Blogolj!

Blogstar kávéház

Ufó

Gyurcsányné ezüstsüvege.

Miközben Magyarországon illegális bevándorlók tízezrei masíroztak keresztül, Gyurcsány Ferenc felesége, a DK EP-listavezetője egy kampányrendezvényen az egészet kampánytrükknek nevezte. Ezt is kifigurázták a Hír TV Keménymag című műsorában – így az Origo.hu.

„Komoly politikus az ufókról beszél a tévében – jegyezte meg Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója a műsorban Gyurcsányné kijelentéseivel kapcsolatban. Jeszenszky Zsolt, a műsor másik vendége szerint egy ezüstsüveget tenni kellett volna Dobrev Klára fejére, utalva ezzel az összeesküvés-hívők szubkultúrájában elterjedt alufóliasisakra, ami szerintük 'a gondolataikat védi az idegen behatolástól'. Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa ugyanakkor rávilágított, hogy mókás, hogy az ellenzék mindig azzal jön, hogy migránsok valójában már nincsenek is.”

Ezüstsüveget kellett volna tenni Gyurcsányné fejére

Miközben Magyarországon illegális bevándorlók tízezrei masíroztak keresztül, Gyurcsány Ferenc felesége, a DK EP-listavezetője egy kampányrendezvényen az egészet kampánytrükknek nevezte. Ezt is kifigurázták a Hír TV Keménymag című műsorában, de szót ejtettek Márki-Zay Péterék komikus amerikai utazásáról is. Komoly politikus az ufókról beszél a tévében - jegyezte meg Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója a műsorban Gyurcsányné kijelentéseivel kapcsolatban.

Szekularizáció

Európa identitásválsága.

Egymás után jelennek meg a hírek a nyugat-európai sajtóban, hogy a rendvédelmi szervek egyre több feltételezett dzsihadista harcost vagy épp szimpatizánsaikat és támogatóikat tartóztatnak le – elemez a Hirado.hu.

„A szekularizáció Európán belül Hollandiában a legnagyobb, ahol az egyház és az állam erőteljesen ketté van választva egymástól – jelentette ki Fischl Vilmos evangélikus lelkész, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának főtitkára. Elmondta, a holland egyházak teljesen külön élik az életüket a holland kormánytól, és támogatják azokat a menekülteket, akik az országba érkeznek. Véleménye szerint azonban Hollandia napjainkban identitásválságon megy keresztül, az igazi hívők száma csökkenni kezdett. Ezt jól mutatja, hogy sorra zárják be a holland templomokat, Hollandia pedig kezdi elveszíteni keresztény mivoltát.”

Egyre több feltételezett dzsihadista harcost tartóztatnak le Nyugat-Európában

Egymás után jelennek meg a hírek a nyugat-európai sajtóban, hogy a rendvédelmi szervek egyre több feltételezett dzsihadista harcost vagy épp szimpatizánsaikat és támogatóikat tartóztatnak le. Németországban a napokban emelnek vádat két, az Iszlám Államot támogató nő ellen, és egy évek óta menedékkérőként Hollandiában élő iszlamista parancsnokot is elfogtak.

Érdek

A migránspárti elit orra bukása.

Még dübörög a kampány. A bevándorláspárti elit – ha csak látszólag és szavak szintjén is –, de végre érteni véli, hogy a migráció tényleg több mint globális probléma – véli a Magyar Hírlap Online.

„Persze kampány van, az európai polgárok vasakarata pedig mindent felülír. A népszerűség pedig ilyenkor nagy úr. De bármilyen abszurd is, még mindig hallani azokat a szólamokat, hogy mindenkinek szolidárisnak kell lennie. Kérdés, hogy ki veszi ezt komolyan? Tévelygés ez, amelyet az uniós fősodratú média nagyban megtámogat. Pedig mindenkinek az lenne a legjobb, ha az egész migránspárti elit végre orra bukna. Ez Európa érdeke.”

Cinizmus az unióban

Létkérdés. Nálunk és máshol is. Bár őszinteségük igencsak gyenge alapokon nyugszik - mondhatni a politikai cinizmus csimborasszója. Tagadják is, ahol csak tudják, a felelősségüket, múltbéli véleményüket. Európa viszont nem felejt. Nem felejthet, mert ha mégis többségben maradnak az unió parlamentjében, úgy táncolnak majd vissza - ide a bökőt!

Osztozás

A balliberálisok tartaléka.

Egyelőre fej-fej mellett haladnak a mérvadó ellenzéki pártok, hogy melyikük teljesíthet a vártnál jobban, az a részvételtől függ – állítja az EP-választásról a Népszava Online.

„Azaz ahogy nő a részvétel, úgy javul azoknak a pártoknak az esélye, amelyeknek van tartaléka. Utóbbi nagyságával kapcsolatban az adhat támpontot, melyik formációra hányan szavaznának, ha országgyűlési választások lennének. Ebben az esetben az MSZP és a Jobbik is jobban áll – a biztosan szavazó pártválasztók 16 százaléka szereti a szocialistákat, illetve 15 százaléka az egykori radikális pártot. Viszont 'az országgyűlési választásos körben' a DK csak a biztosan szavazó pártválasztók 7 százalékának támogatottságát bírja. Úgyhogy alacsony részvétel esetén a legvalószínűbb, hogy az MSZP, a Jobbik és a DK hat helyen osztozik.”

EP-kampány: ennyi mandátumért küzdenek eséllyel a magyar pártok

Egyelőre fej-fej mellett haladnak a mérvadó ellenzéki pártok, hogy melyikük teljesíthet a vártnál jobban, az a részvételtől függ. A „majdnem egyenlőek" csatájába torkollik a kampány, legalábbis ami az ellenzéket illeti, ezt mérte a Népszava megbízásából kutató Publicus Intézet. Jelen állás szerint az MSZP, a Jobbik, illetve a DK várománya egyaránt két képviselő.

Rózsaszín

Tatár Csilla szexi melltartója.

Szexi, melltartós fotót posztolt a közösségi oldalán Tatár Csilla – számol be róla a Blikk Online.

„A műsorvezetőnő egy olyan képet tett közzé az Instagramon, amelyen egy brutálisan szexi, rózsaszínű melltartóban láthatjuk őt. A szemkápráztató fotó bő 11 óra alatt több mint kétezer lájkot gyűjtött.”

Brutál szexi melltartós képet tett közzé Tatár Csilla - fotó

A műsorvezetőnő egy olyan képet tett közzé az Instagramon, amelyen egy brutálisan szexi, rózsaszínű melltartóban láthatjuk őt. A szemkápráztató fotó bő 11 óra alatt több mint kétezer lájlkot gyűjtött. Íme:

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/73450/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.08.25. 03:55
Orbán rejtélyes diadalmenete, Bangóné tanévkezdési patkánykodása, a Fidesz rohamszerű aláírásgyűjtése, a világ tüdejének pusztulása és a fitnesznagyi csúcsformája vasárnapi online lapszemlénkben.

Az egész országra figyelmeztetést adtak ki zivatarveszély miatt

2019.08.24. 13:45
Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra és vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Kajak-kenu-vb: Kopasz Bálint és Csipes Tamara aranyérmes, megvan az első kvóta

2019.08.24. 12:35
Kopasz Bálint és Csipes Tamara aranyérmet szerzett kajak egyes 1000 méteren a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. …

Gyilkosság Budán - Fegyelmi eljárás indult a rendőrségi ügyeletes ellen

2019.08.24. 12:05
Fegyelmi eljárás indult az ellen a rendőrségi ügyeletes ellen, aki csütörtökön fogadta annak a nőnek a bejelentését, akinek a szomszédjában …

Blogstar kávéház

2019.08.24. 05:20
A kormányzat zavaros rezsikedvezménye, Gyurcsány reklámarca, Karácsony suta kormánybuktatási akciója, az esőerdők gyújtogatása és a modern Lassie csodás hazatérése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.08.23. 02:55
A liberális demokrácia tévútja, Orbán Viktor rejtélyes részvétnyilvánításai, Gyurcsányék gubanca, Ursula von der Leyen fejtörése és Eperjes Károly harmóniája pénteki online lapszemlénkben.

Többen meghaltak, és rengetegen megsérültek villámcsapás miatt a Tátrában

2019.08.22. 17:30
A csütörtökön hirtelen kitört vihar miatt még mindig folyamatban vannak a mentőakciók a Lengyel-Tátrában.

Az elmúlt öt év Veszprém egyik legsikeresebb időszaka volt

2019.08.22. 11:35
A mögöttünk hagyott öt esztendő Veszprém rendszerváltás utáni történetének egyik legsikeresebb időszaka volt - jelentette ki a város kormánypárti polgármesterjelöltje …

Blogstar kávéház

2019.08.22. 05:10
A homoszexualitás elutasítása, Gyurcsány és Márki-Zay titkos paktuma, a Momentum lopása, a Mátrix újraélesztése és Demcsák Zsuzsa pózolása csütörtöki online lapszemlénkben.

Tizenhét fokos hőmérséklet-különbség van az országon belül

2019.08.21. 18:05
Az ország nyugati és keleti része között 17 Celsius-fokos hőmérséklet-különbség alakult ki - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?