hirdetés
Blogolj!

Blogstar kávéház

Siker

Orbán Viktor bajnoka.

Videón Orbán Viktor találkozása a magyar olimpiai bajnokkal – így az Origo.hu.

„Korábban fotót osztott meg a miniszterelnök a közösségi oldalain, de már egy videó is elérhető a találkozásáról a fedettpályás gyorskorcsolyázásban olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándorral. Orbán Viktor elmondta, hogy drukkolt nekik a téli olimpia idején, Sándor pedig a TV2-es sikerműsor, az Ázsia Expressz forgatása során szerzett tapasztalatairól mesélt a miniszterelnöknek.”

Videón Orbán Viktor találkozása a magyar olimpiai bajnokkal

Korábban fotót osztott meg a miniszterelnök a közösségi oldalain, de már egy videó is elérhető a találkozásáról a fedettpályás gyorskorcsolyázásban olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándorral. Orbán Viktor elmondta, hogy drukkolt nekik a téli olimpia idején, Sándor pedig a TV2-es sikerműsor, az Ázsia Expressz forgatása során szerzett tapasztalatairól mesélt a miniszterelnöknek.

Durvulás

Az ellenzék kocsmai szintje.

Lánczi Tamás, a XXI. Század Intézet igazgatója szerint az ellenzéki pártok egymásra licitálnak durvaságban, de ebből csak rosszul jöhetnek ki, mert az összellenzéki tortaszelet folyamatosan egyre kisebb lesz, és kormányzóképességüknek a látszata is elvész – olvasható a Hirado.hu-n.

Az igazgató úgy fogalmazott: Bangóné Borbély Ildikó nem az MSZP kevésbé ismert politikusa, hanem a párt 'első vonalába tartozik', ez pedig a morális problémák mellett felveti az alkalmatlanság kérdését is. Azért nem döbbent meg a politikus szavain – mondta –, mert az elmúlt időszakban ő és több ellenzéki képviselőtársa is használt már személyeskedő, durva, sőt, helyenként 'primitív' hangnemet. Úgy vélekedett: az ellenzékben mintha verseny alakult volna ki, hogy ki tud durvábbat mondani, de ezzel 'kocsmai szintre' jutnak el, például trágárságokat firkálnak fel középületekre, falakra.”

Lánczi Tamás szerint az ellenzék csak rosszul jöhet ki "a durvulási versenyből"

Lánczi Tamás, a XXI. Század Intézet igazgatója szerint az ellenzéki pártok egymásra licitálnak durvaságban, de ebből csak rosszul jöhetnek ki, mert „az összellenzéki tortaszelet" folyamatosan egyre kisebb lesz, és kormányzóképességüknek a látszata is elvész.

Patkány

Bangóné Borbély Ildikó rosszalkodása.

Nem mond le a patkányozás miatt az MSZP-s Bangóné – derül ki a Mandiner.hu interjújából.

„Ausztriában pár napja mondott le egy szabadságpárti politikus patkányozás miatt. Ön lemond?
Nem patkányoztam.
Most azzal jön, hogy csak félreérthetően fogalmazott?
A magyar nyelv ilyen. Rossz az, aki rosszra gondol.”

Nem mond le a patkányozás miatt az MSZP-s Bangóné | Mandiner

Nem mond le a patkányozás miatt az MSZP-s Bangóné | Mandiner: Inkább arról kellene beszélni, miért ilyen rossz a magyar egészségügy - mondta az MSZP-s Bangóné a Mandinernek, amikor a patkányozásról kérdeztük. Interjúnkban nem kért bocsánatot - annak megjelenése után viszont már bocsánatkéréssel állt a nyilvánosság elé.

Vélemény

Mellár Tamás bajkeverése.

Félcivil zűrzavar Baranyában: Mellár előválasztást akar. Noha korábban úgy tűnt, hogy teljes ellenzéki összefogás alakul Pécsen az önkormányzati választásra, mára kiderült: jócskán akadnak még viták – fogalmaz a Népszava Online.

„Én is alapítója vagyok a Mindenki Pécsért Egyesületnek és azért nem kedvel Mellár, mert mindig elmondom neki a véleményemet. Mellár nagyon hiú ember, a helyi és az országos pártvezetők pedig nem mernek fellépni ellene – ezt már Péterffy Attila mondta lapunknak. Az MSZP, a DK és a Momentum jelöltje szerint a pécsi előválasztás a 'professzor szokásos mondása', ráadásul – tette hozzá Péterffy – Mellár az egyesület alapítóinak beleegyezése nélkül nyilatkozgat a nevükben. – Az egyikük épp ezért ki is lépett a napokban – fűzte hozzá. Mellár másképp látja, szerinte ugyanis Péterffy egyszer nyolc-tíz ember előtt azt mondta neki: 'Vigyázz mit mondasz, mert minden beszélgetésünket felveszem.' – Ez a mondat nem segített a kapcsolatunkon – vélekedett.”

Félcivil zűrzavar Baranyában: Mellár előválasztást akar

Noha korábban úgy tűnt, hogy teljes ellenzéki összefogás alakul Pécsen az önkormányzati választásra, mára kiderült: jócskán akadnak még viták. Az MSZP, a DK és a Momentum változatlanul a már januárban bemutatott polgármester-jelöltet, Péterffy Attilát támogatja, de a Jobbik és az LMP nem állt be mögé.

Jubileum

Az R-GO gidaangyala.

Szikora Róbert maga választotta ki a legmegfelelőbb táncost, ugyanis korábbi kollégájuk, Nati márciusban elhagyta a zenekart. A frontember végül Dorina mellett döntött – számol be róla a Blikk Online.

„Ő nem egy klasszikus gida, inkább egy gidaangyal, a zenekar életében a harmincegyedik és közülük a huszonötödik, aki komoly státuszt kap, szóval vele jubilálunk. Szerencsére hamar beilleszkedett, jól kijön a többiekkel is, de majd a fellépések lesznek a vízválasztók – árulta el az énekes, akire egy negyvenállomásos turné vár, melynek első állomása Héhalom.”

Óriási hír: megvan az R-Go új gidája

Szikora Róbert (65) maga választotta ki a legmegfelelőbb táncost, ugyanis korábbi kollégájuk, Nati márciusban elhagyta a zenekart. A frontember végül Dorina mellett döntött. - Nagyjából hatvan lány jelentkezett, de nem hívtunk be mindenkit castingra. Fotók és az önéletrajz alapján választottunk ki végül hat táncost, akit személyesen is megnéztünk - kezdte lapunknak Szikora.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/71995/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Felgyújtottak egy filmstúdiót Japánban, többen meghaltak

2019.07.18. 12:20
Huszonhárman meghaltak, harmincnyolcan pedig megsérültek amikor egy férfi szándékosan gyújtotta fel a Kyoto Animation stúdiót.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019.07.18. 12:10
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC …

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18. 11:20
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - …

Ezeket a cikkeket olvastad már?