Blogolj!

Kálmán Olga indul a főpolgármesteri előválasztáson

Ezt Dobrev Klára jelentette be a csütörtöki sajtótájékoztatón.

A DK Európai Parlamenti képviselője így vezette fel a hírt:

olyan főpolgármester-jelöltet szeretnék bemutatni, aki az elmúlt években bebizonyította, hogy megalkuvások nélkül és kőkeményen küzd Orbán rendszerével és az ő mindenben kiszolgáló Tarlós Istvánnal szemben. Aki nem megosztja, hanem egyesíti azokat a szavazókat, akik változást szeretnének. Aki fel fog lépni minden mutyival szemben, aki vigyázni fog a budapestiek pénzére, aki nem hagyja, hogy megkárosítsák a budapestieket.

Kálmán Olga elmondta, hogy döntését nagyban befolyásolta a DK, az EP-választás eredménye és Dobrev Klára is és bár a DK biztatására indul, független jelölt lesz.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/74031/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,főpolgármester,Kálmán Olga,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-06 15:49:04
Azon, hogy a "teljesen független" mocskos szájú, aljas kálmán olga (szándékos a kisbetű) a DK (Degenerált Kretének pártja) főpolgármester-jelöltjeként tűnt fel a nagy pesti homályból, ne lepődjön meg senki, mert:
Kivonat a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállításból:
8.) pont: A kommunista megfelelő tudás híján is készen áll minden pozíció (funkció) betöltésére, még azokra is, amelyek kivételesen alapos szakmai felkészültséget igényelnek. (Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre)
Beszéljünk még erről, vagy ezek után teljesen felesleges ?!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-06-06 13:44:28
Mindenek előtt : Ha valaki Gyurcsányiné //:Fletóné, lényegtelen...// , akkor az miért Dobrev K. , miért nem Gyurcsány Ferencné ?? Ja , mert a Gyurcsányi az egy szar , visszataszító, undorító, elkopott név, amit ha meghallanak az emberek, hát hányingerük támad, a bicska kinyílik a zsebükben, és már nyúlnak is a szívlapátért !! Tudja ezt Magyarországon mindenki , azt hiszem még Gyurcsányi Böszméné is tisztában van vele , ezért azután bedobta azt a cselt --egész életében csaló, szélhámos, köztörvényes bűnöző volt -- , hogy Ő bizony nem Gyurcsányiné, hanem csak Dobrev K., és ha meghallja valahol , hogy Őt a nevén Gyurcsányiné fogják nevezni , annak bizony szét rúgja a valagát....és BEPERLI !! Ez az idióta, degenerált kretén fenyeget perrel, holott őt kellene már a Csillagban évtizedekre látni a rácsok mögött !! És a lényege mondandómnak : a magyar újságírók , rádiósok , tv.-sek --eltekintve pártól..-- egytől egyig gyáva, kissé beszari, azaz nem tökös gyerek, mert reszketve a hülye csatakanca fenyegetéstől, úgy bokáznak, hogy ihaj....Ennek a bulesz migri hazug Gyurcsányi Böszménének az igazi neve Dobrev K...... Hát itt tartunk elvtárskáim , véreim ??? Nekem kissé gáz, vagy nagyon is.........
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.11.12. 04:35
A Z generáció hazaárulása, Soros embereinek támadása, Lázár különös szurkapiszkája, az életmódgenetika forradalma és Tolvai Reni vadító villantása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.11. 05:05
Orbán gyurcsányista motorozása, Karácsony álzöld képmutatása, a Jobbik ordas hazugsága, Skócia függetlenségi harca és Vasvári Vivien személyiséglopása hétfői online lapszemlénkben.

Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál

2019.11.10. 16:10
Nyolc ember életét vesztette és több mint húszan megsebesültek, amikor autóba rejtett pokolgép robbant az északkelet-szíriai Salik Atik faluban, a török határ mellett fekvő Tell-Abjad várostól délre - közölte …

Változékony, enyhe időre számíthatunk a jövő héten

2019.11.10. 15:55
A jövő héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül …

Blogstar kávéház

2019.11.10. 05:00
A szocialisták gazembersége, az ellenzék polgárháborúja, a nemzet sportolóinak segélykiáltása, mindent gyógyító csodaszerek és Csobot Adél párterápiája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.09. 04:45
A kormány csinos kis hiánya, a gátlástalan baloldal zsebtömködése, Baranyi Krisztina látszatpolitizálása, Németország kettéosztottsága és Nagy Feró dutyidilije szombati online lapszemlénkben.

A legrangosabb európai kutatási alap támogatását nyerte el az ELTE kémikusa

2019.11.08. 14:40
Az Európai Kutatási Tanács (European Research Council, ERC) legrangosabb, fiatal kutatóknak kiírt alapkutatási pályázatán nyert támogatást …

Blogstar kávéház

2019.11.08. 04:00
A Fradi aranyos bravúrja, a kólás szoci kifütyülése, a politika nőiessége, a NATO haldoklása és Gelencsér Tímea állati szerelme pénteki online lapszemlénkben.

PM: a kormány nem tervezi a kata drágítását

2019.11.07. 17:05
A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a kormány nem tervezi a kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) drágítását.

Blogstar kávéház

2019.11.06. 22:00
Várhelyi Olivér izzasztása, Karácsony sunyisága, Putyin titkos fegyverei, Párizs gazdasági kvótái és Kulcsár Edina terhespocakja online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?