Blogolj!

Blogstar kávéház

Kotta

Az előválasztás előjátéka.

Puzsér Róbert az LMP és a Jobbik érdekére hivatkozva nem mérkőzne meg Karácsony Gergellyel, pedig mindkét szövetségese szeretné, ha megrendeznék az előválasztás második fordulóját is – olvasható a Népszava Online cikkében.

„Bencsik János arra a kérdésünkre, hogy támogatják-e Puzsért akkor is, ha nem méretteti meg magát az előválasztáson azt mondta: ebben az esetben le kell ülniük a publicistával, az LMP-vel és felelősségteljes döntést kell hozniuk. Moldován László pedig úgy fogalmazott, hogy attól függ, kinek a hibájából marad el a procedúra. Mindenesetre mind az LMP, mind a Jobbik bízik abban, hogy lesz előválasztás. – Lehet, túl naiv vagyok, vagy jóhiszemű, de biztos vagyok abban: józan érdeke minden résztvevőnek, hogy legyen előválasztás, hiszen senki nem szeretne az ellenzéket megosztó szerepben feltűnni a választók előtt – mondta Bencsik, hozzátéve: most minden korábbinál távolabb kerültek ennek megrendezéstől.”

Puzsér állítja, nem akar Orbán kottájából játszani, ezért rúgta fel az előválasztást

Puzsér Róbert az LMP és a Jobbik érdekére hivatkozva nem mérkőzne meg Karácsony Gergellyel, pedig mindkét szövetségese szeretné, ha megrendeznék az előválasztás második fordulóját is. Váratlanul érte Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt szövetségeseit, hogy a publicista bejelentette: felfüggeszti az előválasztásról szóló tárgyalásokat Karácsony Gergellyel és az MSZP-vel.

Bontás

A Jobbik kidőlt főfalai.

Agyrém, nem? Hogy a balliberális „összefogunk majd mi” című szappanopera legújabb évada vagy a Jobbik (és egy kicsit az LMP) sértődése-e a cikibb, azt döntse el az olvasó. Majd a szavazó – elemez a Magyar Hírlap Online az ellenzék fővárosi cirkusza kapcsán.

„Bárhogy lesz is, az biztos, hogy a Jobbik semmilyen valós társadalmi igényt nem tud kielégíteni, illetve egyre kevesebb társadalmi csoport tömeges szimpátiáját képes kivívni. Ebben a helyzetben pedig tényleg fel kell tennie majd a kérdést Sneider Tamásnak – de nem a pénzügyi helyzetük miatt –, hogy szükség van-e egyáltalán a Jobbikra? Az uniós voksolás, majd az önkormányzati választás úgyis megadja a pártvezetés helyett a választ, amely egyre inkább úgy tűnik, hogy nemleges lesz. Mi pedig kijelenthetjük: Vona Gábor leverte a pártközpontban a vakolatot, majd úgy becsapta az ajtót, hogy kidőltek a főfalak, most pedig a további bontási munkálatok szemtanúi vagyunk.”

A fölösleges Jobbik

Agyrém, nem? Hogy a balliberális „összefogunk majd mi" című szappanopera legújabb évada vagy a Jobbik (és egy kicsit az LMP) sértődése-e a cikibb, azt döntse el az olvasó. Majd a szavazó. De annyi már most jól látható, hogy ezt a történetet sem fogják majd a „dicsőséges forradalom" és az Orbán-kormány megbuktatásának első mérföldköveként egyik pártiroda faliújságjára sem feltűzni.

Hangsúly

Németország párhuzamos dezintegrációja.

A terrorveszély és a migrációs nyomás németországi növekedésére számít a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) volt vezetője. Hans-Georg Maassen szerint a migráció és a terrorizmus egymással összefüggő veszélyei a német pártrendszer felbomlásához vezethetnek – írja az Origo.hu.

„A maradásra jogosultak beilleszkedéséről elmondta, hogy az integráció lehetséges, ha megteremtik a jogi keretfeltételeket, és ha az embereket kötelezik is arra, hogy hagyják magukat integrálni. Az én félelmem az, hogy létezik integráció, de nem a német társadalom értékeihez, hanem az arab, a szalafista vagy a török társadalom értékeihez, vagyis párhuzamos társadalmak alakulnak ki – hangsúlyozta a BfV volt vezetője.”

Terrorra, migránsáradatra számít a volt német nemzetbiztonsági vezető

A terrorveszély és a migrációs nyomás németországi növekedésére számít a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) volt vezetője. Hans-Georg Maassen a magyar közmédiának adott interjújában arról is beszélt, hogy a migráció és a terrorizmus egymással összefüggő veszélyei a német pártrendszer felbomlásához vezethetnek.

Álom

Tóth Vera könnyes búcsúja.

Szeretett kutyáját gyászolja az énekesnő, aki megható fotókat mutatott az eb elaltatása előtti pillanatokról – így a Blikk Online.

„»Mega Boci« a Megasztár-győzelmem 15. évfordulóján áttért a szivárványhídon, stílusosan választotta ki az időpontot, csak egyet sajnálok, hogy nem várt meg, hogy adhassak neki egy utolsó, nagy puszit a fejére és megölelgessem, ahogy mindig szoktam... A fotók az elalvása előtti pillanatokban készültek. A családom vigyázott rá. A legjobb kezekben volt. Isten veled, édes kincsem, szép álmokat, borzasztóan fogsz hiányozni – írta Tóth Vera.”

A búcsú fájdalmas pillanatai: szívszorító képeket osztott meg Tóth Vera

Mint azt a Blikk is megírta, néhány nappal ezelőtt szomorú hírt osztott meg az Instagram-oldalánTóth Gabi: az énekesnő arról írt, hogy Boci nevű szeretett kutyusuk elpusztult, méghozzá pont azon a napon, amikor a nővére, Tóth Vera annak idején megnyerte a Megasztárt.

Karrier

A vörös bombázó szeplőssége.

A 26 éves szépség, Haley Kalil nemrég egy New York-i luxus-fehérneműmárka arca lett – mutatja be a Lokál Online.

„A modellt kilenc éve Miss Minnesotának választották tini kategóriában, azóta töretlen a karrierje. Rendszeresen jelennek meg fotói a Sports Illustrated magazinban, a férfiak odavannak a szeplőiért és formás alakjáért.”

Haley, a vörös szépség

A 26 éves szépség, Haley Kalil nemrég egy New York-i luxus fehérnemű márka arca lett. A modellt kilenc éve Miss Minnesotának választották tini kategóriában, azóta töretlen a karrierje. Rendszeresen fotózzák a Sports Illustrated magazinba is, a férfiak odavannak a szeplőiért és formás alakjáért.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/71221/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-04-09 22:02:39
Kedves Tóth Vera, - Gabi és a családotok! Őszinte részvétem a kutyus eltávozásáért! Át tudom érezni!
/érezze jól magát az örök kutyafuttatóban/
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.06.26. 04:30
Aggasztó vallási diszkriminációk, a zöld őrület vallása, a baloldali értelmiség pánikja, Tarlós István rátermettsége és Szandi légtornája szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.06.25. 05:05
Az előválasztás rekordjai, az ellenzék roncsderbije, Tarlós István hasítása, Nagypál Krisztina természetes szépsége és Lady Gaga meglepetése keddi online lapszemlénkben.

Szerdától drágábban tankolhatunk

2019.06.24. 14:05
Az utóbbi hetekben "megszokott" csökkenés után most drágulásra számíthatunk a kutakon, ugyanis a Mol 3 forinttal emeli a benzin és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI hétfőn …

Blogstar kávéház

2019.06.24. 04:30
Az előválasztás szabadfogású birkózása, a nemzetietlen ellenállás derékhada, Románia kettős mércéje, megkoronázott szépségek és Kiss Ramóna boldogító igenje hétfői online lapszemlénkben.

A cseh kormányfő lemondását követelték Prágában

2019.06.23. 20:20
Andrej Babis kormányfő és Marie Benesová igazságügyi miniszter lemondását, valamint a cseh ügyészség függetlenségének megőrzését követelték vasárnap Prágában.

160 Iszlám Állam-hívőről semmit nem tudnak a német hatóságok

2019.06.23. 20:10
Semmilyen adattal nem rendelkeznek a német biztonsági szervek a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet 160 olyan követőjéről, akik Németországból utaztak a …

Kisebb földrengés volt Heves megyében

2019.06.23. 19:00
Kisebb, a Richter-skála szerinti 2,3-as erősségű földrengés volt a Heves megyei Tenk közelében vasárnap délután.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.06.23. 16:50
Ma senkinek nem volt szerencséje, nem volt telitalálat a hatos lottón, ötösökből viszont akadt bőven.

Kánikula váltja a viharos időjárást

2019.06.23. 14:50
Kellett ez a kis szusszanás, már ami a lehűlést és az esőt illeti, ám nem sokáig fog ez tartani, jövő héttől újabb hőségre lehet számítani.

Újabb húsz településen kezdődhetnek bölcsődei fejlesztések

2019.06.23. 08:30
Újabb húsz településen kezdődhetnek bölcsődei fejlesztések mintegy kétmilliárd forint költségvetési támogatásból a bölcsődei fejlesztési program keretében - …

Ezeket a cikkeket olvastad már?