Blogolj!

Blogstar kávéház

Gazemberség

Magyarország kispadozása.

Jobbra húzná a Tinderen a jobbikos az uniót, az LMP-s Vágó Gábor viszont nem nyomna rá szuperlájkot. – az ellenzéki EP-listavezetők vitájáról tudósít a Mandiner.hu.

„Dobrev szerint nagy lehetőséget kaptunk az EU-tól, de ezzel sokan visszaéltek – Mészáros Lőrinctől egészen a 20 centis kilátóig. Szerinte csak az EU menti meg a totális putyini diktatúrától Magyarországot – jelentette ki az orosz turistáktól hemzsegő Hotel Benczúrban. Persze, az EU gyengének bizonyult, mert nem voltak erőteljes eszközei arra, hogy megállítsák a visszaélést. Optimista lévén azonban azt mondja, hogy Orbán és gazember társai (Salvini és Kaczynski) egy erősebb Európát fognak eredményezni, mert arra fogják kényszeríteni a tagállamokat, hogy jobban odafigyeljenek az unióra. Retteg a többsebességes Európától, ebben is Orbán kezét látja, ugyanis az ő tevékenysége miatt érzi úgy, hogy Magyarország a kispadon van.”

Jobbra húzná a Tinderen a jobbikos az uniót - az ellenzéki EP-listavezetők vitáján jártunk | Mandiner

Jobbra húzná a Tinderen a jobbikos az uniót - az ellenzéki EP-listavezetők vitáján jártunk | Mandiner: Az LMP-s Vágó Gábor viszont nem nyomna rá szuperlájkot. A momentumos Cseh Katalin szerint az uniós egy szuperférfi, akinek nem írunk vissza. Ellenzéki EP-listavezetők vitáztak a Rotary Clubban. Tudósításunk.

Terhelés

Budapest mélyalvása.

Augusztustól nem lehet éjszaka repülni Budapest felett, nyugodtabban telhetnek az éjszakák a ferihegyi nemzetközi repülőtér környékén élőknek – számol be a főpolgármester és az innovációs és technológiai miniszter bejelentéséről a Népszava Online.

„Az úgynevezett mélyalvás időszakában tilos lesz használni a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret – jelentette be a szakmai szervezetek bevonásával folytatott egyeztetést követő délelőtti sajtótájékoztatóján Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere. Éjfél és hajnali 5 óra között csak rendkívüli esetekben lehet majd ettől eltérni, mint például szélsőséges időjárási viszonyok, illetve gépeltérítés, terrorcselekmény, kényszerleszállás miatt, vagy ha a repülőgép fedélzetén előforduló sürgős orvosi ellátásra van szükség. Ezen kívül vizsgálni fogják a hatóságok a 20 -24 óra és az 5-8 óra közötti zajterhelés mértékét is. A zajszint mérését hivatalosan a közlekedési hatóság végzi majd, de a lakóközösségeknek lesz arra lehetőségük, hogy ha nem értenek egyet a hivatalos adatokkal, akkor egyedi vizsgálatot kérjenek.”

Augusztustól nem lehet éjszaka repülni Budapest felett

Nyugodtabban telhetnek az éjszakák a ferihegyi nemzetközi repülőtér környékén élőknek. Legalábbis ezt ígéri a főpolgármester és az innovációs és technológiai miniszter. Az úgynevezett mélyalvás időszakában tilos lesz használni a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret - jelentette be a szakmai szervezetek bevonásával folytatott egyeztetést követő délelőtti sajtótájékoztatóján Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

Reakció

A kereszténység letámadása.

Erős üzenetet küldtek a Srí Lanka-i támadók a keresztény államoknak – állítja a Hirado.hu.

„Pócza István szerint a kereszténység ellen akartak támadást intézni, és amíg a márciusi, új-zélandi Christchurchben muszlimok ellen elkövetett támadás után a keresztények elhatárolódtak a cselekménytől, most a muszlimoknál ez nem tapasztalható. Gyarmati István ugyanakkor kétségbe vonta, hogy a merénylet az új-zélandi esetre reagált volna, mert az elkövetés módja nagyon szervezett volt, és véleménye szerint ekkora támadást egy hónap alatt nem lehet megszervezni és kivitelezni.”

Erős üzenetet küldtek a Srí Lanka-i támadók a keresztény államoknak

Már negyven gyanúsítottat vettek őrizetbe a Srí Lanka-i hatóságok a vasárnapi robbantássorozattal összefüggésben. A letartóztatottak között van az öngyilkos merénylőket szállító teherautó sofőrje és annak a háznak a tulajdonosa, amelyben néhány terrorista lakott. Az már biztosnak tűnik, hogy a helyi szervek tudtak a veszélyről, de nem tettek semmit.

Kiképzés

Szárnyas hírvivők.

Több ezer embert mentettek meg katonai galambok a második világháborúban – derül ki az Origo.hu összeállításából.

„A madarakat már az ókori rómaiak és görögök is szívesen használták hírvivőként, és a szárnyasok ügyesen továbbították a híreket az első világháborúban is. Bár a galambok eleinte csupán egy irányba vitték az üzeneteket, később azonban kiképezték őket arra, akár naponta kétszer is, oda-vissza szállítsák az üzeneteket. Ezzel a kis technikai tréninggel a postagalambok akár több száz kilométeres utat is meg tudtak tenni. A katonagalambokat ráadásul a fegyverzajhoz is hozzászoktatták, ami lehetővé tette a hatékony kommunikációt a hadszíntér és a parancsnokságok között.”

Több ezer embert mentettek meg katonai galambok a második világháborúban

A csatamének, és a harci elefántok mellett a galamboknak is fontos szerep jutott a távoli múlt gyakran élet-halált jelentő csatáiban. A galambok azonban a gépek korában, az első és a második világháború idején is hatékony „bevetési eszközek" maradtak, és a második világháború idején nem is akármiben érkeztek meg a küldetési céljukhoz, amiben egy ügyesen átalakított melltartó segítette őket.

Tehetség

Szilágyi Liliána dögös pózolása.

Szilágyi Liliána lehet ennél szexibb? – teszi fel a költői kérdést a Blikk Online.

„Nem csak tehetséges úszónő, akire joggal lehet büszke az ország, de emellett csodaszép is Szilágyi Liliána, aki az Instagramon osztott meg egy dögös fotót magáról. Liliána épp Marseille-ből osztott meg egy képet rajongóival.”

Szilágyi Liliána lehet ennél szexibb? - fotó

Szilágyi Liliánára nincsenek szavak.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/71852/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Holtan találták a Fogarasi havasokban Török Zsolt aradi hegymászót

2019.08.17. 15:20
Holtan találták szombaton a Fogarasi havasok egyik szakadékában Török Zsolt aradi hegymászót - közölte a Digi24 hírtelevízió.

Blogstar kávéház

2019.08.17. 05:15
Orbán és Merkel közeledése, az MSZP és a DK összeolvadása, az ellenzék cicaharca, a mágneses mező drámai vándorlása és Vajna Tímea spirituális kapaszkodója szombati online lapszemlénkben.

Tanévkezdéstől ismét a teljes vonalon jár a 4-es és a 6-os villamos

2019.08.16. 11:45
Augusztus 21-étől változik a nagykörúti villamospótlás rendje. Iskolakezdéstől, vagyis szeptember 2-ától újra a teljes vonalon jár majd a 4-es és a 6-os …

Blogstar kávéház

2019.08.16. 05:10
A mentősök morgolódása, az ellenzék pozícióharcai, Salvini szabadságharca, Napóleon páratlan zsenialitása és Radics Gigi feszes popsija pénteki online lapszemlénkben.

Túszt ejtett és rendőrökre lőtt egy férfi Philadelphiában

2019.08.15. 08:00
Helyi idő szerint az esti órákban lövöldözés tört ki szerdán Philadelphiában, az elkövető túszokat ejtett és hat rendőrt meglőtt.

Blogstar kávéház

2019.08.15. 05:20
A magyarok felelőtlen száguldozása, Márki-Zay dermesztő hazugságai, az előválasztás elmérgesedése, Németország kettéosztottsága és Halle Berry melltartóellenessége csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.08.14. 05:15
A honvédség gránátgate-je, Gyurcsány riogatása, az ellenzék zsaroló hadjáratai, a migránsok integrációjának bukása és Demcsák Zsuzsa csipkelődése szerdai online lapszemlénkben.

Többmillió forinttal díjazza a Pénzügyminisztérium a pénzügyi tudatosság fejlesztését

2019.08.13. 16:45
Díjat hoz létre a Pénzügyminisztérium (PM) a pénzügyi tudatosság fejlesztésében kiemelkedő teljesítményt nyújtó …

Jövő héten kezdődik a Szentendrei út felújítása

2019.08.13. 16:20
Készüljön fel mindenki, ugyanis jövő szerdán kezdődnek meg a Szentendrei út felújítási munkálatai a Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca között.

Késsel támadt járókelőkre egy férfi Sydney-ben

2019.08.13. 08:05
A támadó több embert is meg akart késelni, de a járókelők hamar ártalmatlanították, majd a rendőrök őrizetbe is vették.

Ezeket a cikkeket olvastad már?