Blogolj!

Kövér: aljas és perverz, amit Brüsszel az európai fajtával tesz

A házelnök szerint ahelyett, hogy azon gondolkodna Európa, miként lehetne a családok biztonságát helyreállítani, tömeges lakosságcserével próbálja meg gyökértelenné tenni a nemzeteket.

Fotó: MTI/Soós Lajos

A május 26-i európai parlamenti (EP-) választáson nem pártokról döntünk, hanem jövőt választunk magunknak – mondta az Országgyűlés elnöke kedden Siófokon. Kövér László lakossági fórumán hozzátette: ez a jövőválasztás ugyanakkor pártokon keresztül valósul meg az Európai Parlamentben – tudósít az MTI.

A házelnök úgy fogalmazott:

„Azt döntjük el, hogy olyan európai vezetést választunk, amelyik fontosnak tartja a kereszténység európai alapjainak megtartását, (...) vagy olyat, amelyik egyfajta tömeges ember- és kultúracserében látja a kontinens jövőjét.”

Azt mondta,

a választásnak szigorú üzenetnek kell lennie Brüsszel felé arról, hogy a bevándorlást meg kell állítani.

A politikus hangoztatta, hogy az emberek Európa-szerte a bevándorlást és a terrorveszélyt tartják a legfontosabb kérdésnek, de a „főáramú, Brüsszelt is uraló” politikusok óriási erőfeszítéseket tesznek azért, hogy ehelyett a jogállamiság, „a kelet-európai országok hálátlansága” vagy a klímaváltozás legyen a választás tétje.

Kitért arra, hogy a következő európai uniós költségvetési tervezet szerint jelentős pénzeket vennének el a strukturális alapokból jellemzően a közép- és kelet-európai tagállamok rovására. Ezeket a pénzeket a migráció kezelésére csoportosítanák át, és egy részüket a nem kormányzati – civil – szervezeteknek adnák azért, hogy azok részt vehessenek a migráció támogatásában.

Közölte: ez egy szankció azon országok felé, amelyek nem támogatták a brüsszeli bevándorlási politikát. A tervezet szerint a Magyarország járna a legrosszabbul, az országra jutó források 25 százalékát vonnák el – jegyezte meg.

A fideszes politikus a családtámogatások egyik formájának, a babaváró támogatásnak a brüsszeli vizsgálatára utalva úgy fogalmazott:

„perverz és aljas dolog”, amit „saját európai fajtájukkal szemben cselekednek”.

Megfogalmazása szerint

„mintha el akarnának bennünket pusztítani mások kedvéért. Ahelyett, hogy azon gondolkodna Európa, hogyan lehetne a családok biztonságát helyreállítani, (...) tömeges lakosságcserével próbálják meg gyökértelenné tenni Európa minden országának társadalmát.”

Kövér László megemlítette, hogy nem mindegy, hány mandátuma lesz a Fidesznek a választás után. A 21 magyar mandátumból a becslések szerint a párt 12-15 mandátumot szerezhet meg; ha 15 képviselőt küldhetnek az EP-be, az azt is jelentené, hogy az Európai Néppárton belül az erőviszonyok a Fidesz javára billennek el – fűzte hozzá.

4
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/72959/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Brüsszel,EP-választás,EU,Európai Parlament,Fidesz,Kövér László,migráció
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Ida bejegyzésére 2019-05-19 10:37:20
Idézet az első megnyilatkozásodból:
".... az egész világpolitikával, benne a Fidesszel ..... !!!!!!!!!!!!! "
Ha valakinek olyan súlyos szövegértelmezési problémái vannak, mint neked, akkor tényleg jobb, ha meg sem szólal !!!
Ezzel részemről végképp befejeztem a felesleges "rögeszmecserét", mert ilyen súlyos esetekben már alkalmazni kell a Murphy törvénykönyvének ide vonatkozó pontját, miszerint:
" Ne vitatkozz hülyével, mert előbb-utóbb összetévesztenek vele !!! "
KONYEC FILMA !!!!!
Válaszolok
Ida válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-05-18 09:00:20
Nem a Fideszre "szellentettem" hanem korunk világpolitikájára. Ott szagolgatja a hasznát valamennyi politika és politikus mindaddig, amíg meg nem szüntetik a vezérlő ideológiáját. Pár nap múlva meg is tudja mindenki, honnan árad a bűz. Nem belőlem, annyi biztos.
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: Ida bejegyzésére 2019-05-16 11:43:34
Ne szedjél több tudatmódosító szert, mert az láthatóan árt neked !!!!
Ha nem tűnt még fel neked, éppen a FIDESZ és kormányunk vezetője, Orbán Viktor hirdette meg már évekkel ezelőtt az "illiberális" berendezkedést hazánkra és az egész Európára is !!!!
Az általad megfogalmazott vélemény FIDESZ-re vonatkozó kitételére tehát nem tudok mást mondani:
• Ez a hozzászólás pont olyan volt, mint a szellentés. Jobb lett volna benntartani !!!!!
Válaszolok
Ida 2019-05-16 09:36:24
Nem csak Brüsszellel van baj, hanem az egész világpolitikával, benne a Fidesszel és az összes többi párttal, civil szervezettel, mert a természetes humánközösséget irányító, természetes mechanizmust felcserélte a "liberális" ideológia egy ipari üzemet működtető mechanizmusra.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Orbán Viktor: nem tudjuk elfogadni az unió kérését! (videó)

2020.07.02. 08:35
Első a magyar emberek egészsége: továbbra sem engedjük be az EU-n kívüli országok állampolgárait. Kivétel: Szerbia.

Brüsszel továbbra is meghekkelné a magyar migránspolitikát

2020.06.30. 05:10
Bármennyire is kudarcos az Európai Unió bevándorláspolitikája, a balliberális körök annál jobban erőltetik. Magyarországnak résen kell lennie, ha meg akarja védeni …

Kétszáznál is több migránssal szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

2020.06.29. 08:15
A jó idő beköszöntével a migráns is útra keltek, számuk pedig ismét egyre nő: csak a hétvégén 229 határsértővel szemben intézkedtek a …

Az EU-tagok többsége torkig van a kötelező kvótával

2020.06.20. 04:40
Növekvő ellenállás tapasztalható a brüsszeli betelepítési tervekkel kapcsolatban.

Jövő héten kezdik kézbesíteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket

2020.06.14. 14:05
A nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése jövő héten kezdődik és várhatóan egy hónapig tart, a válaszok feladási határideje augusztus 15. - …

Orbán a V4-csúcson: fair uniós újraindítási csomagot akarunk!

2020.06.11. 15:50
A magyar miniszterelnök szerint morális problémát jelent, hogy összességében a gazdag országok több pénzt kapnának, mint a szegényebbek, ez nem maradhat így.

Fidesz: a baloldal színt vallott, segíti a börtönbizniszt

2020.06.08. 18:45
A baloldal színt vallott, "segíti a börtönbizniszt" - jelentette ki Budai Gyula fideszes képviselő hétfőn.

Csaknem háromszáz határsértőt fogtak el a hétvégén

2020.06.08. 08:10
Még a jégeső sem tartotta a vissza a migránsokat az elmúlt napokban: péntektől vasárnapig 286 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák.

Kovács Zoltán: a nemzeti konzultáció a magyar emberek érdekeit szolgálja

2020.06.07. 11:40
A nemzeti konzultációk arról szólnak, hogy a kormány olyan jövőképet vázoljon, amely egyezik a magyarok elképzeléseivel, és az intézkedések a …

Nem hazudtolta meg magát Ujhelyi

2020.06.06. 22:10
Hiába van hétvége, a szocialisták pofázógépe nem pihen, most is jó sok marhaságot hordott össze.

Ezeket a cikkeket olvastad már?