Blogolj!

Blogstar kávéház

Robbanás

Kis magyar futballcsoda.

Kedden este a magyar labdarúgó-válogatott Pátkai Máté góljával 1-0-ra legyőzte Wales együttesét az Eb-selejtező E csoportjának 4. fordulójában, a Groupama Arénában – idézi fel a bravúrt az Origo.hu.

„Az utolsó pillanatban Bale még kapura fejelt egy labdát, de Gulácsi könnyedén védett, és ismét felrobbant a Groupama Aréna, a szurkolók pedig elkezdték énekelni, hogy az 'Éjjel soha nem érhet véget'. A magyar válogatott 1-0-ra legyőzte Wales csapatát és 4 forduló után 9 ponttal vezeti az E-csoportot.”

Fantasztikus győzelem, három pont előnnyel vezetjük a csoportot!

Kedden este a magyar labdarúgó-válogatott Pátkai Máté góljával 1-0-ra legyőzte Wales együttesét az Eb-selejtező E csoportjának 4. fordulójában, a Groupama Arénában. Az első félidőben a mieink taktikusan és nagyon bátran fociztak, több nagy helyzetet is kialakítottak.

Bizalom

Az ellenzék előválasztási cicaharca.

Schmuck Andor hivatalosan is bejelentette, hogy részt vesz az ellenzéki „castingban”. Vele együtt így már négy jelölt mérkőzik meg egymással az előválasztás második fordulójában – összegez a Hirado.hu.

„Karácsony Gergely bízik abban, hogy végül ő nyeri meg az előválasztást, de nem tagadta, meglepetésként érte, hogy a DK kihátrált mögüle. Gyurcsány Ferenc szerint ő időben figyelmeztette a politikust. Karácsony Gergely azonban úgy emlékszik, hogy a DK elnöke Kálmán Olga jelöltségének bejelentése előtt nyolc perccel hívta fel és tájékoztatta a döntésről. Karácsony Gergely úgy fogalmazott, mást gondolnak Gyurcsány Ferenccel az adott szó jelentőségéről, és 'beteg lélek lenne, ha nem kavarták volna fel a történtek', ugyanakkor nem gondolja, hogy egy újabb ellenzéki cicaharc mozgósítaná a választókat.”

Schmuck Andor is indul a főpolgármester-jelöltségért

Schmuck Andor hivatalosan is bejelentette, hogy részt vesz az ellenzéki „castingban". Vele együtt így már négy jelölt mérkőzik meg egymással az előválasztás második fordulójában. A volt MSZP-s politikus ugyanakkor leszögezte, visszalép, ha teljesülnek a feltételei - számolt be az M1 Híradója.

Szimpátia

Tarlós István leváltása.

Bár már mindhárom főpolgármester-jelölt megszerezte a kétezer szükséges aláírást az előválasztáson való induláshoz, a gyűjtést ezen a héten is folytatják – derül ki a Népszava Online riportjából.

„– Karácsony Gergelyt támogatom, de Kálmán Olgát is nagyon szeretem, sőt, jobban belegondolva a momentumos jelölt is szimpatikus – sorolta a Nyugati téri aluljáróban, az MSZP-Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltjének egyik standjánál időző nyugdíjas asszony kedd délelőtt, amikor favoritjáról kérdeztük. A hetvenhat éves Mária talán érezte, hogy ezzel a válasszal nem sokat mondott, ezért végül azzal oldotta fel a helyzetet: – Nekem teljesen mindegy, hogy kicsoda, csak valaki váltsa már le Tarlós Istvánt! Meg aztán az előválasztás után úgyis egy ellenzéki induló marad, nem?”

„Úgyis egy ellenzéki induló marad, nem?"

Bár már mindhárom főpolgármester-jelölt megszerezte a kétezer szükséges aláírást az előválasztáson való induláshoz, a gyűjtést ezen a héten is folytatják. - Karácsony Gergelyt támogatom, de Kálmán Olgát is nagyon szeretem, sőt, jobban belegondolva a momentumos jelölt is szimpatikus - sorolta a Nyugati téri aluljáróban, az MSZP-Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltjének egyik standjánál időző nyugdíjas asszony kedd délelőtt, amikor favoritjáról kérdeztük.

Bírálat

A Soros-hálózat támadása.

A finn kormány büntetné hazánkat, Sargentini örül – írja a Magyar Hírlap Online.

„A hírcsatorna megkérdezte az ügyben Judith Sargentinit is, a hazánkról szóló európai parlamenti jelentés szerzőjét is, aki azt mondta, számít a finnekre. Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár pedig tegnap az EUObserver korábbi cikkére reagálva visszautasította a magyar médiaviszonyokat ért bírálatokat. Felhívta rá a figyelmet, hogy a cikk szerzője, Harlan Mandel vezette amerikai Media Development Investment Fund George Soros támogatásával hazánkban kizárólag balliberális, erősen kormánykritikus sajtóorgánumokat támogatja, mégis úgy tesz, mintha pártatlan, értéksemleges részvevője lenne a piacnak.”

A finn kormány büntetné hazánkat, Sargentini örül

Kritika a

Sokk

Demi Moore műmellei.

Demi Moore harmincéves filmgyári felvételekre bukkant odahaza. Gondolt egyet, aztán az akkori forgatáson a sminkszobában készült, félmeztelen fotókat kitette az Instagamjára, amit a lányai nem vettek jó néven – így a Blikk Online.

„A lányok által kifogásolt felvételek A hetedik jel című horrorfilm forgatásán készültek. A képeken az látszik, ahogy a sminkesek és öltöztetők Demire ráteszik a mű-terheshasat és a melleket. A lányai sokkot kaptak a fotóktól, szerintük ezeket nem kellett volna a színésznőnek közszemlére tennie. Demi azonban nem értett egyet velük, hiszen a közösségi oldalak csak az igazi mellbimbók mutogatását tiltják.”

Kiakadtak anyjuk félmeztelen fotóin Demi Moore lányai - fotók 🔞

Demi Moore (56) harmincéves filmgyári felvételekre bukkant odahaza. Gondolt egyet, aztán az akkori forgatáson a sminkszobában készült, félmeztelen fotókat kitette az Instagammjára, amit a lányai nem vettek jó néven. A lányok által kifogásolt felvételek A hetedik jel című horrorfilm forgatásán készültek. A képeken az látszik, ahogy a sminkesek és öltöztetők Demire ráteszik a mű-terheshasat és a melleket.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/74408/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.08.24. 05:20
A kormányzat zavaros rezsikedvezménye, Gyurcsány reklámarca, Karácsony suta kormánybuktatási akciója, az esőerdők gyújtogatása és a modern Lassie csodás hazatérése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.08.23. 02:55
A liberális demokrácia tévútja, Orbán Viktor rejtélyes részvétnyilvánításai, Gyurcsányék gubanca, Ursula von der Leyen fejtörése és Eperjes Károly harmóniája pénteki online lapszemlénkben.

Többen meghaltak, és rengetegen megsérültek villámcsapás miatt a Tátrában

2019.08.22. 17:30
A csütörtökön hirtelen kitört vihar miatt még mindig folyamatban vannak a mentőakciók a Lengyel-Tátrában.

Az elmúlt öt év Veszprém egyik legsikeresebb időszaka volt

2019.08.22. 11:35
A mögöttünk hagyott öt esztendő Veszprém rendszerváltás utáni történetének egyik legsikeresebb időszaka volt - jelentette ki a város kormánypárti polgármesterjelöltje …

Blogstar kávéház

2019.08.22. 05:10
A homoszexualitás elutasítása, Gyurcsány és Márki-Zay titkos paktuma, a Momentum lopása, a Mátrix újraélesztése és Demcsák Zsuzsa pózolása csütörtöki online lapszemlénkben.

Tizenhét fokos hőmérséklet-különbség van az országon belül

2019.08.21. 18:05
Az ország nyugati és keleti része között 17 Celsius-fokos hőmérséklet-különbség alakult ki - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a …

Blogstar kávéház

2019.08.21. 05:15
A tűzijáték csodája, a fogyasztói társadalom kapzsisága, a magyar tehenek labdarúgása, Merkel világos üzenete és Muri Enikő küzdelmes anyaszerepe szerdai online lapszemlénkben.

Áder János: joggal lehetünk büszkék arra, amit 1989-ben elértünk

2019.08.20. 10:35
"Harminc év után ma joggal lehetünk büszkék mindarra, amit 1989-ben elvégeztünk" - jelentette ki a köztársasági elnök az augusztus 20-ai …

Hőséggel zár a hosszú hétvége

2019.08.20. 07:15
Ma megmozdul az ország, a legtöbben a szabadban töltik majd az idejüket, de jobb felkészülni: az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki a hőség miatt.

Blogstar kávéház

2019.08.20. 05:10
Orbán útmutatása, Merkel óvatossága, Józsefváros újjászületése, a fantommenekültek nyaralása és Kollányi Zsuzsi pajkos pancsolása a kávé mellé.

Ezeket a cikkeket olvastad már?