Blogolj!

Kálmán Olga indul a főpolgármesteri előválasztáson

Ezt Dobrev Klára jelentette be a csütörtöki sajtótájékoztatón.

A DK Európai Parlamenti képviselője így vezette fel a hírt:

olyan főpolgármester-jelöltet szeretnék bemutatni, aki az elmúlt években bebizonyította, hogy megalkuvások nélkül és kőkeményen küzd Orbán rendszerével és az ő mindenben kiszolgáló Tarlós Istvánnal szemben. Aki nem megosztja, hanem egyesíti azokat a szavazókat, akik változást szeretnének. Aki fel fog lépni minden mutyival szemben, aki vigyázni fog a budapestiek pénzére, aki nem hagyja, hogy megkárosítsák a budapestieket.

Kálmán Olga elmondta, hogy döntését nagyban befolyásolta a DK, az EP-választás eredménye és Dobrev Klára is és bár a DK biztatására indul, független jelölt lesz.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/74031/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,főpolgármester,Kálmán Olga,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-06 15:49:04
Azon, hogy a "teljesen független" mocskos szájú, aljas kálmán olga (szándékos a kisbetű) a DK (Degenerált Kretének pártja) főpolgármester-jelöltjeként tűnt fel a nagy pesti homályból, ne lepődjön meg senki, mert:
Kivonat a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállításból:
8.) pont: A kommunista megfelelő tudás híján is készen áll minden pozíció (funkció) betöltésére, még azokra is, amelyek kivételesen alapos szakmai felkészültséget igényelnek. (Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre)
Beszéljünk még erről, vagy ezek után teljesen felesleges ?!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-06-06 13:44:28
Mindenek előtt : Ha valaki Gyurcsányiné //:Fletóné, lényegtelen...// , akkor az miért Dobrev K. , miért nem Gyurcsány Ferencné ?? Ja , mert a Gyurcsányi az egy szar , visszataszító, undorító, elkopott név, amit ha meghallanak az emberek, hát hányingerük támad, a bicska kinyílik a zsebükben, és már nyúlnak is a szívlapátért !! Tudja ezt Magyarországon mindenki , azt hiszem még Gyurcsányi Böszméné is tisztában van vele , ezért azután bedobta azt a cselt --egész életében csaló, szélhámos, köztörvényes bűnöző volt -- , hogy Ő bizony nem Gyurcsányiné, hanem csak Dobrev K., és ha meghallja valahol , hogy Őt a nevén Gyurcsányiné fogják nevezni , annak bizony szét rúgja a valagát....és BEPERLI !! Ez az idióta, degenerált kretén fenyeget perrel, holott őt kellene már a Csillagban évtizedekre látni a rácsok mögött !! És a lényege mondandómnak : a magyar újságírók , rádiósok , tv.-sek --eltekintve pártól..-- egytől egyig gyáva, kissé beszari, azaz nem tökös gyerek, mert reszketve a hülye csatakanca fenyegetéstől, úgy bokáznak, hogy ihaj....Ennek a bulesz migri hazug Gyurcsányi Böszménének az igazi neve Dobrev K...... Hát itt tartunk elvtárskáim , véreim ??? Nekem kissé gáz, vagy nagyon is.........
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?