Blogolj!

Blogstar kávéház

Találkozó

Bevándorlásellenes szövetségkötés.

A Donald Trump amerikai elnökkel tartott találkozón számos fontos területen megerősítették a szövetségesi kapcsolatokat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Washingtonban az Origo.hu cikke szerint.

„Kijelentette, hogy megbeszélésük Magyarország számára fontos találkozó volt, mert a két országot összekötő stratégiai szövetségesi kapcsolatokat mind a gazdaságpolitika, mind a külpolitika, mind a biztonságpolitika és a külpolitika területén megerősítették, csakúgy mint a migráció és az üldözött keresztények ügyében – szögezte le Orbán Viktor.”

Orbán Viktor: Megerősítettük Magyarország szövetségesi kapcsolatait

A Donald Trump amerikai elnökkel tartott találkozón számos fontos területen megerősítették a szövetségesi kapcsolatokat - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Washingtonban, miután a Fehér Házban az amerikai elnök meghívására munkamegbeszélést tartott Trumppal. Fontos találkozó volt Magyarország számára és számomra is - minderről Orbán Viktor beszélt a köztévének, miután tárgyalt Donald Trump amerikai elnökkel.

Ünnepség

Orbán diplomáciai sikersorozata.

Idén a washingtoni találkozó már a sokadik fontos diplomáciai esemény Orbán Viktor részvételével – így a Hirado.hu.

„Az MTI gyűjtése szerint január első napjaiban a brazil elnök beiktatási ünnepségén vett részt a magyar miniszterelnök. Február elején a V4-ek kormányfőivel együtt Pozsonyban tárgyalt Angela Merkel német kancellárral, még ugyanabban a hónapban Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök fogadta őt Jeruzsálemben. Orbán Viktor áprilisban Horvátországban részt vett a Kína és a közép-kelet-európai országok csúcstalálkozóján, két héttel később pedig Pekingben tárgyalt a kínai miniszterelnökkel és fogadta őt Hszi Csin-ping kínai elnök is – közölte az M1.”

Több csúcsvezetővel is tárgyalt már idén Orbán Viktor

Idén a washingtoni találkozó már a sokadik fontos diplomáciai esemény Orbán Viktor részvételével. Az MTI gyűjtése szerint január első napjaiban a brazil elnök beiktatási ünnepségén vett részt a magyar miniszterelnök. Február elején a V4-ek kormányfőivel együtt Pozsonyban tárgyalt Angela Merkel német kancellárral, még ugyanabban a hónapban Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök fogadta őt Jeruzsálemben.

Spin doctor

Habony felhatalmazása.

Rendszeresen tárgyal David B. Cornstein amerikai nagykövet Habony Árpáddal, Orbán Viktor nem hivatalos stratégiai főtanácsadójával – állítja több forrásra hivatkozva a Népszava Online.

„Informátoraink szerint ugyanakkor diplomáciai berkekben nyílt titok, hogy a nem hivatalos főtanácsadón keresztül zajlik az egyeztetés a budapesti amerikai nagykövetség és Orbán Viktor között. A nagykövetség eddig nem kommentálta a hírt, így arra sem válaszoltak, hogy Cornstein kapott-e a Fehér Háztól vagy az amerikai külügytől hivatalos felhatalmazást arra, hogy Habonnyal tárgyalhasson. Bár az Orbán-kormány hivatalosan mindig tagadta, hogy Habony a miniszterelnök tanácsadója lenne, a karrierjét még restaurátorként kezdő, majd politikai kommunikációs pályára átnyergelő, fideszes médiabirodalmat kiépített kampánytanácsadó – „spin doctor” – számos esetben tűnt fel közvetítőként a különféle tárgyalófelek és Orbán között.”

Rendszeresen egyeztet Habonnyal az amerikai nagykövet

Rendszeresen tárgyal David B. Cornstein amerikai nagykövet Habony Árpáddal, Orbán Viktor nem hivatalos stratégiai főtanácsadójával - tudtuk meg több forrásból. A hazai kommunikációs területről, így a most zajló uniós és önkormányzati kampányból is hátrébb vonták Habony Árpádot, akinek neve így a külföldi, szlovén és Észak-Macedón orbánista sajtó kiépítése kapcsán került elő, illetve nemrégiben V4 néven hírügynökséget alapított.

Harc

Az Európai Néppárt kulcsszerepe.

Kilép a Fidesz a Néppártból? Mi a baja Orbán Viktornak Manfred Weberrel? A francia Michel Barniert támogatnák csúcsjelöltként? Mi az EP-választások tétje? Ezekről is beszél Szájer József EP-képviselő a Mandiner.hu interjújában.

„Továbbra is azt mondom, hogy az európai politika egyik kulcspártja az Európai Néppárt. Ha a Fidesz azt szeretné, hogy az általunk vallott, erős identitásra, nemzetekre és bevándorlásellenességre épülő politika sikerre jusson az egész Unióban, akkor ehhez az Európai Néppárt kulcsfontosságú. Ha már eddig kihúztuk, hiba volna az utolsó pillanatban feladni a harcot. Azért küzdöttünk, hogy egyik oldalról se kerüljön sor egyoldalú szakításra ebben a viszonyban, hiszen itt van az EP-választás. A választás át fogja rendezni nem csupán az európai erőviszonyokat, de a Néppárton belüli helyzetet is. Nem kizárólag a mérete fog változni a Néppártnak, sajnos inkább csökkenni fog, de az összetételében olyan elmozdulások lehetnek, amelyek számunkra kedvezőek.”

Az európai civilizáció megmaradása a tét - Szájer József a Mandinernek | Mandiner

Kilép a Fidesz a Néppártból? Mi a baja Orbán Viktornak Manfred Weberrel? A francia Michel Barniert támogatnák csúcsjelöltként? Mi az EP-választások tétje? Ezekről is kérdeztük Szájer József fideszes európai parlamenti képviselőt. A politikus, aki tavaly még azt nyilatkozta, elege van az európai politikából, elmondta azt is, ki győzte meg a folytatásról.

Klip

Kardashian és Hilton szexizése.

Dögös képeket osztott meg Paris Hiltonnal közösen Kim Kardashian, hamarosan a milliomos örökösnő új videóklipjében láthatjuk őket közösen – számol be róla a Blikk Online.

„Szexi, kissé hiányos öltözetben parádézott együtt Kim Kardashian és Paris Hilton! A két ikon közreműködésének apropója a dj-ként is dolgozó örökösnő legújabb videóklipje, amelynek előzetesében már láthattuk közösen rázni a celebeket. A lányok minden bizonnyal hatalmasat buliztak együtt, legalábbis a videónak sikerült egy fülledt, dögös éjszaka hangulatát visszaadnia.”

Hoppá: együtt szexizett Kim Kardashian és Paris Hilton - fotó

Szexi, kissé hiányos öltözetben parádézott együtt Kim Kardashian és Paris Hilton! A két ikon közreműködésének apropója a dj-ként is dolgozó örökösnő legújabb videóklipje, amelynek előzetesében már láthattuk közösen rázni a celebeket. A lányok minden bizonnyal hatalmasat buliztak együtt, legalábbis a videónak sikerült egy fülledt, dögös éjszaka hangulatát visszaadnia.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/72857/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.10.16. 04:00
A Fidesz bűnbakjai, az ellenzék profizmusa, a vízkrízis globalitása, Horthy elvetélt kiugrása és Köllő Babett exkluzív meztelensége szerdai online lapszemlénkben.

Egy másik szállodahajó személyzetének felelősségét is vizsgálja a rendőrség a Hableány tragédiája kapcsán

2019.10.15. 10:55
Egy másik szállodahajó, a Viking Idun kapitányának és személyzetének …

Blogstar kávéház

2019.10.15. 05:25
Borkai Zsolt sejtelmes lelépése, Gyurcsány Ferenc gyarapodó befolyása, a Fidesz megbüntetése, a liberálisok brüsszeli bosszúja és Pásztor Virág zsizsegése keddi online lapszemlénkben.

Kedden távozhat Borkai a Fideszből

2019.10.14. 18:55
Az éppen külföldön tartózkodó Orbán Viktor kérésére Kövér László és Kubatov Gábor konzultációra hívta Borkai Zsoltot.

Meg kell ismételni a szavazást Nyéstán

2019.10.14. 17:50
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen 30 napon belül megismétlik az önkormányzati választást, mert fiktív lakcímmel rendelkezők is szavaztak.

Több településen is szavazategyenlőség alakult ki

2019.10.14. 12:00
Tizenkét településen alakult ki szavazategyenlőség a polgármesterjelöltek között, így ezeken a településeken feltehetően időközi választást kell tartani - derül ki a Nemzeti …

Érvénytelen szavazatokkal is nyert az MSZP-s polgármester Mohácson

2019.10.14. 10:35
A Baranya megyei városban érdekesen alakultak az idei választások.

Szijjártó: Magyarország szempontjából kulcsfontosságú, hogy a lengyel Jog és Igazságosság párt győzött

2019.10.14. 09:20
Magyarország számára kulcsfontosságú, és a lehető legjobb hír, hogy a Jog és …

Nem jár a sikló és a libegő

2019.10.14. 09:10
Hétfőtől péntekig nem üzemel a Zugligeti Libegő és a Budavári Sikló - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap éjjel az MTI-vel.

Választás: Eredmények Budapest kerületeiben

2019.10.14. 07:35
Nemcsak a főváros polgármesterének személye változott, hanem számos budapesti kerület is váltott, bár volt, ahol csak pár száz szavazat döntött. Nézzük, mi történt a kerületekben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?