Blogolj!

Blogstar kávéház

Álláspont

Migrációs megszorítások.

A svéd miniszterelnök pénzt vonna el a menekültek elosztását blokkoló Magyarországtól – idézi a 444.hu. Stefan Löfven egy lapinterjúját.

„A svéd kormányfő szerint elfogadhatatlan, hogy Magyarország az EU kohéziós politikájának az egyik legnagyobb nyertese, de közben az ország kormánya blokkolja a menekültügyi szabályozás megoldását, és nem teljesíti az EU-s kötelezettségeit sem (egy 2015. szeptemberi EU-s határozat alapján 1200 menekültet kellett volna befogadnia Magyarországnak, de egyet sem fogadott). Löfven azt akarja, hogy a következő EU-s költségvetésben, vagyis 2020-tól, legyenek komoly pénzügyi következményei az ilyen viselkedésnek. Szerinte a magyar kormány nem kaphat megint ilyen sok pénzt, mint az elmúlt hét évben. Jelezte azt is, hogy más kormányok is osztják ezt a svéd álláspontot.”

A svéd miniszterelnök pénzt vonna el a menekültek elosztását blokkoló Magyarországtól - 444

Vasárnap este jelent meg egy interjú Stefan Löfven svéd miniszterelnökkel, a Dagens Nyheter című lapban, aminek már a címe is Magyarországról szól: "Nem tartható tovább, ahogy Magyarország kezeli a migrációt".

Kockázat

A kamupártok támadása.

A kormány nem siet változtatni a neki kedvező rendszerhibákon, idén is működnek például az ajánlási trükkök – állítja a Népszava Online.

„Nem vagyunk írásszakértők. Három nap alatt senkinek nincs se kapacitása, se tudása arra, hogy a szignók hitelességét megvizsgálja. Ráadásul felhatalmazás sincs arra, hogy az aláírások valódiságát a választási irodák ellenőrizzék – mondta a lapunknak adott interjúban Gáva Krisztián. (A Nemzeti Választási Iroda /NVI/ elnökhelyettesével készült beszélgetést hétfői számunkban olvashatják.) Vagyis a kormány nem tett semmit, a május 26-ai európai parlamenti választásra készülő kis- és kamupártok most is épp olyan könnyen kijátszhatják a rendszert, mint tavaly, hamisított ajánlásokkal minimális a lebukás kockázata.”

Új választás, régi adatszivárgás - exkluzív interjú

A program lebonyolítójának felkérték a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetséget (MHSSZ). Bár elvállalták, a tagságot megosztotta a kérdés. Az állam a stadionépítések mellett váratlanul pénz tolna a természeti sportokba is: 300 millió forintot költenének arra, hogy via ferrata utakat építsenek Magyarország szikláira.

Átállás

A Fidesz lejáratása.

Befolyásolja-e az EP-választást a Fidesz és a Néppárt közötti vita? – teszi fel a kérdést a Hirado.hu.

„A Fidesz és az Európai Néppárt között kialakult vitának elkerülhetetlen hatása lesz a politikai elitre és a társadalmakra – jelentette ki Tóth Norbert nemzetközi jogász a Kossuth Rádió Európai Idő című műsorában. Feltételezése szerint a német nyelvű országokban lesz ennek nagyobb hatása, hiszen főleg a baloldali sajtó érdeke napirenden tartani a Fidesz lejáratásával kapcsolatos híreket. Hozzátette, a kialakult helyzet érintheti a jobboldali pártok támogatottságát is, ami azt jelenti, hogy az európai választópolgárok körülbelül 5–15 százaléka vagy nem megy el szavazni, vagy átáll egy másik jobboldali párt mellé.”

Befolyásolja-e az EP-választást a Fidesz és a Néppárt közötti vita?

Hivatalosan is megkezdődött az európai parlamenti (EP-) választási kampány időszaka. A választási eljárásról szóló törvény szerint a kampány a választást megelőző 50. napon indul és a szavazás napján a voksolás befejezéséig tart. A Fidesz és az Európai Néppárt között kialakult vitának elkerülhetetlen hatása lesz a politikai elitre és a társadalmakra - jelentette ki Tóth Norbert nemzetközi jogász a Kossuth Rádió Európai Idő című műsorában.

Számolás

Bodrogi Gyula gombócai.

Április 15-én nyolcvanöt éves lesz Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas, kiváló művész, a nemzet színésze. Energikus, vidám, mindig mosolyog, és a színpadon most is zseniális, mint amilyen mindig is volt – derül ki az Origo.hu interjújúból.

„Április 15-én lesz 85 éves, és amikor ezt mondom, hatalmasra kerekedik a szeme, és csodálkozva így szól: Nem tudom, miről van szó. Milyen szám az a 85? Hát, kérem, az gombócból halálos. Én hatvannál befejeztem a számolást.”

Régen Gyuszika voltam, aztán Gyula, ma már Gyula bácsi

Április 15-én nyolcvanöt éves lesz Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas, kiváló művész, a nemzet színésze. Energikus, vidám, mindig mosolyog, és a színpadon most is zseniális, mint amilyen mindig is volt. Nem olyan régen láttam az Egy ember az örökkévalóságnak című darabban a Nemzeti Színházban Wolsey bíboros szerepében.

Bombázó

Kárpáti Rebeka kebelcsodái.

Szívdöglesztő videón, vadító bikinikben mutatta meg sokat dicsért bájait Kárpáti Rebeka – így a Blikk Online.

„A Jóban Rosszban szereplője az utóbbi időben többször megörvendeztette rajongóit dögösebbnél-dögösebb fürdőruhás képeivel, ám ezek közül néhány csak werkfotója volt annak a videónak, amelyben Kárpáti Rebekát a Vivien Vance nevű luxus fehérnemű- és fürdőruhamárka bikinijeit öltötte magára. Kárpáti Rebeka egy igazi bombázóként pózolt a kamerának a kebleit kihangsúlyozó merész fürdőruhákban, a videóval férfi rajongóit minden bizonnyal azonnal levette a lábáról.”

Bombázó: ilyen szexi felvétel még nem készült Kárpáti Rebekáról

A Jóban Rosszban szereplője az utóbbi időben többször megörvendeztette rajongóit dögösebbnél-dögösebb fürdőruhás képeivel, ám ezek közül néhány csak werkfotója volt annak a videónak, amelyben Kárpáti Rebekát a Vivien Vance nevű luxus fehérnemű- és fürdőruhamárka bikinijeit öltötte magára.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/71442/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Lehűlést, esőt és nyarat tatogat az időjárás

2019.04.23. 07:30
Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a hosszú hétvége alatt sokszor szinte nyári időnk volt, viszont a hét első munkanapjával az eső is beköszönt.

Blogstar kávéház

2019.04.23. 04:00
Orbán Viktor megtakarítása, a falusi csok piacmozgatása, Szarka Tamás kerítései, Molnár Ferenc Caramel ősrobbanása és Tatár Csilla kikapcsolódása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?