Blogolj!

Blogstar kávéház

Ufó

Gyurcsányné ezüstsüvege.

Miközben Magyarországon illegális bevándorlók tízezrei masíroztak keresztül, Gyurcsány Ferenc felesége, a DK EP-listavezetője egy kampányrendezvényen az egészet kampánytrükknek nevezte. Ezt is kifigurázták a Hír TV Keménymag című műsorában – így az Origo.hu.

„Komoly politikus az ufókról beszél a tévében – jegyezte meg Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója a műsorban Gyurcsányné kijelentéseivel kapcsolatban. Jeszenszky Zsolt, a műsor másik vendége szerint egy ezüstsüveget tenni kellett volna Dobrev Klára fejére, utalva ezzel az összeesküvés-hívők szubkultúrájában elterjedt alufóliasisakra, ami szerintük 'a gondolataikat védi az idegen behatolástól'. Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa ugyanakkor rávilágított, hogy mókás, hogy az ellenzék mindig azzal jön, hogy migránsok valójában már nincsenek is.”

Ezüstsüveget kellett volna tenni Gyurcsányné fejére

Miközben Magyarországon illegális bevándorlók tízezrei masíroztak keresztül, Gyurcsány Ferenc felesége, a DK EP-listavezetője egy kampányrendezvényen az egészet kampánytrükknek nevezte. Ezt is kifigurázták a Hír TV Keménymag című műsorában, de szót ejtettek Márki-Zay Péterék komikus amerikai utazásáról is. Komoly politikus az ufókról beszél a tévében - jegyezte meg Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója a műsorban Gyurcsányné kijelentéseivel kapcsolatban.

Szekularizáció

Európa identitásválsága.

Egymás után jelennek meg a hírek a nyugat-európai sajtóban, hogy a rendvédelmi szervek egyre több feltételezett dzsihadista harcost vagy épp szimpatizánsaikat és támogatóikat tartóztatnak le – elemez a Hirado.hu.

„A szekularizáció Európán belül Hollandiában a legnagyobb, ahol az egyház és az állam erőteljesen ketté van választva egymástól – jelentette ki Fischl Vilmos evangélikus lelkész, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának főtitkára. Elmondta, a holland egyházak teljesen külön élik az életüket a holland kormánytól, és támogatják azokat a menekülteket, akik az országba érkeznek. Véleménye szerint azonban Hollandia napjainkban identitásválságon megy keresztül, az igazi hívők száma csökkenni kezdett. Ezt jól mutatja, hogy sorra zárják be a holland templomokat, Hollandia pedig kezdi elveszíteni keresztény mivoltát.”

Egyre több feltételezett dzsihadista harcost tartóztatnak le Nyugat-Európában

Egymás után jelennek meg a hírek a nyugat-európai sajtóban, hogy a rendvédelmi szervek egyre több feltételezett dzsihadista harcost vagy épp szimpatizánsaikat és támogatóikat tartóztatnak le. Németországban a napokban emelnek vádat két, az Iszlám Államot támogató nő ellen, és egy évek óta menedékkérőként Hollandiában élő iszlamista parancsnokot is elfogtak.

Érdek

A migránspárti elit orra bukása.

Még dübörög a kampány. A bevándorláspárti elit – ha csak látszólag és szavak szintjén is –, de végre érteni véli, hogy a migráció tényleg több mint globális probléma – véli a Magyar Hírlap Online.

„Persze kampány van, az európai polgárok vasakarata pedig mindent felülír. A népszerűség pedig ilyenkor nagy úr. De bármilyen abszurd is, még mindig hallani azokat a szólamokat, hogy mindenkinek szolidárisnak kell lennie. Kérdés, hogy ki veszi ezt komolyan? Tévelygés ez, amelyet az uniós fősodratú média nagyban megtámogat. Pedig mindenkinek az lenne a legjobb, ha az egész migránspárti elit végre orra bukna. Ez Európa érdeke.”

Cinizmus az unióban

Létkérdés. Nálunk és máshol is. Bár őszinteségük igencsak gyenge alapokon nyugszik - mondhatni a politikai cinizmus csimborasszója. Tagadják is, ahol csak tudják, a felelősségüket, múltbéli véleményüket. Európa viszont nem felejt. Nem felejthet, mert ha mégis többségben maradnak az unió parlamentjében, úgy táncolnak majd vissza - ide a bökőt!

Osztozás

A balliberálisok tartaléka.

Egyelőre fej-fej mellett haladnak a mérvadó ellenzéki pártok, hogy melyikük teljesíthet a vártnál jobban, az a részvételtől függ – állítja az EP-választásról a Népszava Online.

„Azaz ahogy nő a részvétel, úgy javul azoknak a pártoknak az esélye, amelyeknek van tartaléka. Utóbbi nagyságával kapcsolatban az adhat támpontot, melyik formációra hányan szavaznának, ha országgyűlési választások lennének. Ebben az esetben az MSZP és a Jobbik is jobban áll – a biztosan szavazó pártválasztók 16 százaléka szereti a szocialistákat, illetve 15 százaléka az egykori radikális pártot. Viszont 'az országgyűlési választásos körben' a DK csak a biztosan szavazó pártválasztók 7 százalékának támogatottságát bírja. Úgyhogy alacsony részvétel esetén a legvalószínűbb, hogy az MSZP, a Jobbik és a DK hat helyen osztozik.”

EP-kampány: ennyi mandátumért küzdenek eséllyel a magyar pártok

Egyelőre fej-fej mellett haladnak a mérvadó ellenzéki pártok, hogy melyikük teljesíthet a vártnál jobban, az a részvételtől függ. A „majdnem egyenlőek" csatájába torkollik a kampány, legalábbis ami az ellenzéket illeti, ezt mérte a Népszava megbízásából kutató Publicus Intézet. Jelen állás szerint az MSZP, a Jobbik, illetve a DK várománya egyaránt két képviselő.

Rózsaszín

Tatár Csilla szexi melltartója.

Szexi, melltartós fotót posztolt a közösségi oldalán Tatár Csilla – számol be róla a Blikk Online.

„A műsorvezetőnő egy olyan képet tett közzé az Instagramon, amelyen egy brutálisan szexi, rózsaszínű melltartóban láthatjuk őt. A szemkápráztató fotó bő 11 óra alatt több mint kétezer lájkot gyűjtött.”

Brutál szexi melltartós képet tett közzé Tatár Csilla - fotó

A műsorvezetőnő egy olyan képet tett közzé az Instagramon, amelyen egy brutálisan szexi, rózsaszínű melltartóban láthatjuk őt. A szemkápráztató fotó bő 11 óra alatt több mint kétezer lájlkot gyűjtött. Íme:

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/73450/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?