hirdetés
Blogolj!

Blogstar kávéház

Álláspont

Migrációs megszorítások.

A svéd miniszterelnök pénzt vonna el a menekültek elosztását blokkoló Magyarországtól – idézi a 444.hu. Stefan Löfven egy lapinterjúját.

„A svéd kormányfő szerint elfogadhatatlan, hogy Magyarország az EU kohéziós politikájának az egyik legnagyobb nyertese, de közben az ország kormánya blokkolja a menekültügyi szabályozás megoldását, és nem teljesíti az EU-s kötelezettségeit sem (egy 2015. szeptemberi EU-s határozat alapján 1200 menekültet kellett volna befogadnia Magyarországnak, de egyet sem fogadott). Löfven azt akarja, hogy a következő EU-s költségvetésben, vagyis 2020-tól, legyenek komoly pénzügyi következményei az ilyen viselkedésnek. Szerinte a magyar kormány nem kaphat megint ilyen sok pénzt, mint az elmúlt hét évben. Jelezte azt is, hogy más kormányok is osztják ezt a svéd álláspontot.”

A svéd miniszterelnök pénzt vonna el a menekültek elosztását blokkoló Magyarországtól - 444

Vasárnap este jelent meg egy interjú Stefan Löfven svéd miniszterelnökkel, a Dagens Nyheter című lapban, aminek már a címe is Magyarországról szól: "Nem tartható tovább, ahogy Magyarország kezeli a migrációt".

Kockázat

A kamupártok támadása.

A kormány nem siet változtatni a neki kedvező rendszerhibákon, idén is működnek például az ajánlási trükkök – állítja a Népszava Online.

„Nem vagyunk írásszakértők. Három nap alatt senkinek nincs se kapacitása, se tudása arra, hogy a szignók hitelességét megvizsgálja. Ráadásul felhatalmazás sincs arra, hogy az aláírások valódiságát a választási irodák ellenőrizzék – mondta a lapunknak adott interjúban Gáva Krisztián. (A Nemzeti Választási Iroda /NVI/ elnökhelyettesével készült beszélgetést hétfői számunkban olvashatják.) Vagyis a kormány nem tett semmit, a május 26-ai európai parlamenti választásra készülő kis- és kamupártok most is épp olyan könnyen kijátszhatják a rendszert, mint tavaly, hamisított ajánlásokkal minimális a lebukás kockázata.”

Új választás, régi adatszivárgás - exkluzív interjú

A program lebonyolítójának felkérték a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetséget (MHSSZ). Bár elvállalták, a tagságot megosztotta a kérdés. Az állam a stadionépítések mellett váratlanul pénz tolna a természeti sportokba is: 300 millió forintot költenének arra, hogy via ferrata utakat építsenek Magyarország szikláira.

Átállás

A Fidesz lejáratása.

Befolyásolja-e az EP-választást a Fidesz és a Néppárt közötti vita? – teszi fel a kérdést a Hirado.hu.

„A Fidesz és az Európai Néppárt között kialakult vitának elkerülhetetlen hatása lesz a politikai elitre és a társadalmakra – jelentette ki Tóth Norbert nemzetközi jogász a Kossuth Rádió Európai Idő című műsorában. Feltételezése szerint a német nyelvű országokban lesz ennek nagyobb hatása, hiszen főleg a baloldali sajtó érdeke napirenden tartani a Fidesz lejáratásával kapcsolatos híreket. Hozzátette, a kialakult helyzet érintheti a jobboldali pártok támogatottságát is, ami azt jelenti, hogy az európai választópolgárok körülbelül 5–15 százaléka vagy nem megy el szavazni, vagy átáll egy másik jobboldali párt mellé.”

Befolyásolja-e az EP-választást a Fidesz és a Néppárt közötti vita?

Hivatalosan is megkezdődött az európai parlamenti (EP-) választási kampány időszaka. A választási eljárásról szóló törvény szerint a kampány a választást megelőző 50. napon indul és a szavazás napján a voksolás befejezéséig tart. A Fidesz és az Európai Néppárt között kialakult vitának elkerülhetetlen hatása lesz a politikai elitre és a társadalmakra - jelentette ki Tóth Norbert nemzetközi jogász a Kossuth Rádió Európai Idő című műsorában.

Számolás

Bodrogi Gyula gombócai.

Április 15-én nyolcvanöt éves lesz Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas, kiváló művész, a nemzet színésze. Energikus, vidám, mindig mosolyog, és a színpadon most is zseniális, mint amilyen mindig is volt – derül ki az Origo.hu interjújúból.

„Április 15-én lesz 85 éves, és amikor ezt mondom, hatalmasra kerekedik a szeme, és csodálkozva így szól: Nem tudom, miről van szó. Milyen szám az a 85? Hát, kérem, az gombócból halálos. Én hatvannál befejeztem a számolást.”

Régen Gyuszika voltam, aztán Gyula, ma már Gyula bácsi

Április 15-én nyolcvanöt éves lesz Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas, kiváló művész, a nemzet színésze. Energikus, vidám, mindig mosolyog, és a színpadon most is zseniális, mint amilyen mindig is volt. Nem olyan régen láttam az Egy ember az örökkévalóságnak című darabban a Nemzeti Színházban Wolsey bíboros szerepében.

Bombázó

Kárpáti Rebeka kebelcsodái.

Szívdöglesztő videón, vadító bikinikben mutatta meg sokat dicsért bájait Kárpáti Rebeka – így a Blikk Online.

„A Jóban Rosszban szereplője az utóbbi időben többször megörvendeztette rajongóit dögösebbnél-dögösebb fürdőruhás képeivel, ám ezek közül néhány csak werkfotója volt annak a videónak, amelyben Kárpáti Rebekát a Vivien Vance nevű luxus fehérnemű- és fürdőruhamárka bikinijeit öltötte magára. Kárpáti Rebeka egy igazi bombázóként pózolt a kamerának a kebleit kihangsúlyozó merész fürdőruhákban, a videóval férfi rajongóit minden bizonnyal azonnal levette a lábáról.”

Bombázó: ilyen szexi felvétel még nem készült Kárpáti Rebekáról

A Jóban Rosszban szereplője az utóbbi időben többször megörvendeztette rajongóit dögösebbnél-dögösebb fürdőruhás képeivel, ám ezek közül néhány csak werkfotója volt annak a videónak, amelyben Kárpáti Rebekát a Vivien Vance nevű luxus fehérnemű- és fürdőruhamárka bikinijeit öltötte magára.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/71442/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.17. 04:20
Ursula von der Leyen diadala, Putyin gázos csúszása, az ellenzék háborúskodása, a liberálisok óbégatása és Csűrös Karola könnyei szerdai online lapszemlénkben.

Folyamatosan csökken a munkanélküliség Magyarországon

2019.07.16. 13:25
Az utóbbi hónapokban folytatódott az a kedvező tendencia, miszerint hónapról-hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta.

Lezuhant és meghalt egy magyar hegymászó a Magas-Tátrában

2019.07.16. 10:05
250 métert zuhant és meghalt egy 40 éves magyarországi hegymászó hétfőn a Magas-Tátrában, a Kolova völgyben – közölte a pozsonyi Új szó című napilap.

Blogstar kávéház

2019.07.16. 05:15
Ursula von der Leyen egyetlen dobása, a Soros-hálózat támadása, Szanyi Tibor lázadása, az ingatlanpiac beszakadása és Nicki Minaj gigantikus mellei keddi online lapszemlénkben.

Pénzt gyűjtenek Kim Ir Szen és Kim Dzsongil holttestének bebalzsamozására

2019.07.15. 17:25
Adakozás indult be az észak-koreai lakosság körében a 8 éve elhunyt Kim Dzsongil és a 25 éve meghalt Kim Ir Szen holttestének további …

Továbbra is hatalmas károkat okoz a hurrikán Amerikában

2019.07.15. 08:00
A Barry hurrikán ugyan trópusi viharrá enyhült, de egyre nagyobb károkat okoz az Egyesült Államok déli tagállamaiban.

Blogstar kávéház

2019.07.15. 04:50
Orbán zsarnoksága, Macron brutalitása, balliberális jogtiprások, a genderliberálisok gyűlöletbeszéde és Zimány Linda formás idomai hétfői online lapszemlénkben.

Hetvenezren maradtak áram nélkül New Yorkban

2019.07.14. 10:55
Szombat este áramszünet volt New Yorkban, akadozott a metróközlekedés, emberek ragadtak liftekben.

Blogstar kávéház

2019.07.14. 04:30
A kormányzat forradalmi trükközése, Szanyi Tibor megkésett lelkiismerete, Robert Habeck királysága, kínzó időjárás-változás és Marozsán Dzsenifer lazulása vasárnapi online lapszemlénkben.

Országszerte zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnek

2019.07.13. 06:45
A zivatar és a felhőszakadás veszélye miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológia Szolgálat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?