hirdetés
Blogolj!

Kálmán Olga indul a főpolgármesteri előválasztáson

Ezt Dobrev Klára jelentette be a csütörtöki sajtótájékoztatón.

A DK Európai Parlamenti képviselője így vezette fel a hírt:

olyan főpolgármester-jelöltet szeretnék bemutatni, aki az elmúlt években bebizonyította, hogy megalkuvások nélkül és kőkeményen küzd Orbán rendszerével és az ő mindenben kiszolgáló Tarlós Istvánnal szemben. Aki nem megosztja, hanem egyesíti azokat a szavazókat, akik változást szeretnének. Aki fel fog lépni minden mutyival szemben, aki vigyázni fog a budapestiek pénzére, aki nem hagyja, hogy megkárosítsák a budapestieket.

Kálmán Olga elmondta, hogy döntését nagyban befolyásolta a DK, az EP-választás eredménye és Dobrev Klára is és bár a DK biztatására indul, független jelölt lesz.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/74031/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,főpolgármester,Kálmán Olga,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-06 15:49:04
Azon, hogy a "teljesen független" mocskos szájú, aljas kálmán olga (szándékos a kisbetű) a DK (Degenerált Kretének pártja) főpolgármester-jelöltjeként tűnt fel a nagy pesti homályból, ne lepődjön meg senki, mert:
Kivonat a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállításból:
8.) pont: A kommunista megfelelő tudás híján is készen áll minden pozíció (funkció) betöltésére, még azokra is, amelyek kivételesen alapos szakmai felkészültséget igényelnek. (Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre)
Beszéljünk még erről, vagy ezek után teljesen felesleges ?!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-06-06 13:44:28
Mindenek előtt : Ha valaki Gyurcsányiné //:Fletóné, lényegtelen...// , akkor az miért Dobrev K. , miért nem Gyurcsány Ferencné ?? Ja , mert a Gyurcsányi az egy szar , visszataszító, undorító, elkopott név, amit ha meghallanak az emberek, hát hányingerük támad, a bicska kinyílik a zsebükben, és már nyúlnak is a szívlapátért !! Tudja ezt Magyarországon mindenki , azt hiszem még Gyurcsányi Böszméné is tisztában van vele , ezért azután bedobta azt a cselt --egész életében csaló, szélhámos, köztörvényes bűnöző volt -- , hogy Ő bizony nem Gyurcsányiné, hanem csak Dobrev K., és ha meghallja valahol , hogy Őt a nevén Gyurcsányiné fogják nevezni , annak bizony szét rúgja a valagát....és BEPERLI !! Ez az idióta, degenerált kretén fenyeget perrel, holott őt kellene már a Csillagban évtizedekre látni a rácsok mögött !! És a lényege mondandómnak : a magyar újságírók , rádiósok , tv.-sek --eltekintve pártól..-- egytől egyig gyáva, kissé beszari, azaz nem tökös gyerek, mert reszketve a hülye csatakanca fenyegetéstől, úgy bokáznak, hogy ihaj....Ennek a bulesz migri hazug Gyurcsányi Böszménének az igazi neve Dobrev K...... Hát itt tartunk elvtárskáim , véreim ??? Nekem kissé gáz, vagy nagyon is.........
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Felgyújtottak egy filmstúdiót Japánban, többen meghaltak

2019.07.18. 12:20
Huszonhárman meghaltak, harmincnyolcan pedig megsérültek amikor egy férfi szándékosan gyújtotta fel a Kyoto Animation stúdiót.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019.07.18. 12:10
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC …

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18. 11:20
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - …

Ezeket a cikkeket olvastad már?