Blogolj!

Blogstar kávéház

Gazemberség

Magyarország kispadozása.

Jobbra húzná a Tinderen a jobbikos az uniót, az LMP-s Vágó Gábor viszont nem nyomna rá szuperlájkot. – az ellenzéki EP-listavezetők vitájáról tudósít a Mandiner.hu.

„Dobrev szerint nagy lehetőséget kaptunk az EU-tól, de ezzel sokan visszaéltek – Mészáros Lőrinctől egészen a 20 centis kilátóig. Szerinte csak az EU menti meg a totális putyini diktatúrától Magyarországot – jelentette ki az orosz turistáktól hemzsegő Hotel Benczúrban. Persze, az EU gyengének bizonyult, mert nem voltak erőteljes eszközei arra, hogy megállítsák a visszaélést. Optimista lévén azonban azt mondja, hogy Orbán és gazember társai (Salvini és Kaczynski) egy erősebb Európát fognak eredményezni, mert arra fogják kényszeríteni a tagállamokat, hogy jobban odafigyeljenek az unióra. Retteg a többsebességes Európától, ebben is Orbán kezét látja, ugyanis az ő tevékenysége miatt érzi úgy, hogy Magyarország a kispadon van.”

Jobbra húzná a Tinderen a jobbikos az uniót - az ellenzéki EP-listavezetők vitáján jártunk | Mandiner

Jobbra húzná a Tinderen a jobbikos az uniót - az ellenzéki EP-listavezetők vitáján jártunk | Mandiner: Az LMP-s Vágó Gábor viszont nem nyomna rá szuperlájkot. A momentumos Cseh Katalin szerint az uniós egy szuperférfi, akinek nem írunk vissza. Ellenzéki EP-listavezetők vitáztak a Rotary Clubban. Tudósításunk.

Terhelés

Budapest mélyalvása.

Augusztustól nem lehet éjszaka repülni Budapest felett, nyugodtabban telhetnek az éjszakák a ferihegyi nemzetközi repülőtér környékén élőknek – számol be a főpolgármester és az innovációs és technológiai miniszter bejelentéséről a Népszava Online.

„Az úgynevezett mélyalvás időszakában tilos lesz használni a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret – jelentette be a szakmai szervezetek bevonásával folytatott egyeztetést követő délelőtti sajtótájékoztatóján Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere. Éjfél és hajnali 5 óra között csak rendkívüli esetekben lehet majd ettől eltérni, mint például szélsőséges időjárási viszonyok, illetve gépeltérítés, terrorcselekmény, kényszerleszállás miatt, vagy ha a repülőgép fedélzetén előforduló sürgős orvosi ellátásra van szükség. Ezen kívül vizsgálni fogják a hatóságok a 20 -24 óra és az 5-8 óra közötti zajterhelés mértékét is. A zajszint mérését hivatalosan a közlekedési hatóság végzi majd, de a lakóközösségeknek lesz arra lehetőségük, hogy ha nem értenek egyet a hivatalos adatokkal, akkor egyedi vizsgálatot kérjenek.”

Augusztustól nem lehet éjszaka repülni Budapest felett

Nyugodtabban telhetnek az éjszakák a ferihegyi nemzetközi repülőtér környékén élőknek. Legalábbis ezt ígéri a főpolgármester és az innovációs és technológiai miniszter. Az úgynevezett mélyalvás időszakában tilos lesz használni a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret - jelentette be a szakmai szervezetek bevonásával folytatott egyeztetést követő délelőtti sajtótájékoztatóján Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

Reakció

A kereszténység letámadása.

Erős üzenetet küldtek a Srí Lanka-i támadók a keresztény államoknak – állítja a Hirado.hu.

„Pócza István szerint a kereszténység ellen akartak támadást intézni, és amíg a márciusi, új-zélandi Christchurchben muszlimok ellen elkövetett támadás után a keresztények elhatárolódtak a cselekménytől, most a muszlimoknál ez nem tapasztalható. Gyarmati István ugyanakkor kétségbe vonta, hogy a merénylet az új-zélandi esetre reagált volna, mert az elkövetés módja nagyon szervezett volt, és véleménye szerint ekkora támadást egy hónap alatt nem lehet megszervezni és kivitelezni.”

Erős üzenetet küldtek a Srí Lanka-i támadók a keresztény államoknak

Már negyven gyanúsítottat vettek őrizetbe a Srí Lanka-i hatóságok a vasárnapi robbantássorozattal összefüggésben. A letartóztatottak között van az öngyilkos merénylőket szállító teherautó sofőrje és annak a háznak a tulajdonosa, amelyben néhány terrorista lakott. Az már biztosnak tűnik, hogy a helyi szervek tudtak a veszélyről, de nem tettek semmit.

Kiképzés

Szárnyas hírvivők.

Több ezer embert mentettek meg katonai galambok a második világháborúban – derül ki az Origo.hu összeállításából.

„A madarakat már az ókori rómaiak és görögök is szívesen használták hírvivőként, és a szárnyasok ügyesen továbbították a híreket az első világháborúban is. Bár a galambok eleinte csupán egy irányba vitték az üzeneteket, később azonban kiképezték őket arra, akár naponta kétszer is, oda-vissza szállítsák az üzeneteket. Ezzel a kis technikai tréninggel a postagalambok akár több száz kilométeres utat is meg tudtak tenni. A katonagalambokat ráadásul a fegyverzajhoz is hozzászoktatták, ami lehetővé tette a hatékony kommunikációt a hadszíntér és a parancsnokságok között.”

Több ezer embert mentettek meg katonai galambok a második világháborúban

A csatamének, és a harci elefántok mellett a galamboknak is fontos szerep jutott a távoli múlt gyakran élet-halált jelentő csatáiban. A galambok azonban a gépek korában, az első és a második világháború idején is hatékony „bevetési eszközek" maradtak, és a második világháború idején nem is akármiben érkeztek meg a küldetési céljukhoz, amiben egy ügyesen átalakított melltartó segítette őket.

Tehetség

Szilágyi Liliána dögös pózolása.

Szilágyi Liliána lehet ennél szexibb? – teszi fel a költői kérdést a Blikk Online.

„Nem csak tehetséges úszónő, akire joggal lehet büszke az ország, de emellett csodaszép is Szilágyi Liliána, aki az Instagramon osztott meg egy dögös fotót magáról. Liliána épp Marseille-ből osztott meg egy képet rajongóival.”

Szilágyi Liliána lehet ennél szexibb? - fotó

Szilágyi Liliánára nincsenek szavak.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/71852/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

A héten újra csökkennek az üzemanyagárak

2019.06.17. 14:15
A Mol 5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI hétfőn piaci forrásból.

Étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nébih

2019.06.17. 11:15
Gyógyszerhatóanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Blogstar kávéház

2019.06.17. 05:05
Nagy Feró lázadása, Szanyi Tibor panaszáradata, a szocialisták vágóhídja, trükkös óvodai leminősítés és Rubint Réka szovjet csodája hétfői online lapszemlénkben.

Volt telitalálat a hatos lottón

2019.06.16. 16:50
Egyvalaki ma nagyon szerencsés és egyben nagyon gazdag lett.

Boris Johnson a legesélyesebb a brit Konzervatív Párt vezetésére

2019.06.16. 11:10
Egy hazai szakértő szerint az eddigi eredmények alapján Boris Johnson tűnik a legesélyesebbnek a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetésére.

Kánikula megy, eső jön

2019.06.16. 07:50
Jó hír, hogy lassan országszerte véget ér a nagy hőség, viszont a napernyőt most esernyőre kell váltani.

Blogstar kávéház

2019.06.16. 05:10
Hülyének nézett magyarság, Kálmán Olga gyurcsányi frigye, a Fidesz háztáji ellenzéke, emberpróbáló kánikula és a magyar rendőrnő ezüstös összecsuklása vasárnapi online lapszemlénkben.

Két holttestet találtak egy tóban Nyékládházánál

2019.06.15. 08:50
Egy férfi és egy gyermek holttestét fedezték fel egy vízből kiemelt gépkocsiban Nyékládházánál - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Blogstar kávéház

2019.06.15. 05:15
Karácsony döntésképtelensége, Gyurcsány leszámolása, Európa zöldcsapdája, égető hőhullám és Hosszú Katinka forró csókolózása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.06.14. 04:00
Az Orbán-kormány alibitárgyalásai, a zöldpártok hitelessége, évszázados melegrekordok, sztárséfek celebhódításai és Bella Thorne édeshármasa pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?