Blogolj!

Blogstar kávéház

Siker

Orbán Viktor bajnoka.

Videón Orbán Viktor találkozása a magyar olimpiai bajnokkal – így az Origo.hu.

„Korábban fotót osztott meg a miniszterelnök a közösségi oldalain, de már egy videó is elérhető a találkozásáról a fedettpályás gyorskorcsolyázásban olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándorral. Orbán Viktor elmondta, hogy drukkolt nekik a téli olimpia idején, Sándor pedig a TV2-es sikerműsor, az Ázsia Expressz forgatása során szerzett tapasztalatairól mesélt a miniszterelnöknek.”

Videón Orbán Viktor találkozása a magyar olimpiai bajnokkal

Korábban fotót osztott meg a miniszterelnök a közösségi oldalain, de már egy videó is elérhető a találkozásáról a fedettpályás gyorskorcsolyázásban olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándorral. Orbán Viktor elmondta, hogy drukkolt nekik a téli olimpia idején, Sándor pedig a TV2-es sikerműsor, az Ázsia Expressz forgatása során szerzett tapasztalatairól mesélt a miniszterelnöknek.

Durvulás

Az ellenzék kocsmai szintje.

Lánczi Tamás, a XXI. Század Intézet igazgatója szerint az ellenzéki pártok egymásra licitálnak durvaságban, de ebből csak rosszul jöhetnek ki, mert az összellenzéki tortaszelet folyamatosan egyre kisebb lesz, és kormányzóképességüknek a látszata is elvész – olvasható a Hirado.hu-n.

Az igazgató úgy fogalmazott: Bangóné Borbély Ildikó nem az MSZP kevésbé ismert politikusa, hanem a párt 'első vonalába tartozik', ez pedig a morális problémák mellett felveti az alkalmatlanság kérdését is. Azért nem döbbent meg a politikus szavain – mondta –, mert az elmúlt időszakban ő és több ellenzéki képviselőtársa is használt már személyeskedő, durva, sőt, helyenként 'primitív' hangnemet. Úgy vélekedett: az ellenzékben mintha verseny alakult volna ki, hogy ki tud durvábbat mondani, de ezzel 'kocsmai szintre' jutnak el, például trágárságokat firkálnak fel középületekre, falakra.”

Lánczi Tamás szerint az ellenzék csak rosszul jöhet ki "a durvulási versenyből"

Lánczi Tamás, a XXI. Század Intézet igazgatója szerint az ellenzéki pártok egymásra licitálnak durvaságban, de ebből csak rosszul jöhetnek ki, mert „az összellenzéki tortaszelet" folyamatosan egyre kisebb lesz, és kormányzóképességüknek a látszata is elvész.

Patkány

Bangóné Borbély Ildikó rosszalkodása.

Nem mond le a patkányozás miatt az MSZP-s Bangóné – derül ki a Mandiner.hu interjújából.

„Ausztriában pár napja mondott le egy szabadságpárti politikus patkányozás miatt. Ön lemond?
Nem patkányoztam.
Most azzal jön, hogy csak félreérthetően fogalmazott?
A magyar nyelv ilyen. Rossz az, aki rosszra gondol.”

Nem mond le a patkányozás miatt az MSZP-s Bangóné | Mandiner

Nem mond le a patkányozás miatt az MSZP-s Bangóné | Mandiner: Inkább arról kellene beszélni, miért ilyen rossz a magyar egészségügy - mondta az MSZP-s Bangóné a Mandinernek, amikor a patkányozásról kérdeztük. Interjúnkban nem kért bocsánatot - annak megjelenése után viszont már bocsánatkéréssel állt a nyilvánosság elé.

Vélemény

Mellár Tamás bajkeverése.

Félcivil zűrzavar Baranyában: Mellár előválasztást akar. Noha korábban úgy tűnt, hogy teljes ellenzéki összefogás alakul Pécsen az önkormányzati választásra, mára kiderült: jócskán akadnak még viták – fogalmaz a Népszava Online.

„Én is alapítója vagyok a Mindenki Pécsért Egyesületnek és azért nem kedvel Mellár, mert mindig elmondom neki a véleményemet. Mellár nagyon hiú ember, a helyi és az országos pártvezetők pedig nem mernek fellépni ellene – ezt már Péterffy Attila mondta lapunknak. Az MSZP, a DK és a Momentum jelöltje szerint a pécsi előválasztás a 'professzor szokásos mondása', ráadásul – tette hozzá Péterffy – Mellár az egyesület alapítóinak beleegyezése nélkül nyilatkozgat a nevükben. – Az egyikük épp ezért ki is lépett a napokban – fűzte hozzá. Mellár másképp látja, szerinte ugyanis Péterffy egyszer nyolc-tíz ember előtt azt mondta neki: 'Vigyázz mit mondasz, mert minden beszélgetésünket felveszem.' – Ez a mondat nem segített a kapcsolatunkon – vélekedett.”

Félcivil zűrzavar Baranyában: Mellár előválasztást akar

Noha korábban úgy tűnt, hogy teljes ellenzéki összefogás alakul Pécsen az önkormányzati választásra, mára kiderült: jócskán akadnak még viták. Az MSZP, a DK és a Momentum változatlanul a már januárban bemutatott polgármester-jelöltet, Péterffy Attilát támogatja, de a Jobbik és az LMP nem állt be mögé.

Jubileum

Az R-GO gidaangyala.

Szikora Róbert maga választotta ki a legmegfelelőbb táncost, ugyanis korábbi kollégájuk, Nati márciusban elhagyta a zenekart. A frontember végül Dorina mellett döntött – számol be róla a Blikk Online.

„Ő nem egy klasszikus gida, inkább egy gidaangyal, a zenekar életében a harmincegyedik és közülük a huszonötödik, aki komoly státuszt kap, szóval vele jubilálunk. Szerencsére hamar beilleszkedett, jól kijön a többiekkel is, de majd a fellépések lesznek a vízválasztók – árulta el az énekes, akire egy negyvenállomásos turné vár, melynek első állomása Héhalom.”

Óriási hír: megvan az R-Go új gidája

Szikora Róbert (65) maga választotta ki a legmegfelelőbb táncost, ugyanis korábbi kollégájuk, Nati márciusban elhagyta a zenekart. A frontember végül Dorina mellett döntött. - Nagyjából hatvan lány jelentkezett, de nem hívtunk be mindenkit castingra. Fotók és az önéletrajz alapján választottunk ki végül hat táncost, akit személyesen is megnéztünk - kezdte lapunknak Szikora.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/71995/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Már 50 ezer halottja van az Iszlám Államnak

2019.11.19. 09:00
Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgatója szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek mintegy 50 ezer halottja van.

Izrael elfogott négy rakétát, amelyet Szíriából indítottak el felé

2019.11.19. 08:35
Az izraeli hadsereg közlése szerint légvédelmük kedd hajnalban négy rakétát is elfogott, amelyeket Szíriából indítottak el az ország felé.

Blogstar kávéház

2019.11.19. 05:00
Budapest keserves illemhelyhelyzete, az ellenzéki áskálódás bukása, a liberális elit uniformizáltsága, az őshonos közösségek forradalma és Kelemen Anna brutális villantása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.18. 05:15
A háborús bűnök eltussolása, az érdekkoalíció hatalomvágya, a honi balliberálisok magyarellenessége, a karácsony kopogtatása és Csűrös Karola fájdalmas szerelme hétfői online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.11.17. 17:15
Tovább fokozódik az izgalom és jövő héten is lesz miért játszani, ugyanis most nem vitte el senki a főnyereményt a hatos lottón.

Blogstar kávéház

2019.11.17. 02:05
A Balaton önvédelmi háborúja, Hadházy Ákos károgása, az anarchisták fosztogatása, Bihács forrongása és Kulcsár Edina gender partija vasárnapi online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat az ötöslottón

2019.11.16. 20:10
Ma sem volt szerencséje senkinek, jövő hétre csúszik az esetleges telitalálat az ötöslottón.

Százezren követelték a cseh kormányfő lemondását Prágában

2019.11.16. 19:15
Legalább 200 ezer ember követelte Andrej Babis lemondását a cseh fővárosban szombaton. A nagygyűlést a Millió pillanat a demokráciáért nevű civil társulás szervezte.

Továbbra is tragikus a helyzet Velencében az árvíz miatt

2019.11.16. 17:20
Még mindig a legmagasabb fokozatú riasztás van érvényben a városban, ahol vasárnap az ár ismét teljesen víz alá temetheti a szigeteket.

Blogstar kávéház

2019.11.16. 01:55
Soros frontális támadása, Karácsony kínos lebukása, Velence szörnyű tragédiája, a sör veszélyes robbanása és Tóth Vera testvéri vállalása szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?