Blogolj!

Konzervatív álarcban folyik a keresztény kultúra önfelszámolása

A háttérben valójában a liberalizmus gonosz aknamunkáját figyelhetjük meg.

Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető elemzője szerint Európa válaszút előtt áll, és

nem szabad továbbmennie azon az úton, amelyre ráállították főleg liberális – magukat néha konzervatívnak nevező – politikusok: a befogadás, a migráció, és innentől kezdve „a keresztény kultúra önfelszámolásának” útjára.

Az M1-en hangsúlyozta: aki szerint a májusi európai parlamenti (EP)-választásoknak nem kiemelt témája a migráció, „az hazudik, vagy a saját politikai pecsenyéjét sütögeti”.

Szerinte a migráció és a terrorizmus problémája továbbvezet a keresztény kultúra megvédésének kérdéséhez; erre hívta fel Orbán Viktor miniszterelnök is a figyelmet, ez lesz az ő célkitűzése nem csupán az EP-választási kampányban, hanem a következő ciklusban is – foglalja össze az MTI.

Pócza István beszélt arról is, hogy bizonyos EU-s tisztségviselők álláspontjával szemben nem ért véget a migrációs válság, minden jel arra mutat, hogy továbbra is folytatódik. Erre utal a Görögországban szerveződő migránskaraván, az illegális bevándorlók egyre erőszakosabb fellépése. Az elmúlt időszak szomorú tanulságának nevezte, hogy az unió külső határainak védelmét nem sikerült megoldani.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/71185/pics/lead_800x600.jpg
EU,Európa,kereszténység,liberalizmus,migráció,migránskaraván,migránskártya,migránsok,Orbán Viktor,terrorizmus
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ida válasza: Ida bejegyzésére 2019-04-21 18:20:12
Annyit még szükséges hozzáfűzni, hogy az eddig jól bevált, humán közösségeket is apró pártokra szabdalták. Az Európai Uniót sem országok, hanem pártok működtetik, de még a kibernetikus világállamot is pártoknak ismert, ám csupán a pillanatnyi érdekek ideiglenes szövetkezései. Lobbi csoportok.
Válaszolok
Ida 2019-04-21 18:09:31
Homo kiberneticus az a legújabb faja az egykori homo sapiensnek, amelyik biológiai testétől egyelőre még akkor sem képes megszabadulni, ha meglehetősen sok szervét már sikerült eddig is mesterségesre kicserélni. De mint a századik majom MÉM-je, már működteti az emberiség vadonatúj alfaját. Kibernetizált alfaj pusztítja a főfajt, amelyikről teljesen leszakad már. Felsőbbrendűségéből nem ad alább, mert az energiája hatalmasabb, mint a biológiai élőlényeké. A technika segítségével befolyásolási képessége is túlnőtte a spirituális intelligenciáét.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Közös jelölteket támogatnak a V4-ek az uniós tisztségekre

2019.06.13. 14:45
A Visegrádi Négyek miniszterelnökei erről budapesti megbeszélésükön egyeztek meg.

Orbán Trianonról: a sebeket gyógyítja az idő, de az amputációt nem

2019.06.04. 15:10
A magyarság gazdasági, kulturális és katonai erője napról napra látványosan gyarapodik, és mindezt a közép-európai népek összefogására használjuk – …

Rákay Philip lerántotta a leplet a baloldali „ikonokról”

2019.05.26. 11:15
A balliberális kánon azért nem bírja elviselni Orbán Viktort, mert erős, autonóm, patrióta nemzetállamok szövetségeként képzeli az uniót, nem pedig egy önfeladó …

Orbán Viktor: számítok önökre vasárnap! (videó)

2019.05.26. 05:00
A miniszterelnök szerint a kormánynak nagy szüksége van az erős választói felhatalmazásra, mert kemény európai csaták és fontos döntések előtt állunk.

A biztonságunk a tét az EP-választáson

2019.05.26. 04:55
A migránskvóta ugyanis hívószó a bevándorlók számára, miként az is, ha az EU nem képes kiutasítani a menekültstátusra nem jogosultakat, a beilleszkedni képteleneket.

Kocsis Máté: éleslövészet van, célkeresztben a jövőnk!

2019.05.25. 08:00
Nincsen felesleges szavazat május 26-án, hiszen óriásit téved, aki azt hiszi, hogy Orbán Viktornak már kellő felhatalmazása van az európai vitákban. A bevándorlás …

Döbbenet: robbanás rázta meg Lyont

2019.05.24. 18:55
Újabb terrortámadás zaklatja fel Európát: csomagba rejtett bomba robbant a francia nagyvárosban. Úgy tűnik, ezúttal legalább halálos áldozatok nincsenek.

Orbán: a politikai baloldal tönkreteszi Európát

2019.05.24. 09:30
A német–francia tengelyű Európa korszaka lejárt. Franciaország, Németország és a visegrádi államok, így néz ki Európa új geometriája – mutatott rá a Bildnek adott interjúban a magyar …

Félő, hogy mindennapjaik részévé válik a bevándorlás

2019.05.24. 05:05
A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint csak a kormánypártok képesek megfékezni a tömeges illegális migrációt, ezért kell rájuk szavazni május 26-án.

EP-választás - Ma délutánig lehet átjelentkezni, már 77 ezren éltek a lehetőséggel

2019.05.22. 10:25
Ma délután 16 óráig kérhetik átjelentkezésüket egy másik településre azok a magyarországi lakóhellyel rendelkező …

Ezeket a cikkeket olvastad már?