szerelem Tóth Verára. Az énekesnő úgy érzi, hogy bevonzotta a párját, mert végre harmóniába került önmagával – magyarázza a Lokál Online-nak.

„A párom akkor jött az életembe, amikor már elég jól éreztem magam. Azt hiszem, tényleg igaz, ha rendben vagy magaddal, akkor képes vagy bevonzani a jót. Őt is bevonzottam. Azt hiszem, ehhez önelfogadásra és önszeretetre volt szükség. Az anyukám mindig kérdezte, hogy nem vagyok-e elkeseredve a pasidolgok miatt, hogy nincs párom. Én pedig őszintén meg tudtam nyugtatni, hogy higgye el, nemsokára lesz valakim, és ezért ne aggódjon. Annyira nem voltam ráfeszülve erre a kérdésre, olyan állapotban voltam, hogy elengedtem, hogy görcsösen akarjak egy pasit. Ekkor érkezett meg a párom, aki még teljesebbé tett – tette hozzá Vera.”

Tóth Vera: Bevonzottam a párom

Év elején talált rá a szerelem Tóth Verára. Az énekesnő úgy érzi, hogy bevonzotta a párját, mert végre harmóniába került önmagával. Az elmúlt években teljesen átváltozott Tóth Vera. A gyomorszűkítő műtétnek és az életmódváltásnak köszönhetően közel ötven kilótól szabadult meg. Most már teljes harmóniában él önmagával, és abban is biztos volt, hogy ebben a lelkiállapotban a szerelem is rátalál majd.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/71064/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?