Blogolj!

Blogstar kávéház

Eretnekség

Magyarország megbélyegzése.

Ma már egyre többen és nyíltan mondják azt, hogy Magyarországnak volt igaza a migráció kérdésében – jelentette ki a miniszterelnök a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, ahol mindenkit az EP-választáson való részvételre buzdított. Az Origo.hu részletes beszámolót közöl.

„Akinek idő előtt van igaza, azt időnként eretneknek bélyegzik és megégetik. Magyarország azonban nem égett meg a bevándorlásról szóló vitában. Most már sokan nekünk adnak igazat, azért mert 2015-ben nem adtuk meg magunkat, nem tettük lábhoz a fegyvert, és véget vetettünk a migránsinváziónak. Az első nehéz időszakot túléltük, amikor senki nem adott nekünk igazat. Most jól látszik, hogy az európai emberek egyre nagyobb része kiáll amellett, hogy Európa maradjon meg az európaiaké, őrizzük meg a közbiztonságot, a terrorizmust ne engedjük be, ne engedjünk be senkit ellenőrzés nélkül a határokon, és maradjon minden európai ország olyannak, amilyenné a kultúrája teszi, egy erőszakos külső invázió ne változtassa meg az életünk kereteit.”

Orbán Viktor: Vasárnap minél többen menjenek el szavazni!

Ma már egyre többen és nyíltan mondják azt, hogy Magyarországnak volt igaza a migráció kérdésében - jelentette ki a miniszterelnök a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Európában egyre többen gondolják azt, hogy a bevándorlást meg kell állítani, a terrorizmust pedig nem szabad beengedni, mert az Európai Uniónak a biztonságra kell épülnie - mondta Orbán Viktor.

Harag

A liberális mainstream céltáblája.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint leszámoltunk azzal a megközelítéssel, hogy össze kell húzni magunkat kicsire, és szó nélkül kell hagynunk a méltatlan vádakat – derül ki a Magyar Hírlap Online nagyinterjújából.

„Aki a liberális mainstreammel szembe megy és a nemzet érdekeit képviseli, annak számolnia kell azzal, hogy támadni fogják. Mi is a támadások céltáblája lettünk, amint világossá tettük, hogy a magyar kormány mindent megtesz a bevándorlás ellen, és azért is haragszanak ránk, mert nemet mondtunk a kötelező betelepítési kvótára. Azonban mi egyetlen méltatlan vádat sem hagyunk válasz nélkül. Leszámoltunk azzal a megközelítéssel, hogy össze kell húzni magunkat kicsire és szó nélkül kell hagynunk az ilyen támadásokat. Egy ezeréves nemzet képviselője számára nem lehet más út ilyenkor, mint a kőkemény reakció. Mi mindenkinek megadjuk a tiszteletet, de ezt el is várjuk: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!”

A tét hazánk, a gyermekeink és az unokáink jövője

Miért menjünk szavazni vasárnap, mi a választás tétje? - A vasárnapi szavazáson a tét Magyarország, a gyermekeink és az unokáink jövője. Európa történelmi kihívásokkal szembesül, amelyek közül a legsúlyosabb egyértel­műen a bevándorlás kérdése. Az elmúlt években láthattuk, hogy különböző hálózatok, spekulánsok és NGO-k hogyan mozdultak meg annak érdekében, hogy bevándorlókkal árasszák el Európát.

Cinizmus

Szocialista hátba szúrás.

Leszedte az LMP plakátjait az MSZP sajtófotósa. A szocialisták elnöke, Tóth Bertalan szerint az állhat a háttérben, hogy a párton belül néhányan még mindig nehezményezik, hogy Demeter Márta kilépett, és átült az LMP frakciójába, mandátumát megtartva – így a Hirado.hu.

„Erdős László, Gajda Péter szocialista polgármester sajtófotósa LMP-s plakátokat távolított el, a történtekről Ferenczi István LMP-s kispesti önkormányzati képviselő fotókat is készített. Ferenczi István szerette volna visszakapni a plakátokat, az MSZP-s aktivista azonban elhajtott. Ferenczi István csalódását a Facebookon is kifejezte. Azt írta: képmutató, cinikus, hazug emberekkel és pártjaikkal hogyan működjünk együtt? Összefogást kérnek számon rajtunk, de ha lehet hátba szúrnak.”

Leszedte az LMP plakátjait az MSZP sajtófotósa

Erdős László elismerte tettét és elnézést kért. A szocialisták elnöke, Tóth Bertalan szerint az állhat a háttérben, hogy a párton belül néhányan még mindig nehezményezik, hogy Demeter Márta kilépett, és átült az LMP frakciójába, mandátumát megtartva. Az LMP úgy reagált: összefogást kérnek számon rajtunk, de ha lehet hátba szúrnak - hangzott el az M1 Híradójában.

Pózolás

Biodíszletté alázott gyermekek.

Az alapvető jogok biztosának Tóth Bertalan EP-listavezető hívta fel a figyelmét, hogy a fideszes politikusok semmibe veszik ajánlásit, mire Székely László széttárta a kezét – elemez a Népszava Online.

„A gyermekek politikai célú felhasználásával kapcsolatban további intézkedések megtételére a konkrét pártpolitikai tevékenységgel összefüggésben nincs lehetőségem, az Európai Parlament kapcsolatos kampányidőszakban átfogó vizsgálat megindítását nem tervezem – lényegében ennyivel intézte el az alapvető jogok biztosa azt a levelet, amelyet Tóth Bertalan küldött neki. Az MSZP elnöke azt sérelmezte konkrét példákat sorolva, hogy kormánypárti politikusok rendre megsértik Székely László ajánlását, és úton-útfélen gyerekekkel pózolnak a kampányban. Ezt egyébként az alapvető jogok biztosa sem vitatta, így az, hogy nem tesz semmit, egyértelműen bizonyítja, hogy a jog eszközeivel nem torolható ha biodíszletté alázzák a politikusok a gyerekeket – tételesen megsértve ezzel a gyerekjogokat.”

Két nap, három fideszes, öt óvoda - az ombudsman beismerte, hogy büntetlenül lehet kampánydíszletté alázni a gyerekeket

Az egyházon belüli szexuális visszaélések ügye tételesen nem szerepelt a meghívóban, de kihagyhatatlanul szóba került ez a téma is. Gyermekvédelmi konferenciát rendezett az Ignáci Pedagógiai Műhely és a Katolikus Pedagógiai Intézet pénteken, Budapesten. Tavaly év végén, amikor a papi zaklatásokkal foglalkozó írásunkban felhívtuk a figyelmet a szerveződő katolikus konferenciára, abban a hiszemben voltunk, hogy az esemény nyilvános lesz a sajtó számára.

Vereség

Polgári luxusszáguldozás.

Levideózták: luxusautóval száguldozott a luxusfeleség, férje a nyomában repesztett – számol be róla a Blikk Online.

„Úgy tűnik, Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád műkereskedő odáig vannak a szép holmikért, s ebből a sorból az autók sem lógnak ki. Gyorsulási versenyt rendeztek, hogy összemérjék autóik erejét: Tünde egy Tesla volánja mögé ült, férje pedig egy Rolls Royce-ba vágódott, hogy megnézzék, ki a menőbb pilóta. A versenyt a videó alapján nem versenypályán, hanem egy forgalom nélküli úton rendezték, ám azt nem árulták el, hogy pontosan mekkora volt a sebességük. A versenyt végül Tünde nyerte, de úgy látszott, a férje elég jól viselte a vereséget.”

Levideózták: luxusautóval száguldozott a luxusfeleség, férje a nyomában repesztett

Úgy tűnik, Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád műkereskedő odáig vannak a szép holmikért, s eből a sorból az autók sem lógnak ki. Gyorsulási versenyt rendeztek, hogy összemérjék autóik erejét: Tünde egy Tesla volánja mögé ült, férje pedig egy Rolls Royce-ba vágódott, hogy megnézzék, ki a menőbb pilóta.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/73496/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.02. 04:00
Soros György radikális káoszelmélete, Brüsszel politikai bunkósbotja, az ingatlanpiac árzuhanása, a magyarság közös imája és a Barca-csillag megalázása csütörtöki online lapszemlénkben.

Az időjárás bemutatja: szauna

2020.07.01. 18:25
A legtipikusabb és legkellemetlenebb nyári időjárásra kell számítani csütörtökön, ugyanis nemcsak hőség, hanem sok-sok csapadék is várható.

Ezeket a cikkeket olvastad már?